Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Jazz

A bandában szaxofonozott. Fura banda volt, nem a szokásos, divatos hangszereken játszottak, és nem is olyan zenét, amit ma elad a média az agyatlan fiatalságnak. De az a bár önmagában fura hely volt, pár hete nyílt, és máris voltak törzsvendégei, fiatal huszonévesektől, idősebbekig sokan megfordultak arra. És ott volt az a jazz banda, amelyik olyan sokszor lépett fel.
A férfi tehát szaxofonos volt. Nem a zenéből éltek meg, csak hobbiból nyomták olykor éjszaka a show-t, mert szükségük volt időnként kiereszteni a gőzt. Sok új, ígéretes baráttal ismerkedett meg abban a bárban, de a lányt már régebb óta ismerte. Még fiatalka volt, csak tizennyolc, utolsó nyarát tölti a városban, még mielőtt egyetemre menne. És a férfi mégis a magáénak akarta, nem érdekelte, hogy szeptembertől bizony már messze lesznek egymástól.
Forró, nyári éjszaka volt, fülledt, holdfényes: annak rendje módja szerint. Már együtt voltak szóban, sokat csókolóztak, ölelkeztek, imádtak egymással beszélni, és a lány órákig hallgatta volna a férfit szaxofonozni. Szerette a zenét, amit játszott, az ízlésük is megegyezett. Már lement a show, a férfi szaxofonjával megkereste az egyik kis asztalkánál a lányt, aki aznap szokatlanul csöndes volt. Haza szerette volna kísérni, de ő a férfival akart maradni éjszakára. És a férfi is ezt akarta.
Már mindenki hazament a bárból, be is zárt, de a férfi kapott másolatot a kulcsról, szóval nem volt gond, hogy bent maradtak az öltözőben. Csak egy apró, haldokló villanykörte égett, és a férfi szaxofonozott, a lány pedig reszkető ajkakkal figyelte.
- Mit fogsz csinálni, mikor elmegyek az egyetemre? – kérdezte aztán, mire a férfi abbahagyta a zenét, és komolyan nézett a lány szemeibe.
- Fogalmam sincs. Majd e-mailezünk, ugye?
- Neked az elég lenne?
A férfi habozott. Egészen addig valahogy nem gondolta komolyan a lányt, de most beléhasított.
- Nem.
- Szereznél egy másik nőt.
- Nem.
- Ugyan már, ne hülyíts – a lány elkapta a tekintetét, és belesüppedt abba a puha, de kopott fotelba. – Majd cölibátusba vonulsz miattam?
- Egy monogámiát bevállalnék.
- Komolyan beszélsz? – a férfi közelebb húzta a lányhoz billegő székét, és lehajolt hozzá.
- Komolyan. Nem szeretném, hogy elmenj arra az egyetemre.
- Adjam fel a tanulmányaimat, és a jövőmet miattad? Csak két hónapja vagyunk együtt.
- Két hónapja nem feküdtem le nővel – nagy volt ez a felismerés, még a férfi számára is. – Mert te még érintetlen vagy. Szóval… én ezt komolyan vettem.
- Tényleg nem voltál senkivel együtt? Egyszer sem?
- Nem – a férfi lerakta szaxofonját, majd a földre térdelve kezét a fotel karfájára, s rá fejét hajtotta. – Persze sokszor gondoltam rád a zuhanyzóban.
A lány elpirult, de oldalt feküdt a fotelban, fejét a férfi feje mellé hajtotta, lábai a másik oldalt lelógtak, és lóbálta őket. Csak egy térdig érő, csinos ruhát viselt, ami most felcsúszott, és kivillantak világos, formás combjai. A férfi rájött, hogy ezelőtt sosem látta még a lány combjait – ha rövidnadrágot, vagy rövidebb szoknyát vett fel, alattuk mindig akadt egy vékony harisnya.
- És amikor rám gondoltál a zuhanyzóban, mit csináltál? – kérdezte aztán suttogva a lány, mire a férfi feléledt a combok látványa nyújtotta kábulatából.
- Magamhoz nyúltam.
- Nem szégyelled?
- Miért kéne szégyellnem, kicsikém? Te nem szoktál magadhoz nyúlni?
- Mostanában elég sokszor – a lány hangja el-elcsuklott, és eléggé kipirult.
- Az nem szégyellnivaló. Természetes.
- Egyszer kisebb koromban… anya rajtakapott. Azt mondta ez undorító, és lányoknak nem szabadna ilyet csinálniuk.
- Hülyeség. Szerintem meg egész jó kis program. Végignézném.
- Végignéznéd, ahogy magamhoz nyúlok? – a lány szemei kissé elkerekedtek, és ajkai elnyíltak. Azok a vörös cseresznyeajkak…
- Nagyon is.
- Az nem lenne… perverz?
- Csak gyönyörű lenne.
- Szeretnéd, hogy most… szeretnéd?
- Nagyon – a férfi a lány elé térdelt, le sem vette róla a szemét. – Bevállalnád?
- Csak ha te is.
- Én nem vagyok szégyenlős, kicsikém – azzal a férfi már a fotel elé is húzta a billegő széket, és oldotta nadrágszíját. – Megmutatom, ha megmutatod.
A lány kíváncsian és vágyakozón nézett a férfi dudorodó nadrágjára, majd felgyűrte a saját szoknyáját, és a férfi előtt teljesen feltárultak a világos combok. Hosszú, formás combok. A lány egy fehér bugyit viselt, nem tanga, nem csipke, teljesen átlagos szabású pamut bugyi, amit az ártatlan kislányok hordanak.
Ma este ez az ártatlan kislány bizony meg lesz rontva. És a férfi vonakodni kezdett.
- Biztos ezt akarod? – Kérdezte.
- Ha te is.
- Figyelj, ha ezt bevállaljuk, én tovább is akarok majd menni.
- Én is.
- De… vettél be pirulát? Nálam semmi nincs, amivel tudnánk védekezni.
- Van tapasz – a lány felhúzta könyékig leérő ruhaujját. – Nem lesz baleset, nyugi.
- Jó, de… fájni fog kicsit.
- Mivel te leszel az első, ez már nekem is leesett.
- És aztán mi lesz? Ha a magamévá teszlek, nem foglak elengedni az egyetemre, az már biztos.
- Talán már nem is akarok elmenni. Itt is van egy főiskola… talán nem olyan jó, ahova készülök, de elmegy.
- Feladnád miattam az egyetemet? Okos lány vagy, nem hiszem, hogy…
- Szeretlek.
A férfi csöndben maradt, majd a lány fölé hajolt, és gyöngéden megcsókolta, aztán visszaült a székre és lehúzta sliccét. A lány kis híján felsikoltott, mikor a férfi lehúzta a nadrággal együtt az alsóját. Ott volt a kőkemény, felálló férfiassága. És felizgatta a látvány.
- Most te jössz – recsegte a férfi, ökölbe szorítva combjára hajtott kezeit.
A lány óvatosan lehúzta a bugyiját, ami lecsusszant bokáihoz, és kilépett belőle. A férfinek először a dús, érintetlen szeméremszőrzet tűnt fel. Még soha senki más nem nyúlt neki oda, csak ő maga. Ez tetszett a férfinek.
De az még jobban, mikor a lány leült a fotelba, és szétnyitotta előtte lábait. A rózsaszín punci csillogott, még a dús, buja kunkorok mögött is látni lehetett. A férfi alig bírta visszatartani magát, hogy egy másodpercen belül a magáévá ne tegye, de kontrollálta ösztöneit. A lány szapora légzéssel, kipirult arccal, elnyílt ajkakkal nézett fel a férfire.
- Tetszem? – kérdezte aztán suttogva.
- Annyira, hogy az már fáj – a férfi reszelős hangra váltott, már nem ment neki az eredeti verzió. – Kezdd el!
A lány óvatosan benyúlt lábai közé, és ujjaival megpróbált minden kis kunkort elsöpörni, hogy semmi ne takarja a látványt. Mikor a férfi is oda nyúlt, megijedt, de az csak egy ottmaradt kunkort rakott a helyére, aztán visszaült és összeszorított fogakkal figyelte a jelenetet. A lány szeméremajkaihoz nyúlt, hogy nedvét szétkenhesse csiklóján, mire a férfi felhördült. A lány sóhajtozott, és szabad kezével teljesen lehámozta magáról ruháját. Nem volt rajta melltartó.
Keblei fehérek, formásak, nem mű buborékmellek, de gyönyörűek, a férfi imádta őket. Mellbimbói már keményen meredeztek, s azokat kezdte izgatni, közben csiklóján körözött, mindig benedvesítve azt. Az illata már betöltötte az egész szobát, és a férfi szájában összegyűlt a nyál a gondolatra, hogy megízlelhetné azt a kis puncit. Egyszer meg fogja ízlelni. Azután többször is. Nagyon sokszor.
Mikor a lány sóhajtozva egyre közelebb ért a csúcshoz, végre a férfi is munkához látott. A lány nyöszörögve figyelte egy ideig, hogy ő hogyan okoz magának örömet, és eltátotta száját, mintha csak arra várna, hogy azzal kényeztethesse a férfit.
Mikor aztán a lány hangos nyögdécselések közben orgazmust élt át, a férfi sem bírta, keményen megmarkolta magát, és magját egyenesen a lányra spriccelte. A lány felsikoltott a hatalmas, hirtelen áradattól, a férfi pedig kétségbeesve kezdett lázas bocsánatkérésbe. Lehámozta magáról pólóját, és azzal próbálta letisztítani a lányt, akinek combjai, hasa és lába köze mindenütt olyan lett.
És a lány kíváncsi volt – végighúzta hasán egyik ujját, amivel azelőtt még mellbimbóját ingerelte, majd bekapta, és a férfi szemeibe nézett. A férfi eztán rögtön eldobta a pólót, immáron mindketten meztelenek voltak, és mélyen belenyúlt a lány puncijába, rögtön három ujjával.
A lány hangosan felsikoltott.
A férfi azonnal felemelte, leült a fotelba, és ölébe véve simogatta, csitítgatta, bocsánatot kért, amiért nem gondolkozott. A lány nagyon szűk volt.
- Csíp – nyüszítette a lány. – Nagyon csíp.
- Mindjárt elmúlik, nyugi, kicsikém.
- Azelőtt sosem nyomtam magamba az ujjam… tudod?
- Soha?
- Csak… idekint simogattam magam.
A férfi csöndben maradt, és a lány finom illatú vállai fölül lenézett, hogy lássa, mit művel a vágattal, immáron csak egy ujjal. A lány hamar megszokta az új érzést, sóhajtozva dőlt hátra a férfi vállára, és hamar kérte a férfi még egy ujját. A lány olyan nedves volt, akár a tenger.
- Te kis lucskos angyal… - suttogta kábult mosollyal a férfi. – Nagyon lucskos vagy.
- Mindjárt… mindjárt elmegyek…
A lány a csiklójához nyúlt, de a férfi hamar helyettesítette őt másik kezével, aztán pillanatokon belül el is élvezett a lány, és a férfi érezte, ahogyan a nedve csak jön, jön, jön és jön. Szinte lecsurgott az ujján. A kis punci szorítja ujjait, követelőzőn. Mikor az utolsó csöpp élvezetet is kifacsarta a kis punciból, szájához emelte két ujját, bekapta, és sokáig ízlelgette. A lány izgatott szívveréssel várt közben.
- Ízlik? – kérdezte a lány. – És az illatom? Én utálom az illatomat.
- Mennyei – nyögte a férfi, miután kivette szájából az ujjait, és a lány egyik mellbimbóját kezdte velük simogatni. – Az ízed, az illatod, te magad mennyei vagy.
- Ez annyira jó… - a lány nyöszörögve nyomta ölét a férfi álló vesszejének. – Szeretnélek magamban érezni.
- Az is meglesz, kicsikém, türelem!
A férfi el sem tudta hinni. Most magáévá teszi ezt az ártatlan gyönyörűséget. Aztán pedig el nem ereszti, soha, semmi pénzért.
- Akkor most feküdjek a földre? – kérdezte a lány, és két kezével simogatni kezdte a férfi álló vesszejét.
- Még ne. Felkészítelek.
- Akkor… akkor ma tényleg bennem leszel?
- Benned leszek.
- És… tényleg azt akarod, hogy itt maradjak?
- Azt akarom.
- Akkor szeretsz?
Ezt ne. Persze a lány nem tudhatta, még fiatal, és azt hiszi, könnyű kimondani. Neki könnyű is, számára csak a férfi létezik, nem is akar mást maga mellé, és minden bizonnyal, ha a férfi is kimondja, akkor soha még csak rá sem fog nézni más férfiakra. A férfi tisztában volt vele, ha akarja, most örökre magához láncolhatja ezt az édes kis teremtést. És akarta.
- Szeretlek.
A lány szemei tágra nyíltak, megfordult a férfin, és hevesen csókolni kezdte. A férfi eközben testét simogatta – bőre puha, selymes, még a sok napsütés ellenére is világos. Mindenütt szőrtelenít, csak lába között nem. A férfit nem zavarta, sőt.
- Olyan vagy, mint Hófehérke. – suttogta a férfi, mikor a lány levegőt vett csókolózásuk közben.
- Hófehérke?
- A hajad ébenfekete, a bőröd hófehér. És az ajkaid…
Most a férfi csókolta meg a lányt. Az ajkai vörösek voltak, és a férfi imádta csókolni őket. Ahogy lenézett a lány testére, látta, mellbimbói is hasonló árnyalatúak, és már meredeznek, ezért a férfi lehajolt, hogy szopogassa őket.
- Kész vagyok – suttogta a lány sóhajtozás közben.
Nem, nem, a lány még nem áll készen fogadni a férfit, akinek nincs éppen aprócska szerszáma. A férfi lenyúlt a lába közé… vagy mégis? Nedves volt, újra, talán sokkal jobban, mint azelőtt. Szinte hihetetlen…
A férfi óvatosan a földre terítette pólóját, amivel az előbb letörölte a lány testét, és most kifordította ezért, majd arra fektette a lányt. Mosolyogva feküdt a földön, vágyakozón tekintve a férfi szemeibe, de lábait még összezárta. A férfi egy ideig állva figyelte őt: aprócska volt. Hozzá mérten olyan picike… félt kicsit, nehogy aztán fájdalmat okozzon neki.
Négykézláb a lány fölé magasodott, akinek elnyíltak cseresznyeajkai, és kezeit a férfi nyaka köré fonta.
- Nyisd szét nekem a lábad – recsegte a férfi, és a lány engedelmeskedett neki.
A férfi lekönyökölt a földre, és fél kézzel lenyúlt, hogy szétnyissa magának az utat. A lány nyögdécselt, ajkai reszkettek, és csípője finoman körözött, már alig bírt magával mit kezdeni. Nagyon várta, hogy a férfi végre kitöltse őt odabentről. Vágyott arra a síkos, forró, kőkemény dorongra.
A férfi, ahogy megérintette vesszejével, össze kellett szorítania fogait, nehogy hirtelen belevágja a lányba, annyira kívánta már. De lassú maradt, szakaszosan hatolt belé, akinek az új löketek kicsikét fájtak, de ahogy ajkába harapott, el tudta viselni őket. Néhány csepp vér a földre csöppent, és a férfi kezeivel mindenütt simogatni kezdte a lányt, hogy enyhítsen fájdalmán.
- Nagyon fáj? – kérdezte kínok között a férfi. Ő nagyon élvezte, hogy a lányban lehet, de rossz volt, hogy a lánynak ez fáj.
- Csak picit – a lány fájdalmas mosolyt erőltetett arcára, és beletúrt a férfi hajába. – Jó nagy vagy.
- Mindjárt elmúlik, kicsikém.
A lány lehunyta a szemét, és úgy várta, hogy a fájdalom helyébe élvezet lépjen, ami aztán el is következett. A férfi már tövig benne volt, lassan siklott ki, aztán ismét be, és ezt a mozdulatot őrjítő lassúsággal újra, meg újra elvégezte.
És a lány nyögött. Élvezetében.
Akkor aztán a férfi már nem fogta vissza magát, egyre gyorsított tempóján, fél kézzel könyökölve, fél kézzel a lány csiklóját ingerelve, csókolva azokat a vörös ajkakat.
Visszatartotta magát, ezért sikerült egyszerre elmenniük, és a lány sikoltott.
Az orgazmusa hatalmas volt, soha még ekkorát nem élt át, és ahogy a férfi forró magja beléspriccelt, hát az teljesen kikészítette. Mennyei.
Pár perc elmúltával a férfi már magához húzva a lányt szorosan ölelte, birtoklón magához húzva kezeivel.
- Tudod - suttogta a lány -, nagyon szeretlek.
- Én is, kicsikém. Ezután, már ha akarnál, sem engednélek el ebből a városból.
- És…
Ekkor hirtelen rezegést hallottak. A férfi felült, és egy asztalról levette a lány táskáját, odaadta neki, mire az kivette belőle telefonját, felvette és füléhez tartotta.
- Anya? Igen, én… nem, ma nem megyek haza. De… már tizennyolc vagyok! Had legyen néhány szabad éjszakám! Hogy? … Nem érdekel! … Igen, képzeld, már teszek az egyetemre! Nem, nem fogok elmenni! … Ne sírj már… nem érdekel!
A lány letette a telefont, a földre dobta, aztán a férfihez bújt, arcát a vállába temette, és próbálta visszatartani a sírást. A férfi egy ideig simogatta haját és hátát. Derekának különösképp szép vonala volt.
- Mit mondott anyukád?
- Hogy nem fog velem többet foglalkozni, ha nem megyek egyetemre – a lány hangja remegett, és nagyon halk volt. – Azt mondta, ha nem megyek haza most azonnal, kidobja a cuccaimat, vagy eladja őket, és már haza se menjek többet.
- Ugyan… biztos megbékél majd.
- Nem. Anya… neki nem jött be az élet. Egy férfi miatt. Szóval… nem akarja, hogy velem is ez legyen. Mindig megpróbál eltiltani tőled.
- És meg akar védeni mindentől. Megnyugtathatom, hogy ilyesmi mellettem nem fog előfordulni.
- De nekem elegem van belőle. Nem akarok lázadozni, vagy önző, hálátlan kölyök lenni, de ez már… én szeretlek. És te is szeretsz, ugye?
- Nagyon szeretlek – ez volt az igazság.
- Akkor veled fogok maradni. Majd kijárom ezt a fő sulit, ez sem sokkal rosszabb…
- Ennek örülök. Nem akarlak semmiben hátráltatni… de már velem fogsz maradni.
- De anya biztos beváltja, amit ígért.
- Akkor hozzám költözöl.
- Nem lenne baj? Esetleg suli mellett szerezhetnék valami részmunkaidős állást, és akkor úgy könnyebb is lenne, nem kellene eltartanod.
- Ugyan, ilyesmire nincs szükség.
- Azért én megpróbálom, oké? Azt hallottam, hogy szeptembertől egyetemistákat keresnek ide a bárba részmunkaidőre, pincérnek.
- Ha szeretnéd, rábeszélem a tulajt, hogy vegyen fel. Majd mondok rólad sok jót, de aztán nehogy csalódnom kelljen benned!
- Nem fogsz – a lány mosolyogva szorosabban préselte magát a férfihez. – Szorgalmas leszek.
Egy ideig még feküdtek, néhányszor újra szerelmeskedtek, de aztán hazamentek. A férfi a lakásába, a lány pedig az anyjához, aki mégis visszafogadta, és órákig beszélgettek a lány jövőjéről. Döntöttek.
Hozzászólások
További hozzászólások »
szerenella ·
Stílusod szerint olvasott vagy, ez tetszett, gratula! :innocent: :heart:

lilywhite12 ·
Olvasgatom én is mások sztorijait, persze, csak legtöbbször már leírták azt, amit gondolok a történetről. Sokszor meg félek attól, hogy hülyeséget írok. Vagy amit én túl „érzéketlen” sztorinak gondolok, az meg másoknak tetszik, ezért inkább meg se szólalok. De erőltetek magamba bátorságot, és én is elkezdek véleményezni. : )

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: