Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Izgalmakra vágyódva 2

<!-- @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } -->Az előző történetem eseményei után, kissé felbátorodva és még mindig szexre éhesen töltöttem napjaim. Unalmasnak mondható hétköznapestéim kisebb szexjátékokkal dobtam fel, főleg a magam és néha mások szórakoztatására. Mint már írtam az előző részben szép, nagynak mondható melleim formás gömbölyű fenekem erotikus kisugárzásom mindig is tetszett a pasiknak, de én mindig értettem hozzá hogyan lehet még többet kihozni magamból és az adott szituációból. Tomi messze tőlem, én itt a lakásunkban egyedül, vágyakkal és szex utáni vágyódásokkal teli hétköznapokkal és hétvégékkel. Talán érthető, hogy miért is dobom fel oly módon az estéim, hogy az izgalmas is legyen, merész is és ne is legyen túlzás amit később esetleg megbánnék. Értek ez alatt olyan dolgokat mint például: este kivilágított függöny nélküli lakásban meztelenre vetkőzés és úgy flangálás a helységek közt, vagy maszturbálás az erkélyen, ahol ugyan nem látnak ha lefekszem de én hallom a többi lakó ténykedését és esti zajait. Ezek végtelenül felizgatnak. A veszély, hogy megláthatnak, hogy nem tudhatom ki lát éppen rettenetesen jó orgazmusokat élek át ilyenkor és erre van szükségem, ha már Tomi olyan messze dolgozik tőlem és olyan ritkán látom.

Szinte minden nap beszélünk telefonon vagy skype- on, így legalább meg tudunk beszélni egy két dolgot egymással. Például most hétvégén én utazom ki hozzá Ausztriába, mert a cég ahol dolgozik most tíz éves és meglepték a dolgozóikat egy hatalmas ünnepséggel( bulival )az egyik osztrák szállóban. Mindent rájuk bíznak: a buli szervezését az étel és ital rendelést a szobák elosztását, meghívottak listáját, szóval mindent a cég csak a végén a számlákat rendezi és intézi.


Szóval hétvégén utazom hozzá és bulizunk egy jót végre. Talán egy jó nagyot szexelhetünk is, már nagyon rám férne.


Csütörtök este is beszéltünk. Elmondtam neki, hogy csak a késő délutáni, kora esti géppel tudok utazni mert a vendégeimet nem mondhatom le a kozmetikában és még nekem is el kell készülnöm, (kozmetika, fodrászat, műkörmös... stb)hogy csinos legyek neki a kollégái előtt.


- Te mindig csinos vagy drágám. Mondta és hozzátette hogy a buli a kamionsofőrök- prostik témán fog alapulni, ezt szavazták meg a dolgozók(gondolom azért nem 100%- ban egyhangúan, bár eléggé fiatalos felfogású cég és a dolgozóik életkora is átlag 35- 40 év).


Na!Gondoltam, most kiteszek magamért. Bedobom magam a buliban. Sosem volt féltékeny típus ezért hordhattam mellette merészebb ruhákat is. Büszke rám és ezt nagyon szeretem benne.
A péntek estém egy része azzal telt, hogy becsomagoltam egy két dolgot, amire szükségem lehet a másfél napos kint létem alatt. Kiválasztottam a ruhákat amiket elviszek, persze a prostisat is. A nagy pakolászás közepette megéheztem, de semmi kedvem nem volt még kaját is készíteni, ezért gondoltam rendelek valami vacsit.


Tárcsázom a számot, megrendelem a kaját. Miután letettem csak akkor jut eszembe, hogy ki is lehetne próbálni a prostis ruhámat, milyen hatással van a pasikra. A futár éppen jó lesz a célra.
Sietnem kell az öltözéssel, 15 perc és itt van. Bugyival nem vesződöm, most jó ami rajtam van. Fekete mini szoknyát fel, jó tapadós éppen csak eltakarja a popsim. Melltartónak egy fekete csipkéset választottam kis masnival a két mell között. A felső rész egy élénk piros kis topp szerűség, ami cérnapántos pántos a vállaknál és hátán is csak ilyen pántok tartják össze az elől lévő anyagot. Elöl elég mély dekoltázsú, köldök felett kb 10 centivel van két patent, ami összetartja a feszülő kis felsőt. Fekete combharisnyám most nem veszem fel, de szintén élénk piros magasított talpú magassarkúmat igen.


Gyors tükörbenézés és kész. Magam is meglepődöm kicsit mikor a tükörből egy ribanc néz vissza, de ez a cél.
Csengetnek!
Beengedem a kaputelefonnal a lépcsőházba és hallom csukott ajtón keresztül is, hogy rohan felfelé.
Gyorsan felér a másodikra és kopog. Kicsit várok, majd kiszólok.


- Rögtön, egy pillanat!


Kicsit váratom majd kinyitom az ajtót.


- Szia! Gyors voltál!


- Igen, iigeen. Dadogja. A lélegzete is elállt. Szemlátomást bámul le sem veszi a szemét a testemről, barna bőrömről, melleimről és csípőmről.


Jó lesz a ruha gondolom magamban. Bevált.


- Mivel tartozom?


Megmondja az összeget és amíg én a pénztárcámmal bajlódom ő a melleimet bámulja. (Van is mit, így talán még nagyobbnak tűnnek mint gondoltam.)
Megtörténik a csere. Pénzt kajára. Kölcsönös köszönés és lassan csukom az ajtót.
Bezárom magam mögött és a nappaliba megyek ahol az imént gyorsan átöltöztem.
Jó lesz. Nagyon jó lesz, gondolom miközben nekikezdek vetkőzni. Nem is masztizom ma este, (jár az agyam) hogy holnap még kiéhezettebb legyek.
Vacsora, gyors fürdő és már fekszem is korán, hogy kipihent legyek.
Másnap viszem magammal a bőröndömet, mert munkából már a reptérre megyek.
Vendégeimet megcsinálom időre, így délután marad idő egy kis szépítkezéshez. A kozmetika szomszédságában fodrászat. Elvállalnak soron kívül, sőt az egyik tanuló lány még műkörmöt is rak fel nekem közben, persze pirosat.


Kész vagyok irány a reptér.


Taxi és persze dugó, de azért időben odaérek.


Felülök a gépre és megindul a vissza számlálás. Kb 1 óra és Tomival lehetek.


Este hét mikor leszáll a gép, de már 15 perc múlva Tomival csókolózom a váróban. Imádom őt és nagyon vágyom minden érintésére.


Céges kocsival utazunk a szállóba ahol a szállásunk és a buli is lesz. Tomi vezet én pedig közben puszilgatom simogatom. Beszélgetünk útközben és csak akkor tűnik fel, hogy ő már kamionos szerkóban van.


Bakancs, farmer, fehér elhasznált póló és kockás ujjatlan ing.


Elég sokáig autóztunk, talán még egy óránál is többet, mígnem a szállóhoz értünk. Szép volt nagyon. Jó helyen egy erdős részen és jó elrendezéssel.


U alakban volt kialakítva és középen az udvar részen már ment a sürgés forgás. Készülődtek a bulira. Fények, asztalok, székek, tánctér, piás pult.


Bent a szálló is szép volt. Szobák 3- rom emeleten, körben az udvar körül.


Tomi már volt a szobában korábban ezért a kulcs már nála volt. Kinyitotta a szobánk ajtaját ami a másodikon volt és alig hittem a szememnek. Gyönyörű nappali rész, szép bútorokkal, tv, minibár. Szemben a bejárattal terasz ami az udvarra néz a buli helyszínére. Jobbra is ajtó és balra is. Jobbra kétágyas szoba fürdővel, balra egy ágyas szoba zuhannyal.


- De szuper!Nagyon tetszik!Szeretlek drágám. És a nyakába ugrottam, hogy megcsókoljam. Csókolóztunk, simogattuk egymást. Nagyon ki voltam már rá éhezve, kívántam minden porcikáját.


Épp beindultunk volna mikor a nappali felől zörejt hallottunk. Kinéztünk a szobából és egy 55 év körüli urat láttunk bejönni kulccsal.


- Lacikám!kiáltott fel Tomi.


- Ezer éve, hogy láttalak.


- Nincs annyi Tomi csak másfél éve.


Nevetve üdvözölték egymást és kezet fogtak.


Bemutatom a feleségem: - Liza, Laci


- Laci, Liza


- Szintén munkatárs? (kérdem)


- Nem már nem, de itt dolgoztam majd 6 évet a cégnél.


- Örülök, hogy meghívott a cég. Eszembe nem jutott volna soha, hogy engem még meghívnak egy céges bulira. Jó lesz találkozni a régi kollégákkal. Kicsit dumálni lazulni, bulizni ugye.


- Persze hogy jó!Mondja Tomi. Csak nem te leszel a lakótársunk?


- De bizony! A kisszoba az enyém.


- Akkor oké! Megvan minden Laci? nem kell semmi?


- Nem, nem. Oké minden


- Szerkód megvan?


- Aha. Készültem.


- Jól van. Később találkozunk odalent.


- Jó! Sziasztok


Miután becsukta maga mögött a szobája ajtaját, Tomi közölte velem, hogy lenne még dolga odalent ezért most ő lemegy és intézi. Én készülődjek, pihenjek mert mindjárt sötét lesz és indul a buli. Hoz majd föl kaját is és ha ettünk, együtt lemehetünk majd.


Így magamra maradtam ismét.


Megfogadtam a tanácsát, feküdtem egy kicsit, fürödtem, szépítkeztem. Tomi felszaladt a kajával, de nem tudott megvárni mert mennie kellett.


- Gyere le ha kész vagy!Szia édes, rohanok!


- Szia. Mondtam és elkezdtem enni.


Finom volt és ízletes. Jól is laktam. Hallottam már lentről a zenét és különböző nevetgéléseket ezért elkezdtem öltözni.


Fogmosás, ruha (most már rendesen ahogy elképzeltem. Fekete tanga a már említett melltartóval, fekete combharisnya, mini szoknya, piros felső, cipő, haj igazítás kicsit erősebb smink szép piros rúzzsal, néhány ékszer, nagy karika fülbevalóval.


Kész!


Nézem magam a tükörben. Valami még hiányzik.


Kilibbenek a szobából a nappalin át az erkélyre és lenézek a már akkor elég nagy tömegre. Látom a nőket merész ruhákban némelyiknek jól áll, dögösek. Némelyek szakadtak és mindegy lenne mi van rajtuk.


Ez az! Meg van.


Visszasietek a szobánkba és kicsit megszaggatom magamon a harisnyát.


Így lesz jó.


Odalent nagyon jó a hangulat. Tomival jól érezzük magunkat. Folyik a pia, Szinte mindenki táncol, nevetnek barátkoznak. Van néhány magyar is, velük persze pálinkázni kell, de tomi többnyire whisky- t iszik én pedig pezsgőt néha bort.


Jó a buli. Telik az idő a Dj jó számokat játszik. Ahogy telik az idő egyre részegednek az emberek és ezzel növekszik a "véletlen" fenék érintések száma is. Néhány merészebb kamionos a tarifám felől érdeklődik, de semmi komoly jókat nevetünk rajta.


Érzem hogy már becsíptem, de buli van nem érdekel. Tomi is elég jól áll, látszik már rajta is rendesen, de azért még iszogat. Pedig biztos számít rá, hogy a szobánkban még nem ér véget az este.


Simogat, egy- egy sötétebb sarokban a fenekem mellem markolássza, ami nekem nagyon jól esik.


Mondogatom neki menjünk fel, de még nem akar. Jól érzi magát, persze megértem.


Iszunk táncolunk, táncolunk iszunk.


Én már eléggé lerészegedtem és Tomi is tele van. Már szinte égek a vágytól, hogy jól megdugjon.


Nehezen ráveszem menjünk. Többen felajánlják segítségüket, de nem lesz gond, felmegyünk lifttel.


A lift kicsi és vagyunk benne vagy hatan- heten. Átkarolom Tomit, hogy tartsam, de ő nem engem hanem egy whiskys üveget és egy poharat szorongat. Nem úgy az egyik liftben lévő személy akinek a keze folyamatosan a seggemen pihen. Hátra sem nézek nem érdekel úgysem soká tart a másodikig.


Végre az emeleten. Szinte teljesen részegek vagyunk mindketten. Szó szerint berobbanunk a szobánkba. Tomi szájáról most már leveszem az üveget és leteszem a pohárral együtt a nappali asztalára.


Irány az ágy.


Rálököm Tomit és már rángatom is le a gatyáját. Előkerül a farka ami fél merev. Azonnal bekapom és szopni kezdem. Néha ránézek Tomira aki csukott szemmel fekszik és a fejét sem nagyon tudja megemelni a sok piától.


Szopom ahogy bírom, de csak nem keményedik. Verem neki, de szinte kifolyik a kezeim közül. Teljes csőd! Túlitta magát.


Rácsapok egy kicsit a combjára és rá rivallok.


- Tomi bazdmeg, én dugni akarok!


Valamit morog. Talán azt, hogy majd reggel,  de alig értem.
Feladom.
Leveszem a bakancsát és ráterítem a takarót.
Majd reggel! Majd reggel!Jár az eszemben miközben elkezdek én is vetkőzni. Leveszem a cipőm, felsőm, melltartóm, harisnyám. Csak a tangám marad.
Lefekszem Tomi mellé és megpróbálok aludni. Rettenetesen forog velem a világ. Nagyon nem jó így. Forgolódom. Tüzel a testem ég a szex utáni vágytól, de ha behunyom a szemem nagyon rosszul leszek.
Kicsit felülök az ágyban és simogatom magam. Markolászom melleim, puncimat ujjaimmal kényeztetem. Ajkaim forróak ezért nyalogatom őket. Nagyon jól esik. Kintről behallatszik a zene és az emberek beszélgetése. Játékomba egyedül Tomi horkolgatása rondít bele.
Bűnös gondolat jut eszembe. Kimegyek az erkélyre és ott folytatom.


Felállok. Belelépek a cipőimbe nagy nehezen. Annyi eszem van, hogy a felsőt is magamra vegyem, még össze is sikerült kapcsozni elől. Így, tangában, felsőben és magassarkú cipőben kitámolygok a szobából. Csak egy kislámpa világít a nappaliban. Ajtót becsukom, szemem megakad a félig töltött whisky- s poháron. Viszem magammal.


Kinyitom az erkély ajtót és kimegyek az erkélyre. Egyenesen a korláthoz. Neki támaszkodom, szerencsére a lent lévők esetleg csak deréktól felfelé láthatnak a többit takarja a korlát. Nézem a tömeget, hallgatom a zenét és közben kortyolgatom az italom. Nézem ahogyan buliznak. Figyelgetem a szálloda ablakait hátha látok valahol egy kefélő párt. Rettenetesen ki vagyok éhezve. Piásan még inkább.


Hirtelen fényt látok! Jesszusom ez mögülem jön.


Benézek a nappaliba az átlátszó függönyön keresztül és látom a lakótársunk is visszatért.


Ő is jól érzi magát, ez látszik. Nehezen kinyitja a szobája ajtaját és bemegy, de az ajtó nyitva marad. Figyelem kintről mi történik. Jár kel, leveszi az ingét, de a trikó marad. Kicsatolja az övét és bemegy a szobába. Következőnek már csak boxeralsóban és trikóban jön a nappaliba.


Meglátja a whisky- s üveget és megfogja. Szekrényhez siet pohárért és a minibárból jégért. Tölt magának.


Miközben figyelem izgalom jön rám. Tetszik is a szitu, meg elgondolni sem merem mikor fog elaludni a Laci, hogy vissza mehessek a szobánkba. Mégis győznek a vágyaim és simogatom magam, miközben kukkolok.


Laci iszogat és közben le s föl járkál.


Egyszer csak felkapja az üveget és elindul a terasz irányába.


Úristen!Most mit csináljak. Nem tudok mást, csak elfordulok az ablaktól és nézem a bulit odalent, mintha nem is tudnám hogy itt van.


- Oh! Jó estét Lizácska! Nézelődik?


Mit mondhattam volna. Ott álltam előtte egy tangában egy felsőben ami alig takart valamit és egy magassarkúban. Szinte részegen.


- Igen. Hát igen. Kicsit még kijöttem.


- Jól van. Nagyon jól tette. Na és mi folyik odalent? Nézzük csak!


Lenéztünk az erkélyről, de semmi különös nem történt. A tömeg lassan szállingózott, de a zene még mindig bömbölt.


- Látom üres a pohara, tölthetek?


- Nem! Nem nagyon kellene már nekem. Válaszoltam kicsit mosolyogva.


- De hát a pertuval mi lesz. Én vagyok az öregebb illik elfogadni, ha tegeződésről van szó.


Miközben ezt mondta már töltött is a poharamba.


- Akkor szia! Megemelve a poharát.


Koccintottunk majd én is megismételtem.


- Akkor szia.


Belekortyoltam, de már nem esett túl jól.


- Na nézd csak, hogy fintorogsz. Talán az a baj, hogy nincs benne jég. Szaladj be, hozz magadnak is és nekem is.


Kezembe nyomta a poharát és mikor az erkély ajtó felé fordultam rácsapott a seggemre.


- Siess! Ne várass soká!


Nem szóltam semmit, nem is néztem rá csak tettem amire utasított. Bementem tettem jeget a poharakba és kiballagtam az erkélyre.


- Nagyon jó. Ügyes vagy. Na egészségedre! Emelte ismét a poharat.


Ittam vele, de már nem kellett. Ahogyan ott állt a korlátnak háttal, láttam hogy a boxerén már elég nagy dudor fedezhető fel.


- Na gyere Liza. Átkarolta a derekam és együtt odafordultunk a korláthoz.


Magához húzott, de a derekam nem engedte el.


- Hajolj le és nézz végig a maradék tömegen.


Rátámaszkodtam a korlátra és ezért kicsit kitoltam a seggem. Odahajolt a fülemhez közel és azt mondta, miközben a keze folyamatosan csúszott a seggemre szép lassan.


- Nézz körül. (suttogta)Kurvás buli van odalent a legnagyobb ribanc mégis itt van idefent.


Rámarkolt a seggemre, majd egyet hátra lépett és maga elé rántott. A kezei már a melleimet markolászták mikor teljesen magához szorított. Forró kemény farkát a seggemhez nyomta és szét tépkedte a felsőm patentjait.


- Ne! Laci ezt nem akarom!


Próbáltam védekezni.


- Dehogy nem!


Fogta meg az államnál a fejem és fordította az arcom a szájához.


- Akkor nem jöttél volna vissza a jéggel és (másik kezét most a puncimra tette és bugyin keresztül simogatta) a pinád sem lenne ilyen nedves.


Csak sóhajtozni tudtam. Nem tudtam megszólalni. Kinyitom a szemem és a bulizó tömeget látom magam alatt. Bárki felnéz talán lát talán nem. Nem lehet tudni.


- Mond szépen!Akarom a farkad!


Nem szóltam csak sóhajtoztam.


- Gyerünk! Mond szépen! Akarom a farkad!


Erre két ujját betolta a puncimba.


- Akarom! Igen. Akarom a farkad!


- Meg is kapod! Na gyere.


Visszadöntött a korlátra. Kitolatta velem a seggem amennyire csak bírtam, félrehúzta a tangám és már bennem is volt a farka. Jól kitöltött, nagyon jól. Megmarkolta hol a csípőm, hol a seggem és őrült tempóban baszott. Nyögtünk mindketten kicsit talán hangosan is, de talán nem hallatszott le a zenétől. Viszont, ha valaki felnéz tutira látja, hogy a másodikon egy nagy mellű csajt kefélnek. Azt viszont, hogy ki? Talán azt nem. Ahogyan ez átfutott rajtam és Laci észveszejtő kefélése hatására egy akkora orgazmust éltem át, hogy Laci erős ember de alig tudott megtartani, hogy ne essek a földre. Dugott tovább! Persze nem sokáig, mert nála is eljött a vég és kikapta a farkát és ráélvezett a teraszkőre. Lihegtem és a korlátra támaszkodva támolyogtam a nappali felé. Beértem. Elindultam a szobánk felé. Jól láttam, hiszen a lámpák világítottak.


- Hová- hová kisasszony?


- A szobámba.


- Na ülj le szépen a kanapéra!Nem gondolod, hogy ilyen jó ribancot ennyivel elintézek.


Megfogta a kezem és a kanapéhoz húzott, majd kicsit erősebben rálökött. A kanapé a mi szoba falunknak volt támasztva, ami mikor belehuppantam nekiütődött és koppant egy kicsit. Lábaim közé térdelt. Megemelte a csípőm és közelebb húzta a pinám az arcához. Tangám egyik szárát egy mozdulattal letépte. A másikkal nem is bajlódott, mert így simán hozzáfért a puncimhoz és nagy élvezettel nyalta.Hazudnék, ha azt mondanám nem volt jó. Jól csinálta. Tartotta a csípőm erősen és közben engem figyelt. Figyelte a reakcióm.


- Nyalogasd a melleid! Parancsolta és én engedelmeskedtem. Nyögtem, sóhajtoztam és éreztem, hogy megint forrósodik a testem.


- Ah, de jó! Csináld! Biztattam


Erre ő még jobban rákapcsolt és rátért a segglyukamra is.


Nyalta-falta a puncim és a seggem felváltva. Elkaptam a haját és húztam a fejét magamba. Toltam a csípőm és remegtem, megint közel voltam az orgazmushoz. Kiszabadította magát és fölém térdelt a kanapéra. Akkorra már teljesen merev farkát a számba tolta és szó szerint baszta a szám. Kezei sem tétlenkedtek. Egyikkel a fejemet húzta a farkára, másikkal a puncim dörzsölte és így tartott folyamatosan orgazmus közeli állapotban.


- Több nyállal! Bő nyállal ribanc! Mondogatta.


Néha kihúzta a számból, ilyenkor a heréit kellett kényeztetni. Nyalogatni, bekapni. Szinte tocsogott a mellem köze a sok ráfolyt nyáltól.


- Most megbaszom a melleid is!


Lejjebb csúszott és a farkát a melleim közé dugta.


- Szorítsd össze őket keményen ribi!


Dugta őket, csakúgy csattogott. Mindig is szerettem ezt a pasiknak csinálni, mert ezt mind imádta.


- Ez az!Gyerünk baby! Ez az!


Nyögtem a saját élvezeteimtől és nyögtem azért is mert láttam, hogy piszkosul élvezi. Csináltuk még egy ideig, mikor is kitalálta, hogy lovagoljak neki. Leült a kanapéra én pedig szemben vele beleültem a farkába. Miközben lovagoltam nem túl nagy tempóban, de nem is lassan, odahúzta az arcom az övéhez és smárolni kezdett velem. Pörgött a nyelve, falta a számat, közben levette a felsőmet és a jobb kezével markolászta a melleim. Néha rácsapott, rámarkolt a seggemre is ezzel ösztönzött nagyobb kefélési tempóra.


- Ez nagyon jó! Neked is jó ribike?


- Igen! Igen! Igen!


Szinte hangosan artikulálva.


- Akkor basszál!Gyerünk, gyorsabban.


Ugrálok a farkán ahogy birok. Csapkodja a seggem, nyalja a melleim, smárolunk keményen. Az ujját a számba dugja, majd hirtelen a segglyukam ostromolja az ujjával. Volt már ilyenben részem és nem is idegenkedek tőle. Egy ujjal kezd, de kettő van bennem kis idő után. Hirtelen rám tör az orgazmus és a kanapé ennek hatására jó párszor a falnak csapódik. Szinte észre sem veszem annyira nem vagyok képben. Még mindig csak pihegek a farkán, mikor nyitódik a szobánk ajtaja. Megáll bennem a szusz. Laci is csendbe marad.


- Ez nem az bassza meg! Felkiáltás hallatszik mielőtt kilépne az ajtón.


Majd ajtó csapódás. A fürdőnké. Lepattanok Laci még mindig harcra kész farkáról és Tomi után sietek.


- Mi van drága? Kérdem ijedten, de még mindig lihegve.


- Semmi! Okádok


És valóban olyan hangok jönnek a fürdőből. Nem látott meg tuti. Én sem láttam az ajtóban ő sem láthatott. Ezen filózom, mikor Laci immár a szobánkban az ágy felé terelget. Nem is fogom az adást a nagy ijedtségtől, de ő már kutya pózban akar dugni az ágyunkon, miközben a férjem bent hány a fürdőben. Sikerül is neki. Belém tolja a farkát és keményen baszni kezd. Figyelem a hangokat a fürdőből, legalább azt halljam mikor lehúzza a vécét. Rámarkol a hajamra és hátra feszíti a fejem. Megkapom az egyik harisnyám a számba. Jól teletömi vele, majd a faszát a seggembe tolja. Majd felakad a szemem. Ordítanék ha nem lenne harisnya a számban. Ő csak tolja! Löki belém keményen. Úgy kefél, mintha az utolsó baszása lenne. Egyik keze a hajamat és a vállamat markolja és azzal húzgál a faszára. A másik a jobb mellem markolássza. Férjem hány és öklendezik. Hallani lehet rendesen. Bár szerintem ő is hallhatná a dugásunkat ha nem lenne részeg.


- Látod! Te vagy itt a fő kurva.


- Itt baszlak a szobátokban miközben a férjed okádik.


- Szereted a faszt igaz? Nagyon szereted. Válaszolj ahogy tudsz ribanc!


- Szereted a faszt?


- Igen nagyon! Válaszolom teli szájjal.


Mindkét kezével rámarkol a seggemre és lelök a farkáról. Elkapja a hajam és maga elé térdepeltet. Veri a farkát a szemem előtt. Sűrű sugárban lövelli a spermát az arcomra, hajamra és számba. Beborít a forró geci, amit miután kiélvezkedte magát a piros felsőmmel töröl le rólam. Férjem mit sem vesz észre az egészből, csak a vécét ölelgeti. Megtörli a farkát is a felsőmmel, majd az ajtó felé indul.


- Gyere csak!


- Mi az mit akarsz?


- Jó volt veled, nagyon jó.


Megcsókolt majd kiment a szobából. Gyorsan lefeküdtem mint aki alszik egész éjjel. A férjem pedig talán egész éjszaka a vécét ölelgette helyettem. Mindez vele is megtörténhetett volna, de minek iszik annyit, hogy így kidőljön tőle.

Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Fogadjuk el azt a furcsa helyzetet, hogy nem tudsz helyesen írni? Nem könnyű, mert akik idejárnak, azok számára összetartozik és természetes, hogy aki írni szeretne, az általában tud is, legalábbis a betűket és a helyesírást ismeri. (Stilisztikáról és egyéb különcségekről még nem beszéltem...)
Ha igyekszem átugrani a bakikat - ahogy a beszédhibás szónok mondandójában megtalálni az értelmet -, akkor egy banális történetet kapok egy túlpörgetett lányról, aki jelenidőben elmeséli valamelyik standard esetét. Egyetlen pozitívumot találtam: a sok elcsépelt frázis között kibontakozik egy világos karakter, azaz találóan ábrázolt szerep a lányé. Az írásnak ezt az erősségét megtartva, a többi ismérvén jó lenne javítgatni.

iGoCrazy ·
Folytasd! :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: