Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Izgalmakkal teli nyaralás.../ 2

Egész hajnalig nem aludtam, azon járt az agyam, hogy ha Géza egy másik szobát foglaltatott, akkor hogy hagyja ott az éjszaka közepén a feleségét, mindenesetre nem bírtam tovább vágyaimmal. Felvettem feszes kis fekete rucimat (bugyi és melltartó nélkül), és lesétáltam a bárba. Közben azon gondolkoztam, elkérjem-e a szobakulcsot vagy sem. Az eszemet vagy a vágyaimat hagyjam érvényesülni?
Rendeltem egy italt, és hatalmas meglepetésemre Géza lépett be a bárba következő vendégként. Egyből pezsgett közöttünk a levegő, leszámítva a röpke 25 év korkülönbséget. Szerencsére diszkrét és pincért fogtunk ki, így nem derült ki, hogy együtt távozunk, mert igen, együtt távoztunk a bárból a megszokott kis szaunánkba. Folyosóra érve heves csókokat váltottunk, simogatott, ahol ért, és közben azt hittem, majd elélvezek, annyira vágytam már testére, férfiasságára. Tudtam, hogy nem egy megszokott pasi a sok közül, de tudtam, hogy oltári szeretkezésben lesz részem, talán olyanban, mint még soha életemben.




Faltól falig csapódtunk, éreztem meredő férfiasságát, fényévnyire tűnt az a kettő perc a bár és a szauna között, mivel bárki ránk nyithat, nem akartam bevállalós ribancnak kinézni, így egy szauna lepedőbe csavartam testem, Géza szintén így tett.
Nem kellett sok, és magunkra csukva a szauna ajtót nem álltunk meg a csóknál, mélyen szívta a nyakam, túrta a hajam, harapdálta az ajkam. Miközben a meleg jótékony hatása látszott mindkettőnkön, én egyre lejjebb haladtam, nyaltam, ahol tudtam. Ő közben már a kéjnedvtől tocsogó puncimat ujjazta vadul, 2 majd 3 ujjával, szóltam, hogy lassítson, dőljön el a padon, hadd kényeztethessem kicsit én is.
Lassan szívtam meredő férfiasságát, majd egyre gyorsabban, ami úgy lüktetett, hogy majd szétfeszítette a szám, egy-kettőt még húztam rajta, majd halk nyögések közepette elélvezett. Mennyei íze volt… Aztán helyet cseréltünk, szívta, gyúrta a melleimet, amik azt hittem, azonnal szétfeszülnek, egyre lejjebb haladt masszírozta melleimet, közben vadul nyalta izmos hasamat, egyre-egyre lejjebb... majd megtalálta nyelvével selymes, bársonyos, fiatal puncimat, mormogott közben, hogy ezer éve nem látott ilyen jó NŐT, és hogy már amikor meglátott a wellness részlegen első nap, ott, azon nyomban kielégített volna.
Nagyon jól estek a szavai, vadítónak, szexinek éreztem magam, nyaldosta a puncim, egyre beljebb, mígnem elért a csiklómig, közben végig fogta egyik-másik mellem, majd hatalmas nyögések közben égve a kéjtől meg volt nekem is az első orgazmusom.
Nem álltunk meg itt, érezni akartam hatalmas vérbő férfiasságát magamban, de Ő megállított, mondván bezárt a bár, nem lehet tovább szaunázni, feltűnne a feleségének, hogy eltűnt. Egy világ omlott össze bennem, azt hittem, nem hallok rendesen. De elfogadtam a helyzetet, és külön távoztunk a szaunából, Ő az asszonyhoz, én a saját kis szobába.




Másnap reggel. 
Full kómásan értem a nappaliba, ahol a családom többi tagjával találkozom, az indok, hogy így nézek ki, hogy egész éjjel a szomszéd szobából áthallatszott a kutya ugatása, nem bírtam aludni.
Reggeli kávémat iszogatva azon kattogok, vajon lesz-e folytatás. Érdekes, de reggelizni csak az asszony jött, Gézát sehol nem látom. A pincér kérdésére Géza felesége azt felelte, rosszul érzi magát, nem jön reggelizni, itt már végképp veszettnek érzem a dolgot. Felmegyek a szobámba, és most már tökmindegy alapon átkopogok Gézához, de a kopogásra senki sem válaszol.
Szexi kis fekete bikinimben és a szokásos fürdő köpenybe bújva sétálok el a recepció irányába, és lépteket hallok magam után.
- Kisasszony! - szólít meg a pultos a bárból. - Üzenetet hoztam, szabad a szoba.
Próbáltam értelmes arcot vágni, megköszöntem, és azonnal a Géza által foglalt szoba felé rohantam. Ajtó nyitva csak a sarokkádból hallok zajt, nem szóltunk egy szót sem, csak testünk beszélt helyettünk. Csókolt, hevesen nyalta a puncimat, mely akkor már csurgott a kéjnedvtől.




A sarokkád szélére ültetem, majd ismét, mint tegnap, eljuttatom a csúcsra. Finom nedveit szopogatva dőlök bele a kádba, sosem éreztem még ilyet.
Egy percet sem tétlenkedik, hevesen csókol, harapdálja a mellbimbómat, majd olyan mértékben nyalja puncikámat, hogy majdnem elájulok. Itt ismét hangos ordítások közben elélvezek, mert még jobban izgat, ahogy bajusza hozzám ér. Megszólal:
- Nyuszika nem hagylak itt, ne remegj! - Majd hozzám fordul, én szétterpesztek, és vágyom arra, hogy meredő hím tagját belém vájja.
Mivel mindketten 120 fokon égtünk nem kellett sok, két-három lökés, és éreztem forróság önt el, megmerevedik és mindketten elélvezünk.




A kádból kimászva egy törölközőn pihenve azt hittem, mára vége, de tévedtem. Kiment, hozott magával egy síkosítót, rám néz:
- Benne vagy?- kérdi, mire én feltérdelve hatalmasat pucsítok. Először ujjazott, majd óvatosan ereszkedett belém, tövig hatolt, iszonyú jó érzés volt. 
Talán este 6 tájékán válhattunk el egymástól egy telefonszám csere után. Tudtuk, hogy nem ez volt az utolsó szeretkezésünk. Azóta sem találtam olyan pasit, aki felül múlja Gézát.

Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
KitKatVarázs ·
http://www.youtube.com/watch?v=TXkohYO89Ec

szarenella ·
Igen AELM mit képzelsz magadról?! Itt csak nekem szabad vulgárisnak és alpárinak lennem! Csak én aberrált leszbikusozhatok le mindenkit! Én, a fődisznaj.
szerenella ·
Remete, megint elárultad magad! Majd tagadd ám le!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: