Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Isten?

Egy elég kényes témához írom most ezt a történetet vakmerő őszinteséggel... Tisztelem a hívők hadát, kik töretlen kedvvel hiszik, van ki vigyáz ránk, akik igazán érzik az élet nem hiábavaló és tudják küldetésünk van ezen a sárgolyón. Viszont bevallom más vélemény szülte íráskedvem. Van isten? A szokásos kérdés, hányszor meg hányszor elhangzik és válasz is van rá, nem egy. Isten valóban ilyennek teremtett volna minket? Miért adta gyarlóságunk? Miért lettünk tökéletlenek? Isten miért hagyja szenvedésünk? Minek nekünk paradicsom, ha az életben megfáradunk és kihuny utolsó lelkierőnk pislákoló fénye is?

Ezekre a kérdésekre vagy meghökken minden ember, vagy magyarázni kezd. Üresen, monoton "tényekkel", mert meg kell tanulnunk mi a rossz, mielőtt jó helyre kerülünk, mert ki kell állnunk a próbát. Ez lenne hát az élet? Egy próba? Egy selejtező? Én nem így érzem. Na jó, tételezzük fel, tényleg létezik egy ember, aki mindenki felett áll, bár megmondom őszintén nekem ez kissé diktatív hangzást ad. Ha van isten minden bizonnyal már elfordult tőlünk. Legszebb erény a megbocsátás, de mindennek van határa. Mit tanított nekünk Jézus? Ne gyilkolj, szeresd felebarátod! Távozása után eltelt majd kétezer évben halomra öltünk embereket Isten nevében. Szörnyű keresztes hadjáratot folytattunk. Tömegeket küldtünk a halálba áriateremtményének keresése közben. Vért ontottunk, rengeteg vért, miközben az ő nevét hangoztattuk. Rengeteg dolgot tettünk Isten nevében, ami ellentmond akaratának. Ha én a helyében lennék, rendkívül bosszús arcot mutatnék. Ezekután csak remélni tudom, hogy nincs Isten. Nincs akivel ily módon elbántunk. Nincs akinek szavait ily módon kicsavartuk. Akinek egyházát eltorzítva haszonlesésre használtunk. Mit lát manapság az ember? Pedofíl papok, luxusautóban közlekedő atyák, káromkodó apácák. Persze megilleti a tisztelet a kivételt. De azt hiszem, manapság már lassan ők vannak kissebségben. Nem vagyok hitromboló. Sem a kereszténység ellensége. Csak reális ember, aki nem ért néhány dolgot.
Hasonló történetek
20874
Csókolóztunk és simogattuk egymást. Lassan lefejtette rólam a ruhámat, a melltartómat és végül az aprócska bugyimat. Símogatott és csókolt ahol csak ért. Levette a pólóját és elkezdte kigombolni a nadrágját. Őrjítöen izgató mozdulat volt. Megkérdezte, hogy mit csináljon velem. Nem voltam szégyenlős és elmondtam őszintén a vágyaimat. Ettől teljesen bepörgött...
15292
Kimentünk a homokba és végigcsókolta a meztelen testem. Gondoltam, hogy gyönyörű estém lesz. Simogatta a melleimet, szívogatta a kemény mellbimbómat. Egyre lejjebb haladt a szájával. A combom belsejét puszilgatta és közben az ujját bedugta az akkor már nedves pinámba és a G-pontomat masszírozta. Nagyon ügyesen csinálta, eszméletlenül felizgatott...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Lajha ·
A legfurcsább az, hogy mind a vélemény van/nincs elfogadható. Akit balszerencse ér mondhatja, hogy hol van(nak) Isten/isten(nek) ,mert hogy ő ilyen jól csinált mindent meg hogy olyan jól. De annak aki tehetetlen és reményvesztett kihez máshoz fordulhatna mint egy "feljebbvaló" lényhez. És ha a kisgyerekeknek kiskorukban nincs játszótársuk kitalálnak 1et.
Ismertem egy embert aki azt szokta mondani:
"Higgy Istenben. Ha nem létezik akkor nincs semmi, de ha igen..." Ez egy költői kérdés hogy van-e Isten.

No0oB ·
Jópofa, hogy mások, filozófusok, teológusok, vagy csak szimplán hozzáértők sokkal nagyobb terjedelemben és százszorta jobb minőségben írnak a témáról.

Burgonya erre hívta föl a figyelmet, megtoldva azzal, hogy ez az egész féloldalnyi szöveg, amit az írója szemmel láthatólag úgy kezelt, mint a saját 'kezűleg' szart spanyolviaszkot, nem több egy közhelygyűjtemnynél egy kényes témában.

Közben Tűzmadár meg azt firtatta, hogy ez nem ide való, ami igaz is, de csak részigazság. Mert ha már mégis a honlap üzemeltetőinek kezén átment a cucc, és engedték föltenni ide, akkor mégis ide való valamilyen szinten.

Sztanyo ·
Ez az írás közhelyes, mert valóban az. Nem volt benne semmi költői, meg merem kockáztatni hogy elgondolkodtató dolog sem. A nézőpontom tükrözi ami talán valóban nem illik ide de mégis jobban érdekel hírtelen mindenkit mint más "közhelyes" írásaim. A legjobb írás véleményem szerint az lehet ami vagy jó, vagy rossz értelemben kitűnik a többi közül és éppen ezért sokakat érdekel. Az persze megint más dolog hogy ez milyen mértékben más, mint a többi amit írtam de a hatása mindenképp nagyobb volt. Ezekután szerintem nem kérdéses érdemes volt-e megírnom. Köszönöm a hozzászólásokat, körülbelül ilyen megoszlást vártam a vélemények között. :blush:

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: