Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Isten hozott itthon!

Forró nyári éjszaka volt, a kocsimban ülök, taposom a gázt sietek haza. Angliában voltam kiküldetésen 6 hétig. 6 héten keresztül csak Skyp-on keresztül tudtam vele érintkezni. Nem érezhettem az illatát, nem simogattam selymes bőrét, nem csókoltam mézédes ajkait. Már teljesen kész vagyok a hiányától, nem nekem való ez a hosszú távollét. Egész úton azon gondolkodom, hogy mi mindent kell bepótolnunk.
Befordulok az utcába, már látom a házat. Ekkor egy furcsa nyugalomérzet kerít hatalmába. Itthon vagyok. Leparkolok, kiveszem a cuccaimat az autóból és cipekedek befelé. Hirtelen felvillan az ajtó előtt a lámpa, már figyelte, hogy mikor érek haza, várt rám. Kinyitja az ajtót és meglátom őt. A lélegzetem is eláll, olyan dögösen néz ki, egy fekete rövid kis kimonó van rajta, fekete harisnya és a kimonó alól kikandikál egy csipke harisnyatartó és melltartó szélei. Ebből már sejthető, hogy nem alvással fog telni az éjszaka hátralévő része. Eddig is be voltam indulva, de ez a látvány még tett rá egy lapáttal, hímtagom egy pillanat alatt kőkemény lett.
Ott állok a táskákkal a kezemben, ő megragadja a nyakamat, magához ránt és egy olyan szenvedélyes és heves csókot kapok tőle, hogy levegőt is alig kapok. Természetesen nem bánom. Kicsit beljebb lépek, berúgom magam mögött az ajtót, ledobom a táskákat, átkarolom a derekát és magamhoz szorítom. Hosszú csókcsatába kezdünk, ki akarok élvezni minden pillanatot. Mikor már alább hagy a lendület, kicsit hátrébb lép, megfogja a kezemet és a hálószoba felé kezd húzni.
- Le kellene tusolnom, piszkos és izzadt vagyok! – mondom halkan.
Kicsit megtorpan, megfordul, a szemembe néz, és csak annyit suttog:
- Majd utána megfürdetlek, most azonnal akarlak élvezni!
Azzal a lendülettel megfordul és húz tovább a háló felé. Beérünk a szobába, megfordul és elkezd vetkőztetni. Szinte letépi rólam a pólót, egyik kezével a mellkasomba markol, másikkal a nadrágomat kezdi kioldani, közben újra megcsókol. Én megmarkolom a fenekét, majd húznám fölfelé a kimonót, hogy tenyeremben érezzem feszes bőrét. Ekkor hirtelen hátralép:
- Most én irányítok, én mondom meg, mit lehet és mit nem.
Visszalép és lehúzza rólam a nadrágot, majd mikor fölegyenesedik újabb csók és az egyik kezét bedugja az alsómba és megmarkolja falloszomat. Ajka az ajkamon és érzem, hogy a csók közben mosolyog.
- Érzem, hogy már készen állsz! – suttogja a fülembe.
Az ágy felé fordít, ledönt az ágyra és kacéran rám néz. Nagyon lassan kezdi a kimonó kötőjét kiengedni, ezzel is fokozva a vágyat. Mielőtt széthúzná, hirtelen megfordul, csak a válláig engedi lecsúszni, ott megtartja, és hátra pillant.
- Hogy tetszik a látvány?
- Gyönyörű vagy, most azonnal akarlak!
- Azt látom! – és rápillant ágaskodó farkamra.
Elengedi a selymet, mely ekkor lehullik a földre. Elém tárul csodás teste a maga valójában. Észvesztően jó teste van. Láthatóvá válik homokóra alakja és a fantasztikus feszes gömbölyű feneke. Ekkor látom, hogy melltartó és harisnyatartó van rajta, de bugyi nincs. Őrülten izgató a látvány. Hátra pillant és mosolyog, látja rajtam, hogy már nagyon szenvedek. Karjait összekulcsolja maga előtt és így fordul meg. Nem látom a melltartóját. Kicsit közelebb lép és mikor lehajol az ágyra és leteszi a kezét akkor látom, hogy nyitott melltartó, ami csak megemeli, de nem takar semmit. Őrületes látvány.
Már nyúlnék érte, hogy magamra rántsam, mikor egyik kezével leszorít az ágyra és ezzel egy időben bekapja meredező szerszámomat és vadul kezdi szívni. Hangosan felnyögök a hirtelen jött intenzív érzéstől. Ezt nagyon jól tudja csinálni és tudja is, hogy szeretem, bele ad mindent. Kicsit rásegít a kezével is, másikkal pedig a golyóimat masszírozza. Érzem, hogy nem nagyon fogom így bírni a tempót, próbálom lefogni, hogy lassítson.
- Mi a baj, nem tetszik? – néz rám kérdőn.
- Nagyon jó, csak ezzel a tempóval nem fogom bírni!
- Akkor próbáljunk mást.
Fölpattan az ágyra, a fejemhez lép és szinte a számra ül. Nekem sem kell több, azonnal nyalni kezdem a már addigra vágytól tocsogó punciját. Számomra ez a mennyei manna, megőrülök az ízéért, azonban ez nem segít abban, hogy lehiggadjak. Főleg úgy, hogy újra kezd kényeztetni a szájával, bár most már egy kicsit lassabban. Egyszerre nyögünk és hörgünk a kéjtől. Kicsit megemeli a csípőjét, hogy csak a csiklóját nyalogassam és csak annyit suttog:
- Dugd be az ujjadat!
Engedelmeskedtem, benyálaztam a középső ujjamat és már be is toltam a hüvelyébe és masszírozni kezdtem. Aztán bedugtam még egy ujjamat. Eddig, ha három ujjal próbálkoztam, csak félig ment be, de úgy éreztem, hogy most jobban ki van tágulva.
- Kipróbálhatok valamit? –kérdeztem.
Csak igenlően mosolygott. Megfogtam a fenekét és az oldalára, majd a hátára fordítottam, én elhelyezkedtem a lába között és vadul nyalni kezdtem egészen a gáttól a csiklóig, majd megálltam a csiklónál és határozottan bedugtam két ujjamat, mire ő hangosan felnyögött. Tetszett neki az érzés. Fokoztam egy kicsit a tempót, majd abbahagytam a nyalogatást, hogy lássam a természet eme csodás virágát. Kihúztam az ujjaimat és megpróbáltam hármat bedugni, lassan, óvatosan. Mikor beért, kicsit fölszisszent.
- Fáj? – kérdeztem.
- Ne hagyd abba! – hörögte.
Egyre gyorsabban kezdtem húzogatni az ujjaimat és kerestem a legérzékenyebb pontot, hogy ott masszírozzam. Ahogy fokozódott a tempó, úgy fokozódott a nyögéseinek hangereje. Gondoltam egyet és megpróbáltam még egy ujjamat betolni, de így már csak félig sikerült. Visszatértem 3 ujjra és amilyen gyorsan csak tudtam, úgy ingereltem, közben újra kezdtem a csiklót vadul nyalni. Talán ha 1 perc eltelt, mikor hangosan felnyögött, a lélegzete elállt, a háta ívben megfeszült és hatalmas erővel tört rá az orgazmus. Nem hagytam abba, sőt igyekeztem még egy kicsit gyorsítani. Ő szinte már visított, de élvezte. Aztán hirtelen megragadta a fejemet, magára rántott, közben lenyúlt a farkamért, magába igazította és a fenekemet megmarkolva magába húzott. A csípőjét azonnal mozgatni kezdte alattam és hangosan mondta:
- Csináld, csináld, csináld! Azt akarom, hogy élvezz!
Bele is húztam, gyorsan és keményen kezdtem mozogni. Ő még az orgazmusa hatása alatt, én éreztem, hogy nem bírom már sokáig. Lassítani kezdtem, erre ő szinte mérgesen rám nézett, őrületes sebességgel letolt magáról, a hátamra döntött, fölém kerekedett és rám guggolt. A háta mögött megtámaszkodott, lábait a hónom alá feszítette. Ebben a pózban nagyon gyorsan tudott mozogni, ő diktálta a tempót. Feneke hangosan csattogott a combomon. Ilyen vadul még sosem szeretkeztünk. Ezt teszi az emberrel a nélkülözés. Éreztem, hogy mindjárt elmegyek, egyik kezemmel erősen kezdtem dörzsölni a csikóját, másikkal a fenekét markoltam. Pár pillanat múlva szinte belerobbantam óriási erővel. Nem hagyta abba a mozgást, de megfeszítette az izmait és kipréselt belőlem minden anyagot. Lassított a tempón, megállt, rám ült, előre hajolt és szenvedélyesen megcsókolt, majd a fülembe súgta:
- Isten hozott itthon.
Hozzászólások
Bánkbán ·
Az első bekezdés után elvesztettem az érdeklődésemet.

Andreas69 ·
Szó se róla, olvastam már jobbat is, de rengeteg rosszabb történet is fent van itt. Írj még, lesz ez még jobb is! Nem volt rossz.
Petur ·
Igen, nem volt rossz, de különösen jó sem. Hogyne, arra is van remény, hogy lesz ez jobb is. Csak el kéne magyarázni, mit kellene másképp csinálni!
Ez az írás így csak a szerzőjének valami fantáziálása. A szereplők arctalanok, a cselekmény... hm, nem is unalmas, hanem nincs. Ezért veszíthette el az érdeklődését Bánkbán.
Egy erénye van az írásnak, hogy a szexet igyekszik ízlésesen tálalni. Csak itt is egyfajta konzervíz érződik rajta.
Szóval, szerkessz két érdekes, izgalmas, eleven karaktert! Aztán máris sokkal jobb lesz a történet, még ha csak söröznek, vagy horgásznak benne, vagy véletlenül szexelnek. :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: