Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ismétlés...

Ugyan mindhárman nagyon élveztük az első próbálkozást, barátnőm és én sem tudtunk teljesen ellazulni és kiélvezni az új helyzet adta örömöket. Ezért aztán 3 hónap után újra felvettük a kapcsolatot E-mailen a masszőr fiúval, miután párom nem akart új fiút megismerni, meg nem is olyan egyszerű megfelelőt találni, így hosszas egyeztetés után végre sikerült összehozni a szabadidőnket. Ezúttal annyiban változott a helyzet hogy panzióba mentünk, sajnos most nem adódott más lehetőség. Mindketten nagyon izgatottak voltunk a találkozó előtt, nehéz volt megállni, hogy ne essünk egymásnak még otthon.

Párom hosszasan és alaposan készülődött, és mivel tudta hogy csíkra borotváltan szereti a fiú, még ebben is próbált a kedvében tenni. Nagyon lassan teltek a percek, de végül eljött az idő hogy autóba üljünk és a megbeszélt helyen felvegyük, majd elmenjünk a panzióba. Ott várt minket az út szélén, ugyan rég láttuk de már messziről megismertük. Beült hátra, már a tükörben láttam a csillogást a szemében, amit nála is az izgalom okozott, hátrafordultam majd határozott kézfogással üdvözöltük egymást. Barátnőm persze zavarban volt így kissé félénken köszönt, de a fiú előrehajolt és megcsókolta a nyakát, amivel picit oldotta ezt. Elindultunk a panzióba. Furcsa volt a portán a bejelentkezés, párom picit zavarta a helyzet de azért a látszat kedvéjért egymás mellett külön szobát kértünk. Elhelyezkedtünk, párom és a fi egymással szembe ültek a kisasztalhoz, én a mellette lévő ágy szélére ültem. Megbontottunk egy üveg bort, és elkezdtünk beszélgetni, kivel mi történt az óta. Egyre jobban belejöttünk a beszélgetésbe, és ahogy fogyott a bor oldódott a hangulat is.

Majd mikor már látszott hogy barátnőm eléggé feloldódott, jött a kérdés a fiútól hogy akkor megmasszírozza ezen, mint a múltkor. Párom gondolkozás nélkül igent mondott, és meglepetésemre már nem okozott gondot neki a vetkőzés. Az ágy mellé ált, eligazgatta, hogy kényelmes legyen, majd szépen lassan a reakcióinkat figyelve elkezdett vetkőzni. Már csak egy melltartó és egy bugyi volt rajta mikor a fiú mögé lépett, megcsókolta a vállát majd elkezdte levenni róla a melltartót, és közben a lecsúszó felső rész helyett a kezébe fogta párom nem túl nagy, de annál formásabb mellét. Mosolyogva fordult meg majd lefeküdt az ágyra hassal. Én már ettől nagyon kemény voltam. Beolajozta a kezét, majd elkezdte masszírozni. Mivel barátnőm nagyon szereti, ha így kényeztetik, így jó hosszan masszírozta, kisebb megszakítással, mert a bor leért közbe neki..:)

Aztán a masszírozás kezdett átmenni simogatásba, és barátnőm teste apró vonaglásokkal adta jelét hogy tetszik neki. Mivel éreztem, hogy hamarosan más fog következni és is hamar kimentem wc-re. Mire visszaértem ugyan barátnőm még hason feküdt, de már a hátát csókolgatta, és ball kezével hátulról a bugyijában volt, párom finom nyögdécseléssel honorálta az ujjai kényeztetését. Leültem az ágy végben lévő székre, ami a fejüknél van, és figyeltem barátnőm reakcióit. Másodszor is furcsa volt így kívülről látni, ahogy mással van de a féltékenység keserű íze most már nem jelentkezett, mint az elsőnél. Fiú már boxerben volt így én is levetkőztem, és elkezdtem barátnőm nyakát simogatni. Megérezte magán a 4 kéz kényeztetését, ettől teljesen beindult, és egyre hangosabban zihált. Egyre lejjebb csókolgatta a hátát, majd a feneke gerezdjeit kezdte harapdálni, óvatosan haladva a combja belseje felé. Majd csókolgatás közbe elkezdte lehúzni a bugyit, mire tudatosodott bennem hogy újra és menthetetlenül meg fogja dugni.

Egy darabig még így izgatta, majd megfordította barátnőm, aki ott feküdt meztelenül, csíkra borotvált, az izgalomtól picit piros és csillogó szeméremajkakkal. A fiú arcán egy mosoly futott végig, az elégedettség mosolya, majd apró csókokkal haladt párom lába köze felé. Ismét nagyon furcsa de most már sokkal inkább izgató élmény volt látni, ahogy nyelvével kezdi kényeztetni párom, miközben én a mellét simogattam felülről. Párom lábaközt hason feküdve hosszasan és kitartóan nyalta, amitől teljesen elvesztette a fejét, és talpával a boxeren keresztül méretes szerszámát kezdte izgatni, ami ettől egy apró foltot hagyott az alsó neműn. Külső szemlélőken igyekeztem kiélvezni a helyzetet, de ekkor már persze én is meztelen voltam és duzzadt szerszámommal foglalkoztam. Majd felálltam és az ágy mellé rogyasztottam, aminek barátnőm nagyon örült és rögtön a szájába vett, és úgy kezdte el szívni a farkam, mint még soha. Gyönyörtől nagyon erősen szívta és próbálta folyton teljesen bakapni, amit időnként meg kellett szakítanom, hogy nehogy idő előtt elmenjek. Majd elkövetkezett a pillanat, amit már nagyon vártam. Letornázta magáról a boxeralsót és ott meredezett az enyémhez képest hosszú és vastag szerszám, ami ismét az elégedettség mosolyát csalta elő, csak most barátnőmből.

Nadrágja zsebéből előkapott egy óvszert, és villám gyorsan felhúzta, miközben párom puniját nyalogatta. Majd az óvszer végét megnyálazta, és párom csiklóját kezdte izgatni vele, aki ettől újra teljesen beindult, és úgy szorította a kezem, hogy már majdnem kellemetlen volt, de nem akartam megzavarni. Elkezdődött, a méretes farok szépen lassan eltűnt barátnőm szemérem ajkai közt, és lüktető ütemes mozgásba kezdett, mire barátnőm a már egyszer hallott mélyebb nyögdécselésbe, és a lepedő gyűrögetésébe kezdett. Már sokkal közvetlenebbek voltak és jobban egymásba feledkeztek, mint első alkalommal. A fiú ráborult, és átölelte, és úgy döfködte változó ritmusban miközben barátnőm nyakát csókolgatta. Én mögéjük mentem hogy jobban lássak.

Egyre vadabbul szexeltek, én pedig próbáltam a látvánnyal betelni. Majd jött a pózváltás, párom enyhén oldalra feküdt és egyik lábát a nyakába téve ajánlkozott a további kényeztetésre. Fiú először megint a makkja végével izgatta, de párom a csípőjéhez nyúlt és egy erőteljes mozdulattal magába húzta a duzzadt eres szerszámot, és párom arcán a verejtékcseppek mellett újra egy apró mosoly futott végig, amiből tudtam, tetszik neki a dolog. Ott álltam az ágy mellett, és picit döbbenten, de az izgalomtól égve néztem, ahogy más döngeti a barátnőm, és ugyanúgy bánik vele, mint velem szokott. Ez az alkalom picit más volt, itt inkább csak eleinte külsős néző voltam. Majd újabb pózváltás következett. Barátnőm hasra feküdt, enyhén pucsított, majd hátulról kezdte el dugni, eleinte picit érzékiebben később négykézlábra állítva egyre vadabbul, már-már a feneke csattogott. Tudom fura, de nagyon izgató volt látni és hallani. Annyira bele feledkeztem a dologba, hogy észre se vettem, hogy a srác elélvezett, csak mikor kihúzta és láttam, hogy teli az óvszer zsákja.

Barátnőm mozdulatlanul négykézláb várta a váltást, nem haboztam rögtön mögé térdeltem és a nedvességtől elázott és a méretes szerszámtól kitágult puncijába csúsztattam szerszámom, amin megint érezhető volt az idegen szerszám ottjárta, ami csak tovább izgatott. A fiú kiment közben megmosakodott, és megszabadult a gumitól, majd az ágy mellé térdelve átvette a néző szerepét. Eleinte csak passzívan, de később már párom mellét simogatta. Majd barátnőm feje mellé feltérdelt és újra megkeményedő szerszámával a nyakát kezdte simogatni, majd újra, már teljesen kemény szerszámával barátnőm ajkainál kezdett körözni, minek hatására párom megmarkolta és ugyan olyan hevesen, mint az elején az enyémet elkezdte szopni. A méretes szerszámot csak félig tudta a szájába venni, és a mérete és a nagy hevesség miatt párom nyála többször is a padlóra csöppent. Én nem bírtam tovább, úgyhogy hatalmas rángások közepette a hasára élveztem.

Egy darabig aléltan térdeltem a lába közt, de mivel láttam a fiú kívánja még, így átadtam a terepet, persze zsepivel előtte letöröltem a pocát. Párom egy darabig még szopta, majd megfordult, és hanyatt fekve az ágyon keresztbe feküdt hogy az ágy előtt térdelő fiú felé legyen a csípője. Aki ettől teljesen belelkesedett újra, és új gumit húzott, (szerencsére extra vékony és színtelen volt, így jól lehetett látni mindent) Mivel már picit fáradtak voltak, így lassú kezdés következett, Újra be-be keményedtem barátnőm vékony kis sportos teste látványától, ahogy egy nagyfarkú srác kényezteti. egyre vadabb lett, majd újra halhattam, ahogy elkezd csattogni a feneke, és egyre intenzívebben zihál. Én közben mellette térdeltem és simogattam, miközben ő újra felélénkülő szerszámom verte. Párom nyögése egyre hangosabb lett, majd a nyögdécselés átment folyamatos nyögéssé, majd hirtelen 2-3 nagy rándulással elélvezett, amitől persze én is és telefröcsköltem a mellét. Aléltan feküdtünk párommal egymás mellett, egymás kezét fogva, míg a másik srác a szemközti ágyon pihegve próbált magához térni. Megcsókoltuk egymást majd barátnőm a fáradságtól el is aludt egy picit, én közben a hasát, a fiú a lábát simogattuk és beszélgettünk.

Elégedetten hallgattam irigykedő szavait, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy ilyen csinos és belevaló barátnőm van. Nem bántuk meg a folytatást sem, kicsit más de ismét nagyon jó élménnyel gazdagodtunk. A fiú idővel hazament, mi meg hatalmasat aludtunk és jókedvűen ébredtünk.
Hozzászólások
További hozzászólások »
L. Sec ·
Ajjaj.... nagyon jó így kora reggel egy ilyen bizsergető kis írást olvasni.... főleg egy fiú "tollából" :)) Még a hibákat is megbocsátom; nem az irodalmiság hatott rám :)))


Fiatalpar ·
Tudom nem hétköznapi és nem túl elfogadott az efféle kapcsolat, de nekünk nagyon bejött, és nem bántuk meg.Ezért is folytatjuk vele.
L. Sec ·
Volt hasonlóm néhányszor :) Nem bántam meg, de én már "egypárti" vagyok :)) Azért vigyázzatok a szerelemre.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: