Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Irodai pillangók - 8. fejezet: Előléptetés

Bonnie csillogó szemmel nyitott be az irodámba.
- Képzeld, részlegvezető leszek! - jelentette be.
- Nocsak! - dőltem hátra a székemben. - Gratulálok! Megünnepeljük? - kezdtem kigombolni a nadrágomat, hátha fellelkesült a váratlan kinevezéstől, és hajlandó lesz egy kis asztal alatti furulyázásra.
- Te kis huncut - legyintett felém mosolyogva. - A dolog nem ilyen egyszerű! Még ki kell érdemelni!
- Kiérdemelni? Hát nem érdemelted ki már az elmúlt két évben? Nálad többet senki sem dolgozott...
- Másfajta kiérdemlésről van szó - mosolygott Bonnie. - Be kell bizonyítanom, hogy a kollégáim megbízhatnak bennem, része vagyok a csapatnak, hogy hatalmas áldozatokat is képes vagyok hozni a cég érdekében, hogy egy vagyok velük.
- No és ezt mind hogyan kéne bizonyítanod?
- Egy jó kis análpartival.



***



Péntek estére szervezték meg a bulit. Bonie-val nyolc körül érkeztünk, a Cég előcsarnoka ezúttal szokatlanul kihalt volt, csak a portás mosolygott mindentudóan a fülkéjében. A legalsó szintre vitt minket a személyzeti lift, mélyen a föld alá, egy olyan szintre, amelynek eddig még a létezéséről sem tudtam. Bonnie kissé idegesen állt mellettem, de éreztem az illatán és bőre kisugárzásán, hogy rengeteget készült a mai estére. Picit hátradőltem, és gyönyörködve mértem végig miniszoknyájában feszülő fenekét, amit oly sokszor kényeztettem már: ezt a popsit fogják ma este szétbaszni? Izgalmas műsornak ígérkezett.
- Nekem mi lesz a feladatom? - kérdeztem rekedten.
- Csak legyél ott! - jelentette ki Bonnie elgondolkozva. - És aztán vigyél haza!
Megérkeztünk a legalsó szintre. A liftajtó kinyílt, és Helen fogadott minket, fekete lakkcsizmájától eltekintve egyetlen pár fekete kesztyűben, szóval meztelensége igazán meglepett a salétromos falú ipari folyosón:
- Üdvözöllek benneteket a Szertartáson! - mondta mosolyogva. - Épp időben érkeztetek, ideje átöltözni!
Ez a hír új volt. Nem volt nálam semmi különös ruha, de nem is volt rá szükség. Helen elvezette Bonnie-t, engem pedig az "öltözőbe" küldött. Bolyongtam egy kicsit a mennyezeten kanyargó fűtéscsövek alatt, aztán egy acélajtón megtaláltam az Öltöző feliratot, és bementem. Az egyik fal tele volt fogasokkal, fekete köpenyek csüngtek rajtuk, egy asztalon pedig velencei karneváli maszkok voltak egy dobozban.
"Ha részt akarsz venni a játékban, dobd a kulcsod a tálba!" virított egy felirat egy tengeri sásból font rattan tálkán. Volt már benne vagy tucatnyi slusszkulcs, én is bedobtam az enyémet, gondoltam, nincs mit veszítenem.



Átöltöztem egy hosszú, fekete talárba, és kimentem a folyosóra. A lámpa remegve világított a mennyezeten. A folyosó végéről lágy gyertyafény szűrődött felém, úgyhogy arra indultam.
Gyertyákkal megvilágított terembe érkeztem. Mintha nem is egy New York-i felhőkarcoló földalatti szintjén lettem volna, a teremben gyönyörűen faragott mahagóni bútorok, mindenütt gyertyák és mécsesek világítottak. Helen már várt rám, kézenfogott, és beljebb vezetett, egy trónszerű, gyönyörűen faragott karosszékbe ültetett.



- Élvezd a látványt - mondta mosolyogva, és a terem közepére libbent. Bonnie négykézláb térdelt egy masszív tölgyfa asztalon. Körülötte taláros, álarcos férfiak álltak némán. Bonnie szeme egy fekete selyemkendővel volt bekötve, lábán egy szintén fekete, magas sarkú cipő díszelgett - mindezektől eltekintve semmi sem volt rajta, barna bőrén veríték gyöngyözött, amin megcsillant a gyertyák fénye. Helen letérdelt mögé az asztalra, és fekete kesztyűs kezével látványosan széthúzta Bonnie fenekét. A taláros férfiak feszülten felsóhajtottak.



Helen belenyalt Bonnie fenekébe, aztán felkapta a fejét, és várta a hatást. Bonnie ánuszrózsája ettől jól láthatóan összerándult, mire Helen felnevetett, visszahajolt, és finoman körözött nyelvével a barátnőm popsijának bejárata körül. A férfiak felmordultak. A farkam határozottan ágaskodott a talár alatt, és ezzel valószínűleg nem voltam egyedül.



Helen egyre jobban belemelegedett a popsinyalásba, haja elég sokat takart a látványból, de a fölötte állóknak tetszett, mert mostmár nyíltan kapták elő farkukat taláruk rejtekéből, és látványosan simogatták őket. Helen feje alig mozgott, gondolom, teljesen feldugta nyelvét a barátnőm fenekébe, és jól megdolgozta a szűk kis nyílást.



Egy-egy mámoros éjszakán én is kinyaltam már Bonnie fenekét, úgyhogy tudtam, mennyire élvezi az ilyen kényeztetést. Főleg akkor adott ki ilyen sóhajokat, ha jó sok nyálat engedtem a fenekébe, és jó mélyen megpörgettem a nyelvem a fenekében. Valószínűleg Helen is ezt csinálta, Bonnie egyre jobban ellazult és egyre szenvedélyesebben sóhajtozott.



A rattan tál is ott volt mellettük az asztalon. Tucatnyi autókulcs volt benne, és egy tubus síkosító, amit most Helen kibontott, és szép adagot tolt bele Bonnie fenekébe. Ujjával szétkente a nyílás körül az átlátszó folyadékot, aztán finom körökkel hatolt egyre beljebb, szépen bedolgozta a szűk kis éhező segglyukba a kenőcsöt. A végén rácsapott egy nagyot Bonnie fenekére, és kijelentette:
- A kanca felkészült a meghágásra, uraim!



Helen kivette a tálból egy Porsche kulcsát, magasra emelte, és körbejárt vele, mint boxmeccsek előtt a menet számát mutató táblákkal a csinos lányok. Igaz, itt volt egy fontos különbség: Helen a fekete faszverő kesztyűjétől és magas sarkú cipőjétől eltekintve meztelen volt, és nem boxmenet készülődött, hanem kemény anál. Szórványos taps hallatszott, és előlépett a Porsche tulajdonosa, egy izmos, maszkos, köpenyes férfi. Bonnie elégedetten mosolygott hátra, a pasas pedig ledobta köpenyét, és fellépett az asztalra, Bonnie mögé. A lány fenekéhez illesztette a farkát, és lassan beléhatolt. Bonnie leengedte a fejét, arcát eltakarta haja és a fekete selyemkendő lelógó vége, de én tudtam, hogy elégedetten mosolyog. A pasas nem mozdult egy ideig, hagyta, hogy Bonnie hozzálazuljon a makkjához a fenekében. Aztán megfeszült, kissé beljebb nyomult, amitől Bonnie hosszan felsóhajtott.



Helen odalibbent elém, ráült a szék vastagon faragott karfájára, és a vállamhoz simult. A Porschés pasas kiélvezte helyzetét, finom, lassú mozgással kezdte kúrni Bonnie fenekét. Helen a vállamon Bonnie-t nézte az asztalon, és a fülembe kezdett sugdosni:
- Szép ugye? Gyönyörű, kerek feneke van...
- Mmmhmmm... - nyögtem, de közben Bonnie-t figyeltem.
- Egész szép, ahogy a pasi bassza, ugye? - kérdezte Helen. Kis kezével fürgén benyúlt a köpenyem alá, és megkereste a farkamat.
- Nocsak, nocsak! - mondta, amikor megérezte, milyen kemény vagyok. - Ennyire tetszik, amit látsz? Izgat, hogy ez az ismeretlen seggbebassza a nődet?
- Mmmhmmm... - nyögtem megint, és tág szemekkel figyeltem, ahogy Bonnie fenekében mozog az álarcos férfi farka. A síkosító megtette hatását, a férfi határozott, olajozott mozdulatokkal kúrta Bonnie fenekét. Helen mosolyogva nézte mindezt.



Az ismeretlen férfi megmerevedett.
- Most élvez a seggébe... - nyögte a fülembe Helen. - Nézd, milyen aprókat lök rajta! Belepumpálja a gecijét!
Bonnie lehajtott fejjel élvezte, hogy az álarcos férfi teleárasztja a fenekét a spermájával. A lány annyira átadta magát az érzésnek, hogy amikor a pasi egy hangos cuppanással kihúzta a farkát, meglepetten kapta fel a fejét, mintha egy másik világból ébredt volna. Körbeforgatta a fejét, hallotta a férfiak elégedett dünnyögését, de a szemére kötött fekete selyemkendő miatt nem tudta, merre forduljon. Bizonyára érezte a fenekén a férfi farkáról ráhulló cseppeket, egy kicsit illegette is a popóját, amitől a férfiak körülötte még hevesebben verték a farkukat.



Helen legnagyobb sajnálatomra elengedte a farkamat:
- Bocsi, mennem kell! - súgta, ellibbent mellőlem, a mahagóni dohányzóasztalhoz lépett, és felkapta a rattan fonatos tálból a következő autókulcsot. Nem sokáig kellett mutogatnia, előlépett a második férfi, és ő is ledobta köpenyét. Álarca alól kilógott hosszú, szőke haja izmos vállára. Úgy nézett ki, mint egy keletnémet testépítő a nyolcvanas évekből. A farka is ehhez illően ágaskodott, de a zacskója az átlagosnál is nagyobb volt. Felmászott Bonnie mögé, aki jólesően nyújtózott az asztalon, megfogta a lány csípőjét, és könnyedén a fenekébe hatolt.



Helen visszatért hozzám, és újra kommentálni kezdte a menetet:



- Egész könnyen becsúszott neki, mi? Hát nem csoda, viszonylag vékony farka van, és a geci a legjobb síkosító...
A szőke férfi könnyed mozdulatokkal kúrta Bonnie seggét, nagy zacskója folyamatosan a lány puncijához csapódott, átvette nedvességét. Bonnie aprókat sikkantott, de a szőke férfi könyörtelenül dugta a seggét, mintha időre kellene teljesítenie valamilyen edzőtermi gépen. Izmos kezével Bonnie vállába kapaszkodott, annál fogva nyársalta fel a csajom seggét. Mind a ketten erősen izzadtak, a szőke férfi teste vadul csattogott a barátnőmön. Helen közben ismét megmarkolta a farkamat, és finoman simogatta a talár alatt.
- Te már basztad így szét a seggét? - kérdezte álmodozva. Éreztem, hogy inkább csak ingerelni akar, mint igazi választ hallani, úgyhogy inkább hallgattam, és élveztem a kényeztetést. De így volt ezzel Bonnie is, mély nyögésekkel adta át magát az ismeretlennek, aki valahogy nagyon jól eltalálhatta a ritmust, mert Bonnie egyszercsak felkiáltott, és remegve elélvezett.
- Na tessék - mosolygott Bonnie. - Élvezi a kis ribanc! Olyan kis basznivaló a kicsike, nem igaz?



A szőke férfi elélvezett. Jól láthatóan rándult össze a zacskója, egész teste megremegett, még fel is nyögött. Gyanítom, hogy belül ordított is, de nem tartotta elég férfiasnak kimutatni az orgazmusát, úgyhogy visszafojtotta. Amikor kihúzta a farkát, nagy levegőt vett, felkapta a talárját a padlóról, és beletörölte vörösödő szerszámát. Bonnie feneke ütemesen tátongott a kőkemény keféléstől, a lány vadul pihegett.



Helen ismét felpattant mellőlem, és kihúzta a harmadik kulcsot, jó magasra tartotta, hogy mindenki lássa. Persze nem az enyém volt, és más pasik is csalódottan sóhajtottak fel. A harmadik férfi Ule volt, a hatalmas, fekete ügyvéd. Rajta is álarc volt, de felismertem termetéről, és persze a farkáról, ami egyszer járt már Bonnie-ban, ismerős terep lesz hát neki a lány. Nem is tétovázott sokat, ledobta köpenyét, Bonnie mögé térdelt, és bevágta a lány spermás fenekébe hatalmas, kőkemény, fekete rúdját. Bonnie jól hallhatóan felszisszent, de Helen rácsapott a fenekére:
- Bírjad, kislány, ez a legjobb rész!



Bonnie leengedte a fejét, haja ismét az arcába hullt, csak sejtettem, hogy összeszorított foggal próbált a hatalmas fekete fasz körül ellazulni. Ule aprókat lökött rajta, láthatóan élvezte a forró, szűk kis lyuk szorítását. Bonnie felsóhajtott, bizonyára ellazította valamennyire a fenekét, mert a nagydarab néger lendületesebben mozgott ki-be. Mostmár az is jobban látható volt, hogy Ule előtt már két férfi beleélvezett Bonnie-ba: ahogy a fekete rúd ki-be járt, megcsillant rajta egy-egy fehér csík az előző pasik spermájából.



Helen visszatért hozzám, de ezúttal a faragott karfa helyett betérdelt a lábam közé, felhajtotta taláromat, és bekapta a farkamat. Bő nyállal, lendületesen szopott, biztos így szokták nyugton tartani a kísérőket ezen a szertartáson, miközben az est női főszereplőjét szisztematikusan seggbebasszák. És be kell vallani, jól kitalálták, remekül szórakoztam.



Ule Bonnie hajába markolt, annál fogva rántotta magához a lány fejét, és hatalmas erővel baszta a seggét. Igazi kancajellege volt a menetnek, Bonnie pedig láthatóan élvezte az állatias kefélést, jól észrevehetően tologatta hátrafelé magát a fekete rúdra, és nagyokat nyögött, sóhajtozott hozzá. A puncija éhesen tátongott, és tudtam, hogy mindent megadna érte, hogy most oda is kerüljön egy szép nagy fallosz. De az est szervezői - a Cég vezetése - nem ezt akarták. Csak Bonnie fenekét akarták, az uralmat a segge fölött. És Bonnie mindezt nagyon élvezte. Már rég nem állt négykézláb, karja öntudatlanul nyúlt végig az asztalon, csak a térdelése maradt meg, hiszen így tudta Ule a legjobban felnyársalni gyönyörű, gömbölyű popsiját.



Helen közben vadul szopott, minden bólintásnál a torkára engedte a makkomat. Tökéletesen csinálta, tényleg profi volt, nedves és forró, érződött rajta a rutin. Mégsem tudtam mostmár igazán erre koncentrálni, rabul ejtett a látvány, ahogy a gyertyák fényében nyársalta fel Bonnie fenekét a hatalmas fekete rúd. Bonnie sikoltozott az élvezettől, combján finom patakokban csorgott puncinedve, ezzel azonban senki sem törődött: a férfiak elégedetten nézték, ahogy Ule birtokba veszi a frissen kinevezett részlegvezetőnő seggét, és hogy körülötte csattogva verték a farkukat, valamiféleképpen ők is a szerencsés kiválasztott helyében érezhették magukat. De a legjobb dolga persze Ulénak volt, tövig vágta hatalmas farkát Bonnie fenekébe, a nagy igyekezetben álarca is lehullott, de nem törődött vele, csak baszta és baszta a lányt.



Nem bírtam már tovább. Ez a hangulat, ez az éjjel, Bonnie kitömött fenekének látványa és Helen szája kifacsart. Elélveztem. Behunytam a szemem, egymás után lőttem a sugarakat Helen szájába. Egy kicsit meg is emeltem a csípőmet, hogy még mélyebben a torkára engedhessem.



- Mmmm... de finom... - hallottam Helent, de még mindig behunyt szemmel élveztem, ahogy nyeli a spermámat. - Bocsi, most mennem kell, hozzáadom a többihez - engedte végül ki a farkamat Helen a szájából. Milyen többihez? Kinyitottam a szememet, és meglepetten láttam, hogy míg én a Cég legjobb faszszopója szájába engedtem a spermámat, a hatalmas fekete ügyvéd már régen végzett a csajommal, aki most elvarázsolva pihegett az asztalon, lüktető fenekéből vastag patakokban csorgott a sperma. Körülötte sorban élveztek el az álarcos férfiak, beterítve fehér sugaraikkal Bonnie hátát, fenekét, combját, sőt, néhány igazán perverz "kolléga" a lány hajába, valaki pedig a fekete selyemkendőre élvezett. Helen ahogy odafért, betérdelt Bonnie mögé, és spermás szájával végigcsókolgatta a csajom fenekét, fürgén felnyalogatta róla, amit csak elért, végül pedig ügyesen kiszürcsölte fenekéből a forró spermacseppeket. Ez igazi ovációt váltott ki a férfiakból, és még néhány utolsó adag érkezett a Bonnie fenekére, és így persze Helen arcára is.



Szedelőzködtem. Tudtam a kötelességemet: haza kell vinnem ezt a sikeres nőt, megfürdetni, álomba helyezni, biztosítani pihenését, hogy aztán pár nap múlva újra és újra szétkefélhessem.

Hozzászólások
További hozzászólások »
Sinara ·
Akarom mondani, "új részek" (a k lemaradt :innocent: )

Pavlov ·
Pavlov Uraság néven mostmár a Facebookon és a Google Pluson is elérhettek!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: