Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Irodai affér

Vadonatúj voltam a cégnél, mondhatni „szűzen” mozogtam még a terepen, de már első nap felfigyeltem rá. Gyönyörű arca volt, és szép hosszú lábaival úgy mozgott, hogy egyszerűen lehetetlen volt nem észrevenni. Egyszerre volt valami nagyon finom bája, ugyanakkor valami kemény határozottság is sugárzott a járásából, a mozdulataiból.
Még csak ismerkedtem a tereppel, amikor egyik nap váratlanul „becsicsergett” az irodámba egy kolléganőt követve.
– Csak jöttem beköszönni – mondta a világ legédesebb hangján, amit valaha hallottam és a bögréje mögé bújva mosolygott.
Nem igazán tudtam mire vélni némi természetes kíváncsiságon kívül, ami az új kollégák felé irányulhatott a részéről, lévén, hogy több új alkalmazott is érkezett velem együtt, így volt némi újdonság.
„Én is beköszönnék itt egy-két helyre”- gondoltam magamban, ahogy végignéztem rajta, a helyes kis arcától a hosszú combokig…
Néhány nappal később önként elvállalta, hogy segít nekem egy projekten, amit váratlanul rámbíztak annak ellenére, hogy jóformán még el se foglaltam a helyemet és minden új volt számomra.
Nagyon örültem, mert így legalább különösebb feltűnés nélkül gyönyörködhettem benne,  csak az volt kellemetlen, amikor már az első egyeztetésen kőkeményen állni kezdett a farkam. Már az idejét sem tudtam, hogy mikor voltam együtt utoljára valakivel, a masztizás pedig a kamaszkor heves farokráncigálásai után már egyszerre volt unalmas, kiábrándító és szánalmas, úgyhogy minden ingerre sokkal erősebben reagáltam.
Ilyen helyzetekben azt a taktikát követtem, hogy gyorsan kimentem a mosdóba, majd egy kiadós pisilés után igyekeztem minél tovább tartani a nehezen visszanyert nyugalmi állapotot. Most is ehhez folyamodtam:
- Ne haragudj, de muszáj kimennem – mondtam, és közben próbáltam úgy kislisszolni az irodából, hogy véletlenül se lásson semmit, de éreztem, hogy annál feltűnőbbé tettem a helyzetet.
– Csak nyugodtan, ez teljesen természetes – mondta, és közben csillogtak a szemei, ahogy rámmosolygott, én pedig nem tudtam eldönteni, hogy ez vajon minek szól, mindenesetre gyorsan kihúztam a csíkot és fél perccel később már megkönnyebbülten és ellazultan ültem vissza a helyemre.




- Elmondanád, hogy ez hogy jött ki neked? Sehogy nem áll össze nekem a kép… - mondta, miközben erősen fölémhajolt és a monitoron rábökött valamire, amivel kapcsolatban én már rég elvesztettem a fonalat, főleg, amikor a mosdóból visszatérve korogni kezdett a gyomrom.
- Ne haragudj, de már nem vagyok teljesen beszámítható állapotban, egyszerűen nem fog az agyam és baromi éhes vagyok. Mit szólnál hozzá, ha rendelnénk valamit?
- Jó, benne vagyok, én is kezdek éhes lenni és tényleg késő van már, de holnap már referálnunk kell.
- Pizza jöhet? Milyet szeretsz?
- Persze, jöhet és kagylón kívül bármi lehet rajta.
- Máris rendelem- mondtam és már tárcsáztam is.
Felálltam, mert az egész napi ülőmunkától rendesen elgémberedtek a tagjaim, és őszintén szólva, ehhez a kései szeánszhoz se volt már semmi kedvem, kizárólag az tartotta bennem a lelket, hogy Verával lehettem, legeltethettem rajta a szemem, de kezdtem túl nyűgös lenni, már ez se nagyon elégített ki.
- Annyira fáj a hátam, normális körülmények között ilyenkor már rég ágyban kéne lenni, ahelyett, hogy itt rohadunk… - morogta Vera nem kis meglepetést okozva nekem, mert eddig egyetlen zokszó nélkül hajtott, engem is csak az ő lendülete vett rá a munkára.
- Ha gondolod, megmasszírozhatlak, csak nehogy bepanaszolj nekem zaklatásért – próbáltam elhumorizálni a dolgot.
- Attól nem kell félned, soha nem tennék ilyet - mondta megint azzal a furcsa, szokatlan mosollyal az arcán.
Beült a székembe, én pedig mögé álltam és elkezdtem masszírozni, megfogtam a vállait, a hüvelykujjaimmal masszíroztam a lapockáit, aztán a nyakát, majd a gerince mentén, két oldalt haladtam lejjebb a hátán.
- Egész jól csinálod, ha tudtam volna, hogy ilyen arany kezeid vannak, már előbb is megkértelek volna - biztatott, majd végre levette a pulcsiját és már csak egy vékony ing választott el a puha bőrétől.
Újult erővel és még nagyobb lelkesedéssel folytattam,  már az sem érdekelt, hogy a farkam megint kegyetlenül feszítette a nadrágomat, sőt, annyira belelendültem, vagy épp Ő dőlt hátra, már nem emlékszem, de az egyik pillanatban azon kaptam magam, hogy a hátához préselődik a merev farkam… Hirtelen belevörösödtem, Ő pedig úgy tett, mintha nem történt volna semmi, de éreztem, hallottam, hogy változik a légzése és mintha a mellbimbói is jobban kivehetővé váltak volna az ing alatt…
Végighúztam a kezeimet a karjain, a hátát már a fenekéig simogattam és közben hagytam, hogy hátradőljön, hogy érezze, hogy mennyire kívánom.
Nem húzodott el, sőt, úgy maradt, a farkamnak döntve a hátát, én pedig elvesztettem a fejem és minden óvatoskodás, finomkodás nélkül gátlástalanul simogatni kezdtem, ahol értem… Elkezdtem elől „masszírozni”, végigcsúsztattam a kezeimet a karjain, aztán szépen a mellein keresztül egészen a hasáig simítottam, majd felfelé húzva a kezeimet a tenyereimbe vettem a melleit, éreztem, ahogy dobog a szíve, ahogy megkeményedtek a bimbói és közben a nyakába csókoltam, mire végre odafordult és összetapadt a szánk, a nyelve olyan táncot járt a számban, hogy tetőtől-talpig mindenem belebizsergett…
Szépen kigomboltam a blúzát, szinte remegett a kezem az izgalomtól, annyira felizgatott…, főleg, amikor éreztem, ahogy elkezd matatni a nadrágomon, ahogy kibontotta az övemet, majd végre kiszabadította a farkamat és ott meredezett előtte a nedvességtől csillogó makkom…




Közben előbukkantak végre azok a csodás mellek, amikről egészen addig csak álmodozhattam, de most a saját szememmel láthattam, érinthettem, simogathattam, csókolhattam, nyalhattam, harapdálhattam…
Hirtelen rácuppant a makkomra, beszívta az ajkai közé, nekiesett a nyelvével, én pedig éreztem, hogy robbanásveszélyes állapotban vagyok és mivel nem akartam rögtön az elején elsülni, gyorsan kihúztam a szájából és elétérdeltem, hogy a maradék ruhadaraboktól is megszabadítsam, látni akartam mindenét, testének minden apró felületét, tetőtől-talpig…
Ahogy húztam le a nadrágját, előtűnt a cérnaszerű tangája, ami valószerűtlenül vékony volt, annyira elementáris erővel hatott rám, hogy már tudtam, hogy itt bizony többször kell majd helytállnom, mert pillanatokon belül ellövöm az első tárat… Ezzel Ő is tisztában lehetett, mert –Ne izgulj ennyire!- felkiáltással megint a szájába vette a farkamat és szopni kezdte, nem engedve, hogy elhúzzam, ledöntött a padlószőnyegre és elhelyezkedett rajtam úgy, hogy én is hozzáférjek ahhoz a szenzációs fenekéhez és a már szinte remegő puncijához…




Letéptem a bugyiját, egyszerűen nem tudtam már hogyan leszedni és annyira nem tudtam már gondolkodni, hogy a lehető leggyorsabb megoldást választottam. Ahogy végre a szemem elé tárult a már tökéletesen átnedvesedett, duzzadt és kitágult puncija, ahogy belelégeztem az illatát miközben belenyaltam, belecsókoltam, éreztem, hogy nem bírom és úgy lövelt ki a farkamból minden, mint még soha azelőtt, annyira intenzíven élveztem, hogy lehetetlennel éreztem, hogy ezután magamhoz térjek, de úgy tűnt, hogy Ő nem aggódik, és miközben az ondómat nyelte és tovább szopta a farkamat, éreztem, ahogy meg-megremeg a nyelvemtől… Főleg, amikor az egyik kezemmel közben a popsiját környékeztem és finoman ujjazni kezdtem az ánuszát, amíg a nyelvemmel a punciját ápoltam.




Aztán egyszer csak elnyúlt és csak feküdt rajtam, aztán megfordult és átölelt, szorosan hozzámbújt…
- Erre vártam, mióta csak megláttalak - mondtam neki, amikor végre össze tudtam szedni magam.
- Ezzel nem vagy egyedül - válaszolta.
Tényleg pokolian ki voltam éhezve már, mert éreztem, hogy pusztán attól, hogy rajtam feküdt és a puncija a farkamhoz préselődött, megint megindult a véráram és az előbb még petyhüdt kis farkam kezdett magához térni.
- Mi jár a fejedben már megint? – kérdezett a szokásos kis hamiskás mosolyával az arcán, de nem várta meg a választ, megcsókolt, és most ő kezdett simogatni, miközben én a fenekét markolásztam és még jobban magamhoz húztam.
Felállítottam négykézlábra, kicsit megcsókolgattam, harapdáltam a fenekét, belenyaltam a puncijába is, aztán a már teljes harckészültségbe helyezett farkammal kezdtem simogatni a punciját, a csiklóját, a makkommal ingerelve, finoman nekifeszítve a hüvelyének, aztán ahogy éreztem, hogy nedvesedik, tágul, elkezdtem szépen betolni…
Felnyögött, ahogy belecsúsztam, aztán elkezdtem mozogni benne, lassan, de ahogy éreztem, hogy egyre könnyebben csúszik, én is gyorsítottam a mozgáson, a kezeimmel a fenekét tartottam, úgy löktem bele a farkamat egyre ütemesebben…




Aztán kihúztam és hanyattfeküdtem, hogy beleülhessen és lovagolhasson, hogy megülje a lüktető farkamat, én meg élvezzem a ringatózó mellei látványát és lássam az arcát, ahogy átjárja a gyönyör a testét, amikor végre villámszerűen lecsap rá a kéjes bizsergés.
Nem tévedtem, tényleg elég határozott volt, magabiztosan irányította, úgy mozgott, hogy a végletekig keményítette a farkamat és látszott, hogy nemsokára Ő is görcsösen rámfeszül…
Fogalmam sincs, hogy mennyi idő telhetett el, de nekem végtelennek tűnt, ahogy ütemesen „ugrált” rajtam, ahogy le-fel csúszkált a farkamon, ahogy ütemesen és már öntudatlan állapotban, minden tudatosságot nélkülözve, csak a puszta gyönyört hajszolva mozgott rajtam és láttam, ahogy a mellei ugrálnak közben, aztán egyszer csak a puncija, a hüvelye ráfeszült a farkamra, rászorított és ahogy telespricceltem csak valami kontrollálatlan, artikulátlan hangok törtek ki belőlünk…
Úgy éreztem, hogy ez a vég, hogy átélvezzük magunkat a túlvilágra, annyira gyengének éreztem magamat, amikor egymás mellett feküdtünk még kapkodva a levegőt a kis mutatványunk után…
Valaki csöngetett, én meg felálltam és próbáltam gyorsan szalonképes állapotba hozni magamat, hátha végre megérkezett a pizza.




Hogy megérkezett-e, az majd talán egy következő részből kiderül!

Hozzászólások
További hozzászólások »
Marokfegyver ·
Szerintem is unalmasan írtad le az egyébként is elcsépelt sztorit. Mi teszi unalmassá? Az "egyik pillanatban azon kaptam magam" jellegű körmondatok, amelyek - ellentétben a megfogalmazni szánt "pillanat" időigényével - hosszúak és semmitmondóak. Ezek kiküszöbölésével egyetértenék Szerénke mondatának harmadik részével is. (Látod: a kommentben elfér egy többszörösen összetett mondat, hiszen minden tagja hordoz egy-egy üzenetet. De ha pl. azt írta volna: átfutottam rajta... vagy hasonlót, akkor ez nem igényel több szót. Más lenne a helyzet, ha az olvasó elaludna közben, mert akkor annak érzékeltetéséhez jól mutatna egy hosszú leírás.)

emobaby ·
Unalmas!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: