Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Így írtok ti - ősszel

Zafíra – Szép napot!


Rémálomból ébredek. Még érzem a vér ízét, a csontvelő zamatát. Még nem nyitom ki a szemem. Alszol. Nem szándékozlak felébreszteni. A nyakadon kitapintom a pulzusodat. Ötvennyolc. Hallom a lélegzetedet. Csukott szemmel is látom, hogy nem tarthat vissza semmi. A kispárnát az arcodhoz szorítom. Gyorsul a pulzusod. Kilencvenhét. Többre vágyom. A szemeim változatlanul csukva, kiélvezem, ahogy dobálod a tested. Fel kívánod gyorsítani a tempót. Feljebb emelkedem. Ráülök a párnára. Nézem a gyűrt lepedőt. Karod utolsót mozdul. Alszol, vagy nem alszol. Már nem lélegzel. Kitapogatom a szikét. Többre vágyom. Mindkét kezembe szikét veszek. Még nem nyitom ki a szemem. Így járhat mindenki, akinek nem tetszik a novellám!


mahorek – Műkörmösöm.


Jó félóra is eltelt, hogy Ákos, Béla, Csaba, Dávid, Ervin és még 8 srác élvezte testem gyönyöreit. Engem nem érdekelt. Mondom is Ákosnak, mert ő volt legelöl, hogy közben rendesen megnőtt ám a körmöm, a puncim is nedves. Hívom is a körmösömet, most jó lenne-e neki, ha végzek a pasikkal. Válaszolt.
Vetkőzz le teljesen. Igen. Mondta. Kértem tőle minden körmömet. Jaj, bocs, a múltkor emlékszem, mennyire nedves lettél. Emlékezett, hogy a múltkor mennyire nedves lettem. Így rátett egy kicsit. Annyira széthúzta a popsimat, amennyire csak tudta körömreszelés közben. Majd mondta, hogy kis erősítés jót tenne. Mondta. Tudtam, hogy látja, hogy érzem, hogy nézi a popsi rózsámat. Gyorsan megszabadult a ruhájától. Vitaminpakolást rakott a körmömre, de annyira jól csinálta, hogy megint olyan nedves lett a pinám, mint múltkor. Éreztem, hogy eljött az élvezés pillanata. Arra gondoltam, hogy Gabit zavarta, hogy hazajött a férje. Mondta. Az élvezés határán voltam. A szögletes végű körmöket választottam. A számba engedte a nyálát, időm sem volt tiltakozni. Egyszer Péter be is nézett.
Legközelebb kozmetikushoz megyek. És pont.


Sinara – Toszkánaánban ellopták a pillanatot


Toszkánaánben sem mindenki fenékig tejfel. Amikor éppen nem dugtunk, mint a nyulak, akkor nyaltunk, mint a kiscicák. Csináltuk hajnalban, reggel, délelőtt, délben, délután, este, éjjel és a többi napszakban, sőt még lunch (1) közben is, az ebédlőasztalon (2).  Nagyszerűen éreztük magunkat, amikor épp nem aludtunk, olyan melegek voltunk, mint Tanganyika (3) nyáron.
– Ágyikócska.
Megráztam a fejem.
– Mededencece.
Botladozott a nyelve.
– Terüljráasztalka.
Mellei kiemelkedtek a testéből.
– Az már volt! Nézz rám! – A hangja kemény volt, mint a tölgyfaasztal. – Azért jöttünk el ilyen messzire, hogy asztalon dugjunk?


(1)       lunch: Angol kifejezés, jelentése ebéd. Diner: Délután fogyasztott főétkezés
(2)       ebédlőasztalon: helyragos összetett szó, köznév, magyarul is használatos
(3)       Tanganyika: köztársaság volt Kelet-Afrikában, a Brit Nemzetközösség része. Nevét a Tanganyika-tóról kapta, ami nyugati határát képezte. Másik jelentésében szóösszetételnek is felfogható, de sajnos nem tudok spanyolul és tanganyikaiul, így lehet értelmezni: tanga nyikorogna, ha nem nedvesítenénk folyamatosan.


Picikee – Ez lett belőlem


Mikor kiértem a pályaudvarra, a barátnőim sehol sem voltak, ezért felhívtam őket.
Jött a válasz, hogy szálljak fel a vonatra, és semmi pánik.
Hát felszálltam, és mekkora csoda, kivel futottam össze, a kalauzzal.
– Hát te? Mit keresel itt?
– Itt dolgozom, és te?
– Utazni akarok.
–Hova?
Nem akartam, hogy tudja, mi érzek iránta, titokzatosan válaszoltam:
– Ahova megy.
– Ahova szeretnéd.
Ha akar, hát szerezzen meg, ennyivel lezártuk a beszélgetést.
Bevallom, jól érzetem magam, több utas felszállt, sokkal kavartunk.
Közben a kalauznak is voltak barátnői, én pedig mindig rá vártam.
Vele a hosszú úton csak egyszer, egy meghitt pillanatban szeretkeztem a peronon.
40 perce már, hogy úton voltunk.
Ami igaz, sokat kavartam az utasokkal, de a kalauzért megbolondultam.
Mikor odaértünk, kiderült, hogy ez egy csapda volt mindkét részről.
Mégsem ő volt az igazi kalauz, csak egy szabadnapos, én pedig félreértettem a barátnőimet, mert azt mondták, hogy ne szálljak fel, és semmi pánik, kicsit késnek.



james stewart – A haj


– Hé, haver…!
– Tudom, a copfos engem bámul.
– Honnan?
– A copfosok mind ilyenek… Ha a nyakukba lóg, akkor szopásban jók, ha a hátukra, akkor lovagolni szeretnek, ha pedig csak úgy, a levegőben lóg a copf, akkor üresben bámulnak…
– Hé, haver! Nagyon bámul!
– Hagyd a francba!
– De miért? Ilyet még ne keféltél!
– Nem is fogok. Nem vagyok perverz.
– De miért nem?
– A nővérem is copfos.



Schbence – Az úr öreg


Öregúr ül fenn a buszon,
Kezében könyv, olvas nagyon.
Lehet, az én versem éppen:
Feje lehanyatlik szépen.


Oldalba bökném: mit képzel?
Ember, te félmunkát végzel!
Ekkor látom, hogy markában
Kötetem fejjel alá van!


Azyland – Azt hiszed, tévedsz


Tűsarka kopogott minden lépésnél, és közöttük visszhangzott. Biztonságban érzete magát 16 centivel magasabban, combja és feneke előnyösen feszült. Régóta küszködte magát a ranglétrán, asszisztensei hamar kihullottak körülötte, elég volt a fejükre lépni. Ő feljebb küszködte magát, majdnem elérte a 150 centit. Szűk kosztümje szorította, XXXXL, és nem emlékezett, hogy beszárította-e reggel a haját. A tökéletességre akart törekedni, de nem tudta, mi az. Nem felelt meg neki senki. Nem is akart neki senki megfelelni. Csaknem két órán keresztül javítgatta a kisebb hibákat. Nagyobbakra. Addigra a részlege is megtelt, ki lehet rúgni egy-két embert a sok hiba miatt. Kikapcsolta a melltartóját. Annyira kiszámítható az egész, 1:865700950. Vagy több. A férfi mosolyogva próbálta a nő tudtára adni, hogy kikapcsolt melltartóval sem nyerte el a szerelmét. Viszont csak egy gyors kirúgást kapott viszonzásképpen. A férfi büszkesége összetört, ketten hamar összesöpörték. Ez a nő csak ezt tudta vele tenni. Érezték egymás parfümjének illatát. A nő a füle mögé tűrte egy különcködő hajtincsét. Megragadt a vajban. Szándékosan a földre verte a tollat, lehajolt. A férfi mégsem vert be neki. Soha nem fog előfordulni. Kirúgta. A nő azt hitte, hogy tudja irányítani a sorsát, de ez a tanulsága a történetnek. Tévedett.



mooney16 – A búcsú perceiben


Végül eljött a búcsú pillanata. Az órák percekké, a percek pillanatokká zsugorodtak. Potter nemsokára itt hagyja a könyv utolsó oldalait, ahol sok jóban és rosszban volt része. Csupán az bántotta és dühítette, hogy nem sikerült olyan olvasót találnia, aki érdekel, mi történik vele az egyik könyvtől a másikig.
Az emlékek úgy rohanták meg, mint a romlott húst a zöldlegyek. Érezte, hogy az eddig könyvbe rendezett sorsa kiszabadult, és a rögzített élmények leperegnek.
Tudta, hogy cselekedetei örökre bevésődnek az utókor, a történelem és az olvasók emlékezetébe. De vajon kit érdekel, mi történik addig ővele, amíg ki nem jön az újabb regény a nyomdából? Ez az olthatatlan kíváncsiság, amivel egyedül maradt. Egyedül, mint Potter két könyv között.



Asimovna – Egy élet, ha megszédül


Anette rettegett, hogy a dobozt neki kell felbontania. A lány már nem volt szűz, sok doboz felbontott.
Augusztus volt, forró, gatyarohasztó nyárvég. Aznap délután Alex előhúzott a zsebéből egy kis csomagot.
– Tudjátok, mi ez?
– Porszívó?
Rengeteg éjszakát töltöttem ébren, valahogyan mégis sikerült rákérdeznem:
– Nem akarsz nálunk aludni?
Hosszabb veszekedős időszak következett.
Valahányszor kimondta, hogy szeret, mindig vártam, hogy előveszi a kis dobozát. Rettegtem, hogy baja eshet egy dobozzal közlekedni.
Álmomban sem gondoltam, hogy képes posványba süllyedni, amikor aszály van. Képes kattogtatni a fogaskerekeket az agyamban.
Így ismertem meg egy hivatalos drogfüggőt.

Ranagar – Csámcsogók márpedig léteznek


Sötétség borult a falura. A zsúpfedeles faházak ablakaiban egy-egy gyertya vagy mécses pislákolt fáradtan. Vagy Manci néni. Tévé nem volt, így celebek nem zavarták a békés falusiak mindennapjait.
A szél mocsárszagot hozott, Vödörmélyítő összébb húzta magán a kopott kabátot, belépett a falu egyetlen helyiségébe, ahol ilyenkor is zajlott az élet. A kocsma dinkakisfröccs-szagú falai között összegyűltek a férfiak és a semleges neműek. Randa, a kocsmárosné minden estére kitalált egy új játékot vagy vetélkedőt, amiben összemérhették agyi képességeiket.
Vödörmélyítő izgatottan silabizálta a falra kifüggesztett programot:
– „Fingóverseny…”
– Ugyan már, fiam, az tegnap volt. Tegnap lett volna, de nem nevezett be senki.
– Ma este „csámcsogóverseny” – olvasta tovább.
Randa, a kocsmárosné kőrbemutatott:
– Csámcsogók márpedig léteznek!


zeno zero –Hidegpatakra Megérkezett A Meleg


Hogy ne kelljen a köpennyel bajlódnia, lábujjhegyen lépkedett a friss hóban. Játékos szél csavargatta a kopasz fákat.  Mellei teljes pompájukban meredeztek.
A Hold előbukkant a felhők közül. Barackot idéző zárt ajkai és a kisajkak pereme kékben játszott. Hollófekete szőrzetét széles csíkban zúzmara lepte be.
Petra belépett a házba. Zsuzsika elvörösödött. Ági megszólalt:
– Hát… eléggé átlátszó.
A tanárnő odapillantott:
– Nincs is rajta semmi! Azonnal öltözzetek fel, jön a lehűlés!
A tanárnő nyári ruhát viselt, Petra narancsszínű bikini alsót, Zsuzsika duzzadó bimbókat, Ági vidámságot.
Petra hőmérőzte Zsuzsika popsiját:
– De tanárnő, elég melegek vagyunk!
A fal mellett a flakonok szótlanul felálltak.
Zsuzsikát megbabonázta a lazaság, a többiek egyáltalán nem takargatták formás melleiket. Lopva Ágira nézett. Ági kitárt vaginája fényes csíkot húzott Petra combján. Petra próbált felülre kerekedni. A tanárnő a bugyi pántjával kínlódott.
Peti az ablakon bámult kifelé, telefonját forgatta. Mivel a memóriája kicsi volt, nem tudott elfogadható felvételt készíteni az éjjeli havas táról. Tekintete fagyott verébként ugrált a telefonról az ablakon túlra.
Így Érkezett Meg A Meleg Hidegpatakra.


wilder2 – Irtó jót írtam


Ültem a nyilvános vécén. Szeptember elseje volt. Én Zoli vagyok, mellettem ült két haverom. Délután volt. Petivel és Sanyival együtt ültünk. Három óra múlt. Peti volt köztünk a legfiatalabb egy augusztusi napig, amikor Sanyi megelőzte. Fehér ingét kicsit kigombolta, a nadrágját térdig letolta. Kölyökarca volt, lehet, pont ez volt a problémája. A legnagyobb baja az volt, hogy nem tud rágyújtani a tilalom miatt. Sanyi kicsit kövérebb volt, de jóképű srác volt letolt gatyában. Én magasabb voltam náluk, de így ülve nem látszott. Egyedül laktam albérletben, de ez sem látszott.  Csak ültünk és halkan beszélgettünk. Aggódtam valamin, amikor lazítani kéne. Sanyi szörnyű képet vágva az ajtó felé nézett. Ekkor határoztam el, hogy írni fogok, mert író leszek.
Fogtam a papírt – toll mindig van nálam.
– Szevasztok! Miért nem dolgoztok?
Új vendég érkezett. Letette a napszemüvegét, hogy mindenki felismerje.
– Mindjárt végzünk – válaszoltam.
Mindent leírtam közben, nehogy elfelejtődjön.     
– Ha már itt tartunk, hogy-hogy ilyen elegánsan? – Letette a zakóját és nézegette magát a tükörben.
– Ne beszélj ilyen gyorsan, mert mindent le akarok írni! – mondtam.



bakos1022 – Szibériai meló


Négyen vágtunk neki a feladatnak. Én és még hárman. Az igazi nevem nem fedtem fel, a többieké nem érdekelt. Az első nap 300 munkásból 47-en haltak meg. Köztük én is. A robbanás pedig olyan nagy volt, hogy szinte semmi sem maradt a maradékból. Így maradtunk négyen, akik nekivágtunk a feladatnak.
Samantha bugyiját kellett lehúzni, mert ráfagyott. A tangával hiába próbálkoztunk mert fölötte tundrabugyit hordott.
A szokásos napi feladatok után láttunk hozzá. Sokat beszélgettünk közben.
Hirtelen éles sikoly törte meg a csendet. Fülünkhöz kaptunk, mert ott hallottuk. A sikoly hirtelen megszűnt, és mindenfelé kerestük. Én a kunyhó mennyezetén, a többiek másfelé.
Remegve fordultam Katához, Samanthát hívtam így:
– Megúsztuk?
– Nem tudom – nézett rám értetlenül és meztelenül, majd a falnak támasztott létrán felmásztunk, és ekkor láttuk meg, hogy eltűnt minden és mindenki. Négyen maradtunk, én és még hárman, és Samantha.
A robbanás keltette légnyomás levitte Samantha összes bugyiját. Aznapra már nem maradt feladatunk.


 


syl031 – Belevaló


Finoman felébresztettem, a második vödör víz után kezdett ébredezni. Úgy láttam, jólesik neki a kis figyelmesség.
Amíg elkészítette a reggelimet, különböző tárgyakat szedtem elő, amiket simán bele fogok dugni. A franciaágyon elterülve vártam álmain nőjét.
Kisvártatva megérkezett, egy szál köntös szállt mögötte. Teste tökéletes, mozgása nőies. Csípőjét ringatta. Fölém ereszkedett, hogy harapdálja a fülcimpámat, miközben két ujjamat egy-egy lyukába dugtam. Timinek nagyon tetszett.
Csöngetett a villanyórás. Mondtam Timinek, hogy ne vegyen fel a köntös alá semmit, és ne kösse össze magán. Egy perc múlva hallottam, hogy Timinek nagyon tetszett a villanyóra leolvasás, mert szinte artikulátlan hangon kiabálta, hogy:
– Dugjál erősen! Ez az! Baszd a picsám!
Kiszóltam nekik, hogy jöjjenek be, mert nincs kedvem kivánszorogni. Elég könnyen belement, de mást nem is tehetett.
Arca kipirosodva, ledőlt mellém az ágyra, a villanyórás felé tartotta a gömbölyű seggét, és erősen nyomta hátrafelé. Már teljesen belemelegedtek, amikor megint csöngettek.
A postás volt. Mondtam, hogy csak egyenesen, utána balra menjen.
Ekkorra szépen állt a farkam, ami nem csoda, mert ilyet még pornófilmekben sem láttam.
Ekkor megcsörrent Timi telefonja. Beleszóltam:
– Jöhetsz, tart már a buli.
A következő képem kb. másfél óra múlva, amikor Timi a lankadt farkamat a szájában tartja.
– Jó kislány! – bíztattam. – Ha ilyen szófogadó maradsz, nem fogom elmondani a férjednek, hogy elvesztetted a fülbevalódat.


Emerson111 – Megdugtam egy lányosztályt, utána meg ők engem


Lézengtem a főtéren, amikor megláttam egy busznyi csajt. Kirándulók. Hátulról láttam meg őket, de ez elég volt az elhatározáshoz.
Fohászkodtam magamban, hogy ezeket megbaszom, vagy nem.
Eléjük ugrottam és heves udvarlásba fogtam:
– Mi a pálya? Jó szopós szátok van! Mizu? Hadd segítsek nektek eligazodni a városban!
– Kopj le! – mondta az egyik.
Láttam, hogy csak játszák magukat, egy izompacsirta vagyok, 185 cm magas, jóképű, értelmes, 22,5 cm intim mérettel, minden csaj megfordul utánam az utcán.
– Ne beszéljetek már! Jó nagy faszom van, eres, vastag, megbaszom mindegyiktek picsáját!
Ez már tetszett nekik.
Felmentünk a kecóba, mondtam, hogy feküdjenek egymás mellé, jól tegyék szét a lábaikat. Még a konyhába is jutott belőlük.
– Fogdossátok és ujjazzátok egymást, amíg odaérek!
Nem vagyok prűd, de az egyik elővett a táskájából egy habrózsaszín műfaszt, és azt mondta, most én feküdjek le. Mindegyikük úgy élvezett el, hogy az én seggem dugták.
Micsoda romlott a mai ifjúság!

Hasonló történetek
3084
A rózsaszín felleg viszont elkerülhetetlen, és manapság egyre több embert talál meg. Ez a rózsaszín felleg persze csak egy tünete a kóros szomorúságnak, vagy inkább kezdete. De ha ennek érzéseit sikerül leküzdeni, a kóros szomorúság már elkerülhető.
Legyőzni azonban nehéz, de vannak rá módszer...
2652
Nem is tudom, ti szeretitek a romantikát?
Hozzászólások
További hozzászólások »
pirosho ·
Befeketedett. Köszönöm szépen a hozzászólásokat.

ade ·
Változatlanul az a véleményem, és bocsásd meg nekem, de csak olyanokat van értelme parodizálni, akik tudnak magyarul írni, a többiből csak sértődés van.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: