Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ígéret

Van valaki, akinek megígértem, hogy írásba foglalom, előre, hogy mire vágyom vele kettesben... A fogadalmam betartom, mert az adott szó sokat számít. Ő már régóta a közelemben van, idejét sem tudom, mióta. Szinte együtt nőttünk föl, de valahogy soha nem egymás mellett, mindig csak érintették, és soha nem keresztezték egymást az utaink. Hol én voltam ráállva a legjobb haverjára, és nem vettem észre hogy odavan értem, hol pedig neki voltak eget rengető szerelmei, amikor én facér voltam, és emiatt soha nem keveredtünk egymásba...

Kevés olyan ember van, akivel ennyire összhangban vagyok pedig, még az aktuális párkapcsolataimban sem voltam soha senkivel ennyire egy hullámhosszon. Mindig a barátnőjének néznek, mert egymásba karolva sétálunk az utcán, a koncerteken is egymás mögött állunk szorosan összesimulva- de csak, mint barátok. Ma már tudom, hogy milyen nehéz lehetett neki akkor, mikor ő volt oda értem, és nem engedhetett meg magának többet, mert ugyanez megtörtént velem is fordítva. Egy átlagos buliból néhány hónapos "mosolyszünetünk" után hirtelen más lett- a részemről. De neki van valakije, így hiába flörtöltem vele, nem vagyok képes többre, nem akarom, hogy azt elrontsa, bármennyire is ellene vagyok.
Sokat beszélgettem vele erről, tudja is, és ez volt az oka annak is, hogy ez a történet most megszületik...

Lehunyom a szemem és elkezdődik a vetítés a fejemben... Nem tudom mikor, nem tudom hogyan, nem tudom pontosan hol, de egyszerre egymás előtt állunk, talán épp egy haveri összejövetel után? Még egy poénos mondat, még egy összekacsintás, még egy szál cigi, az utolsó ölelés, mielőtt elválunk a kapu előtt. Újra a zaftos megjegyzések... Hogy milyen finom a hideg fagyi után az orális szex, hogy az előző nője ezt nem engedte, hogy én mennyivel többet tudnék nyújtani, és hogy bármeddig is kell, megvárom, a szerelmi bánatra meg majd jól összegyűröm vele a lepedőt, az utolsó pajzán nevetés, és elbúcsúzunk. Átölelem, próbálom vigasztalni, bíztatni az épp aktuális problémás nője miatt. Közben egymáshoz simul az arcunk, és megérzem a már száradó izzadtság páráját a testén. Elszédülök, istenem, egész este ez a semmi máshoz nem hasonlítható illat...

Nem bírom ki, és megcsókolom a nyakát, anyám nem vagyok én normális... Megdermed egy pillanatra, majd műfelháborodva kéri ki magának, neki barátnője van... Na ja, az van, csak épp 200 kilométerrel arrébb, és még csak nem is a nője, majd csak lesz… Állítólag... Jó vicc. Nyelek egyet, úristen mit csináltam, kész elvágtam magam, szevasz... Tétován ránézek, elnézést, suttogom, nem bírtam ellenállni neked...

Homloka a homlokomon, felsóhajt, megcsókol... Anyám, nem hiszem el, a műsort záró tűzijáték tovább szikrázik a szemhéjam alatt, pedig az már 1 órája véget ért...! Állok és ámulok, nem hiszem el, hogy ilyen van. Finoman az ajkaim, közé csúszik a nyelve, és összeszorul a gyomrom, visszacsókolok, csókoljuk, harapjuk egymás száját és ölel és simogat és szorít magához. Elindul, hátrál befelé a kapun de én már nem mennék, tudom hogy nem szabad, gyere, súgja, és most én ellenkezem, és a másik? Most nincs másik, súgja és húz magával, ne, ne, ne menj, ordítja belül egy hang, de tudom, hogy nincs menekvés, én már levesztem és belépek utána a kapun.

A lépcsőn is meg-megállunk, sötét a ház, az utca fénye folyik be az ablakon, nem látom, csak érzem az arcát, leveszi a könnyű kabátot rólam, lesimogatom a nyirkos pólót róla, keze már a blúzom alatt, hideg és mégis forró, simogat, tenyérrel, ujjal, ismét tenyérrel, fölérünk az első fordulóig, kifulladtan kapaszkodunk össze, most én tolom őt, kezem a derekán, az övet csatolom, hallom hogy zihál, belöki a szoba ajtaját, blúzom a földön, a nadrágom gombolja, róla is lecsúszik minden, és egy pillanatra megállunk és összefogódzunk ahogy egymáshoz simul a testünk. Mintha szikráznék, bizsereg minden porcikám az érintéstől.

Ujjainkat összefűzzük, ismét a csók a mindent rengető, keze a hátamon araszol lefelé, a fenekemen, a csípőmön, a combomon, és most… most… igen, most megérint ott is, a lábam megremeg, nem hiszem el ilyet én még soha nem… Muszáj leülnöm, meghökken, nem érti mi történik, hogyan is érthetné, de már elmúlt, eszembe jut: megígértem, hogy velem olyan lesz neki mint még soha… Ülök a széken, lassan elmosolyodom, felcsillan a szemem, tudom már mit tegyek, átveszem a kezdeményezést, leveszem a nejlon térdzoknit, szemem előtt ott lüktet óvatosan megérintem a nyelvemmel, finoman, éppcsakhogy, felnyög, megszorítja a vállam, végigsimítok a kezén, és mire feleszmél a harisnya a csuklóján, keze a háta mögött.

Meglepődni sincs ideje, kezembe veszem és simogatom a farkát, érzem, ahogy lüktet benne a vér, óvatosan megnyalom, apró csókokat lehelek rá, a számba veszem de csak a végét, majd megint csókolom, nyelvem táncol rajta mintha nyelve lenne. Ismét felnyög, tehetetlenül támaszkodik a szekrénynek, nem fog soká tartani, érzem. Fogást keresek rajta, és a számba veszem, először a végét, majd teljesen végig. Felhördül: ne, ne, elmegyek, hagyd abba. De nekem eszem ágában sincs, és nyalom és kényeztetem, újra és újra, míg érzem, hogy szinte zubog a vér és a sperma benne, és akkor érzem, hogy elönti a számat a meleg.

Néhányszor mozdulok még, hagyom, hogy teljesen kiélvezzen minden egyes apró pillanatot, majd adok rá egy utolsó csókot és homlokom a hasához, simítom. Könyörög, hogy engedjem el, kikötöm a kezét. Magához húz, megkerüli velem a széket, az ágyra dönt, elém térdel, és szétfeszíti a térdeimet, érzem a hűvös leheletet a combjaim között, először csak finoman érintve a bőröm, szinte tétován, aztán egyre határozottabb és őrjítőbb mozdulatokkal nyal, kezem a hajába túr, ujja ki be mozog bennem, nyelve egyfolytában ingerel, csípőm előrefeszül a szájára, aztán ismét a tűzijáték, vörös és fekete karikák táncolnak lezárt szemem mögött, keze a combom és a térdem simogatja, nem kapok levegőt.

Magamra húzom, simogatom az ölét, érzem, hogy újra lüktetni kezd, kezem rásimul, szája a nyakamon, a szaggatott levegővételei borzolják hajamat és ingerlik fülemet, keze ismét a mellemen, hasamon, mindenütt, uramisten, hogy csinálja??? Egy pillanatra eltűnik a közelemből, érzem hogy a fejem alatt a keze, valami megcsillan a lámpafényben, nejlon szakad, megkönnyebbült sóhaj: nekem kiment a fejemből, vigyáz rám, köszönöm neki. Térdeim közé helyezkedik és lassan, centiről centire ereszkedik fölém, érzem hűvösét a csiklómon, simogat lassú mozdulatokkal, majd felnyög, és teljesen rám nehezedik, földöntúli érzés a zsigereimben, ölem máris lüktet, egy pillanatra megáll, megvárja, míg a Csoda kigyönyörködi magát bennünk, majd lassan mozogni kezd. Ajkunk összesimul, tenyerünk összetapad, nem tudom eldönteni, hol kezdődik ő, és hol végződöm én, megint a karikák, már sikoltok, rátolom magam, nem bírom tovább és egy hatalmas sóhajjal elélvezek, ő megáll és várja hogy csillapodjon a remegésem.

Felpillantok, látom a megilletődöttséget az arcán. Nem tudom melyikünknek volt jobb, nekem, aki kapta vagy neki, aki adta a gyönyört?
Újabb ötlet, megint az enyém, tudom mi az, amitől teljesen beindul, szeretném látni, hallani, ahogyan elveszti az önkontrollt, arrébb húzódok, hasra fordulok, könyököm letámasztom, nem látom őt, de tudom, mit érez, tudom, hogy ezt szereti, keze a csípőmön, ujjai lágyan simogatnak majd újra belémhatol, lassan, kéjesen, egyre mélyebben és mélyebben.

Már nem bírok várni, csípőm mozdul, teljesen magamba zárom őt, ismét a már ismert félig meglepett nyögést hallom, és mozogni kezd, egyre erősebben, egyre vadabbul. Egyik kezét mellém teszi, fölém hajol, nyelve a nyakamon, ujjainkat összefűzve mozdulunk mintha mindig, és aztán egy minden eddiginél megrázóbb görcs ami összeránt lentről egész a szívemig, gerincemen izzadtságcseppek, ölemben a forró lüktető Férfi, még egy két mozdulat gyengéden hogy a vágy csillapuljon, majd hozzám simul. Kapok egy csókot a nyakamra, egy pillanatra ellép mellőlem, majd mellém fekszik, nézzük egymást szótlanul, ő hamarabb adja fel, elalszik.

Nézem az arcát, és próbálom megjegyezni egy életre, tudom, hogy ez volt az első és utolsó alkalom, hogy így láthattam, ott az a másik, neki ő kell, és nem én, holnap tán még a tükörbe se fogunk tudni belenézni, fáj a szívem mikor halkan összeszedem a ruháim és elhagyom a házat. Visszanézek az ablakra, nini a Csoda még most is ott ül, és befelé néz a sötétbe, az alvó férfialakra. Fájó szívvel hagyom ott az apró áttetsző tündökletet, és halkan felsuttogok neki: maradj vele örökre.
Hozzászólások
További hozzászólások »
kukulkán ·
Ez is hibátlan. Élvezetes olvasmány. 3x10. Az írásaidból azt, a részemről régóta hangoztatott tényt szűrtem le, s láttam beigazolódni, hogy mindíg a nők a bátrabbak, kezdeményezőbbek egy aktussal való csínybe menéskor, vagy akár egy kapcsolat kialakításában is. Viszont a szakítást általában a férfiak kezdeményezik.
Mirrmurrka ·
hajjaj. mesélhetnék mennyire passzívak vagytok kezdeményezésnél...

:heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:
kukulkán ·
Is-is. Vannak nők, akik kimondottan az őket lerohanó, azonnal leteperő férfiakra buknak. És vannak olyanok,akik szeretik az óvatos duhajokat. :smiley:

miaou ·
Ejjha!!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: