Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Igazi ember

A tánclépésekkel nem teremtettem magamnak eszmerendszert, csak egy kellemes tevékenységgé képződött, ahogy bolyongtam magamban, túlzott önbizalomban, a boldogsághormonok fokozott termelődéséről nem is beszélve. Mégis csak nekem volt kedvező. Ebben az időszakban voltam igazán ember. Harcos lelkesedéssel tetoválta rám az élet mindazt, amit a későbbiek folyamán a szeretet szava és érzése elégtelenné formált.

Ki kellett próbálnom új, ám kevés időbefektetéssel járó dolgokat. Itt jött képbe a színház, és ekkor úgy éreztem, talán minden tévedésem a táncba fektettem, mert előttem állt végig, amiről eddig csak álmaim nyújtottak utalást. Ebben az időszakban voltam igazán ember. Nagyon hamar rájöttem, hogy az ,,eljátszás”, vagy inkább megjátszás nem eredményesebb a testpengetésnél, és mint elhamarkodott pályahárítást- tartottam számon. Belegabalyodtam önmagam vizsgálatába. Arra viszont nem találtam választ, hogy milyen színben tündökölnék legszívesebben. Visszahódítottam tehát lelkemnek kedves harmóniáit a zenének, ismét táncba és immár énekbe is kezdtem. E kettő nem járhatott egy cipőben, választanom kellett, - és ahogy az lenni szokott, - beigazolódott, hogy az ember nem mindig tanul a hibáiból. A tánc mellett, maradtam, s vártam, mikor lehetek ismét igazán ember, de a megtorlások, ellenjavallatok egyre azt tükrözték, hogy ily mód sohase.

Nem csoda tehát, hogy próbálkozásaim abbamaradtak. Nem tudtam, miben vagyok igazán jó, és mitől érzem magam igazán embernek. A színpad s annak minden velejárója nem igen kedveztek személyiségem örömteli kitüremkedéseinek foltozására, így a kétségbeesettség uralma alatt tapogatóztam ismét. Aztán történt valami. Maga a zene kezdett el foglalkoztatni és egy érzés, az élet érzése. Mindezt egy új tevékenység indította be csüggedt személyemben – márha lehet tevékenységnek nevezni- , bár a lelkemen lezajló dolgok igen tevékenyen ásták be ezen új dolog, - vagy inkább érzés formáit, egyenesen a szívembe. A szerelem érzése ütött léket bennem, és immár elmondhatom, hogy az azóta tartó bevésődés kellete keltette fel bennem legjobban az életérzést. Ebben az időszakban érzem magam igazán embernek.
Hasonló történetek
2679
Nem is tudom, ti szeretitek a romantikát?
5399
Ez a lány az egész életét maga irányította, olyan magabiztosnak tűnt, hogy azt bármelyik férfi elirigyelhette volna. Most mégis éreztem benne valami bizonytalanságot. Egy pillanatra megálltam és éreztem, hogy remeg alattam. Megsejtettem, hogy ez nem csak a szeretkezésünknek szól. Tartott valamitől. Elemeltem a fejem és az arcára néztem. Már csak egy fiatal lány volt, pont olyan, mint bármelyik...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Rita16 ·
Köszönöm, örülök, hogy tetszenek... hát igen... sajnos én senkitől se kapok ilyenfajta elismerést, senki nem dícsér, vagy ösztönöz arra, hogy folytassam, ezért ez a vélemény nagyon jól esett.... köszönöm tényleg!!!!!

Tűzmadár ·
Úgy hiszem, valamikor büszke leszek arra, hogy megismertelek.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: