Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Hungarian csalódás

A csalódás!

Mikor megismerkedtem vele, azt hittem, hogy ő a legjobb a világon, beleszerettem életem első és egyben utolsó pasijába, Adam-be.

A nevem Austin Smith, 16 éves koromban, még nem gondolkoztam az öngyilkosságon, de úgy érzem, nincs más választásom. Meg kell tennem. És miközben ezek a gondolatok cikáztak a fejemben, egy erős kiáltás zavarta meg, már tébolyult agyam működését. Valaki a nevemet kiáltotta, de úgy is tudtam, hogy ki az.

- Austin ne! – kiáltotta Adam

- Menj innen! – ordítottam neki teli torokból – Akkor jó voltam, amikor megdugtál a mosdóban, de utána meg spuriztál vissza Jessica-hoz, te biszexuális állat! UTÁLLAK ADAM, UTÁLLAK! Kihasználtál!

- De Austin engedd, hogy… Neeeee…!

Nem érdekelt, hogy mit mond, mivel nem voltam kíváncsi a hazugságaira. Miközben zuhantam, lepergett előttem az egész életem. A talaj egyre közeledett és közeledett. Mikor földet értem, már semmit sem éreztem, semmit sem hallottam, és legfőképpen semmi sem érdekelt.


8 órával korábban…


Reggel 6:00-kor keltem. Belőttem a séróm, megettem a reggeli virslit, utána átnéztem mindenem ott van-e, majd elindultam a buszra.

7:05-re be is értem, beléptem az öltözőbe, és bekapcsolódtam az osztály ordibálásába. 7:15-kor az oszi szólt, hogy felmehetünk, mire az egész osztály egy emberként indult el. 7:30, becsengetnek. Első óra magyar, nekikezdtünk Radnótinak, utána matek, csak gyakoroltunk, fizika úgy telt, mint a matek, kémián végre elkezdtük a reakciókat, szlovák annyira unalmas volt, hogy inkább a légycsatát nézte az egész osztályt, mintsem a tanár unalmas magyarázatát figyelte volna. Tornán röplabdáztunk.

Órák után szembe találtam magam szerelmemmel, akit csak Adam-nek szólítanak. Elkezdtünk smárolni, ott, a folyosón. Két fiú. Hihetetlen jól tud csókolni, elkezdi masszírozni a nyelved, és amikor már kezdenél belejönni, akkora abbahagyja.

- Szia! – köszöntem neki, egyébként egy hónapja járunk.

- Hy!

- Mizu? – kérdeztem egyszerűen.

- Semmi érdekes. Veled?

- Semmi.

- Nem mennénk be a wc-be, kedvem lenne csinálni valamit. – mondta, mivel már számára is kezdett kínossá válni a csend.

- ÖÖÖ.. Ok, miért ne?

Tudtam mire gondol, így hát követtem egészen a WC-ig. Mikor bementünk, egyikünk sem bírta tovább. Elkezdtünk csókolózni, keményen, forrón. Minden percét élveztem, és szerintem ő is. Elkezdtünk vetkőzni. Bekaptam a bimbóit, csak szívtam, mint kisgyerek az anyja mellét. Újra a száját kényeztettem. A csávó már teljesen kész volt. Tudtam mit akar. Elkezdtem érzékien és lassan lefelé vinni a fejem. Közben nem felejtettem el, izgatni sem. Kigomboltam a farmerját, letoltam, először elkezdtem merev péniszét simogatni, utána boxerján keresztül nyalogatni. Ő többet akart, amit én nem vettem észre, csak azután, miután beletépett a hajamba, letolta boxerját, és számba tette a forró rudat. Erős csípőmozdulatokkal újra és újra a számba nyomta péniszét. A szemem könnyezett a fájdalomtól, de perverz módon élveztem, mikor ilyen erőszakos, mikor nem tud parancsolni az élvezeteinek, és hagyja azt, hogy a farka vezényelje.

- Keféljünk! – mondtam, és remélem határozottabban, mint amikor a Nemzet dal szavaltam az iskola előtt.

Se szó, se beszéd félre lökött, letépte rólam a nadrágot és az alsót, én közben levettem a felsőm és a cipőm.

- Felhúznád a kotont? – kérdezte

- Persze – mondtam, mivel ebben már rutinom van, ő ugyanis azt szereti, ha én teszem fel neki.

Mikor felkerült az óvszer, lassú és finom mozdulatokkal belém hatolt, élveztem, mint kutya a játékot. Ezután egyre erősebb és erősebb lökéseket adott. Megjelent az ablakon a pára, a WC-ben szex szag volt. Már mindketten a csúcson voltunk, amikor kivette belőlem a péniszét, lehúzta az óvszert, és ráverte az arcomra, utána pár rántás után én is elmentem.

Lemostam az arcomról az ondót, és elkezdtünk felöltözni. Ő előbb kész volt, mint én. Mikor befejeztem az öltözködést, kiléptem az ajtón, és láss csodát ott smárolt a „volt csajával” Jessicával. Ez jobban meglepett, mint egy Buds Spencer filmben a pofon.

Odamentem Adam-hez, és egy akkora pofont lekevertem neki, hogy csak nézegetett. Utána futásnak eredtem és meg sem álltam hazáig. Otthon írtam egy sms-t neki idézem „összetörted a szívem, így nem élet az élet, inkább véget vetek neki”. Az sms után pár perccel megérkezett, de már késő volt.
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: