Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

hosszú előjáték :-)

A barátnőm lagzija januárban volt, gyönyörű téli napon. A buliba egyedül mentem, akárcsak - mint utóbb kiderült - többen is a brancsból. És ott volt Ő. szintén egyedül. Róla annyit kell tudni, ha rám néz, elvesztem a fejem, akarom őt, nagyon. Egyetlen pillantásától azt várnám elmegyek, akárhol. Valamilyen lassú számokra kért föl.

Azt hittem nem tudok parancsolni magamnak. Vendégsereg ide, vagy oda én belecsókolok a gyönyörű kreol nyakába. De úrinő vagyok, visszafogtam magam. Aztán jöttek mások felkérni, de én csak őt éreztem, s tudom, ha férfi lennék azt mondanám, állt nekem :-) Iszonyatosan vágytam rá. Nem tudom, ő ebből mit érzett, mit nem, megkérdezte haza vihet-e. Hát persze, mondtam. A hazaúton csak szemeztünk, beszélgettünk mindenről, és nem történt semmi. csak egy puszit kaptam az arcomra. Másnap elutaztam, lévén a munkahelyem egykori otthonomtól 4oo km-re van. Visszautaztam tehát oda, de végig rá gondoltam. Olyannzira óhajtottam őt, hogy visszaérve otthonomba elővettem a vibrátoromat és óriásit élveztem, mihelyst rá gondoltam - pedig még egy csók, egy szájrapuszi sem volt. Ez a pasi levett a lábamról, keményen - állapítottam meg.

Két hét múlva

Közben skype-olni kezdtünk. Fölhívott egyik délután telefonon, jön ide, mert ide kapott kiküldetést. Alig vártam. Éreztem nem bírom ki a következő 24 órát... Amikor autója megállt a megbeszélt helyen gyorsan beszálltam. Nem is emlékszem miről beszélgettünk. Azt hittem soha nem érünk haza. Két hétig vágyakoztam rá. Akartam érezni magamban lüktető hímtagját, borítson el forró csókjaival. Amikor becsuktam magunk mögött az ajtót, belecsókolt finoman a nyakamba. Teljesen nedves lettem ettől, csípőmet az övéhez szoritottam és hirtelen szájon csókoltam. Viszonozta - de még hogy. Csupa libabőr voltam. Közben keze az ingem alá nyúlt, kikapcsolta melltartómat, s benyúlt alá. Amikor tenyerébe vette melleimet a gyönyörtől felsóhajtottam. A sliccéhez nyúltam és lehúztam.

Azonban nem hagyta magát megszabadítani. Az ágyamra döntött és levette rólam az ingem, a melltartóm. Csókjaival borított el, finoman harapdálta a mellbimbómat és néha huncutul nézett a szemembe. Azt hittem megbolondulok, ekkora gyönyörközeli élményem régen nem volt, s mi lesz itt még, hiszen még csak az elején tartunk. Mikor a köldökömhöz ért, benyúlt a szoknyám alá is. Ahogy a puncimhoz ért felsikoltottam a gyönyörtől. Gyönyörűen mosolyogva szájon csókolt és kezem az öléhez tette, mintegy jelezve, rajtam a sor. Szédülten a gyönyörtől gomboltam ki ingét, borítottam csókokkal mellkasát, hasát. Közben kiszabadítottam nadrágjából és láthattam, nem vagyok közömbös neki. Ám nem értem az alsójához, gondoltam visszakapja a kölcsönt, amiért annyit kellett várjak rá. Puhán csókolgattam a hasát, köldökét, miközben nyögdécselt: Ne, ezt ne, ne csináld, elmegyek, nem bírom.

Ekkor szájon csókoltam, és puncimat az álló farkához dörzsöltem erősen, és megtelt ölem nedvességével. Talán 3 perc sem telt el, ismét \\\"megtámadott\\\" csókjaival. De most nem hagyott dominálni. Ő dolgozott. ütemesen haladt, mikor a köldökömnél járt a csókáradatával, már köd borult rám ismét, ritmikusan mozgattam csípőmet. Egyszer csak nyakamba csókolt és belémhatolt. Hatalmasat nyögtem, és elmentem. \\\"Kínozóm\\\" nem hagyta abba munkáját. Miközben nyakamat és számat csókolgatta, lassan, ritmikusan szeretett. Olyan orgazmusom volt a végén, amilyet még soha senkivel nem éltem át.

Azóta is találkozgatunk néha, ő lett a szeretőm, én az övé. Nem hittem volna, létezik a világon olyan férfi, aki első látásra levesz a lábamról, akire igy vágyakozzak, s végül úgy juttasson el a csúcsra, ahogyan soha nem reméltem eljutni.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pavlov ·
Félelmetesen gyenge történet. A címben a kisbetű, illetve a smiley teljesen indokolatlan, sőt mi több: gyilkos.

hörcsögOO ·
szerenela ·
Puszcsi a farcsidra, amikor ejakulcsi van.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: