Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Holdfénybe burkolva I.

Ott állt tökéletes alakban széltől fodrozódó fehér selyem köntösében. ’ Mint valami angyal’, gondolta az ifjú. Kezében a szál fehér rózsával oly sablonosnak érezte a kialakult  helyzetet: ideges volt, akár egy diák, aki első csókjára készül. Tudta, hogy felelnie kell, de nem jött ki hang a torkán.
A leány lesütött szemeit óvatosan az előtte álló idegenre emelte. A férfi tekintete falta a gyönyörű arcot, mely  hosszú, rakoncátlan, sötét tincsekkel volt keretezve. A telihold ezernyi világító csillaggal szőtte át a sötét eget.
- Micsoda szépség. – Szaladtak ki ajkai közt a szavak.
- Szervusz, a nevem Anne. Mindig ilyen választékos bókokat eszelsz ki az első találkozás előtt? – Kacér mosolya mögött érezte a meghúzódó félénkséget, ugyanakkor a szenvedélyt is. Apró láncszemű, rézből készült hosszú nyakláncot viselt, melynek végén egy antik medalion függött és egy érdekes indiai mintázatú kendőt, ami próbálta kordában tartani a fürtjeit.
- Általában úgy adom elő, hogy rögtönzésnek hasson. De Te tényleg gyönyörű vagy. Virágot a legszebb virágnak. – Azzal átnyújtotta a rózsát.
- Au! Csszt. – Egy vércsepp hullott a homokba, ahogy az angyal ujját felsértette a rózsa tövise.
- Jajj, ne haragudj, nem akartam. – Kezei a lány felé indultak, de nem akarta, hogy tolakodásnak vegye, így félúton megállj parancsolt nekik.
- Semmi gond. Nem a Te hibád… egyébként nem gondolod, hogy illő volna bemutatkoznod? – Anne hosszasan figyelte a férfi kezét. Szeretett megfigyelni, mielőtt hagyta volna, hogy megismerik. Így biztonságosabbnak érezte.
- A nevem Daren. – Azzal egy meghajlást rögtönzött mire mindketten elmosolyodtak.
- Szeretnék sétálni a parton a holdfényben, ha Neked is megfelel. Közben mesélhetnél még magadról. Olyan nyugalmas itt. Olykor bele szövök meséket a hullámok morajába mikor egyedül sétálok errefelé , de most, hogy itt vagy más a helyzet.
- Lássuk csak, mit is mesélhetnék még. Sok felé jártam már a nagyvilágban, de valahogy sehol sem találtam a helyem, mintha csak kerestem volna valamit, valakit. Ez a hiányérzet, az űr, ami belülről fakad, akárhova mentem elkísért. – ’ És valahogy ez melletted megszűnik és csak a tenger marad, ahogy a habok mossák lábunkat’, gondolta. - Érdekes amit az előbb említettél, már az interneten való beszélgetéseinkből is éreztem ezt a filozofálgatós, fantáziadús művészi hajlamod. Engem a zene nyugtat meg. A húrokon pendülő dallamok hangja ami betölti a szobám üres falait. Néha még a hangjegyeket is látom. - …Daren  szája mosolyra húzódott és kereste Anne tekintetét. A szempár azonban még túl félénk volt ugyanezt viszonozza.
- Én éppen hogy az üres szobák monotonitásától menekülök ide ki a természetbe. Ha nagyon bánatos vagyok addig futok a habok közé, míg a hullámok engedik mozdulni a lábam.
Lehullott egy észrevétlennek hitt könnycsepp. A fiú figyelmét azonban nem kerülte el. Megpróbálta elterelni a lány gondolatait más irányba, tudta miken ment keresztül, nem akarta felkavarni a múltat. Éppen azon törte a fejét, mit is mondhatna mikor hirtelen…
- Miért ragaszkodtál ennyire a találkozáshoz? Hiszen csak néhány hónapja beszélünk és az a nagy távolság amit megtettél, csak azért hogy….
- Csak azért, mert úgy éreztem látnom kell. Valamit megmozdítottál bennem … . Valamit ami nem hagy aludni, nem hagy enni…  kitöltöd a gondolataim, a napjaim. A munkámra is alig bírok koncentrálni. – Elkapta a lány kezét mire ő végre a szemeibe nézett. Már elege volt abból, hogy csak az interneten tudnak beszélgetni, hogy nem érezheti a lányt. Nem hallgathatja ezt az édes hangot és megfosztaná őt bőrének puhaságától és az édes ajkaktól, melyeket most is elérhetetlennek vélt. - Kérlek … nem akarlak megrémíteni, de nem veszíthetlek el.
- Azt hiszed Te nem kerültél közelebb hozzám azok alatt az átbeszélt éjszakák alatt? Többek között azért alakítottam úgy, hogy Te kezdj mesélni magadról, mert tudni akartam az életben milyenek a megnyilvánulásaid, hogy a személyedről kialakult véleményem, nem csak egy álomkép, melyekről itt a parton ábrándozom mikor Te nem vagy velem.
- Nah és az álnév? Nem tudhattam az igazi neved egészen mostanáig. - Kérdő tekintete még mindig az arcát fürkészte.
- A lényem része, egyfajta pajzsként működik. – Bár annyi mondanivalója lett volna még, elakadt a szava. – Én … ne haragudj rám.
Mikor ismét lesütötte a szemét, érezte megint kezdi elveszíteni a lányt. De nem …
-Ezúttal nem . - Ujjait az álla alá csúsztatta és felemelte az arcát. Most már mindketten érezték azt az eltéveszthetetlen szikrát és szenvedélyt ami kettejük közt tombolt. Daren látta a sóvárgást a szemében és ő sem vágyott már másra az egész világon , mint Anne nedves ajkaira.
Anne gondolatai viszont megrohanták. ’ Választanod kell’  sulykolta magába. ’ Milyen jóképű, de hála az égnek nem olyan, mint a  többi fiú. Nem olyanok, mint akikkel a mai rohanó világban találkozik az ember. Nem tartozik ő sem ide sem oda, ahogyan én sem. Érzem benne, hogy érett, tapasztalt, felnőtt férfi, markáns arca mégis rabul ejt. A zöld szempár mögött egy másik világ kapuit látom kitárulni. Felém nyújtja a kezét és én vajon most merek-e lépni?

Ha tetszett az írásom szívesen megosztom Veletek a történet további részeit.
Hasonló történetek
4603
Ezután jelentéseket kellett olvasnia és kiszúrni az árulókat. Sok kettős ügynököt lebuktatott, többek között azt a nagy medvét is, aki költöztette. Teljesen nem lehetett rábizonyítani, hogy kettős ügynök, de azon túl csak apró - seprő ügyeket bíztak rá...
6104
Kedves Olvasó! Ezt a regényemet 1999-ben írtam. Azóta Saddam Hussein hatalma megdolt. Sajnos nem olyan kevés vérrel, mint ahogy az ebben a regényben történt.

Kedves Olvasók!
Fogadjátok sok szeretettel Letíciától ezt a folytatásos regényt, mely 42 részes lesz!
Jó olvasást! Anita, anita@mellesleg.hu
Hozzászólások
fannyka ·
Szia :) Először is szeretnélek üdvözölni az oldalon. Az írásod első próbálkozásnak nem rossz, de azért természetesen akadnak még benne kezdő hibák.
A helyesírásod nem vészes, ellenben a központozás az elég szörnyűre sikerült. Ezzel kapcsolatban ajánlanám, hogy olvasd el ezt a két írást:
http://karcolat.hu/gyik
http://karcolat.hu/blog/aardvark/kozpontozas_idezes_es_parbeszed
Kezdőként nagyon sokat segíthetnek.
A másik szörnyűség, hogy aposztrófot használsz gondolatjel helyett, mint az angolok.
Ami a tartalmi részt illeti, nem fogalmazol rosszul és a párbeszéddel sincs különösebb baj azon kívül, hogy néhol kicsit mesterkélt. Túlságosan költőien beszélnek a karakterek, élőszóban nem használunk ennyi költői képet, metafórát.
Amiben leginkább fejlődnöd kéne, az egyértelműen a központozás, mert pillanatok alatt el lehet veszni, hogy mikor épp melyik karakter cselekszik, vagy beszél. Többször is van olyan, hogy két-három hosszabb beszédváltás után említed csak meg ismét, hogy ki a cselekvő, ez pedig így nagyon kevés. Pattogós párbeszédnél hosszabb szakaszok is eltelhetnek egy "mondta XY" szerepkörű írói megjegyzés nélkül, de a tiéd az nem pattogós, hanem merengős, márpedig ahhoz kellenének a megnevezések. Nem csak a beszédnél, hanem a cselekedeteknél, mert az alany nélküli mondatok nehezen követhetővé teszik az eseményeket. Hogy példát is mondjak rá: az Anne első megnyilvánulása utáni rész. Nem világos, hogy ki érezte a félénkséget, és kinek a mosolya mögött. Az sem, hogy ki viselte a nyakláncot. Persze ki lehet következtetni a dolgot, de megakasztja az olvasót az olvasásban, ha olyan dolgokon kell gondolkodnia, aminek magától értetődőnek kellene lennie.
Az sem jó, hogy nézőpontot váltasz, mert az csak még inkább összezavarja az olvasót. Azt szokták mondani, hogy egy részen belül illik ragaszkodni egyetlen szereplőhöz. Tehát csak az egyik szereplő szemén keresztül láttathatod a világot, az ő gondolataival foglalkozhatsz. Nem feltétlenül értek egyet azzal, hogy ennek mindig érvényesülnie kell, de jóval többször igen, mint nem. És a te esetedben is az a helyzet, hogy ugyan jó tudni a szereplők gondolatait, de... nagyon zavaró, ahogy a kettejük között ugrálsz. Érdekesebb megoldás lett volna például kétszer megírni ezt a részt, egyszer a fiú, és egyszer a lány szemszögéből, és úgy tenni közzé.
Nem tudom, hogy igazi hiba-e, vagy csak engem zavar, mindenesetre szerintem bőven túl sok a titokzatosság a szereplők kiléte körül. Eleinte az az érzése az embernek, hogy két csitris fiatal találkozásáról van szó, de a viselkedésük, és gondolkodásmódjuk valahogy mégis inkább meglett emberekre vall. Az is zavart okoz, hogy "fiú"-ként és "lány"-ként beszélsz róluk, a végén a lány mégis felnőtt, markáns arcú férfiként utal Darenre. Egy felnőtt, markáns arcú férfiról, mindegy mi a kora, nem beszélünk fiúként.
Szóval összességében szerintem első nyilvános próbálkozásként jó volt ez, de még bőven van hova fejlődnöd. Az látszik, hogy a képességed megvan az íráshoz, a hibáid a kiforratlanságodból erednek, és abszolút levetkőzhetők. Összefoglalva: írjál még :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: