Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

......hogy mit hoz az élet......

A fiú csalódott. Élete első szerelme faképnél hagyta, súlyos, tonnákat nyomó, gondolkodásra sarkalló érzelmi hullámai erősen döngölték méltóságát a földbe. Hitte, hogy magára maradt, hitte, hogy ennyit ér......elkedvetlenedett.

Közel fél év telt el, nagyjából talpraállt, összeszedte magát. Férfiúi vágyai mint a morajló vulkán úgy zúgtak agyában, fülében, és az internet kínálta buja "Vágy-negyed", és "Playboy-kalandok" enyhítették éhségét. De valami hiányzott, vagyis inkább valaki.

Egyik nap aktív internetes hullámában bekopogott valaki. Beszélgetés lett belőle...
- Szia
- Szia, van kedved beszélgetni?
- Persze, merről írsz?
- Tatabánya, és Te?
- Sopron......és már máris elindult valami a fiúban. Minden nap, mikor gépközelbe jutott már szemeivel fürkészte a végtelen net olykor-olykor sivár pusztáját, és minden nap megtalálta virtuális Kedvesét. De egyszer, egyszer eljött a találka. Vasútállomáson várta izgatottan és félénken. Látta fotón, postán repkedtek az olykor vágytól izzó levelek, amelyek a fiú kezében átázó tanga, a lány kezében kőkemény falloszt takaró bársonyos lepel hatását keltették. De itt a találka. Leszáll a vonatról. Vonatról? A fiú gondolatai annyira eljártak, hogy még akkor is csak távolból hallotta a vonat zakatolását mikor az dühösen fújtatva megállt mellette. Egy angyal, egy tündér szállt le a vonatról, kecses gazella testére szinte feszült a ruha. Vékony póló, melyen át domborodó keblei bármely férfi vágybotját puszta látványával izgatott állapotba helyezi, kecses combját, érzéki derekát térdig érő szoknya takarta, lába nemes egyszerűséggel szandálba bújtatott. Egymás karjába olvadtak mint két kiéhezett szerelmes fenevad, kik nappal szerető álcájukat hordták, éjszaka pedig felszínre tölt a szexéhes bestia.

Órákkal később.......

Esteledik. Na jó, a fiúnak tűnik, hogy esteledik, persze csak azért, mert érzékeit teljesen eltompították a lány csókjai és merész érintései mikor egy óvatlan és gyors mozdulattal eltűnt a keze a fiú nadrágjában. A vágy villamosa elszabadult a lejtőn. Nem volt vezető, a rajt utazó férfi és nő vadul tépték le egymásról ruháikat, majd mielőtt a férfi magévá tette volna a nőt, az megálljt parancsolva követelte szerény védelmét. Mókás jelenet következett: az addig magát tapasztaltnak hitt férfiú, szinte még gyerek ügyetlenül bontotta ki és próbálta felhúzni hímtagjára a kis latex kelléket, természetesen sikertelenül. Végül Kedvese sietett segítségére és együttes erővel - forró csókkal rá kiegészülve - felkerült a védelem. De már innen nincs megállás. A férfi lassan magáévá tette a lányt, finom két félgömbjét kezeibe helyezte miközben csókjai ostromolták a lány nyakát, ajkát, kebleit, miközben vastag vesszeje követelte magának a lány szűk kelyhét.

Valaki egyszer azt mondta, hogy a meglepetés lehet izgató, lehet lohasztó, lehet észveszejtő. Miközben férfi és nő egymásba feledkezve szeretkeztek, a lány félénken a fiú fülébe súgta : szűz vagyok. A fiú ettől elvesztette eszét és intenzitása emelkedett magával ragadva Kedvesét. De valamit érzett. Az óvszer, hol az óvszer? Kihúzta falloszát és meglepetten tapasztalta, hogy nincs meg......ujjai lassan kutakodni kezdtek a lány barlangjában utat követelve maguknak egyre mélyebbre és mélyebbre. Valamit talált. Megvan. Lassan húzta kifele, a lány számára a kifele menetelő ujjak vándorlása óráknak tűnt, és mikor az utolsó is kijutott hangos élvezéssel adta tudtára a világnak, hogy nővé érett : a szoba megtelt erotikus sikolyaival. A fiú se akart elmaradni, s kézbe vette jövőjét. Simogatta a lány csörgedező nyílását, és hangos hörgéssel engedte a lány combjára és hasára fehér magjait. Egymásra borultak. Forró csókkal adták egymás tudtára, hogy szeretik egymást. Lassan viszont az álommanó kapta el őket, és így ahogy voltak vándoroltak a tettek mezejéről az álmok erdejébe...

...ez a történet korántsem véges, a fiú és lány kalandja tovább folytatódik.
Hozzászólások
További hozzászólások »
lököttyúk ·
A történet pontozása méltatlan a többihez mérten szerintem.
Ahogy számomra kedvesek makizása is számomra. Miért, minek...
de mindegy.

Ozirisz Lechter ·
Való igaz, a második kevésbé volt kidolgozott. De erre csak annyit mondhatok : senki nem tud mindig maximumon teljesíteni. Ezt túl light-os lett.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: