Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Hirtelen szenvedély

Esős nap van. Kissé meleg, fülledt idő, finom nyári esővel. Néha elő-előbújik a nap, élvezem a sugarakat. 10 óra van, kialudtam magam, de az ébredés elég feszült. Kívánom!

Jóleső melegség, izgalom és vágy járja át a testemet, becsukom a szemem, s csak úszom az árral, elmerülök a gondolataimban, elképzelem az érintését, a tapintását, a szorítását, a csókjait.
Ahogy fekszem az ágyon, s egyre kavarognak a gondolataim izgalomba jövök, s elkezdem finoman cirógatni az arcomat. Finoman egészen lágyan, mintha csak az ő keze volna, érintem a meztelen testemet, óvatosan simogatom az édes domborulatokat, a melleimet kissé erősebben megmarkolom, s felvillan az arca, amint megpillantja, s hatalmas vággyal fogja a kezei közé, megmarkolja, szinte fáj.

Aztán a simogatás helyett finoman masszírozni kezdem, óvatosan érzem, ahogy a körmöm kissé belevájom a puha húsba, a mellbimbókat pedig körkörösen izgatom. Lüktet a méhem, érzem a nedvességem, lassan a combomon folyik le, míg nem eléri a takarót. Szinte elélvezek az álmodozástól, a gondolattól, ahogy belém hatol, ahogy kíván, ahogy szorít magához, ahogy felnyög s liheg a tempótól, s mikor elélvez, belém, mélyen érzem a lüktetését, a kitöltöttség és melegség érzése hatja át minden porcikámat.
A kezem már lent jár, lent s a csiklómat simogatom, hatalmasra duzzadt az izgalomtól, élvezi minden érintésemet, finom nyomásomat s a gyors tempót, amit diktálok. A másik kezem a vibrátorom után kutatva matat az éjjeli szekrényen, s mint akinek az élete múlik rajta olyan hévvel dugom be egészen tövig mikor megtalálom.

Semmi játszadozás előtte, sem körkörös mozdulatok a bejáratnál, egyszerűen csak vadul és gyorsan azonnal kívántam. Mintha csak ő járna bennem, kívánná az egész lényemet, a vibrátor végét a g-pontomhoz szorítom s úszom az árral, halkan felnyögök közben, de a vége felé eláll a lélegzetem, óriásit élvezek, az egész ágyat eláztatva csak hagyom, hogy ellazuljak, hagyom hogy ilyet élvezzek, szorítom magamba szorítom egészen az utolsó cseppig a vibrátort s szinte magamon kívül terülök el az ágyon a lucskos matracon.
Nem mozdulok, akkorát élveztem, hogy nem is bírnék... De ez nem volt elég, továbbra sem tudok parancsolni a vágyaimnak, legszívesebben egész nap szeretkeznék vele.
Lassan ebédidő van.

Felöltözöm, s bemegyek az irodájába. Ma elég feszült, ugyan alig van bent néhány ügyfél, de valami mégis nyomasztja. Óvatosan kopogok a nyitott ajtón, nem akarom megzavarni telefonálás közben, csupán tudatni, hogy itt vagyok, s türelemmel megvárom, míg befejezi. Melléhúzok egy széket, s leülök. Látom az arcán, örül nekem, igyekszik minél előbb letenni a kagylót.
Senki még csak nem is sejti milyen kapcsolat van köztünk s ez a legizgalmasabb a dologban:) Az ügyfele vagyok, bármilyen indokkal járok-kelek a telephelyen, senki még csak nem is sejti hogy mi ketten....

Meghívom ebédelni, de ő már tudja, mit akarok. :) A kollégájával közli, nemsokára jön vissza, de ha rajtam múlna még vagy 2 napig nem menne be dolgozni, ki sem engedném az ágyamból.
Kocsiba ülünk, hazavisz.
Az ajtóban alig bír magával, ugyan ingerült és fárasztó napja van, de a vágyai felülkerekednek a gondokon, A munkát, a többieket, a terelő gondolatokat mind kint hagyja, ahogy becsukja az ajtót, ekkor csak velem van, itt tud felszabadulni, önmaga lenni, megtenni bármit amire vágyik.

Szorosan egymásba kapaszkodva állunk az előszobában, s tudva, hogy sietnünk kell, szórjuk le egymásról és magunkról a ruhákat, hogy aztán teljesen meztelenül a hálószobába rohanjunk, s megszerezzük, amit akarunk.
Mióta meglátott az ajtóban combfixben, szoknyában, finom elegáns magas sarkúban és egy mindent tökéletesen kihangsúlyozó blézerben, látom a szemében, hogy legszívesebben felfalna. Ide már nem kell előjáték, leveszem a szemüvegét, s beletúrok a hosszú hajába, a tarkójánál megfogom, s a számhoz húzom, hogy érezzem a csókját... Finoman ellenkezik, mert ő már a melleimben szeretne elmerülni, de nem hagyom, nekem még kell a csókja, kell az izgalma, a nyelve finom játéka.

Miközben így az ölében ülve hevítjük egymást, dörgölöm a merev farkához a csiklómat egyre gyorsabban, s követelőzőbben, míg nem úgy döntök, hirtelen beleülök. A pillanatban kissé hátrahajtja a fejét, én pedig a nyaka egyik legérzékenyebb pontját kezdem csókolni, lassan mozgok benne ülve, neki már ez is szinte a mennyország, szemeit lecsukja, az arca kitisztul, száját óvatosan nyitja ki, s nyög fel alig észrevehetően.

A tempón egyre gyorsítok, s finoman körözök a csípőmmel, aztán hátrahajolok, hogy a vége pont a kedvelt helyemhez érjen ő átkarolja a hátamat s tart meg az ölében ülve. Vadul szenvedélyesen szeretkezünk kizárva mindent a külvilágból, érzem minden egyes mozdulatnál, ahogy tövig beleülök, a combja melegségét, az izmai megfeszülését, a közös tempót. Vadul lovagolok rajta, élvezem az irányítást, ő pedig csak elengedve magát úszik az árral.
Hangosan nyög, szinte kiált, mikor elélvez, ez az a pillanat, amikor én sem bírok magammal, elragad a titkos szerelmeskedés izgalma, az öröme és felszabadultsága. De nem akarok felállni, benne akarok ülni, akár órákig érezném magamban.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Mirrmurrka ·
juhuhuhúúú!!!
Wow!!!
10 10 10!!!

Corvin ·
Orulok, hogy ujra irsz, eleg sokaig varatott magara az ujabb torteneted, vagy a tobbi a fiokban?
nickole ·
Igen, elég érdekes szakaszán vagyok túl az életemnek, egyszerűen nem tudtam írni, nem volt hozzá : hangulatom, erőm, ihletem, időm stb.

De remélem ezentúl sokkal jobban alakul midnen....

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: