Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Hétvégi kaland

Gondolj, csak bele milyen jó volt, hogy el tudtál jönni ide énhozzám. Vonattal eljöttél az állomásig, onnan pedig én elvittelek a lakásomba. Ott leültünk egyet beszélgetni a konyhában, kicsit ismerkedni. Én pedig megbontottam egy jól hűtött üveg pezsgőt, ami ebben a nagy nyári melegben jól esett. Miután a pezsgőt megittuk, és a hangulat is egy kicsit feloldódott felajánlottam, hogy menjél el lezuhanyozni, mivel a hosszú vonatozás után biztos jól fog esni.
Néhány perccel később már hallom is, ahogy csobog a fürdőben a víz. Beléptem a fürdőszobába és elvittem a levetett ruháidat, hogy tusolás után ne legyen rajtad semmi. Szerencsére nem vetted észre, hogy bementem. A ruháidat a hálószobában az ágyra dobtam. Nagy volt a kísértés számomra, így végül nem sokat gondolkodva én is utánad eredek. Hamar ledobtam magamról a ruhát, és meztelenül belopóztam a fürdőszobába. Te épp háttal áltál az üvegajtónak, amikor én azt csendben kinyitottam. Te még mindig nem vetted észre, hogy én mögötted állok, így hirtelen ért, hogy megérintettem vizes hátadat. Rémülten fordulsz hátra, de mielőtt megbírnál szólalni, én már kérdezem is, hogy nincs e szükséged valakire, aki megmossa a hátadat. Te egy pillanatot gondolkodva bólintasz a fejeddel, hogy igen, és én már be is léptem melléd.

Fogom a tusfürdős flakont és a tenyerembe nyomok belőle. Finoman elkezdem a tusfürdőt a hátadon dörzsölgetni. A hátadon végig nyakadig a válladat masszírozva. Lassan elkezdek lefelé haladni, a feneked ig. Ismét a kezembe veszem a tusfürdőt, és a tenyerembe nyomok belőle. A hátadhoz simulok a testemmel, majd lassan előre nyúlok a hasadhoz, azt is simogatva, mintha meg szeretném mosni, pedig mind a ketten tudjuk, hogy csak a simogatás kedvéért teszem. Bal kezemmel a bal melledet kezdem el simogatni, míg a jobb kezem lassan lejjebb csúszik. Körbe- körbe simogatom a pinádat és szép lassan belecsúsztatom egy újamat is. Ez idő tájt már az én hímveszőm is elkezd élénkülni, amit te is hamar észreveszel a feneked vágatában.

Most már te sem bírod tovább. Már nem érzed magad kicsit sem kellemetlenül, sőt kezded egyre jobban élvezni a dolgot. Amikor érzem, hogy a pinád kezd nedvesedni az újazásomtól, hírtelen megfordítalak háttal a falnak nyomlak, szorosan a testednek szorítom az ennyimét és vadul megcsókollak. Az égnek meredező farkam ekkor a finom pinádhoz ér, amitől még jobban beindul. Hírtelen letérdelek eléd és most mind a ketten tudjuk hogy mi következik. Jó alaposan kinyallak.

Pillanatokon belül elöntötte testedet a forróság. Közel jutottál a csúcshoz. Kéjnyögések áradnak a szádból, nem bírsz már magaddal! Megfogod a fejem és megpróbálod eltolni a forró pinádtól, de én ezt nem engedem. Kinyalom a pinádból az utolsó csepp kéjnedvet is.
Lábaid alig bírnak el, letérdelsz mellém, és én ismét megcsókollak. Ezután én fel állok, és a szád elé helyezem a kőkemény farkamat. Nem kell magyaráznom, hogy mit várok el tőled, bekapod a farkam és elkezded szopni. Kiveszed a szádból, megnyalod innen-onnan, és megint bekapod. A farkam rövid idő után elkezd lüktetni és közeleg az én végem is.

Amikor érzem, hogy eljött az én időm megpróbálom kivenni a farkamat a szádból, de már késő, az első löket közvetlenül a szádba ment. De még jutott bőven az arcodra is a spermámból. Te még kiszívtad az utolsó cseppeket a farkamból, és te is felálltál. Lemostam az arcodról a még rajta levő sperma maradékot, és kiléptem a tusoló fülkéből. Oda adtam neked is egy törölközőt, hogy megtörölközhess. Közben megkérdeztem, hogy nem innál-e egy pohár hideg üdítőt. Természetesen te is örültél ennek az ajánlatnak, mert nagyon szomjas lettél a hosszú tusolástól.

Felvettem egy rövidnadrágot, és hamar kimentem a konyhába elkészíteni az üdítőket, amikor hangosan kiáltva kérdezted tőlem, hogy hova lettek a ruháid. Én nyugtatóan mondtam, hogy kivittem őket a hálószobába, nehogy vizesek legyenek. Ekkor hívtalak ki a konyhába az üdítő miatt. Csak egy szál nedves törülköző borította gyönyörű testedet. Meg ittad az üdítőt, és már siettél is be felöltözni.
Én hamar utánad mentem, ennek meg akadályozása érdekében. De mire én oda értem, te már fel is vetted az alig valamit takaró kis tangádat. Odamentem a többi ruháért, kezembe vettem és azt mondtam, hogy erre most nem lesz szükség. És el is vittem őket lerakni a székre, ami ott állt az egyik sarokba.

Téged az ágyra löktelek, én pedig rád ültem. Az ágy mellet lévő éjjeli szekrényből kivettem 2 db bőr szíjat. Ezekkel a szíjakkal kikötöttem a kezedet az ágy két sarkához. Láttam rajtad, hogy megrémültél, de mire ellenkezni tudtál volna már ki voltak kötve a kezeid. A szemedben csillogott a félelem. Érezted hogy kiszolgáltatott vagy nekem.
Én ismét megcsókoltalak, majd egy kicsit lejjebb csúsztam. Lehúztam óvatosan a tangádat, és a combjaid közé hajoltam. A nemrég kinyalt kis puncikádat ismét elkezdtem nyalni. Most jobb helyzetben voltam, mert nemcsak a puncidat, hanem egy utal a fenekedet is tudtam nyalni.

Miután kellő képen nedvesnek éreztelek, fel álltam és levetettem a nadrágomat. Álló farkam éhezett a puncid utáni érzésre, úgyhogy nem akartam tovább várakoztatni. Odamentem az ágy végébe, felemeltem a lábaidat a nyakamba és előre dőltem. Pinád megnyílt előttem és arra várt, hogy kitöltsem.
Lassan belehelyeztem nedves farkamat és ameddig bírtam betoltam neked. Meglepődtél, hogy menyire mélyre beléd hatoltam, egy kicsit fájt is, de élvezted ezt a fájdalmat. Elkezdtem ütemesen ki-be mozgatni, egyre gyorsabban és gyorsabban. Nyögtél az élvezettől, ziháltál. Ismét te voltál az aki előbb elment, bár már nekem sem kellett sok. Miközben téged az orgazmusod utórengései ráztak én még mindig benned voltam és ugyan abban a gyors erős ütemben pumpáltalak. Ezt te rettentő kellemetlennek érezted, közvetlenül az orgazmusod közben és után. Könyörögtél, hogy hagyjam abba, sikítoztál, de én csak basztalak tovább. Már csak néhány erős lökésem volt és én is elsültem. Érezted, ahogy a forró ondómat beléd lövelltem. Nagyon elfáradtam. Kihúztam lankadni kezdő farkamat belőled, és melléd feküdtem.

Néhány perc csendes szuszogás után megszólaltál, hogy vegyem le a kezeidről a szíjat, mert már zsibbad a kezed. Én ezt egy feltétellel voltam hajlandó megtenni, ha te cserébe még egyszer leszopsz. Mivel már nagyon kényelmetlenül feküdtél és fájt a kezed belementél a dologba. Én kioldoztam az ágynál a szíjat, bár a csuklódon még rajt hagytam, cserébe te keményre szoptad ismét a farkamat, ráadásul szopás közben még egyszer mélytorokra is nyomtam a buksikádat.
Miután kellő képen kemény volt a farkam, ismét visszakötöttelek az ágyhoz, azzal a változással, hogy most hason feküdtél. Így a feneked tárulkozott most elém. Bár a pinád még most is nagyon formásan mutatkozott felém. Nem várattalak sokat, kezembe vettem a farkam, végighúztam a feneked vágatában és lassan belegyömöszöltem abba a kis szűk lyukba. Néha fel sikítottál a fájdalomtól, de én ezt annál inkább élveztem. Miután belehelyeztem az egész farkamat, utána már gyors mozgással kezdtem el szétbaszni a hátsódat. Miközben keféltelek lehetőségem volt arra, hogy megmarkolásszam a tenyérbe való melleidet.

Most sem kellet sokat várni ahhoz, hogy elélvezzek. Most én voltam az aki előbb elsült, teleélveztem még a fenekedet is. Miután kihúztam a farkam a popódból, úgy döntöttem, hogy nem hagyhatom, hogy teneked csak 2 orgazmusod legyen, így még két újamat a pinádba helyeztem, és újazással elégítettelek ki, majd nedveidet ismét kinyaltam lucskos pinádból.
Ezek után levettem a csuklódról a szíjat és közösen elmentünk lezuhanyozni, de most tényleg a zuhanyzáson volt a hangsúly.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Lara baba ·
És én az első bekezdés után még valami jóra számítottam!
Kevesebb pornó, nekem is csak ez a javaslatom...
Andreas ·
Kár, hogy nem lehet 0 pontot adni...

Nickyyy ·
Hát, amik számomra a legzavaróbbak voltak:
Múlt időben kezded, jelenben „szopatod”, majd szintén múltban „szétbaszod”.
Mint Soldier is említette, nem kevés a női alulrendeltség.
„Néha fel sikítottál a fájdalomtól, de én ezt annál inkább élveztem.” Egy szadista állat vagy.
Múlt időben magánhangzó után 2 db t kell, mássalhangzó után 1.
A csaj szerintem nem vonattal ment el hozzád, hanem egy sarkon találtad. „Én ezt egy feltétellel voltam hajlandó megtenni, ha te cserébe még egyszer leszopsz.” Egy olyan lány, akinek van egy kis önérzete, ezért szétrúgta volna a golyóidat. Minimum…
„kellő képen” = „azon a szép festményen, amit meg akarok venni…”
kellőképpen = megfelelően
Az ujj rövid u és két t, ahogyan minden ragozott alakja is.
Igazán bő a szókincsed a trágár szavak kategóriában. „újazni, kinyalni, pina, (szét)baszni” Jéé… a farok kifejezést használod a fasz és a pöcs szavak helyettesítésére, valamint spermát mondasz a geci, feneket pedig a segg helyett. Vannak még csodák.
„feneked ig” Uramisten! Hogy lehet toldalékot külön írni?! Ehhez már tehetség kell!
A leírás fogalmát még hírből sem ismered.

Hmm… Nem az áprilisi kategóriába akartál bekerülni vele? Nem értem miért nem oda ment… Újabban az ilyeneket nem válogatják. Csak tudnám, miért nem?
:angry:
Nickyyy ·
Akarom mondani, az ujj rövid u és két j. Sorry, bekötött ujjal nehezen tudok írni. :hushed:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: