Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

HÁZIBULI

Regina, a barátnőm meghívott a szilveszteri házibulijára. Már régen bulizam jót, úgyhogy elfogadtam a meghívást. Este 9-kor kezdődött és mivel izgatott voltam már 7-kor elkezdtem készülődni. Igyekeztem magam olyan szépen kifesteni, mint még soha. Sikerült. Szexi szoknya és egy kivágott blúz. Elindultam. Láttam, már sokan vannak, holott még csak fél 9 volt. Remek pasik, jó haverok és persze a titkos szerelmem. Zavarban voltam. Éreztem, amikor odajött hozzám, hogy teljesen elvörösödtem. Megjegyezte, milyen gyönyörű vagyok és adott egy puszit amitől megremegtem. A buli ideje korlátlan volt mivel Regina szülei vidékre utaztak. Szesz töménytelen mennyisségben. Pornó filmet nézett a buli legtöbb résztvevője. Az én imádottam kint állt az erkélyen. Mivel nem volt kedvem filmet nézni fölmentem hozzá.

Elkezdtünk beszélgetni és valahogy kettőnk kapcsolatára tereltük a szót. Bevallotta, hogy mindig is szeretett és én ugyanezt mondtam neki. Elkezdtünk csókolózni és bevitt Regina szobájába. Elkezdett vetkőztetni és jóleső érzést váltott ki belőlem, ahogy közbe nyelvével izgatott. Levetette ruháim, és lágyan elkezdte nyalni testem minden porcikáját. Lehúztam boxerét és számba vettem meredező férfiasságát. Tetszett neki, ezt hangos nyögéssel adta tudtomra. Aztán a számba élvezett. Én lenyeltem spermáját, igaz egy kis undorral. Aztán váltottunk. Én már meztelen voltam, úgyhogy nem kellett neki sok, hogy a nyakamtól elkezdjen lefele haladni az apró nyalintásokkal. Elért a combomig és ott húzta az időt.

Én már olyan hangosakat sikítottam, hogy csodálkoztam, hogy nem nyitott ránk senki. Nem kínzott tovább. Körkörös mozdulatokkal elkezdte nyalni csiklómat. Én felnyögtem, és nem engedtem, hogy abbahagyja. Elkezdett fentebb haladni és finoman harapdálni duzzadt mellbimbóimat. Majd belémhatolt férfiasságával. Először lassabban húzogatta, majd mikor eléggé kitágult hüvelyem, olyan gyorsan, mint egy tigris. Helyet cseréltünk és lovagolni kezdtem rajta. Mindkettőnknek felejthetetlen érzéseket okozott. Majd melléfeküdtem.
Ő utójátékként mégegyszer kinyalt. Talán jobban, mint először. Utána egymás karjaiban aludtunk el.

Reggel 10-kor a barátnőm nyitott ránk, hogy segítsünk kitakarítani. Látta szanaszét heverő ruháinkat, de nem szólt semmit. Felejthetetlen éjszakát töltöttünk el együtt Regina szobájában. Csak akkor ébredtünk rá, hogy nem védekeztünk. Egyikünket sem zavarta, mivel ő 20, én 18 éves voltam. Eltelt pár hónap és még mindig együtt voltunk, de már hárman. A szívem alatt kislányt hordtam. A neve Regina lett. Azóta már párom 27 én 25 éves vagyok, kislányunk pedig ebben az évben kezdte az iskolát. Ő egy gyönyörű éjszaka ajándéka. Köszönöm, hogy elolvastátok.
Hozzászólások
További hozzászólások »
jozefa ·
Kedves loverman te félrenyúltál és egy másik fórumról csöppentél ide? Nem találtam az idézeteidet a történetben. Na mind1. Azt hiszem peppuu4 és a krumpli írta meg az igazságot tökmindegy melyik formában vesszük a lényeg ugyanaz erre nem kap irodalmi nobeldíjat az alkotója. Kicsit se.

domesztosz ·
szerintem, rövid, túl tömör, és maga a történet sem az igazi. 18 évesen nem hiszem, hogy túl sokan szeretnének terhesek lenni....

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: