Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Hazatérés

Alig vártam már, hogy otthon legyek. Hat hónapig az iraki sivatagban, egy kész istencsapás. Mindenütt lövöldözés, hullák és borzalmak. Jó volt beleszippantani a haza levegőbe, mikor leszállt a gép, Ferihegyen. Taxiba pattantam s az első utam, hazavezet. Meg akarom ölelni a gyerekeket. Meg akarom csókolni, rég nem látott feleségemet. Szegény asszony. Biztos sokat kivett belőle ez a távollét. Ott a kiküldetésben, eszembe jutottak a rég tovatűnt emlékek. Az esküvőnk napja. Az első szeretkezés. A gyerekeink születése. Ez tartotta bennem a lelket. Sajnos eszembe jutottak, baljós gondolatok is. Kedves kis feleségem 35 éves és még mindig gyönyörű. Csinos arca, formás mellei és feneke, igen izgatóvá teszik. Hullámzó barna haja, érzéki zöld szemei csak erősíti ezt az érzést. Nagyon remélem, hogy a hitvesi ágyunk, rám eső oldala még hideg s nem melegítette senki. Ám ezek a rémisztő gondolatok, hamar elszálltak, hisz én bízok a nejem hűségében.

A taxi végre kitesz a házam előtt. Kis híján sírva fakadtam örömömben, mikor megláttam. Kifizettem a taxit s máris rohantam befelé. Délelőtt 10 óra van. A gyerekek, biztos suliban. Előveszem a kulcsomat, s kinyitom az ajtót. Belépek s magamba szívom az otthon, ismerős illatát. S e percben, Anikó ugrik a nyakamba. Össze-vissza csókolgat s ölelget. Ott állunk s én viszomzom a csókjait. Ledobom a katonai zsákom, s beljebb megyek a szobába. Gyönyörű rend vár s ettől még jobban elérzékenyülök. Ledobom a gönceimet, s beállok a zuhany alá, hogy lemossam magamról az út porát. Mikor kijövök, hallom, hogy Anikó épp a konyhában matat valamit. Épp lehajolva keres valami edényt. Mikor viszont meglátom a fenekét, egészen más jut eszembe. Oda megyek s finoman megsimogatom. Ő feláll s rámnéz. Tekintetünk, mindent elárul. Hirtelen megcsókol, s vad smárolásunk, nem ismer határokat. Én a melleit markolászom, míg ő a farkamat masszírozza. Bemegyünk a szobába, leheveredünk az ágyra. Levetem a sortját, a pólóját. Combjait csókolgatom, mialatt ő apró lihegésekkel adja tudtomra, most érzett örömét. A fejemet simogatja, amint én egyre lejjebb haladok. Megfogom a bugyi szárát, s szépen lehúzom. Fekete csipke bugyija az ágy mellett landol. Látom még mindig borotválja. Csupán középen hagyott két kis csíkot. Megcsókolom a finom csiklót, amitől beizgul. Nyelvemmel játszadozom vele s naylni kezdtem a finom puncit. Ő meg csak mondja.
- Ez az baby. Ne hagyd abba. Nyaljál.

Teljesen bevadulok, s csak nyalom a finomságot. Szám szélén már érzem a finom pinalét. Anikó már nedvesedik. De én csak nyalom tovább és tovább. A teste, egyre jobban rángatódzik s a lihegése is erősödött. Ismerem ezt az állapotot. Félre hajtom a fejem s figyelem amint puncijából, spriccelve távozik a síkos, testnedv. Anikó, összerándul s görcsös kiálltásban tör ki. Hihetetlen orgazmus futott át a testén. Rám néz, s oda hajol hozzám. Csókolni kezd s én őt. Majd félre tolja a köpenyem, s kemény farkamat fogdossa. Hátra dőlök az ágyon, s várom a kényeztetést, ami ne marad el. Finoman megnyalja a makkom, majd bekapja a farkincám s lassan, szopni kezdi. Az egekben érzem magam, s hajába túrva igyekszem, úrrá lenni a gyönyörön. Kezd begyorsítani s szája szélén, kicsordul a gecis nyál. Nyelve játékától, egyre mélyebb az eufória s farkam már kőkemény. Nejem szájában, cuppog a fasz s én imádom hallgatni ezt a hangot. Ekkor kiveszi a szájából, s kézimunkázik. A csúcson vagyok. Újra bekapja, s folytatja az orális kiszolgálást. Pár másodperc elteltével, kiveszi a szájából s feláll. Fölfekszik az ágyra s kutya pózt vesz fel.
- Dugj seggbe.

Nem kell, kétszer mondani. Ám a végbele még szűk. Nagyujjamat benyálazom s finoman, egyre beljebb tolom. Majd tovább tágítom s finom popót. Anikó eközben csak nyög és zihál. Imádom, mikor ilyen. Végül kellő a szélesség s a farkam, finoman betolom a popsiba. Mindketten felnyögünk s lassan, elkezdem dugni a seggét. Farkam, minden mozdulatától, újra s újra felnyög s a csiklóját izgatva élvezkedik. Markolászom a popsit s egyre keményebb ritmust diktálok. Csattog a feneke, ahogy az alhasam, neki csapódik s a kemény menet közben, Anikó egyre hangosabban nyög. A melleit fogom s még jobban rágyorsítok. Vadul szeretkezünk, de a java még csak most jön. Érzem, amint a zacskóm begörcsöl. Már nem bírom soká. S ekkor megnyílnak a szelepek s valami elképesztő spricc áramlik a nejem hátsójába. Felnyögök, akárcsak ő s mindketten még kétszer élvezünk el. Kihúzom, gecis farkam s átdugom a benedvesedett punciba. Már nem lassítok. Keményen kezdem s szenvedélyesen dugom. Érzem, ahogy a gejzír, ismét kitörni készül. Nem akarok vele spórolni s neki feszülök. Ekkor egy újabb spricc s én már a mennyekben érzem magam. De nem bírom tovább. Kiveszem a farkam s, hagyom, hogy lenyalogassa róla a maradékot. Majd elterülök melléje az ágyon s átölelve, kezdek neki mesélni arról, mi is történt velem.
Hozzászólások
További hozzászólások »
bota93 ·
40%

aveon ·
Nem egy emlékezetes írás.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: