Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Házasélet 1.

Nyolc éve vagyunk házasok. Feleségem Réka, egy csodálatos nő. 164 magas, 56 kg. Karcsúnak mondható, gyönyörű fenékkel, két apró, de csodálatos mellel, barna hajjal. 21 éves volt, mikor feleségül vettem. Engem Sándornak hívnak,174 cm magas vagyok, és 75 kg. Szóval nem vagyok se kövér, se sovány. Egy tanárképző főiskolát végeztem el, de valójában csak nagyon rövid ideig tanítottam. Amikor házasságot kötöttünk, én 26 éves voltam. Ekkor már 11 hónapja jártunk.

Csodálatos 1 év után született meg kislányunk a kis Réka. Valójában ekkor kezdődtek a problémáink.
Kisréka nagyon sok figyelmet igényelt, azt hiszem mindkettőnktől, de természetesen elsősorban Rékától. Eleinte tudomásul is vettem azt is, hogy fáradt, hagyjam békén az ágyban. Ez ahhoz képest, hogy kislányom születése előtt szinte naponta, de volt olyan is, hogy naponta többször is szeretkeztünk, tragikus volt. Elfogadtam, hogy a szülés megváltoztathatja a nők szexuális igényét. Azért én úgy gondoltam, van más módszer is arra, hogy azért együtt legyünk, és az én vágyaim, mondhatnám, szükségleteim legalább valamennyire ki legyenek elégítve. Azt hiszem igyekeztem rendes férj és apuka lenni, legalábbis amennyire az energiámból futotta. Próbáltam Rékával beszélni, de nem sok sikerrel. Rékáról mintha leperegtek volna a szavaim. Mindig azzal védekezett, hogy nagyon fáradt, és Kisréka teljesen kimeríti.
Még nem mondtam, de biztosítási üzletkötő voltam, befutott, sok megkötött szerződéssel, és szépen gyarapodott a megkötött szerződéseim száma. Ügyfeleim között volt természetesen egy-két csinosabb hölgy is. Nagyon igyekeztem kerülni a kényes szituációkat. Jó hírem volt a szakmában. Tudták rólam, hogy megbízható vagyok, és szeretem a feleségem. Hűséges is vagyok hozzá.

Mint öreg, megbízható üzletkötőhöz, hozzám irányították Évát, hogy segítsek neki betanulni a szakmába. Éva alig múlt 18, cserfes, aranyos kislány volt. Olyan nagy áhítattal figyelt mindenre, amit mondtam, hogy meggyőződésem volt, hogy nagy karriert fog befutni a szakmába. Egyébként feleségemnek szinte mindenben ellentéte volt. Szőke félhosszú haja, nagy mellei, a 172 cm magassága, hozzá a 70 kg. súlya, szóval nekem nem is volt az ideálom. Természetesen vele mentem szerződéseket kötni, hogy megtanulja. Nagyon szorgalmas, jó tanulónak bizonyult. Neki nem volt autója. Az egyik délelőtti szerződéskötés után megkért, hogy vigyem haza. Még nem mondtam, hogy egy dunántúli kis városban lakunk. Az egyik kis lakótelepen lakott. Itt amúgy sincsenek távolságok. Természetesen hazavittem. Felhívott magához, hogy még van valami, amit meg szeretne velem beszélni, és nem érti. Felmentem. Jó meleg nyári nap volt. Megkérdezte, nem baj e, ha kicsit rendbe hozza magát, mert úgy érzi, hogy beleizzadt a ruhájába. Mint mindig, most is egy barnás, elegáns kiskosztüm volt rajta, fehér blúzzal. Ebben a melegben valóban nem a legkényelmesebb viselet, de az üzletkötőknek bizalmat kell keltenie. Addig töltött nekem egy kis üdítőt. Természetesen nem mondtam nemet. Míg iszogattam az üdítőt a szobájában, mely nőiesen barátságosan volt berendezve, bár nem volt nagy, de elfért benne egy kétszemélyes ágy, kisasztal, két kis fotellel, egy íróasztal egy székkel, melyen első ránézésre pedáns rend uralkodott. Egy számítógép, okmányok mappákba rendezve. Hallottam, hogy zuhanyozik. Azt hittem sokáig tart, de szerencsére tévedtem. Hallom, hogy elzárja a vizet, majd szinte azonnal megjelenik. Egy kis vörös köntös volt rajta. Elég sokat mutatott a combjaiból, sőt, melleiből is. Haját lazán leengedte. Azonnal az íróasztalhoz ment, és elővett egy okmányt. Odahozta, és lehajolva mutatni kezdte, mit nem ért. Nekem minden bajom volt, hiszen amikor lehajolt, teljesen kilátszott a melle. Arról nem is beszélve, hogy kellemes parfüm illat érte el az orromat, és egy hajtincse megérintette az arcomat. Nem bírtam magammal. A hosszú önmegtartóztatás megtette a hatását. Felnéztem, és a szája felé közelítettem a számat. Kicsit meglepődött, de nem húzta el.

Csókolózni kezdtünk. Lágyan magam felé húztam az ölembe. Engedelmesen hagyta. Egyik kezemmel lesimítottam a válláról a köntös egyik felét. Csókolózás közben simogatni kezdtem mellét. Éreztem, hogy mellbimbója megkeményedik simogatásom hatására. A csókolózást abbahagyva számmal kezdtem kényeztetni mellét. Szétsimítva jobban a köntösét megtapasztaltam, hogy nincs rajta semmi alatta. Kezemet lefelé, az öle irányában mozdítottam. Mivel nem akartam ajtóstól rontani a házba, térdére tettem a tenyerem. Amikor végigsimítottam összezárt combjain, lágyan szétnyitotta lábait, és hagyta, hogy kezeim közéjük csusszanjanak. Puha, meleg, csupasz ajkakat érintettek kezeim. Finoman simogattam tovább, csak lágyan érintve az ajkakat. Arcát vállgödrömbe temetve tűrte a kényeztetésemet. Szerszámom már nagyon nehezen fért el lábaim között szűk börtönében. Finom jelzésemre hagyta, hogy az ágyhoz vezessem. Gyorsan ledobtam a nadrágom, segítettem, hogy hanyatt feküdjön és a lábai közé feküdtem. Szó nélkül széttette a lábát, és hagyta, hogy ágaskodó szerszámom belé hatoljon. Már nedves volt, és szűk. Lassú mozgásokkal igyekeztem beljebb férkőzni, ami sikerült is. Amikor tövig bent voltam, megálltam, kicsit vártam, majd elkezdtem ki- bedugdosni. Éva lassan kapkodni kezdte a levegőt. Én viszont a bennem felgyülemlett feszültség hatására nem bírtam tovább. Hatalmasat élveztem. Lehanyatlottam a lányra, aki megsimogatta a fejemet. Lassan legurultam róla.

- Ne haragudj - mondtam.
- Ugyan, nincs miért!- válaszolta.
- De van. Ennek nem szabadott volna megtörténnie. Én szeretem a feleségemet. És nem szeretném azt sem, ha ez megismétlődne.
- Semmi baj. válaszolta halkan és beletörődően.
Felöltöztem, és elmentem. A kocsiba beülve fáradtan hátradőltem.
- Ennek nem szabad megismétlődnie. motyogtam magam elé.
Elfordítottam az indítókulcsot és dolgozni indultam.
(folyt.köv.)
Hozzászólások
További hozzászólások »
bemba100 ·
Nick: Akai Mózes
E-mail címe: akai.mozes@freemail.hu
Blogom címe: http://akai.mozes@freemail.hu

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: