Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Haverral a Balatonon

Ez a történet egyik haveromról Bencéről, és rólam, Kristófról szól. Bencét úgy ismertem meg, hogy pár éve elköltöztünk és hát mivel elég barátkozós típus vagyok, az utcabeli gyereket igyekeztem megismerni, új barátokra lelni. Így haverkodtam össze Bencével aki egyébként azóta is nagyon jó barátom. Rengeteget vagyunk együtt, csak pár házzal laknak odébb tőlünk, így sokszor átmegyek hozzá. Beszélgetünk, játszunk, hülyülünk, kutyát sétáltatunk (neki van kutyája), tehát amiket általában szoktak. Ő is sokszor átjön, mindig jókat beszélgetünk, röhögünk, esetleg elmegyünk biciklizni. Amikor együtt vagyunk mindig megfigyelem, szeretem végigelemezni a testét szemeimmel. Aztán egy meleg nyári héten amikor náluk voltam, felvetődött egy kérdés, hogy mit szólnék ha lemennénk a Bencével a Balatonra, mert hogy az egyik ismerősüknek ott van nyaralója és most éppen üres. Azonnal igent mondtam gondoltam jó buli lesz, amúgy is kb. 35 fok azon a héten, majd a Balatonban hűsölünk. Ki is értünk délután, elfoglaltuk a szállást, megismertem a tulajt, majd mondta, hogy ő csak reggel jön már vissza, holnap csinál nekünk majd ebédet. Nem tudom miért, de aznap már nem fürödtünk, inkább a környéken néztünk szét, volt náluk két bicikli és azzal a városban is körülnézhettünk.
Aztán beesteledett, vacsorára pizzát rendeltünk melyet két sör, és egy jó film társaságában fogyasztottunk el.
- Elmegyek zuhanyozni, már fáradt vagyok - mondta a film után, én pedig megértően bólogattam.
Ő elment a fürdőbe én pedig a szobába ahol ketten aludtunk. Kicsit pakolgattam, rendezgettem a cuccaimat majd elkezdtem maszturbálni. Nem tudom meddig volt a fürdőben de én már majdnem eldurrantam mire bejött a szobába. Felkapcsolta a lámpát, addigra már úgy tettem mintha telefonoznék. Megfogtam a cuccaimat indulva a fürdő felé, de még merevedésem volt, amit szerintem észrevett mert kicsit furcsán nézett rám. Fürdés után bevágódtam az ágyba, jóéjszakát kívántunk egymásnak és ő 10 perc után el is aludt. Nem  voltam álmos ezért újra elkezdtem maszturbálni. Fantáziálásom tárgya azonban Bence lett. (Ő ekkor 16 én pedig 17 éves voltam.) Napbarnította bőre volt, kékes-zöld szemek, fekete haj, kissé tömzsi alkat, én vékonyabb de magasabb voltam. Fantáziáltam mi lehet a pólója vagy éppenséggel a gatyája alatt, majd pár perc múlva tele is lőttem egy zsebkendőt, elaludtam.

Reggel 8-kor megszólalt az ébresztő a telefonomon, mert elfelejtettem kikapcsolni. Gyors leütöttem és ahogy láttam Bence nem ébredt fel. Kihasználva az alkalmat csillapítani akartam vágyaimat. Felkeltem az ágyból odamentem Bence mellé és óvatosan elkezdtem lehúzni a takarót. Ezután a pólóját húztam felfelé amennyire tudtam, elémtárultak gyönyörűen kidolgozott hasizmai, a hat kocka nagyon szépen látszott, közrefogták a szintén izgató köldökét. Éreztem hogy megint merevedésem van, s közben haladtam a nadrágja felé.
Előbukkant a pénisze ami alaphelyzetben volt, kb 8-9 cm lehetett. Makkját a gyönyörű és hosszú fitymája takarta el, izgató, volt látni, már gondolatban játszani vele. Gyenge, borotvált szőrzet vette körbe férfiasságát. Heréi ellazulva lógtak pénisze mögött a zacskójában, ám ekkor elkezdett mocorogni, nyögdécselni. Gyorsan visszahúztam a gatyáját, pólóját, takaróját és beugrottam az ágyamba. Láttam, hogy felült körülnézett, és kiment WC-re. Mire visszajött én felöltöztem, már nem tudtam volna aludni.
-Jó reggelt! - mondtam mikor még  álmosan belépett a szobába.
-Neked is! Hogy aludtál? - kérdezte.
-Jól, köszönöm. És te? Felkelünk?
-Ja én is, mindjárt Kristóf csak át kéne öltöznöm. - finoman jelezve hogy menjek ki.
Lementem a konyhába és körülnéztem milyen kaják vannak, majd jött ő is. Megreggeliztünk és már csöngetett is a tulaj, beengedtünk.
-Miújság, fiúk? - kérdezte vigyorogva, majd leült egy székre.
-Semmi, megyünk a városba, délután meg majd fürdünk - mondta Bence.
A városban vettünk pár újságot ( én vettem egy pornó újságot is, mert nem volt internetünk), ettünk egy fagyit meg sétálgattunk, közben jókat beszélgettünk. Visszaérve a kész ebéd várt minket, egy cetlivel az asztalon:
-Kész az ebéd, de sajnos nekem üzleti tárgyalásra kell mennem, reggel tudok csak megint jönni. Érezzétek magatokat jól.
Ebéd után pihentünk egy órát, majd utána átöltöztünk, és egy labda kíséretében a part felé sétáltunk. Újra láthattam a gyönyörű felsőtestét most azonban már teljes egészében, amihez a mellbimbói is csatlakoztak. Igen, imádom ha egy fiúnak formás, feszes, hegyes mellbimbója és hoszzú fitymája van, s Bencén mindkettő megvolt, tökéletes - gondoltam.
-Mivan, mit nézel? - mondta mérgesen, mert már egy jó ideje figyeltem.
-Ja, semmi, bocsi, csak elbambultam.
Végre odaértünk a partra. Bekente magát naptejjel, nagy nehezen a hátát is ahol akarta, nekem azonban ez nem sikerült, ezért megkértem rá. A hideg naptejet érzékien dolgozta el forró kezével a hátamon, majd vártunk pár percet és utána csobbantunk. Sokat fürödtünk, ugráltunk a stégekről, labdáztunk vagy éppen birkóztunk a vízben. Birkózás közben jó érzés volt ahogy hozzám simult, egyszer azonban véletlenül megfogtam a péniszét. Ekkor abbahagytuk és mondtam:
-Bocsi, véletlen volt, én csak...
-Semmi baj, megesik - vágott közbe. Ekkor közelebb lépett, a szembe nézett és ezt mondta:
-Este csinálhatunk dolgokat, ha nem mondod el senkinek... - s csábos mosollyal nézett tovább rám.
Igent mondtam. Mivel voltak a vízben másik is rajtunk kívül, nem bonyolódtunk más dologba.
Nemsokára visszaértünk a nyaralóba, megvacsoráztunk és lezuhanyoztunk egymás után. Leültünk az ágyra egymás mellé.
-Figyu én nem akarom h azt hidd hogy... - mondtam (volna tovább)
-Nem hiszem azt, véletlen volt, tudom. Most viszont bármit csinálhatunk - mondta mosolyogva.
Mélyen a szemébe néztem, arcunk közeledett egymáshoz, ajkaink összeértek, csókolóztunk. Nyelvünk találkozott, érzékien simogatták egymást. Abbahagytuk, megint ránéztem.
-Vetkőzz - mondtam.
Levettük egymás pólóját, simogattuk egymást. Kezeim a felsőtestén zongoráztak, elkezdtem a mellbimbóját nyalogatni. Szopogattam, körbe-körbe nyalogattam, míg a másikat bal kezemmel izgattam. Haladtam lefelé, ő hanyatt feküdt, kezeit tarkójára tette. Hónalja szőrtelen volt, teljes volt az összkép, nagyon szexi volt. Kockáit nyalogattam, majd a köldökénél elidőztem kicsit.
Közben érzékien nyögött, valami olyasmit mormogott h nagyon jó vagyok. Ezután lerántottam a gatyáját és a péniszével találtam szembe magam. A tegnap látott szőrzet azonban eltűnt, valószínűleg a zuhanyzásnál leborotválta. Már nem volt kicsi, folyamatosan duzzadt meg, kb 18 cm lehetett neki. Fitymája azonban még most is takarta makkját így óvatosan lejjebb húztam, meglepetésemre könnyen legördült. Ütemesen húzogattam a bőrt, majd elkezdtem először oldalról nyalogatni a péniszét, majd a hosszú fitymáját nyalogattam, bele-bele dugtam a nyelvem. Majd bekaptam az előbukkanó, vértől duzzadt, rózsaszín makkját. Nyelvemmel körbe-körbe izgattam a makkját aminek erőteljes pereme volt.
-Ahhh, ez nagyoon jó... - nyögdécselte.
Majd nem kínoztam tovább és bekaptam az egész farkát. Párszor megfogta a fejem és rányomta a farkára, de szerencsére az egészet be tudtam venni, nem öklendeztem. Szoptam, játszadoztam a farkával, majd egyszer csak kinyögte hogy mindjárt elélvez. Így is lett, forró spermája megtöltötte a számat. Közben ő egy hatalmasat nyögött. Különös, de mégis kellemes íze volt, majd lenyeltem az egészet. Még egy kicsit kényeztettem, majd jeleztem hogy ő jön. Ugyanúgy haladt végig felsőtestemen mint ahogy én tettem az övén. Mellbimbóim repdestek az örömtől, lefelé haladva a köldököm sem úszta meg. Kellemes érzés volt a meleg, nedves nyelvének munkája. Nadrágom lehámozása után kezelésbe vette a kb. 19 cm-es farkamat. Tettszett neki hogy ilyen nagy, élvezettel vette szájába és elkezdte szopni. Nyelve is szaporán dolgozott körös-körül. Leírhatatlanul jó érzés amikor leszopják az embert. Majd nem sokkal később én is elsültem a szájába, nagy mohón nyelni kezdte. Felültünk, majd csókolóztunk, s megízleltük egymás megmaradt spermáját. Újra lezuhanyoztunk együtt, ahol összemértük farkainkat. Nem sokkal de az enyém volt nagyobb. Simogattuk egymást, kenegettük a szappant, majd ezen élvezetek után egy hatalmasat aludtunk.
-Nagyon jó voltál - mondtam.
-Te is, de senkinek egy szót se!!! - kérte.
-Rendben, jó éjszakát, Bence.
-Jó éjszakát.

Reggel későn keltünk fel, körülbelül tizenegy körül. Bence ismerőse már várt minket, sajnos már mennünk kellett haza.
-Jól éreztétek magatokat, fiúk? - kérdezte.
- Igen, nagyon jól, köszönöm hogy itt lehettem - mondtam, majd összenéztünk Bencével és mosolyogtunk. Gyorsan összepakoltunk és még a szobában egy érzéki, nyelves csókkal búcsúztunk, s csak ennyit mondott:
-Nagyon élveztem, jövő nyáron is gyere - kacsintott, majd mosolyogva ment kifelé. Hazaértünk és azóta nem került ez szóba. Remélem jövő nyáron is meghívnak a Balatonra.
Hozzászólások
vasember01 ·
Első írásom, kíváncsian várok minden építő jellegű kritikát, hozzászólást.

dika1995 ·
jó lett! megtörtént esetet dolgozz fel a sztori?
vasember01 ·
Köszönöm! :)
Nem, a történet teljes egészében kitalált.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: