Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Haverommal a kocsiban

Ádám vagyok, 18 éves, barátom Tomi, 19. Pár nappal ezelőtt bowlingozni voltunk, de amikor kijöttünk a helyről láttuk, hogy hatalmas vihar van kinn, ezért Tomi felajánlotta, hogy hazavisz, ne kelljen bőrig áznom. Sokat beszélgettünk az út közben, de Tomi nem éppen úgy viselkedett, ahogy általában szokott. Feszültnek tűnt. Megérkeztünk hozzánk. Megbeszéltük, hogy holnap 8-kor találkozunk nála, és onnan megyünk egy koncertre. Kézfogás után, amikor ki akartam nyitni az ajtót megfogta a karom, és mondta:
- Várj!!!
- Valami baj van? - kérdeztem.
- Nem. Illetve... el akarok mondani neked valamit, csak eddig nem mertem rászánni magam, de úgy érzem, nem bírom tovább. Valószínű meg fogsz utálni, de ezen muszáj túlesnem.
Érthetetlen volt számomra, mit akar nekem mondani, semmi olyan dologra nem tudtam gondolni, hogy a tudtomon kívül ártott volna nekem, és azt akarja bevallani.
- Ádi, én ki akarom próbálni veled a szexet!
Amikor ezt kimondta, nem igazán tudtam szóhoz jutni. A szívem a torkomban dobogott, a kezem remegett.
Pár másodpercig csak egymás szemét bámultuk, mire megkérdeztem tőle:
- Mióta érzed ezt?
- Lassan egy éve játszom el minden nap a gondolattal, és nem tudok tőle szabadulni. Egyre inkább erősödik a vágy. Most meg úgy érzem, hogy nagyon akarom!
- De... én.. szóval hogy neked barátnőd van! Tomi, én ráadásul ismerem a barátnődet!
- Tudom, és nem tartom magam melegnek, de ha választanom kéne a barátnőm, és aközött hogy legalább egyszer veled legyek, téged választanálak. Tudom, hogy sokkol amit mondok, de tényleg így van! Kérlek Ádi... Legalább csak egyszer had szopjalak le, légyszi!!
Párszor én is eljátszottam a gondolattal, hogy milyen lenne egy fiúval dugni. Eddig csak lányokkal voltam életem során, de gondoltam, hogy végül is miért ne, akár jó is lehet, Tomi meg a legjobb barátom :)
Belementem. Sajnos mindkettőnk szülei otthon voltak, így egyikünkhöz sem tudtunk felmenni, ezért kitaláltuk, hogy felmegyünk a Normafához, keresünk egy elhagyatott helyet az autóval, és megejtjük ott. Körülbelül negyed órát mentünk a kocsival, de nem nagyon beszélgettünk az út közben. Végig az járt a fejemben, hogy vajon milyen lesz, az utolsó 5 percben pedig konkrétan teljesen felizgultam. Megérkeztünk a helyre, Tomi leállította a motort. Semmit nem lehetett látni, olyan sötét volt, az eső még esett, és egy lámpa sem volt körülöttünk. Tomi felkapcsolta a kocsiban a lámpát, a combomat simogatni kezdte, és megkérdezte, hogy készen állok-e. Mondtam neki hogy igen, mire hozzám hajolt, és elkezdett csókolni. Percekig csak csókolóztunk, és simogattuk egymást. Borzasztóan élveztem. Ennyire még lánnyal sem élveztem a smárolást, mint vele. A farkam már nagyon merev volt, és úgy éreztem, Tomié is. Egyszer csak Tomi megfogta a pólómat, és levette rólam, utána a sajátját is. Gyorsan levettem a cipőmet és a zoknimat, az ülésemet pedig hátra hajtottam. Hátradőltem, és Tomi tovább csókolt, később a nyakamat, utána a mellbimbómat harapdálta, csókolgatta. Hatalmas nyögésekben törtem ki közben. Miközben végignyalta a hasamat is, kikapcsolta az övemet, és lehúzta a nadrágomat, és rögtön utána a boxeremet is. Kezébe vette a már álló állapotban lévő 19 centis farkam, és elkezdte szopni, miközben a kezeivel ujjazott. Pár perc után egy hatalmasat élveztem a szájába. Amit tudott, az összes gecimet lenyelte, és végül a farkam segítségével szétkente az arcán is. Csodálatos érzés volt. Utána előredőltem, és megcsókoltam. Ismét percekig csókolóztunk, utána ő is kigombolta a nadrágját és levette. Megkért, hogy maradjak hanyatt fekve, megfogta a lábaimat, és feltette a vállaira. A talpamat kezdte el nyalogatni, és szopni kezdte a lábujjaimat is. Mivel nem volt nálunk óvszer, ezért anélkül folytattuk tovább. Benyálazta a szép nagy farkát, és belehelyezte a végbélnyílásomba. Elkezdett dugni, ami nagyon fájt, így kértem tőle, hogy lassabban csinálja. Percekig dugott, utána egyre gyorsabban, mindig szóltam neki, ha fájt, akkor lassított. Egyszer csak megállt, és a farka elkezdett bennem pumpálni, miközben hatalmas forróság öntötte el a végbelemet. Párszor még belém döfte a farkát, utána kifolyt belőlem a gecije, amit szétkent a hasamon. Ezután én dugtam meg őt, ugyanabban a pózban, mint ő engem, de nekem sokkal tovább tartott, amíg elélveztem. Ezután megint smárolni kezdtünk, és a farkát kezdtem el közben fogdosni, ő meg a fenekemet simogatta. Szépen lassan leérkeztem a farkához. először csak nyalogatni kezdtem, utána bekaptam, és erőteljesen kezdtem el szopni. Nagyjából 3 percig tartott, elélvezett, én meg az őszeset lenyeltem, amit tudtam. Amikor végeztünk, legalább 2 órán keresztül beszélgettünk, utána pedig megint belekezdtünk egy menetbe. Megbeszéltük, hogy senkinek nem mondjuk el, és többször is meg fogjuk még ismételni.
Azóta kétszer voltunk együtt.
Hozzászólások
Hawaiii ·
Meg hogy nem vagy meleg....

cmjcmjcmj1988 ·
nekem nagyon tetszett... felizgultam folytasd

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: