Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Három frlvonásban

Mottó: A szüzesség nem baj, de szerencsére többnyire elmúlik.

Judit gimnáziumban volt harmadikos. Úgy érezte, hogy itt az idő. Nem rég múlt tizenhat. Ilyenkor már illik elveszteni a szüzességet. Persze nem is erről volt szó. Mármint az illemről. Nem volt kétséges, hogy a szex jár a legnagyobb testi élvezettel. Rengeteg minden szólt a világban erről, a felnőttek életében központi szerepet játszott. Nem egyszer ölni, sőt meghalni is képesek voltak érte, legalábbis az irodalom és a filmek szerint. Sokkal többről lehetett itt szó, mint egy csókról, amit már kipróbált.
Hajtotta a kíváncsiság és félt, hogy sok időt veszteget el. Egy év – és még csak nem is szökőévvel számol - 365 nap. Vagyis ha nagyon visszafogja magát – de hát miért is tenné? -, és naponta csak egyszer csinálja, akkor is ennyi dugásról marad le, egyetlen év alatt. 365-ször a legjobb dologról! Hát hülye ő?

A fiúkkal mostanában nem igen volt kapcsolata. Általános vége felé mindig volt valaki, akivel együtt járt. Aztán gimi elsőben lett Zoli. No igen, Zoli. Magas csontos fiú volt. Szemében állandóan vidámság csillogott. Göndör fürtjeit képtelenség volt bármiféle rendbe kényszeríteni. Nagyon okos volt és ez imponált Jutkának, mert egy kis észért neki sem kellett a szomszédba mennie. Nagyon szerették egymást, sülve-főve együtt voltak. De Zoli három évvel idősebb volt, magától értetődően már szexuális igényei voltak. Mindketten úgy ítélték azonban meg, hogy ez Jutkának még korai lenne. Az viszont végkép képtelenség lett volna, ha együtt járnak, miközben Zoli más csajokat dugdos. Nehezen, kínlódva szakítottak.
Persze udvarló azóta is akadt, de Jutka nem akart megint belebonyolódni valamibe. Úgy gondolta, csak akkor kezd bele, ha már késznek érzi magát a nemi életre.

Egyre nagyobb érdeklődéssel fordult a téma felé. Először csak a már tapasztalatot szerzett barátnők beszámolóit hallgatta csendben, de figyelmesen. Aztán megtalálta a megfelelő eszközt, az internetet. Elolvasott minden féle írást a témáról.

Ami elsőre könnyen megvalósíthatónak tűnt, az a hüvelytorna volt. Persze ezeknek csak azon része, amelyiknél nem kellett feldugni semmit. Tulajdonképpen nem is akart semmi extrát, hüvelyrezegtetést vagy szívást. Erre rá ér később, ha a sexben már kellő gyakorlata van. Viszont azt írták, hogy az erős hüvelyizom jótékonyan hat az orgazmus készségre. Pontosan ez az, amit ő akar, orgazmust! Nyilván elég gyenge lehet ott, hiszen sohase használta. Belekezdett a tornába. Némi bizonytalanság fogta el, amikor arra gondolt, hogy lehet, hogy maga alatt vágja a fát, mert, ha megerősödve megszorít egy pasast, az rögtön elélvez, de azért szorgalmasan folytatta.

Saját testét kezdte el tanulmányozni. Fürdőruhában tetszett a fiúknak, ennek már számtalan jelét észlelte, így csak a rejtett részekre koncentrált. Mellei nem voltak nagyok, de formásak. Bimbói középbarna udvara apró rücskökkel volt megszórva. Maga a bimbó nyugalmi állapotban alig emelkedett ki környezetéből. Közepén kis vágás látszott, ez lehet a tejnyílása. Ha viszont némi inger érte – hideg, vagy ha simogatta - megkeményedett. Ilyenkor hetykén kiemelkedett az udvara síkjából, kis henger alakot vett fel, vége lapos volt. Kicsit megrázta felső testét, amitől mellei lágy ringásba kezdtek. Lábujjhegyen ugrált néhányat, amitől azok önálló életre keltek, és vidám táncot jártak. Helyesnek találta őket. Nyilván nem lesz a nagy tőgyek megszállottainak kedvence, de biztos volt abban, hogy cicijeire talál érdeklődőket.
Viszont a puncija nem tetszett. Eddig csak a fürdések során került vele kapcsolatba, most egy kézitükör segítségével alaposan megvizsgálta. A göndör, puha szőrzettel nem volt semmi baja, az ott természetes. Sűrű, szinte prémszerű volt, de a bikini vonalnál hirtelen véget ért, nem kellett kozmetikáztatnia. Húsos nagyajkai is rendben voltak. De a kisajkak! Gyűrötten türemkedtek elő, a kilógó rész úgy nézett ki, mintha egy öregember bőre lenne. Széthúzta. Leginkább a nyershúsra hasonlított. Megnézte hüvelybemenetét és csiklóját. Egészében igen kiábrándító volt. Sőt, ha még mindez a nedveitől lucskos is, kifejezetten gusztustalan lehet. Gyorsan letöltött néhány képet a netről. Azokat is gondosan megnézte és úgy találta, hogy más nők se büszkélkedhetnek jobb adottságokkal. Szegény pasiknak úgy látszik, ehhez kell vonzódniuk. Megnyugodott, a punci témát ezzel le is zárta. Illetve még egy dolog feltűnt. A képeken szereplő legtöbb punci le volt csupaszítva. Mi ez? Valami hülye divat? Ott? Ehhez nem kívánt csatlakozni.
Feneke volt soron. Elég hajlékony volt, szó szerint nyakába tudta venni a lábait. Széthúzta feneke féltekéit és a tükör segítségével a vágatba nézett. Végbél rózsája barna volt. A gyűrűt sugár irányú ráncok szabdalták. Bár hallott anális közösülésről, fel se merült benne, hogy ilyesmiben részt vegyen. Nem is ezért nézte meg, hanem mert a fotókon feltűnt neki, hogy bizonyos testhelyzetekben a puncikról készített felvételeken ez is látszik. Nem találta valami csábítónak, bár tulajdonképpen gusztustalannak se, csak, ha a funkciójára gondolt. Minden esetre itt is olyan volt, mint mások.
Ezzel el is készült az intim leltárral. Így utólag elcsodálkozott rajta, hogy eddig nem nézte meg magát alaposan, végül is ezek a testrészek is hozzátartoznak. Kifejezetten elégedet csak melleivel volt, de puncijával és végbelével is megbékélt. Mindent összevetve úgy találta, hogy nincs mit szégyellenie, olyan amilyennek egy nőnek lennie kell.

A férfiak következtek, persze egyelőre csak képeken. Hát, ők se voltak kifejezetten szépnek mondhatók. A herezacskók bőre a kisajkaira emlékeztette. Maga a hímvessző nyugalmi állapotban leginkább szánalmasnak tűnt, ahogy petyhüdten lógott. Ágaskodva viszont agresszivitás sugárzott belőle. Vajon mennyire lehet kemény? A makknak valami rejtélyes okból elég furcsa alakja volt. Bár ezeket a képeket érdekesnek találta, azt azért nehezen tudta elképzelni, hogy szívesen fogadjon magába egy ilyet.
Na jó, esetleg mégis. De csak ha tényleg örömet okoz!

A felkészülés része volt az is, hogy az internetről letöltött néhány filmet. Kettőt rögtön törölt, amikben anális közösülés is volt. A maradékot érdekesnek találta, bár izgalmat nem váltottak ki belőle. Közelről láthatta, a nemi szerveket működés közben. Meglepte, hogy milyen sokáig eltarthat egy aktus, és hogy milyen intenzív testmozgássál jár. A szereplőkön néhol látszott, hogy alaposan leizzadnak. Olvasott a különböző pozitúrákról, de ezt úgy képzelte, hogy egy együttlét egy kiválasztott helyzetben történik. Itt viszont állandóan váltogatták őket, mintha mindig megunnák az előzőt. Valószínűbbnek tűnt, hogy ez a nézők miatt történik.
Bosszantotta, hogy a legtöbb aktus úgy fejeződött be, hogy a pasi a csaj arcára verte ki a farkát. Minek akkor a nő? Nem igaz, hogy jobb neki, mintha a csajszi pinájába vagy a szájába élvezne! Ha meg a nézőknek bizonyíték kell, tátsa ki utána a nő a képet és mutassa meg, hogy tele van gecivel! Éppen ezért, a kedvence az lett, amelyikben a csajokba élveztek és mutatták, ahogy utána szivárog ki puncijukból az ondó. Ez igazából meg is lepte. Azt hitte az egész bent marad, és valahogy felszívódik.
A szereplők szemmel láthatóan nagyon élvezték az aktust, bár néhol ez is túljátszottnak tűnt. Gyanús volt, hogy a nők mintha sokkal több örömüket lelnék a dologban. No igen, az ilyen filmeket főleg a krapekok nézik, őket meg inkább a nők érdeklik.
Bár gondolta, hogy válogatott szereplőket lát, egyes pasik ijesztő méretekkel rendelkeztek. Nagyon remélte, hogy neki azért valami szolidabb jut. Azt viszont elhatározta, hogy ő sose vesz részt orális akcióban, se aktív, se passzív szereplőként. Az gusztustalan. Attól különösen viszolygott, hogy egy pasi a szájába élvezzen. Arra van kérem a puncija, tessék azt használni!
Ami sem a képekből, sem pedig a filmekből nem derült ki az a férfiak szaga - egész pontosan az ondó szaga – volt, pedig a szagok Judit számára mindig fontosak voltak.

Próbálgatta, hogy milyen érzés, ha különböző részeit megérinti. Amint az várható is volt, a hüvelybementnél és csiklójánál volt a legérzékenyebb. Váratlan ötlettel elkezdte a hüvelytornával együtt csinálni. Észrevette, hogy nedvesedni kezd. Megszagolta a kezét, majd meg is ízlelte. Furcsa, hogy a fiúk ehhez vonzódnak! Lehet, hogy más nőké nem ilyen? Ezt sem tudta interneten ellenőrizni. A csúszós váladékot is használva az érintések sokkal jobban estek. Finoman végig simogatta a punciját az egyre bőségesebben rendelkezésre álló nedvek segítségével. Hát igen, ez így tényleg jó. A szűzhártyája miatt nem tudott mélyebben benyúlni, de a bejáratnál hosszan időzött. Felcsúszott csiklójára. Ezt már igazán élvezte. Azzal azonban tisztában volt, hogy ez még messze nem lehet az orgazmus, annak valami sokkal határozottabb érzésnek kell lennie. Próbálta tartósan kényeztetni csiklóját, de egy idő után az inger nem hogy fokozódott volna, gyengülni kezdett, ő pedig egyre idegesebbé vált.

A sikertelenség miatt felmerült benne, hogy egy vibrátort kellene szerezni. De honnan? Egy szex boltba mégse mehet be! Lehet, hogy ki se szolgálnák, mert még nincs tizennyolc. De nem ez volt a fő problémája. Mit mond az eladónak? Kérek egy mű izét? Az meg megkérdezi, hogy milyen a kisasszony mérete. Na nem! Ő nem prűd, de azért mindennek van határa!

Nem nyugodott, addig keresett a neten, amíg egy használhatónak tűnő ötletet nem talált. Tele engedte a fürdőkádat és bele ült. Lecsavarta a kézi tusoló rózsáját, és megnyitotta a csapot. Elfeküdt, tarkójával a kád szélén megtámaszkodva, és a víz alatt a sugarat testén járatta. Menetközben többször is állítani kellett a víz erősségén, attól függően, hogy mennyire érzékeny résznél tartott, sőt ugyanazon a helyen is egy idő után az erősebb inger esett jobban. Először hasát és oldalát simogatta vele, majd mellbimbójára irányította, ami boldogan meredezni kezdett. Biztató volt, hogy sokkal jobb volt így, mint amikor kézzel próbálkozott. Fokozódó izgalom kerítette a hatalmába. Lassan ágyékához közeledett. Fanszőrzete – mint valami hínár erős sodrásban - hullámzott a víz mozgásától, miközben szeméremdombját simogatta. Felnyögött, amikor nagyajkaihoz ért, az oldal áramlatok már kisajkait is ingerelték. Türelmetlenül közéjük célzott és lassan mozgatta a sugarat. Egyre jobban élvezte, légzése szaporábbá vált. A hüvelybemenet következett. Nem merte közvetlenül odatartani a csövet. Tartott tőle, hogy ártalmas lehet, ha erősen belehatol a vízsugár. Kicsit oldalról vette kezelésbe, miközben összeszorította izmait. Nagyon élvezte, mélyeket sóhajtott, nyögdécselt.

Amikor csiklójához ért, feljajdult, csodálatos volt. Szabad keze ujjaival széthúzva magát belefeledkezett az élvezetekbe. Finoman mozgatva a csövet egyre nagyobb gyönyörhöz jutott. A vízsugár saját mozgása miatt kicsit olyan volt, mintha nem is ő csinálná. Váratlanul elkezdődött! Görcsök futottak végig benne, csodálatos kéj kíséretében. Többször hangosan felkiáltott, teste rángatódzásától nagy mennyiségű víz loccsant ki a kádból.
- Valami baj van? – hallotta meg anyja hangját kintről, de mintha nem is először szólt volna. A kilincs lenyomódott. Isteni szerencse, hogy hebehurgya öccse miatt be szokta zárni az ajtót.
- Semmi bajom! Csak megcsúsztam!– alig tudta kinyögni a szavakat.
- Többször is? – a hang kétkedően csengett, de távolodó lépteket hallott.
Nagyon dühös lett az anyjára, hogy így beletenyerelt az első orgazmusába, de tudta, hogy igazságtalan, neki kellet volna körültekintőbbnek lennie. De hát honnan tudhatta volna, hogy kiabálni fog?
Miután kijött, anyja dorgálóan megjegyezte, hogy lehetne óvatosabb is, még összetöri magát. Jutka elvörösödött. Az fürkészően ránézet. Most értette meg, hogy mi történt. Tekintete meglágyult, gyengéden megölelte.
- Ne haragudj! – suttogta szeretettel. - De máskor vigyázz jobban, a fiúk is itthon vannak!
- Tudod, ez volt az első. – bújt hozzá a lány bizalommal. Sokáig álltak csendben összeölelkezve. Kamaszkora kezdete óta nem érezte ilyen közel magához az anyját.
Az esti fürdésekről áttért a délutánira, amikor még egyedül volt otthon. Egy darabig nagyon elégedett volt ezzel a módszerrel. Sőt, rutint szerezve egyre több gyönyört tudott testéből kiváltani. De azért ez csak pótszer volt, az igazi mégis egy férfi lenne, ráadásul azért a hüvelye is csak jó valamire a menstruáción és a szülésen kívül. Bár nem igen tudta elképzelni, de biztos volt benne, hogy még sokkal jobb is lehet, különben kihalna az emberiség meleg csapvízzel rendelkező része.

Mostanában nem volt olyan pasi a közelében, aki számára szóba jöhetett volna. Azokkal, akik közeledni próbáltak semmi képen nem szerette volna az első alkalmat lebonyolítani. Nem azért, mert nem volt beléjük szerelmes, - ezt nem tartotta feltétlenül szükségesnek – de nem érezte, hogy rájuk bízhatná magát.

Egyik nap, amikor jöttek kifelé a gimiből, egy lámpaoszlopnak támaszkodva ott állt Zoli. A barátnők, akik régről ismerték a fiút, gyorsan szétrebbentek. Külsőben nem sokat változott, de férfiasabb lett. Most, hogy itt állt előtte döbbent rá, hogy mennyire hiányzik neki még ma is.
- Érted jöttem! – szólalt meg a fiú lebilincselő természetességgel. A lány fülét különösen a kifejezés ütötte meg, amit a fiú használt. Azt mondta, hogy „érted”! De nem volt benne biztos, hogy ezt a másik is úgy érti, mint ő. Ez az egész egyszerűen képtelenségnek tűnt. Majdnem két éve nem is látták egymást. És pont akkor tűnik fel, amikor a legnagyobb szűksége van rá!

Sétálni kezdtek. Jutka a melleit düllesztette, csípőjét riszálta, de csak annyira, hogy a szándékosság ne legyen tetten érhető. Remélte, hogy nem kerüli el a fiú figyelmét, hogy sokat nőiesedett, mióta utoljára találkoztak. Csak az a rohadt iskolatáska ne lett volna, ide egy retikül kellene! De a táskától hamar megszabadult, Zoli elvette tőle és a saját vállára akasztotta.
Beültek egy – ebben a napszakban - elég néptelen presszóba, amit Zoli ismerhetett, mert határozott léptekkel egy eldugott kis asztalhoz vezette. Beszélgettek, régi emlékeket idéztek fel, nevetgéltek. A folyamatosan ráirányuló érdeklődő tekintettől Judit feloldódott, már nem érezte úgy, hogy meg kell felelnie. Egyre meghittebb lett a hangulat. Azonban ez már nem ugyanaz volt, mint régén. Judit pontosan érezte, hogy Zoli mennyire megváltozott, férfivá érett. Eltűnt belőle a kajlaság, a kamaszos esetlenség. Nyugodt és magabiztos volt, még is kedves és odafigyelő. Nagyon tetszett neki ez az új Zoli. Csak remélte, hogy a fiú is nőként tekint rá.
Egyszer csak megfogta a kezét, amitől a lány szíve megdobbant. Viszonozta a kéz szorítását. Zoli megsimogatta Jutka arcát, a hajába túrt és a szájára hajolt. Csókolózni kezdtek.
- Szia, szerelmem! – suttogta fülébe a fiú. A lány boldogan hozzábújt.

Két kezébe fogta az arcát.
– Gyere fel hozzám! – hangja halk volt, de határozott.
- De én még szűz vagyok. – nyögte ki a lány, mintha valami titkolt testi hibáját fedné fel.
- És? – a fiú hangjából értetlenség csendült ki. – Az is akarsz maradni?
- Nem, nem! Dehogy! – válaszolt az riadtan.
Zoli csak most értette meg. Megölelte.
- Mindent csak addig csinálunk, amíg azt te is akarod. – hangja gyengéd volt.
- Menjünk! – mondta a lány mély lélegzetet véve.

Először Judit fürdött meg. Kicsit túlzásba vitte, a kényesebb részeket többször is alaposan megmosta. Végül még is kikászálódott, megtörölközött és belebújt az odakészített fürdőköpenybe, amely neki a földig ért. Szorosan összefogta magán, amikor kiment, de bugyi nélkül még is úgy érezte, hogy meztelen. Zoli leültette a nappaliban és valami zenét tett fel neki, amíg ő is lezuhanyozik. Pink Floyd volt, amit ő is szeretett, és annak idején sokat hallgattak együtt, de most képtelen volt figyelni rá. Több köpeny nem lévén, egy törölköző volt a fiú derekára kötve, amikor visszajött. A lány mellé ült, átkarolta. Haját, arcát simogatta. Átölelték egymást, csókolóztak. Judit az ölébe ült, szeretettel csókolgatta arcát, rakoncátlan tincseit rendezgette, simogatta. Egyre jobban kívánta már az együttlétet, de előtte nagyon jól esett ez a csendes összebújás.
A fiú könnyedén a karjába kapta, és bevitte a kellemes félhomályba burkolózó hálószobába, az ágyra fektette. A lány hagyta, hogy lefejtsék róla a köpenyt, pucéran feküdt a hátán. Mellei alig lapultak el és csúsztak szét a testhelyzettől. Látta a fiú tágra nyílt pupilláit, amikor a testén lassan végig siklott tekintete, de ez most már nemhogy zavarba hozta volna, kifejezetten jól esett. Érezte, hogy kívánja. Kihívóan szétnyitotta kissé a lábait. Nagyon vágyott már az érintésre.

A fiú puszikat nyomott arcára, szemhéjára és fülére. A lány mélyen felsóhajtott, amikor nyakába csókolt és melle felé közeledett. A puszik bimbójára vándoroltak. Feljajdult. A nyelv gyengéden simogatta, amitől bimbója meredezni kezdett, bizsergés futott végig a testében. Sokáig kényeztette a fiú a melleit, nyalogatta és szívogatta őket. Nagyon jó volt, a lány halkan nyöszörgött.
Csókok indultak el hasán keresztül ágyéka felé. Ettől azért egy kicsit megrémült. Még így fekve is érezte a lentről áradó punciszagot. Csak nem akarja ott is puszilgatni? De sóvárgó teste nem tűrt ellentmondást, képtelen volt az ellenkezésre. A csókok már szeméremdombjának szőrzetére nyomódtak. A forró lélegzetet ajkain érezte, alteste remegni kezdett. A nyelv összezárt ajkait cirógatta. Rájuk nyomódott és közéjük csúszott. Összehasonlíthatatlanul jobb volt, mint amikor maga csinálta. Felkiáltott az élvezettől. Minden szégyenérzete elmúlt, ennél tökéletesebb bizonyíték nem kellett arra, hogy úgy akarják, ahogy van. A fiú szemmel látható élvezettel becézte a vérbőségtől vöröslő, lucskos punciját. Azt akarta, hogy sohase érjen véget ez a gyönyörűség. Kedvese az ajkait széthúzva hüvelye bementénél nyalta, majd amennyire lehetet belehatolt. Judit már alig volt tudatánál. A leereszkedő ködön át még megrökönyödve figyelte saját reakcióit. Csípője előre hátra mozgott, a kéjtől nagyokat nyögött, soha se érzett még semmi ehhez foghatót.
A fiú megindult felfelé, és lassan duzzadt csiklójára csúszott. Önfeledten felkiáltott a szétáradó gyönyörtől. Egy ujj közben a bejáratánál körözött. Artikulátlan kiáltások kíséretében száguldott a beteljesedés felé.
Amikor elkezdődött orgazmusa, teste hevesen rángatózni kezdett. A kéj puncijából kiindulva gerincébe hatolt. Teljes önkívületben, sikoltozva vonaglott, hüvelye görcsösen pulzált. Úgy érezte, mindjárt meghal, ilyen intenzív élvezetet nem lehet elviselni.

- Ez nem lehet, ilyen nincs is! – suttogta hosszú döbbent csend után. Görcsösen szorította magához szerelmét.

- Még mindig szűz vagyok! – szólalt meg nagy sokára. Némi számonkérés érződött a hangjából. A fiú elmosolyodott.
- Fizikai értelemben igen, de szerintem a legfontosabb lépésen már túl vagy. Sok nő soha se jut el az orgazmusig.
- Értem, ó bölcs tanítóm! – nevetett fel Judit, a kicsit tudálékosra sikeredett szövegtől. – Azért bevallom, korábban egy kicsit már én is ügyeskedtem. Bár igaz, hogy az közelébe se ért a mostaninak.
- Ja kérem, nem otthon kell barkácsolni! Szakemberhez kell fordulni! – fölényeskedett Zoli, de már nevetve.
A lány nem tudta megállni, hogy egy kicsit csipkelődjön, és némi szójátékkal megjegyezte. – Fogadok, hogy amíg nem találkoztunk, professzor lettél valamelyik neves egyetem, nem kevésbé nedves punci tanszékén!
- Hát, mesélhetek éppen – vakarta meg az állát a fiú, úgy téve, mintha azon töprengene, hogy melyik disszertációjának alapjául szolgáló terepgyakorlattal is kezdje.
- Te piszok! – a lány ökleivel a fiú mellkasán dörömbölt. De persze ez csak játék volt, közben nevetetett. Nagyon örült annak, hogy Zoliból tapasztalt férfi lett, ennek most ő élvezhette a gyümölcseit.

Átölelték egymást, csókolóztak. Jutka lenyúlt és megfogta a puha férfiasságot. Ezt egy kicsit sértőnek érezte. Itt fekszik mellette meztelenül, ez meg kókadozik? Tessék folyamatosan meredezni! Az a kezében növekedni kezdett és megkeményedett. Na azért! Elég nagynak tűnt, mint hossza, mint pedig vastagsága meghaladta elképzelésit. Hova fog ez elférni benne? Finoman húzogatta rajta a bőrt. Hanyatt fektette a fiút, fölé guggolt és lassan ráereszkedett, amíg azt nem érezte, hogy az hártyájának feszül. Várt egy-két pillanatot, majd elszántan, nagy lendülettel beleült.
Felordított. Nem számított rá, hogy ennyire fájni fog. A kín olyan élesen hasított belé, mintha egy érzéstelenítés nélküli nőgyógyászati műtéten esne keresztül. Szeme könnybe lábadt. Minden erejét összeszedve, néhányszor le föl mozgott, majd elkeseredetten a fiú mellé rogyott.
- Ne haragudj! – nyöszörögte a fülébe.
- Ne butáskodj! – Zoli kedvesen magához ölelte. Forró csókjai felszárították a könnyeit. Most különösen jól esett a fiú gyengédsége.

Pár perc múlva, a lány – bár még mindig sajgó hüvellyel, - elégedetten vigyorogva kijelentette, hogy ő bizony már nem szűz, megszabadult tőle.
- Azért az igazi az lesz, ha élvezed is. – nevetett fel a fiú, aki úgy látszik nem tudta teljesen levetkőzni a tanáros attitűdöt. - De most pihentessük szegény puncidat, és ha már rendben lesz, akkor az öröm is megjön!

Nem akartak mindent összevérezni, mind a ketten lezuhanyoztak. A lepedő megúszta, Zoli előrelátóan egy törölközőt terített rá, amit most félredobtak.
Az ágyon megint összebújtak, egyre szenvedélyesebben ölelkeztek. Judit érezte, hogy az ismét meredező pénisz hasának feszül. Jól esett a tudat, hogy miatta, érte ágaskodik. Ezt azért még se hagyhatja ennyiben! Kézzel örömet szerez kedvesének!
Nézte a merev péniszt. Tényleg olyan volt, mint a képeken, de mégis egészen más. Ez most igazi volt, ráadásul a szerelméé. Megfogta és megszorította, amitől az megrándult. Jó volt fogni, erőt sugárzott. A fitymát húzogatta le föl. Szaporodó lélegzetet hallott. Váladék cseppek buggyantak elő a vessző végén. Hirtelen ötlettől sugallva, ujjával gyengéden szétkente a sóváran feszülő makkon. A fiú kéjesen feljajdult. A rúd oldalán erek dagadtak ki, az egész újra és újra megrándult a kezében. A lány egyre izgatóbbnak találta a játékot. Meglepetten vette észre, hogy vágyat érez arra, hogy megcsókolja. Finoman puszilgatni kezdte a dagadozó hímtagot, majd nyalogatta. Először bizonytalanok voltak érintései, de hallván a fiú nyögéseit felbátorodott és hosszú finom mozdulatokkal kényeztette. Első kísérlete, hogy a szájába vegye ügyetlenre sikeredett, fogával hozzáért, érezte, hogy párja összerándul. Álkapcsának ízülete azonban gyorsan alkalmazkodott. Gyengéden szopott. A fiú egyre hangosabb nyögései a közelgő befejezést sejtették. Judit úgy döntött, - lesz, ami lesz - teljesen végig csinálja. A lehető legnagyobb gyönyört szerette volna párjának nyújtani.
- Vigyázz! – kiáltott fel a fiú az utolsó pillanatokban. De ő még mélyebbre csúsztatta a lüktető péniszt, nyelvével erélyesen simogatta, egyre hevesebben szopott. A felhangzó ordítással egy időben megérezte a forró anyagot. A rángatódzó rúd egyre újabb adagokat pumpált a szájába. Fantasztikus volt párja megfeszülő testén érezni, hogy mennyire élvez. Addig folytatta, amíg az el nem csendesedett.
Ízlelgette a szájában lévő kicsit sós ondót, orrában érezte a markáns férfiillatot. A legcsekélyebb viszolygást sem érezte. Kedvese egy része immár végleg az övé lett, elégedetten lenyelte.

Innentől kezdve szinte naponta találkoztak. Judit bevadult, nem tudott betelni az élvezetekkel. Minden alkalommal újra megdöbbentette a gyönyör intenzitása. Büszkén nimfomán kis ribancnak titulálta magát. Puncija, hihetetlen örömforrásnak bizonyult.
Bár nem volt összehasonlítási alapja, csak olvasmányaira tudott hagyatkozni, az nyilvánvaló volt, hogy nagy szerencséje van Zolival. Nem csak ügyes, de önzetlen szerető volt, és rendkívül pontosan megérezte a vágyait, hangulatait.
Ugyanakkor a lány rengeteget tanult. Odaadó igyekezetének köszönhetően napok alatt valóságos szakértővé képezte ki magát. A reakciókat figyelve pontosan feltérképezte kedvese hímtagjának minden kis darabkáját. Hol mennyire érzékeny, milyen érintések váltják ki a legnagyobb örömet. Hogy lehet fokozatosan növelni az élvezetet, vagy éppen egy váratlan fordulattal a fiút pillanatok alatt a csúcsra juttatni. Nagyon megszerette a szopást, csodálatos volt látni, hogy Zolinak mennyi örömöt szerez vele.

Jutka kicsit felelőtlen volt a szüzessége elvesztésekor. Bár eszébe jutott, nem volt hajlandó a teherbe esés lehetőségével foglalkozni. Előre felkészülni akkor nem volt módja Zoli felbukkanásának váratlansága miatt. Nem beszéltek róla, de utólag valószínűnek tartotta, hogy a tapasztaltabb fiú azért tervezett valamit, minden bizonnyal magszakítást. Erre azonban akkor nem lett szükség, félbe maradt amúgy is. Most viszont már ott lapult egy eseményutáni tabletta a lány táskájában.
Szólt a fiúnak, hogy felnyúlt magának és már semmi fájdalmat nem érez, begyógyult. Nem mulasztotta el megemlíteni a tablettát sem, nem akarta, hogy bármi zavarja az együttlétüket, hogy másra is figyelniük kelljen.

Judit kellemes izgalommal várta a történéseket. Mivel a fájdalmas részén már túljutott, semmi szorongás nem volt benne, biztos volt benne, hogy csak jó lehet. Tudta persze, hogy nem feltétlenül jut el a csúcsra, de minden képen újfajta élvezetekben lesz része. Arra azért számított, hogy nem marad kielégületlen -, ilyen még soha se fordult elő -, ha nem megy máshogy a dolog, akkor Zoli a már bevált technikával befejezi. Pucérra vetkőzött. Ellazult testtel feküdt végig az ágyon, kezeit feje fölé emelte, szemét lecsukta. Halk szitár zene szólt, olyan, amelyik nem vonja agresszíven magára a figyelmet, viszont segíti a szinte lebegésszerű állapot elérését.

Az első leheletfinom puszit kézhajlatában érezte meg. Olyan volt, mintha a puszi sétálgatva útnak indult volna, felkarja belső oldalán lassú léptekkel jutott el hónaljáig. Többször oda-vissza vándorolt, épp csak növekedett lépéseinek súlya. A lány libabőrös lett és megborzongott. Agya kiürült, mindig csak a következő érintés után sóvárgott. Nem gondolta volna, hogy egy ilyen viszonylag semleges terület ilyen izgalomba hozhatja. Bimbói kőkeményen feszültek, már ágyéka is éledezett.
Jaj, kedvesem! – sóhajtott fel hálásan.
A forró lélegzet kíméletlen lassúsággal indult meg melle felé. Puszikból szűkülő köröket rajzolt a lágyan rezgő halomra. De nem csapta be, nem távolodott el újra, megállíthatatlanul közeledett a közepéhez. Amikor odaért alig érezhető érintésre számított, de a fiú váratlanul határozottan megnyalta. A lány összerándult és felkiáltott az élvezettől. A nyelv lágyan simogatta a meredező bimbót. Jutka, aki azt hitte ezen a téren már nem érhetik meglepetések, meghökkent, hogy ennyire jó lehet melle kényeztetése. Szinte már puncijával vetekedett. Egyre hangosabb nyögésekkel biztatta a fiút a folytatásra. Az kitartóan becézte a bimbókat, egyre erősebb érintései tovább fokozták a lány örömét. Csak nagyon sokára indult tovább, újra a várakozás izgalmát keltve. A hasát járták be a finom érintések, egyre közelebb érve forró öléhez. Ilyen még nem volt, puncijához még hozzá se értek, de már most érezte, hogy fenekére nedvesség szivárog. A fiú csókjai szeméremdombján jártak. Sóvárogva széttárta lábait, csordultig telt rése kinyílt, nedvei kibuggyantak belőle. De ez nem hatotta meg a könyörtelen nyelvet, csak nagyajkait és gátját kezdte gyengéden cirógatni, közben egy kéz a combok belső felét simogatta.

Végre a kisajkak kerültek sorra, a lány reszkető ágyékkal halk jajgatásba kezdett. A nyelv szinte véletlenül csúszott a lágy redők közé, de ha már ott volt finom ide-oda járt a résben. A bejáratánál körözött, csiklóját viszont éppen csak hogy, de elkerülte. A kemény kis rügy reménytelenül meredezett. Most már az egész teste remegett. Egy ujj jelent meg a bemenetnél, de nem torpant meg, hanem nagyon gyengéden belecsúszott. Felsikoltott. A betolakodó barlangja síkos falát simogatta. Az új élménytől hangosan jajgatva szorongatta a lassan mozgó ujjat. Elképesztően jó volt. A nagyon lassú mozdulatok nem voltak alkalmasak arra, hogy elmenjen tőlük, de izgalma pattanásig feszült. Ágyéka lüktetett, a benne tomboló vágytól meg-megrándult.
- Kérlek! Nem bírom tovább! – könyörgött elhalóan.
A férfi a lucskos bejárathoz illesztette a péniszét és lassan belecsúszott. A lány lélegzete elakadt, érezte, hogy punciját alaposan szétfeszíti kedvese, birtokba véve – a „műtétet” leszámítva - addig még feltáratlan területeket. A méretes hímtag teljesen kitöltötte. Kéjesen felkiáltott, hüvelyével mohón szorongatta szerelmét. Nem csak a fizikai élmény volt fantasztikus, így testében a férfival érezte igazán azt, hogy eggyé válnak.
- Jaj de nagyon gyönyörű! – nyöszörögte boldogan. Szája szélén kéjes félmosoly jelent meg. A vaskos rúd barlangja teljes felületét simogatva lassan ki-bejárt. A lány hamar rá jött, hogy akkor a legintenzívebb az élvezete, ha összeszorítja magát, amikor a pénisz befelé csúszik. A hüvelye legmélyén egyszer csak megállt, erősen méhszája izmos gyűrűjének nyomódott kicsit szétfeszítve azt. Ettől méhén görcsök futottak keresztül. Ismét néhány lökés, megint a feszítés. Judit már csak nyüszíteni tudott, miközben próbálta magát újra és újra mindnél jobban felnyársalni, tiszta erőből a férfira húzva magát.

A lökések egyenletesé váltak, továbbra is ostromolva a lányt legbelül. Ágyékuk egyre hevesebb párzó mozgásba lendült. Jutka mellei a gyorsuló ütemre örömtáncot jártak. Hüvelye egyre görcsösebb önkéntelen összehúzódásai fokozták a falára ható ingert. Tudata a puncijára szűkült. Fejét hátra feszítette, sikolyok törtek elő belőle, szemei tágra nyílva a semmibe meredtek. A hüvelye mélyéről indultak ki a gyönyör hullámai. Átterjedtek méhére, csiklójára, egész testére, Hosszan tehetetlenül vergődött az orgazmus szorításában. Valahonnan távolról hallotta csak kedvese kiáltásait, amikor a magját a testébe lövellte.
Zihálva kapkodtak levegő után, csak lassan állt helyre lélegzésük normál ritmusa. Sokáig nem mozdultak, csak ölelték egymás izzadt testét kimerülten és boldogan.

Nagyon-nagyon szerette az orális szexet, fontos volt a szűzhártyája berepedése is, de most érezte igazán úgy, hogy felnőtt nővé vált. Most már végérvényesen nem volt szűz többé.
Hozzászólások
További hozzászólások »
MrLATEX ·
Nálam ez egy szokás h a sztori után a kommenteket is elolvasom de már kezdek kiábrándulni ebből... emiatt a sok faszság miatt ami itt van...nem a szülei vagytok meg nem egy kurva nőgyógyászaton vagyunk nem azt kérték h légyszíves mond már el mi a véleményed arról h ennyi idősen vesztette el a szüzességét, stb... hanem h írd le h a kurva sztori amit megírt szted milyen.... ennyi... fasznak kell okoskodni itt... sorry hogyha valakinek beletapostam a kis lelki világába de már meguntam az ilyet, nah erről ennyit! Ami a sztorit illeti az meg szerintem 10/10 minden szempontból gratula és én várom a folytatást! ;)

Forgesmith ·
Jól elkülditek egymást a p*****a. Kicsit szégyellem magam, hogy ezt részben az én bölcselkedő beírásaim váltották ki, de az végképp nem az én hibám, hogy nem értünk mindannyian egyet. A vélemény az vélemény. És Latex bácsi: attól, hogy te a legcsekélyebb okoskodást is terhesnek találod, az a te bajod. A történet meg szerintem is jó.

Timcccs ·
Kövezzetek meg, de én még mindig nem tudok elvonatkoztatni ettől az esemény utáni tablettától... Egészen hihető, a csaj-felkészülvén az eseményre-elbilleg a nőgyógyászhoz SOS bogyóért ( ami önmagában megalázó szerintem, feleannyira se ciki bemenni a boltba gumiért...), ami valójában kettő, és cirka 6000 forint, ami kb. 15 csomag gumióvszer ára... Jó kis zsebpénze lehet annak a lánynak!=) amúgy a sztori jó lenne.. de... ennél a résznél elfog a nevetés..=)
No0oB ·
JA, hogy így értetted. Sry az előbbiért.
Timcccs ·
Miért, szerinted mire írtam, hogy megáll az eszem?=)

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: