Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Hármas, majd négyes trojka

Negyvenkét éves spanyol férfi vagyok, a nevem Rodrigez, a feleségem negyven éves. Bevándorló családból születtünk, Floridában lakunk. Jól tartjuk magunkat, minimum 10-10 évet letagadhatnánk a korunkból.  Nagyon bejött a gyógynövények gyártása, a szabadalmaim, kicsiben kezdtük, és most már ott tartunk, hogy a munkások dolgoznak, mi pedig élvezzük az életet. Gyerekeink nincsenek, a feleségem meddő, de jól vagyunk.
Az asszony öt láb, négy hüvelyk magas, 34 B-24-34 a mérete, szőke, vállig érő haja, és zöld szeme van. Én egy fejjel nála is magasabb vagyok, széles vállú, sötét hajú, és szemű férfi. A feleségemnek gyönyörű borotvált puncija van, ami pedig megőrjít. Soha nem tudom megunni, fincsi. Én magam borotválom, utána alaposan kinyalom rendszeresen.

Marilin mindig is meglehetősen prűd volt, a neveltetése miatt, katolikus családból származik, ahol szigorúan vették a vallást. Beletelt jó hosszú időbe, hogy rábeszéljem, legyünk hármasban az én legjobb amerikai barátommal Denivel, akivel még soha nem találkozott. Néha, miközben szeretkeztünk, elkezdtem neki mesélni a barátomról, az izmairól, a szeméről, szőke hajáról, hogy mit tenne erős ujjaival vele, és a farkával - így szoktattam a dologhoz apránként. Észrevettem, hogy ő is kapkodja a levegőt, felizgultunk még inkább.  Rávezettem, hogy ő is pluszban tudná kényeztetni, és hogy mivel járna a hármas.
Végül megkérdeztem kerek-perec, szeretné-e ha, életre kelne a fantáziám. Persze, előtte biztosítottam róla, hogy szerelemmel szeretem őt, de a barátomat meg kívánom, szeretném kipróbálni a farkat is, lehetnénk hármasban mindannyiunk örömére.

Aztán egy szép nap a barátom meglátogatott minket a meghívásomra, elmeséltem neki, hogy mit szeretnék, ha az asszony végignézné, ahogy leszopjuk egymást, én meg, ahogy ő megkeféli az asszonyt. Ő azt válaszolta, benne van, eléggé izgatja a dolog.
Megismertettem őket egymással, remekül alakult az első vacsora, Marilin és Deni két órán belül meztelenek voltak az ágyunkban, miközben néztem a farkam húzogatva a kéjelgésüket. Csókolóztak, tapizták egymást, Marilin széttárta hófehér combjait, Deni elkezdte nyalni-falni a punciját, miközben a barátom a számba adta nagy és erős farkát. Minden tőlem telhetőt megtettem, hogy adjunk a feleségem örömére. Aztán, míg Deni dugta őt egyre gyorsabban és gyorsabban, én vertem magamnak, Deni a végén kicsúszott a pinából és bement a számba a fasza. Azon kaptam magam, nyalogatom, szívom, verem, mielőtt telelőtte a számat a finom gecijével. Utána visszatette félpuha farkát Marilinbe, és elkezdett mozogni, míg az asszony sikoltva el nem élvezett.
Így telt a legtöbb éjszaka, tombolt a nyár, nappal sokat úsztunk a medencénkben, és sakkoztunk kettesben vagy hármasban. Deninek azonban haza kellett mennie öt nap múlva, letelt a szabija. Mielőtt elment, azt mondta, hogy szeretne velünk együtt lenni, majd swingerezünk a feleségével, Berryvel négyesben.

Néhány hónappal később Deni és Berry eljött Floridába, egy pár nappal azelőtt, hogy elhajóztunk volna nyaralni, és ott maradtak a házunkban. Azt mindenki tudta, mi fog történni. Miután megérkeztek, egy jó pár italt elfogyasztottunk együtt, és hamarosan elkezdtünk beszélgetni a szexről. A lányok hamar összebarátkoztak, Berry csinos, barna, belevaló nő volt, egy évvel fiatalabb, mint a feleségem.
Deni hirtelen megkérdezte, hogy leborotválnám-e a felesége punciját. Kicsit meglepődtem, de ő jól tudta, hogy egy szakértő vagyok a dologban, hiszen én borotválom Marilinemnek is. Elmentem a dolgokat összeszedni, majd hívtam Berryt a hálószobába. Leterítettem egy nagy fehér fürdőlepedőt az ágyra, ekkor Berry olyan mély nyelvest adott, mint csak lehetséges. Ledöbbentem, és fel is izgultam tőle, simogattam, megfogtam a kemény popsiját, lesiklottam a meleg háromszögéhez, a nadrágon keresztül is éreztem, tűzforró. Nagyon felállt a farkam ettől, a szám kiszáradt. Közben lassan és ügyesen levetkőztettem Berryit, eléggé felizgatott, hogy másik nővel vagyok.
Finoman ledöntöttem az ágyra, és elkezdtem a borotválási folyamatot. Mellbimbói égnek álltak, pedig alig kezdtem hozzá, a körte formájú mellek különösen tetszettek, az meg pláne, hogy benyálazott ujjaival csipdeste őket, sóhajtozva. Nem végeztem koránt sem, amikor hallottam, a feleségem a szomszéd szobában hangosan nyög, és tudtam, hogy eléri a csúcspontját majd, Deni keféli. Nagyon szerettem volna oda menni, és bámulni, de még nem végeztem a borotválással és Berryvel, jó lett volna egy helyiségben lenni velük.
Berry elég szőrös puncival rendelkezett, fekete fanszőre mégis csábított, vastag ajkaival. Ahogy befejeztem az utolsó simítást, hallottam Marilin sikoltozva éri el az orgazmust, és egy pillanattal később hallottam, Deni megkérte, hogy szopja a golyóit.
Gyorsan elkezdtem nyalogatni az édes nektárt a már kopasz pináról, szívtam kicsit, dörzsöltem az elég nagy csiklót, amíg a nő el nem élvezett. Oldalra igazítottam, majd hátulról betettem neki a duzzadt, már akkorra elő váladékos farkam, és mélyen betolva Berrynek elkezdtem pumpálni.
- Gyorsabban bassz, keményebben, jaj, de jó! - kiáltozta a hátamat karmolva. Ez spanolt még inkább. Feltérdeltem, Berry izmos lábait széttártam, majd erősen elkezdtem dugni, csak úgy csattogtam az alfelének. Ő közben nyalta a száját, simogatta a melleit, vagy dörzsölte a csiklóját.
Rárogytam, amikor a hasára vertem a spermámat, pihentünk egy kicsit, majd Deni és a feleségem átjött, hogy csatlakozzon hozzánk.
Tettem egy pornó filmet a lejátszóba, és mindannyian néztük egy darabig. Deni és én, középen az ágyon, a lányok két oldalunkon, simogatva minket. Ez után Marilin kezdte szopni Denit, és néztem mohón, tetszett a látvány. Újra tűzbe jöttem, ahogy Deninek is keményen állt már a dákója. Ezen a ponton Berry nem akart lemaradni, elkezdte ugyanazt velem, és kérte, erősen basszam szájba, és majd lenyeli az egész cuccomat.
Deni Marilint térdre igazította, és elkezdte dugni kutya stílusban. Addig járatta benne a szerszámát, míg a feleségem el nem élvezett, ívbe hajtva a nyakát. Az asszony élvezte Deni vaskos szerszámát, és élvezte, hogy nézem őket, miközben engem szop le Berry.
Ezután a lányok kérték, hadd nézzék végig, ahogy leszopom Denit, már úgyis nagyon kívántam. Deni elkezdte baszni a számat, gyorsan és keményen, és imádtam, hogy úgy bánik velem, mint egy szajhával. Szívtam a farkát és megnyaltam alaposan fényesre a golyóit, amíg úgy éreztem, hogy ejakulálni nem fog. Ezután a számba vettem, vertem bele az ajkaim közé a spermáját. Én csak nyalogattam utána is a farkát, a lányok visongtak örömükben. Én továbbra is dolgoztam a farkán, amíg tiszta nem lett.
Ezt követve Berry és Marilin felváltva az én farkam szopta, hogy nekem is a legjobb legyen, majd Berry a nagy mellei közé tette a faszom, azzal verte nekem, és úgy élveztem el. Mind lenyalták a lányok a spermám, én kértem, hogy Marilin, Berry melleiről is nyalogasson le mindent, a végén szívta a bimbóit, majd alaposan kinyalták egymást, míg mi Denivel lustán popsi-ujjaztuk őket. Nagyon jó volt látni és átélni mindezt. 


Folytatása következik.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Pavlov ·
Össze van csapva! Nem jó!

dean23 ·
Nekem bejött.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: