Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
lalityi9346: Várom nagyon a folytatást!
2024-03-26 17:27
kaliban: Hát ez q..va gyenge, a helyesí...
2024-03-24 15:19
golyó56: Tetszett. Folytatás?
2024-03-22 11:42
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Hárman az ágyban

(2012-es fórumtörténetem első részének, rendezett, kibővített változatát olvashatjátok.)


- Hol a fenében van a halvány rózsaszín, csíkos ingem? - kiáltottam Ann-nak, de tojt rám. A körmeivel foglalkozott, ő is nagyban készült a házibuliba, a legjobb haverom, Dante születésnapi partijára. Akkor még nem tudtam, hogy egyfajta végzet felé közelítek…
- Hogy, hogy hol? – kérdezett vissza. - Keresd meg, talán a többi inged között! Nem vagy már csecsemő, amikor alig félórája rajtam dolgoztál, még nem kellett a segítségem.
- Hú, pont ezt a szellemes választ vártam…- Mérgemben egy pólót kaptam fel, de nem tetszettem magamnak. Túlságosan rám feszült, kiemelve széles vállamat, és erős nyakamat.
- Fehér inget akarok szivi! - követelőztem.
Persze, csak egy óra múlva tudtunk el indulni, majdnem a legutolsók között érkeztünk meg…
Az egyszintes, felújított, kertvárosi házban már javában zajlottak az események. Kisebb csoportok verődtek össze a helyiségekben, és a kivilágított udvaron ugyanúgy. Lufikat, szalagokat nem alkalmaztak parti kelléknek, de annál több ital, és hidegtál sorakozott a hosszú asztalokon, illetve a teraszon is, ahová eléggé sokan jártak ki.
- Szép itt nagyon, nem is tudtam, hogy ennyire klassz helyen él a barátod. - csacsogta Ann a fülembe, aki még sosem járt Dantééknál.
Folyton zümmögő egyveleget alkotott a társaság beszélgetése, és a süllyesztett részről hallatszó zene, ahová csupán három lépcsőfok vezetett le. Ajándékaink átadása után a barátom bemutatott minket nagyjából mindenkinek, Ann a hófehér felsőjében és lenge miniszoknyájában nagy feltűnést keltett. Gyönyörű lábára fehér papucsot húzott, én is alig tudtam levenni róla a szemem. Szőke hajával, szép arcával, igen dekoratív jelenség volt, szerettem a testét, nem utolsó sorban nagy és feszes melleit – irtó nagy mellbimbóval. Féltékeny lettem, főleg az egyik sötét hajú, izompacsirta srácra, Dante testvérére, Andreasra, mert folyamatosan rajtunk tartotta a szemét. Úgy tűnt, hogy Ann neki is álmai asszonya, de azt nem értettem sehogy, engem miért bámul.
Legszívesebben odaugrottam volna, hogy behúzzak neki egyet, bár sosem tartoztam az agresszív férfiak közé. Zöld szemével többször is észrevette, milyen dühösen villog az én kékem, s általában zavartan elfordította ilyenkor a fejét, de újra és újra rajtakaptam. Idegességemben már a szőke hajamat piszkáltam, majdnem kibontottam a gumival összefogott tincseimet. A srác erős fazon, Danténál is magasabb, száznyolcvan centi feletti, kigyúrt, széles vállú, mégsem tartottam tőle, mert annyira bosszantott. A haja sötétbarna, az arca helyes, direkt borostásra hagyott. Fekete, rock-feliratos pólót, koptatott farmert viselt, csöppet sem nézett ki elegánsan, inkább szakadt, külvárosi nehézfiúnak tűnt. Nem is értettem minek nincs vele csaj, de bárhogy tekergettem a nyakam, nem láttam senkit, aki hozzátartozna.
Magamban ellentétet vontam kettőnk között, a szövetnadrágom, fekete zoknim, váll alá érő hajam, és fehér ingem ellentétét, a laza szerkóval. Reméltem, hogy az én fazonom nyerő a barátnőmnél.
- Te Dante - fogtam meg a barátom vállát kicsit később az erkélyen. - A bátyádnak nincs felesége?
- Volt, de már rég elvált. – biggyedt le a fiú ajka, majd félre húzott egy félreesőbb helyre, ahol normálisan értettük egymás hangját a zene ellenére is.
- Tudod, említettem neked, hogy van egy bátyám, de nem véletlenül nem láttad eddig. Most jött haza. Szóval…idegenlégiós volt....- Dante arcán a gyér világítás mellett is láttam a fájdalmat. Jobban meglepett, mint amit közölt velem.
- Értem....
- Nem, nem érted Greg! Muszájból választotta, nem akart sittre kerülni erőszakos közösülésért.
Meglepődtem. Nem mondtam semmit, csak még inkább ellenszenvessé vált a fickó.
Ann közben egy lánycsoporttal összeverődve vihogott, már többet ivott amennyit illik. Sokkal jobban töltötte az idejét, mint én, nem foglalkozott Andreas folytonos sasolásával, felszabadultan dobálta haját, és láthatóan jól szórakozott.
Nem akartam elrontani az estéjét, nem szóltam rá, de fél szemem rajta tartottam. Dante azonban miért is ne, engem bízott meg a következő adag kávé elkészítésével, így félrevonultam a konyhába, ami egészen félreesett a többi helyiségtől.
Cigizve vártam, hogy elkészüljön a kávé, jól esett az a pár perc csend, azonban legnagyobb bosszúságomra Andreas bejött. Persze úgy néztem rá, mintha leszúrta volna a rokonomat, míg ő csak egy gúnyos mosolyt villantott rám, akárha szembe röhögne. Ezzel végképp felidegesített. A hűtőben kutakodott dobozos sörért, belekortyolt, de még mindig nem távozott.
Bele akartam kötni.
Nem tudom mi ütött belém, de nem bírtam nyugton maradni.
- A csajomat ne stíröld, mert beverem a képed! - szaladt ki a számon nagy hirtelen.
Andreasnak majdnem a torkán akadt a korty. Krákogott, aztán közel lépett hozzám, olyan közel, hogy szavai az arcomat melegítették.
Egyforma magasságban volt a szemünk, éreztem, ahogy a feszültség szétkúszik tagjaimban.
- Mi van, annyira nem bízol magadban, hogy már egy kis szemlétől is rosszul vagy? Csak néztelek titeket! Jó bőr a csajod, minek akarod eldugni mindenki elöl? Szívesen benne lennék egy közös buliban. Mit mondasz erre?
- Azt, hogy rossz lóra tettél! - kiáltottam rá elvörösödve és megtaszítva őt.
- Ne legyél már ilyen maradi! Még nem vagyunk férj-feleség, szerintem, ki kellene próbálnunk a dolgot! - vágott közbe Ann, aki közben szintén utánam jött.
Azt hittem nem jól hallok, hogy megfordul velem a világ. Ann sosem viselkedett szex-királynőként, kulturáltan adta magát társaságban, de lám, az ital felszabadította gátlásait.
- Micsoda, te két pasival akarod csinálni egyszerre? Kurva lett belőled? - kiáltottam. Az ital bennem is dolgozott, bár mértékkel fogyasztottam. A karcsú szépség ekkor a nyakam köré fonta kezét, dorombolt szinte, nekem préselve bombázó testét.
- Úgy szeretném, légy szíves Greg! Próbáljuk ki hármasban, csak most az egyszer, hogy tudjuk, milyen érzés.
- Hallod? - lépett közelebb Andreas – A csajod ki akarja próbálni a dolgot. Menjünk fel a szobámba.
- Soha! - kiáltottam mindkettőjük felé, lefejtve Ann-t magamról.
- Gyáva vagy! - jelentette ki ekkor Ann. Ezt nem vártam tőle, nagyon nem, a gyomrom megemelkedett.
- Nem gyávaság kérdése, csak semmi kedvem osztozni rajtad! De tessék, ha neked inkább ő kell! - kifelé indultam, azonban a férfi megragadta a vállam, maga felé fordított és belenézett a szemembe.
- Miért nem? Nem eszem meg? Mitől félsz, tőlem? – Kitéptem magam a kezéből, és nagy léptekkel szeltem át az előteret, ekkor azonban átrohant rajtam a gondolat: Gyávának hisz a csajom, amit nem hagyhatok!
Visszafordultam, szinte rohantam, Ann és Andreas nézték egymást, mint akik felmérik egymás testi értékeit. Amikor beléptem, csak az emelet irányába intettem.
- Hát akkor menjünk, legyen meg a királynő kívánsága!

- Előbb csak nézlek titeket, aztán beszállok én is. Talán így lesz a legegyszerűbb - mondta Andreas, majd beült egy bőrfotelba és várakozóan nézett ránk. A szoba összezsugorodott hármunkra, félhomály, motoros poszter a falon, zebramintás bordűr a fekete selyemmel fedett ágy felett, és három, közös szexre készülő személy. Ann szemében sosem látott csillogás vibrált, ám én magam is felizgultam a tudattól, hogy nézni fog minket valaki.
Magamhoz vontam a barátnőm, finoman érintettem az ajkát, majd közben odasandítottam Andreasra, aki ekkor a karfákra tette kezét, ujjpercei elfehéredtek, amikor lenyúltam Annt, és belefogtam izmos fenekébe. A nőm a számba nyögött, ahogy áttértem a lábai közé, falatnyi bugyija tocsogott a nedvességtől.
A párom nekem nyomta csípőjét, szenvedélyesen csókolt vissza. A hátamon siklott a keze, egészen a fenekemig, majd valamennyire benyúlt a nadrág alá is. Ekkor gyorsan kioldottam az övcsatomat, majd kigomboltam a nadrágom, Ann kezét pedig az ágyékomra húztam. Az események felgyorsultak, mert Andreas elkezdett minket irányítani, mintha távirányító lenne a kezében, mi pedig egy élő, televíziós csatorna lennénk.
- Ez az, faljátok egymás száját - buzdított minket. – Greg, most térdelj le. – Megtettem. - Emeld ki a farkadat és a golyóidat az alsód gumis része fölé, hadd lássa Ann, mit kap. – Ezzel nem tudom miért spanolt fel még inkább, de úgy volt.
- Drága kislány, engedj a csodás szádból nyálat a fiúd makkjára. - Ann pislogott, majd kinyílt az ajka, többnyire a nyál a falloszomra csorgott.
- Te pedig - nézett rám - dolgozd el az ajándékod, ránts a farkadon egy párat - vigyorgott, és én, mint egy automata, megtettem, szemeim le-lecsukódtak közben, a herém majd szétdurrant már.
- Mint a cövek olyan szépen áll a dákód. Szép példány! Ann, tedd az egyik talpad a fiúd vállára, és húzd félre a tangádat. Greg, ki fog nyalni!
- Csodás a puncid, egyszerűen meseszép…- hallottam nemsokára Andreast.
Barátnőm nedvei mindig is ízlettek, ekkor is élvezettel nyaltam a szirmait, csiklóját, majd a végén szinte az egész arcom nedves lett miatta. A csiklójára apró nyelvcsapásokat mértem, mint kicsi ütések érték a dudort, amitől Ann nyöszörögni kezdett, így alkalmasnak láttam egyik ujjamat, majd a középsőt is mellé téve, ujjazni. Imádtam a rózsaszín, simára borotvált, keskeny háromszögét, ahogy a gömbölyű popsiját is. Amint felpillantottam, láttam, hogy Ann a másik férfit figyeli, aki közben kioldotta sliccét, majd erős, vastag rúdja köré szorultak ujjai. Ann nemsokára megrázkódott, az első orgazmusa ragadta magával, nedveit ontva, összehúzva hüvelyét.

- Greg most szépen feláll, Ann cicus letérdel!
A barátnőm szuszogott, erős izgalmi állapotban leledzett még mindig, többször Andreas önmagát simogató farkára tévedt tekintete, aki ez alkalommal annyit mondott neki: - Megkapod majd, ne aggódj. De most szopd a kis uradat, szívd ki belőle a nedűt!
A szemeim ekkor haragosan villantak a volt idegenlégósra, de ő csak kajánul rám vigyorgott, majd megnyalta a száját.
Ann ekkor szenvedéllyel kezdte nyalni a farkam a makkomtól, le egészen a tövéig, mint soha azelőtt. Bő nyálával hosszú csíkokat szántott a keménységem puha borításán. Egészen izgalomba jöttem, a hasam megfeszült, szédülni is elkezdtem kissé. Az illatok erős szex és bujaságot ontottak, a forróság beette magát a csontjaimba is. Ann ekkor beszívta a makkom, én pedig felhördültem, Andreas lusta nagymacskaként sétált mellénk. Rátette a kezét Ann fejére, majd előrefelé nyomta azt, míg a torkára nem szaladt a péniszem.
- Szopjad bébi, ne kíméld a szöszkédet! - Ann bólogatni is kezdett, valóban megpróbálta minél mélyebben a szájába venni a férfiasságom, közben pedig a golyóimról sem feledkezett meg, mert amikor éppen nem a kezével gyűrögette őket, akkor pihenésképpen azokat nyalta és szopogatta, engem majdnem a csúcsra juttatva vele.
- Elég lesz – hangzott az utasítás nemsokára - menjetek az ágyra.

Ann-on feküdtem félig, egyik combom a lábán, melleit masszíroztam a ruhán keresztül.
- Vedd le a felsőjét, lássuk a dombokat végre!
Nagyon felizgatott az, hogy folyton utasítottak, különös varázsa lett minden pillanatnak. A kerek halmok nemsokára fedetlenül simultak tenyerembe, Andreas pedig nagyokat nyelt. Éppen az egyik bimbót szoptam, amikor megdöbbenve tapasztaltan, hogy a férfi is odahajol. Megtámasztotta magát kezével, a csajom másik mellbimbóját kezdte szopogatni, még mormogott is közben.
Nagy féltékenységhullám költözött belém, és mérhetetlen izgalom is. Ahogy megéreztem Andreas bőrének illatát, és ahogy a közelemben szuszogott, vágyhullámok ezrei leptek el. Megcsókoltam Annt, majd figyeltem Andreas tevékenységét, akinek a hajába szántottak a csajom ujjai, mohón és vágyakozva. A férfi ekkor Ann szoknyája alá nyúlva elkezdte izzítani a helyet, amit velem akart megosztani. Ujjai a finom szirmok közé siklottak, csípője előrefelé lökődött. A csajom óriásit nyögött, erre a férfi ráhajolt a puncijára, majd elkezdte kinyalni ő is, Ann kezét pedig megragadta, és a csiklójára helyezte ujját, hogy dörzsölgesse, ő pedig nyelvét bedugta a hüvelyébe, amennyire csak bírta. Ann-on nemsokára végighullámzott a kéj, feje lent maradt az ágyon, míg teste ívben felemelkedett.
Az alkalmi szerető sok puszit hintett a vénuszdombjára, majd a köldöke fölé, aztán igyekezett fel a mellekhez, hogy szájával illesse őket. Végül farkasszemet nézett a nőmmel, akinek a szexuális izgalomtól elnyíltak ajkai.
Mindezek közben Ann ujjai a péniszemre kulcsolódtak, erősen szorított, de lassan mozgatta a kezét, tudva, hogy bármikor elsülhetek. A barátnőm másik kezével Andreas arcához ért, és még inkább felemelkedett fejével. Ekkor elcsattant közöttük az első csók, amit vadnak és szenvedélyesnek találtam.
Fájt.
- Fogd meg bébi az enyémet is! - mondta ekkor Andreas, Ann pedig megtette - addigra a férfi megszabadult ruházatától és zoknijától is. Persze ő nem szórakozott, egy pillanat alatt a szép fej mellé térdelt, férfiassága dárdaként meredezett a nőm arca előtt.
- Kapd be. – kérte őt, aki ajkait megnyalva, mohón megtette azt. Ki, be, csúszkált a nagy farok a kicsiny üregben, Ann mámoros tekintettel kezdte el bemutatni a férfinak az orál tudományát.
Amikor az alkalmi partnerünk a csajom szája fölé tartotta a férfiasságát, akkor már mindegy volt, átéreztem, hogy valami nagyon mocskos szexnek vagyok a résztvevője. Az ital miatt lehetett, de teljesen feloldódtam, bebeszéltem magamnak, ez úgy helyes.
Minden gátlásom odalett, félelmek feldobva az égbe!
Lehúztam a nadrágomat én is, majd Ann egyik lábát felemeltem, hogy behatolhassak a meleg helyre. Formás, rózsaszín ajkai a vastag péniszem köré szorultak, mindig is imádtam azt a látványt. Andreas közben nézett, egyértelműen a farkamat bámulta, de nem érdekelt. Figyelte hogy köpök a makkomra, miképpen húzok rajta párat, majd hogy illesztem a lyukhoz. Nem mintha én nem néztem volna őt, ahogy Ann szájában elmerül, farkának legalább fele. Néha kihúzta, hogy levegőt kapjon a másik, olyankor duzzadtan csillogott a bőr rajta...
- A herémet is nyalogasd meg bébi. - Dante testvére kemény szerszámát kézbe vette, majd a puha arcra vert vele párat, élvezte, míg én megdöbbentem a dologtól, bár már akkorra erősen mozogtam, egyre lovalltam magam a kéjbe. Ann sikoltott, vagy cuppogott, kezdtünk mindhárman egészen mámorba veszni. Nemsokára elélveztem, a lapos hasra verve a spermát, míg Andreas az utolsó pillanatban kapta ki szerszámát Ann szájából, majd erősen szorította farkának tövét. Végigsuhant rajtam a gondolat, hogy meg fogja dugni a szerelmemet, és úgy is lett. Miután én lekászálódtam az ágyról, és megtöröltem a péniszemet, Andreas nem törődve a spermámmal a nőm hasán, odatérdelt a lába közé.
- Most van itt a te időd szépségem, kapsz még egy nagyon finom farkat.
Ann felhördült, átéreztem az izgalmát én is. A férfi megfogta csípőjét, közelebb húzta magához, majd előbb csak a makkját, aztán hirtelen, az egész szerszámát bevágta a puha húsba. Ann felkiáltott az élvezettől, a tetovált alak pedig elkezdte a barátnőmet keményen kefélni. A halvány fény arannyal vonta be testüket, mozgásuk dinamikus, és élvezetes látvány. Nő és férfi egyesült keményen és szenvedéllyel telve, kissé összeszorult a gyomrom, mert irigyeltem Andreast…
A lány karjait egyszer csak megragadta, felhúzta magához, majd fordult vele egyet, s akkor már az ölében ülő nőbe könnyedén becsusszant dárdája. Emelgette maga fölött a popsit, így segítve a másiknak mozogni, s innentől fogva csupán kis idő telt el a csúcsig. Végignéztem a kéjbejutásuknak pillanatait…. Ann kielégülten vonaglott, akár egy szajha.

Amikor rendbe tettük magunkat, az élettársam, nem mert a szemembe nézni, én pedig Andreas tekintetét kerültem. Csak néha pislantottam laposan felé, pillanatokra. A tetoválásokkal díszített hátára, vastag bicepszére, erős férfiasságára, és vastag nyakára.
Valami akkor kezdődött el, valami, ami kihatással lett az egész életemre...

Folyt. köv.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Eaxel ·
Nagyon jó! Folytasd lééégysziiiii!

neccharisnya ·
Imádom!!!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: