Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Hárman az ágyban 2. - Biszex élmény

Zavartságot éreztem, amikor kipirult arccal lementünk a többiekhez. A buli hangulat még meg volt, de egyre többen tűntek fáradtnak, párok ringatták magukat a zenére, vagy összebújtak. A plafonra aggatott diszkó fény, földöntúlinak hatott, a kiürült üvegek, tömegével összegyűlt üres műanyagpoharak lelombozónak, akár a csikkekkel teli hamutálak. A fáradság hirtelen tört rám, aznap a munkahelyen is kemény napot tudtam le. A tetőponton túljutott az összejövetel, Andreas nemsokára felszívódott, Ann-al távoztunk is magunkkal cipelve egy furcsa és megfoghatatlan történést.
Keveset beszéltünk, a vidámság tovaszállt, gondolatainkba merülve aludtunk el.
Napok múlva sem hoztuk szóba az esetet, és amikor Ann először közeledett felém, hogy hozzám simulva megcsókoljon, kissé dühös lettem. Áruló ribancnak tituláltam magamban, aki, megszegte az íratlan szabályokat, pedig tevékenyen részt vettem benne én is.
Olyan gondolatom támadt, hogy nem akarok egy ilyen nővel együtt élni.
- Hagyj, fáradt vagyok - léptem el mellőle, majd az erkélyen rágyújtottam, sehogy sem tudtam szerelmes gondolatokat táplálni. A befelhősödött alkonyat még sötétebbé és kedvetlenebbé tett. A szél is rákezdett, a parazsat az arcomba kergetve.
Próbáltam erős lenni a következő napokban, és mindent a régi mederbe visszaterelni. Ann-al le tudtam feküdni nemsokára, már majdnem minden kezdett a régi lenni, amikor kaptam egy telefonhívást.
Tőle.
Andreas amolyan kan bulira hívott másnapra, ami csak egy biliárdpartit jelentett. Elsőre vissza akartam utasítani, ám csak bámultam a kijelzőt a beszélgetés után, mert igent mondtam, meg sem próbáltam kibúvót keresni.
Indulás előtt többször is belepillantottam a tükörbe, sötétkék pólót, és indigó farmert vettem fel. Úgy ítéltem meg, jól festek, a hajamat is többször igazítottam, hol kiengedtem, hol összefogtam. Ann nem tűnt túl boldognak; az erőltetett mosolygása alatt fájdalom ült.

Amikor beléptem a helyiségbe, ahol több biliárdasztal is méltóságteljesen elterült, kellett pár perc, amire megtaláltam a meghívómat. Andreas frissnek tűnt, fehér felsőben és laza farmerben fogott velem kezet, megrebbent a szempillám, amikor szemeztünk.
- Összeöltöztünk - állapította meg, végignézve rajtam, remegésre bírva a gyomrom. Akadtak jóformán vendégek, sör és klub-hangulat kapott el, ám a görcsösségem nem oldódott.
- Igyunk egy kört az első menet előtt, nem akarom, hogy előnyt élvezz, teljesen józanul. - Andreas vigyora sem tudta a feszültségem oldani - vibrált közöttünk, egyszerűen nem tudtam feloldódni.
- Benne vagyok, nem szeretnék egyenlőtlen játszmát.
Semmiségekről fecsegtünk, reméltem, hogy a párom és a történtek, nem kerül szóba. Belekezdtünk egy partiba, de a célt folyamatosan elvétettem, minden golyóm majdnem mellé ment. Éppen behajoltam a dákót igazgatva, amikor valaki a fenekembe csípett.
Ann, utánam jött!
Merész, mélyen kivágott, fekete felsőben, lábaira simuló, fehér nadrágban, fekete szemtussal hangsúlyozott macskatekintettel. Az illata virág-könnyed, és vonzó.
Nem tudtam, mit mondjak.
Mindenesetre oldotta a hangulatot, Andreasnak nagyon is tetszett. Nem mintha nekem nem lett volna kedvemre való rá néznem, de bosszantott, hogy csak úgy megjelent. És az is, amit ki akart hozni az egészből, bár már ekkor nekem is az első hármason járt az eszem, és a lehetséges folytatáson. Nem igen értettem magam, minek nem vetek véget az egésznek, tudat alatt épp úgy vágytam a közösre, mint ők.
Ann mindkettőnkkel huncutul flörtölt, kétértelmű megjegyzéseket tett, és nem is csodálkoztam, amikor hármasban hagytuk el a helyet, hozzánk tartva. Izgalom járt át, ágaskodott a vesszőm. Csak még egyszer - fogadtam magamban, és ez miatt kezdtem felszabadultabb lenni. Mivel mindhárman fogyasztottunk alkoholt, ez a nevetésünkön is látszott, és azon is, hogy inkább gyalogoltunk félórát, mintsem taxit hívjunk. Ann nem viselkedett szégyenlősen, már az úton megfogta mindkettőnk kezét, és amikor száját nyújtotta a másik fiúnak, én is megbizseregtem.

Persze azért izgultam, dobogott a szívem erősen, felfelé menet a negyedikre.
Először előkerült Ann kedvenc itala a Martini, majd a sör és a bor is. A konyhában cövekeltünk le, a zene középerősen szólt az egyszerű rádióból. Teljesen szokványos másfél szobás lakásban éltünk, egyszerű berendezéssel. A legtöbb dolgot otthonról vittem, vagy az utcán vásárolt használt holmi tette ki. Nem tudom tetszett–e Andreasnak, párszor körbepillantott, de a nőm sokkal jobban érdekelte. Annál is inkább, mert Ann táncolt, miközben hol az egyikünket simította meg, hol a másikunkat.
Nagy játékosként viselkedett, a tenyeréből ettünk, pórázon rángatta érzékeinket.
Amikor lekerült a felsője, már mocorogtunk Andreassal, alig fért el a férfiasságunk a nadrágban. Aztán én közelebb húztam Ann-t, és már ott is maradt a simogató kezeink alatt.
Andreas a hegyes melleit kényeztette, ült a széken mellbimbóját szopva, én pedig lerángattam nőmről a szoknyát, és hamar meztelen punciján táncoltak ujjaim. Andreas is lenyúlt oda, a feneket simogatta, míg én elkezdtem ujjazni Annt, aki mindezt készségesen, ajkait többször is megnyalva, hagyta.
Ann előbb hozzám hajolt, a csók lassú és érzéki, felkorbácsolta még inkább vágyamat, amint körbesimogattuk ízlelgetve egymás nyelvét. A tudat, hogy vendégünk ott szuszog mellettünk, még inkább felpörgetett. Alig szakadt el tőlem finom ajka, máris Andreas szájára tapadt, aki még inkább közel húzta magához az egész lányt, gömbölyű farpofáinál fogva. A csókjuk alatt kicsi, elektromos vibrálás-szerűségek futkároztak rajtam, a csajom hátát simogattam, és két ujjam kényeztette puncija szirmait, illetve be, becsusszantam a hüvelyébe is, amit mohón összeszorított olyankor.
Ekkor Andreas meglepett minket, mutató ujját Ann szájába dugta, aki élvezettel szopogatta is egy darabig, majd a nyáltól csillogó ujj a popsi vágathoz került, s elkezdett körözni az anusnál. Ann óriásit nyögött ekkor, vendégünk az ölembe igazította Ann-t, hassal lefelé feküdt combjaimon. Kemény húsú popsija pedig az égnek mered, miután Andreas a csípőt megragadva kissé feljebb húzta az egész karcsú testet.
A férfi a szemem láttára vezette mutatóujja kétharmadát a fenéklyukba.
- Ez, tetszik neked? – kérdezte tőlem, amire bólintottam, és Ann-nak is kedvére volt nyögéseiből ítélve.
- Gyönyörű popsi - kacsintott rám Andreas, majd apró csókokat lehelt a félgömbökre, míg nagy tenyere előrecsúszott a nedves szirmok felé.
Fel s alá csúsztatta a tenyerét, Ann még nagyobb terpeszbe tette a hosszú lábait. Vendégünk ekkor odahajolt, nyelvével izgatta a nőm hátsóját, míg én egészen közelről szemléltem a dolgokat, fájdalmasan álló dákóval. Újra ujjazni kezdte Ann popsiját, majd megint nyalta, egészen addig, míg két ujjal próbált a szűz lyukba hatolni. Így is játszott egy darabig, miközben elöl izzította a csiklót és ajkakat, így a nőmön nemsokára végighullámzott az első orgazmus.
Beszédelegtünk nemsokára a hálóba, ahol vendégünk a száját nyalva húzta át pólóját a feje felett. Követtem a példáját, elkezdtem én is vetkőzni, de neki segített Ann, térdelve hámozta le róla a nadrágot, kezében pedig nem sokára ott simult a méretes pénisz.
Andreas testét megvilágította a csillár fénye, egy görög istenhez hasonlított. Ekkor néztem csak meg jobban a hátán, a karjain, és bicepszén tekergőző tetoválásokat, őrjítően jól álltak neki az indaszerű, nonfiguratív motívumok. Leirigyeltem szinte a testéről.

Ann mosolygott a vastag farok látványától, az álló mellbimbójához dörzsölte a pénisz hegyét, markolászta a golyókat, miközben nyöszörögve nyálat csorgatott rá. Andreas is mosolygott.
- Jó kis ribanc - suttogta vágytól elfúlt hangon.
A majd szétdurranó farkamat kezembe véve, álltam a másik férfi mellé, így Ann felváltva szopott minket, gyűrte a heréket, bólogatott jobbra, balra. Néha a csípőnk összeért a vendéggel, kis remegéseket keltve bennem.
Egyszer csak felfelé nézett ránk a nőm, villantva egy huncut mosolyt.
- Ti rendesen igénybe vesztek engem, valami ezért nekem jár pluszban. Motoszkál bennem egy gondolat, amióta először együtt voltunk. Nyúljatok egymáshoz is, annyira szeretném látni, ahogy csókolóztok, vagy simogatjátok egymást. Csak a kedvemért, és csak most egyszer!
Se köpni, se nyelni nem tudtam a döbbenettől.
Belemarkoltam Ann hajába, majd lehúztam száját a férfiasságomról.
- Akarod, hogy elmenjek? – sziszegtem - Mégis, hogy gondoltad? Én nem vagyok meleg, tudhatnád! - nem akartam durva lenni, de nagyon megbántott a kijelentésével. Egyszerre elment a kedvem mindentől, és ha lehetett volna, a másik fiút kidobom. Már bántam mindent, kezdett tisztulni az agyam, másodszor vitt minket bűnbe Andreas.
- Ne szívd ennyire mellre – szólt a fiú, az ujjaimat lefejtve Ann hajáról. – Attól, mert eleget tennénk a kívánságának, még nem lennél homár. Vagy annyira ronda vagyok, hogy undorodnál hozzám érni?
- Nem, de én ilyesmit elképzelni sem tudok...
Ekkor Andreas egy pillanat alatt letérdelt – Ann-t odébb tolva - és bekapta határozottan a péniszemet. Az ujjaim a hajába martak, hogy odébb lódítsam, de nagyon gyorsan történt minden, s elkezdtem szédülni és kiabálni. Ő ekkor a fenekemre fogott, szorított bele a húsomba, ráadásul addigra úgy szopott és szívott, hogy kőszoborrá dermedt az akaratom. Az ajkam elnyílt, vad hullámok vágtak át rajtam, belsőmben mintha vörös kéjbomba robbant volna szét.
- Csodálatos, izgat a látvány - suttogta Ann, magát simogatva -, s  a szemét le sem vette rólunk.
Tehetetlenül álltam, hang nem jött ki a torkomon, ahogy Andreas érintett, mindenem lángba borult. Bőröm felhevült, a hasam feszült, gyomrom pedig felemelkedett. A számat harapdáltam zavaromban, azok az ujjak mesterien érintettek, és amikor a kényeztetőm egy pillanatra felemelte fejét, és rám nézett a nyálas, szopásomtól duzzadt ajkaival, megremegtem egész testemben.
Furcsa volt, és őrjítően izgalmas…
Még soha nem éreztem olyasmit, mint akkor. Tetszett Ann csillogó szeme is, és vonagló teste, miközben minket néz…. Szégyenkezni sem tudtam, pedig akartam, talán, mert a nőm kérését teljesítettük, és mintha ez jegyet váltott volna bármire.
Andreas arca teljesen átszellemült, mintha a farok jobban tetszene neki mindennél. Már nem is nézte Ann-t, csak a farkam létezett számára.
Olyan furcsa hangulat kapott el, ahogy szopott, és fenekemnél fogva tartott, közel magához…. A technikája bravúros, tény, hogy nem velem csinálta először. Az egész helyzet túlságosan felhúzott, nem bírtam sokáig, túlságosan felpörögtem. Ann, amikor már látta, hogy a végét járom, Andreas mellé térdelt.
Közel vonta magához a fiú fejét, majd egy mély nyelves csókot váltottak, Ann közben kézzel dolgozott a farkamon. Amikor elkezdtem élvezni, a csajom az egészet a két melle közé verte, minden sperma ott landolt. Ekkor Andreas odahajolt, hogy nőm halmai közül lenyalogassa a nedvemet - nyelvével végigszántotta az álló bimbókat, széthordva a maradék ondót, amit utána mind-mind lenyalt...
Ekkor esett le az igazság, amit előtte is tudtam, de ekkor szembesültem vele.
Andreas biszex.
Nem is tudtam, miképpen reagáljam le a történteket. Vörösödtem rendesen, valami tűz áradt bennem szét. Hasonló válasz-kényeztetésről nem lehetett szó, képtelennek éreztem. Megtöröltem magam, és addigra, mint egy kívülálló személy, csendesen leültem, figyelve a szerelmi játékukat.
A másik férfi a nőm minden kis zugát felfedezte magának, lába közé temetve arcát birtokolt titkos dombokat és völgyet. A végén hanyatt fektette Ann-t és addig kefélte - egyik ujját a popsi lyukába tolva -, amíg el nem élvezett, a szerelmem pedig nyöszörögve követte őt a csúcsra. Formás lábait a férfi csípője köré szorította, azokban a mámoros pillanatokban. Féltékenység kapott el, de magamba szívtam, állkapcsom összeszorult, kezem ökölbe. Szex-háromszög, de vajon ez a piramis, egyben van-e - jutott eszembe.
Nézegettük egymást kelletlenül, a légkör kezdett feszült lenni, a vége az lett, hogy Andreas elment azzal a végszóval, hogy majd találkozunk. Nem fogott velem kezet, nem puszilta meg Ann-t. Amikor kilépett, viszont hátrahagyta a bűnt, az én hatalmas bűnömet.

Folyt. köv.
Hozzászólások
További hozzászólások »
ffranco ·
Jó! ;9 Nagyon tetszett.

everboy ·
Bele tudtam magamat élni!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: