Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Happening

„I need you lovin’, like the sunshine”

- énekli az ifjú nép a katlanban, ezt a nem is annyira hippi dalt, félig vagy egészen meztelenül, sugárzó mosolyokkal és mereven álló mellbimbókkal. Lábuk alatt napszívta, gyér, sárga fű, körülöttük ősöreg sziklafalak, értékes kincseik most értéktelenek, csak a nap van, a nap a nyár és a dal, mely gyengéd mégis erős hangon tör fel a torkokból.
A katlanon túl ragyogó vidék terül el, síkság és part, város és étvágygerjesztő architektúrák. A folyó holtága mentén féláron árulják a finom hamburgert és a sült kolbászt, színes rongyokba öltözött csinos lányok nyújtják át tiszta kezükkel a nevetgélő embereknek. A teraszon ülnek, kávé gőzölög, a láthatáron az óriás tűzkorong imbolyog.
A városban kitárva az ablakok, rózsák és tulipánok, meztelen gyermekek és ifjú lányok nyakláncokat vásárolnak. Az emberek régi lemezeket tesznek fel a lemezjátszókra.

„Rejtett varázsütésre arcok futnak a fényre
Ébred, magához térve a holdfény-negyed”

Végeláthatatlan kígyóként tekereg a menet, hosszú hajú, gyalult szemöldökű különös figurák, pénz és jog hálójából kiszakadt csoportosulások a megnyílt térben. Az idő is igazán kellemes: huszonöt fok és van, és emelkedik.
Megáll egy férfi és azt mondja:
- Halljátok meg, odalenn a parton ingyen van most a hot-dog. Ízletes, sok káposztával. Új korba léptünk. Mindent visszavettünk. A munka? Hamarosan a munka is kezdődik.
Egy nő arra gondol:
- A testem most már nem az enyém. Nem is az övé. Mindenkié. A lelkem pedig még többeké. Miért is tegyem meg, amit kívánok? Nem kívánni semmit. Ez a bölcsesség. Ettől reppen fel Ábrahám madara.
A város békésen forrong, a katlanban az emberek meztelenek, és a mulatság folyik tovább.


****

Ami engem illet, minden újjal szembeni húzódozásom az erdőszélre kényszerített, egy lánnyal, akit sosem láttam, de régről ismertem. Ő százszorszépet rágcsált, én kutyatejet, és mosolyogtunk, örültünk félve, idegennek érezve mindent, önmagunk. Mégis, szívébe láttam, s ingert éreztem játszani könnyű szőke fürtjeivel. Nem húzódott el, ő is megérintett. Mozdulatában benne volt minden tetőablakból látott naplemente, minden csikorgó decemberi délután, minden kihűlni hagyott kakaó. Ez a szerelem, álmélkodtam, s magamhoz öleltem a lányt. Fejünk felett madarak rikácsoltak, hátunkat nap melengette. A távolból a születő világ éneke hallatszott. Minden jó volt, és teljes… könny patakzott arcomon, miközben levetkőztettem a lányt. Törékeny, szőke teste mosolyogva nyúlt el a fűben, kis kezével intett, bújjak hozzá, közelebb és még közelebb. Járjuk el a táncot, a hús és bőr táncát, két ember buja falánk és reménytelen vergődését átlátszatlan hatalmas ég alatt, amely éjszakánként a megérthetetlenségbe nyílik… csókoljam ajkát és mellét, combját és ölét, apró s lényegtelen pontokat a határtalanban, mégis minden energia gyújtópontját, a tudat Melkart-oszlopait, melyen túl sivár az élet s komor minden álom

Minden minden

Nyugalom. Melegség. Lehunyt szemek. Nyugalom

_____________________________________________________

A Durdanhamenam színház esti előadására sokan összegyűltek, csoportokba verődve a sarjerdő szélén. Gyertyát hozott magával mindenki, és senki nem dohányzott.
A szőke lánnyal késve érkeztünk. Leültünk hát a haragos hullámú folyó partjára, ketten bámulva egy gyertyába. A történteken merengtünk, s cirógattuk egymás kezét. Sosem érzett igény kélt bennem a gyengédségre. A folyó túlpartján meztelen lányok merültek a tajtékos habokba, vidáman fröcskölődve. Az alkonyat színei fortélyos gömbökbe rendeződtek, forogni kezdtek, mikor lehunytam a szemem. Az álomból a lány hozott vissza, mikor először hallhattam a hangját. Könnyű volt, mint az asztali bor, csilingelő és édes, ellágyított egészen.

Elhagyom álmaim
Szétcsapom gyönyörű szárnyaim
Oda fel, ahol a nap elvakít
Ahol a tisztaság oly meztelen a szívembe hasít

Maradj velem örökre, gondoltam.
És velem maradt, amíg az előadás tartott, velem maradt a parton és velem a városban, és sose szólalt meg már csak mikor énekelt, és személyisége nem volt és nem is lett, és csak néha jutott eszembe, hogy ez így valahogy szomorú, nagyon.

****

A katlan összenőtt a síksággal s a folyó a várossal. Néhány nap alatt a nép mindent ellepett. A szendvicsek ára felszökött, és a reklámok egyre harsányabbá váltak. A sikátorokban rámenős fiú elégítették ki maguk idegen lányokkal. A kalap kiment a divatból. Ismét megjelentek a vállalati teherautók.
Egy nap gúnyos mosollyal a lányt kerestem. Aztán rájöttem, hogy a lány a tömeggé változott, a mosolya a nappá, s én nagyot sóhajtva ismét lehunytam a szemem. Bolyongani kezdtem, árusok és vizeldék végtelen során, átkozva az elsuhant éveket. Végül részegen elaludtam az agyagos parton, ott, ahol a patak a folyóba ömlik, és vadkacsák fészkelnek, ahol egybefolyik a szerelem s az ember semmitmondó álmai.
Hasonló történetek
3107
A rózsaszín felleg viszont elkerülhetetlen, és manapság egyre több embert talál meg. Ez a rózsaszín felleg persze csak egy tünete a kóros szomorúságnak, vagy inkább kezdete. De ha ennek érzéseit sikerül leküzdeni, a kóros szomorúság már elkerülhető.
Legyőzni azonban nehéz, de vannak rá módszer...
4230
Elkezdtünk beszélgetni, kiderült hogy a neve Laci, és hogy 21 éves. Nagyon megtetszett nekem, és úgy éreztem, hogy én is neki. Ahogy beszélgettünk, egyszer csak a keze a lábamon volt, és simogatott, nagyon jól esett, már akkor éreztem, hogy köztünk nem lehet csak egy kaland, ennél több kell nekünk...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Szelene ·
Te voltál libido is????

Na most vakarja valaki össze az állam....

Burgonya puhára főzlek, vajjal kikeverlek és megeszlek...komolyan mostmár :blush: :blush: :blush:

Kész, paff lettem
BURGONYA ·
ŐŐŐŐ... HÁT IGEN! TAVALY AUGUSZTUSBAN MÓKÁZTAM LIBIDOT AJNÁROZTÁK SZEGÉNY BURGONYÁT MEG A SÁRBA DÖNGÖLTÉK. :rage: :rage: :rage: :grinning: :angry:
Szelene ·
Nekem édesmindegy a név...akár Anyámkiskése is lehet valaki ha jól ír...
És innentől akár ezer néven is publikálhatsz, a jó az jó, ami meg nem érint meg az nem érint meg. Ez ilyen végtelenül egyszerű.
Továbbra is nyitott vagyok mindenki írására, és továbbra is olvasom őket, és továbbra is mondok véleményt.
Ennyire egyszerű ez.

Andreas ·
Bravó, Krumpli! Megint jó voltál!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: