Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Halál az emlékért

Lehajtott fejjel járt az utcán, s várta, hogy valaki megpróbáljon a szemébe nézni. Sokszor azonban a nézés nem egyenlő a látással, s nála jobban talán ezt senki nem érthette. Apró, és gyors léptekkel haladt, egyedül, arcát takarva. El akart bújni a világ elől. Ugyanakkor talán pont azt szerette volna, ha mindenki felfigyel rá. Nézni, és láttatni akarta magát, hogy lelke sötét részei kicsit halványuljanak. Azok a fekete foltok, melyeket ő ejtett magán, saját hibájából. Legnagyobb magányának csak egy ember szabhatott volna gátat, de az ő számára már csak egy homályos folt volt egy régi lepedőn. A szél időközben elfújta, meggyötörte azt, s már saját gazdája sem veszi elő többé. Így megy ez. Van, akinek könnyen megy a mosás, és van, aki csak halogatja, halogatja a szennyest, cipelve azt az idők végezetéig. Nos, ő is egy ilyen ember volt.

Szinte látszottak rajta a sebek, melyeket a teher ejtett elfáradt vállain. De húzta, húzta, mert anélkül még üresebbnek érezte volna ezt a világot. Az érzés nélkül felőrlődött volna magányában, a tudatban, hogy semmi és senki nem maradt neki önnön magán kívül. Ment a célja felé, eltökélten haladt a régmúlt irányába, ismét emléket adva: Neki. Furcsa dolog ez, ahogyan a megkeseredett emberek próbálnak kapaszkodni az utolsó zöldellő fűszálba, amely életük szikár avarában termett. Öntözik azt a semmiből, s szép lassan összes energiájukat annak pazarolják, hogy mindenáron megőrizzenek valamit abból az álomból, melyből ők ébresztették fel saját magukat. Talán, majd egyszer ráébrednek mindenre, s megkerül a végső megoldás. Addig pedig mennek, szenvednek, s harcolnak saját magukkal és a világgal. Megérkezett, s újra előtörtek az emlékek, ahogyan minden alkalommal immár 7 éve. Ezúttal azonban mégis más volt. Olyan élesen hatotta át a fájdalom, hogy ha nem tudta volna, mire készül azután, már itt feladta volna. De még utoljára ki akarta élvezni az emlékek mámorának minden cseppjét. Szavak, mozdulatok, érzések, melyeket még a halál sem lesz képes elvenni soha.

Végső búcsút intve a helyszínnek továbbindult, s tervét pontosan betartva végül elérkezett a várva várt pillanathoz. Oda, ahol már senki nem állhat útjába. Nincsenek hazugságok, csalódás, megannyi kérdés, s nincsenek érthetetlen világok. Csak a csendes, örök végtelen. 2 lépés választja el. Jobb láb. Bal láb. A halál sem. Soha. Soha.
Hasonló történetek
10158
Michel a következő hullám tetejéről vette észre a sziklát. Tudta, hogy vége van. A következő pillanatban a hajó pozdorjává tört alatta, ő pedig csuklóin a szétszakadt kötéllel elsüllyedt a hullámokban. Fuldokolni kezdett, de aztán rájött, hogy kap levegőt. - Biztosan valami légbuborékba kerültem - gondolta, de ekkor meglátta ismét a női arcot. Kék szemek, gyönyörű telt ajak, hullámos haj, mely egybefolyt a tengerrel lassan az alakja is kirajzolódott. Tökéletes keblek, lapos has vékony...
3612
Felnéztem, ott ültek, csalódottan egy felhőn és engem néztek. Én meg a tájat. Ameddig elláttam, csodálatos rét terült el. Semmi más nem volt látható csak a tiszta és makulátlan égbolt és a ringatózó zöld fű tengere. Meztelen talpamat nyaldosták a fűszálak, melye felkúsztak lábamon és körbeöleltek gyengéden. Én sétáltam tovább, mit sem törődve semmivel, csak a látványra koncentráltam...
Hozzászólások
További hozzászólások »
89mosolyka16 ·
Azt nem mondanám, hogy teljesen így éreztem, a végkifejlet miatt, de saját érzelmeken alapul a dolog. Szerintem érdekes, mert sokan vannak így...De sosem tenném azt, ami a vég. Nem szabad. Csak örülni tudok, ha tetszik. :) Szép napot!

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: