Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Hajó a vége

Hirtelen átfutott a gondolatai közt ahogy összébb húzta magán a melegítője felsőjét hogy mégiscsak kellett volna az a melltartó ebben a hideg szélben ha már emberek közé merészkedik de annyira azért nem érdekelte a dolog. Csak magára dobott egy cipzáras felsőt és egy feszülős hosszú alsót amikor elindult kicsit szétnézni a fedélzeten, ha már aludni nem bírt. Ezek alatt már csak egy kényelmes pamut bugyi és egy vékony fehér póló volt, amit minden alváskor viselt. Elege lett a kabin nyomasztó és szűk közegéből és az álmatlanságból, szerette volna ha kitisztul a feje egy kicsit de eddig nem járt sikerrel. A hűvös szellő akaratlanul is merevre duzzasztotta a mellbimbóit ami nem csak a pólón át hanem még a melegítőjén keresztül és kirajzolódott. A fiú arca pont árnyékban volt, így nem láthatta merre néz de biztosra vette hogy észrevette, de örömmel nyugtázta hogy máris kibújt az eddig nyomasztó teherként ránehezedő emlékei fogságából. Jól áll neki az egyenruha - gondolta - bár még mindig nem látta teljesen tisztán a matrózt aki felé tartott és szinte csak lépések választották el tőle.

- Mit keres ilyen későn egy ilyen szép nő idekint a hideg szélben? - hangzott az elég sablonos kérdés a matróztól aki felderítő körútján volt a műszakja végén és látva a nő fürkésző tekintetét próbált úgy helyezkedni hogy az ő arcát is megvilágítsa a hold. Persze miután vetett egy utolsó pillantást a fiatal nő kebleire mert hát mi mást várhatnánk egy 25 körüli férfitól. Minden esélyt meg kell ragadnia hogy egy ilyen formás mellet szemügyre vehessen.

- Csak a tenger szépségét figyeltem ebben a ragyogó holdfényben. - hazudta sablonosan ha már a férfi nyitása is ilyen erőtlenre sikerült. Majd pont egy ilyen ficsúrra bízza legféltettebb titkait amiről még közvetlen rokonai se tudnak odahaza. Egyedül utazott, és ő intézte így hogy a külföldön intézett munkaügye után végre kipróbálhasson egy számára ismeretlen közlekedési eszközt, egy hatalmas, tengerjáró hajót. Szüksége volt a többlet időre hogy rendezhesse gondolatait mind a munkájáról, mind a családjáról.

- Mit szólnál ha inkább tegeződnénk? Úgyse lehetek sokkal idősebb nálad. - Próbálta megtörni a jeget a nő és kedvesen rámosolygott a fiatal srácra.

- Örömömre szolgál ha elhagyhatjuk a formalitásokat de ha elöljáróval találkoznánk maradjunk a magázódásnál, nem nagyon szeretik ha az utasokkal közelebbi viszonyt próbálunk kialakítani. - válaszolta a matróz és viszonozta a mosolyt.

- Biztosra veszem hogy ez valóban nem jelentene gondot egy ilyen jóképű srácnak mint te. - bókolt finoman a nő és nem hagyta figyelmen kívül hogy kicsit elpirulni látja, dacára a sötétségnek.

- Úgy vettem észre én is de hagyjuk ezt, mit szólnál egy idegenvezetőhöz? Persze ha egyedül akarsz maradni megértem. - puhatolózott a férfi mert ritkán volt alkalma ilyen bájos, kedves és aranyos nővel ismerkedni, többnyire a nála jóval idősebbek próbálják a kabinjukba csábítani, amihez nem nagyon fűlt a foga.

- Szívesen meglátogatnék olyan helyeket a hajón amit nem szoktatok az utasoknak megmutatni, ha ez is rendben van akkor már mehetünk is.

- Rendben de akkor mindig maradj a közelemben és ha lehet fogadj szót ha valamire utasítalak mert vannak elég veszélyes részek is például a gépházban.

- Na pont az ilyenekre gondoltam igen, még sose voltam egy ekkora hajó gépházában, nagyon kíváncsivá tettél. - lelkesült fel az ismeretlen kaland esélyére a nő.

Sokat beszélt a matróz miközben körbevezette a hajó legrejtettebb zugaiban a nőt, láthatóan élvezte hogy ilyen hivatása lehet és a lány is teljesen belelkesült, szinte visszarepült az időben és ámulattal szemlélte az érdekesebbnél érdekesebb újdonságokat amikről eddig még nem hallott és úgy érezte magát mint kislány korában az édességboltban. De mikor már a gépház felé közeledtek és egyre szűkebb járatokon mentek keresztül, egyre közelebb kerülve egymáshoz, az izgalom mellé egy kis vonzódás is csatlakozott, így örömmel fogadta mikor a srác megfogta a kezét és közelebb húzta magához. Teljesen hozzábújt hogy a hangos gépeket túlkiabálva közvetlenül a fülébe tudja mondani mennyire veszélyes és forró gépek mellett fognak elmenni, így minden utasítását maradéktalanul tartsa be. Ekkora már újból szétnyitotta a felsőjét a meleg miatt és formás melleire rátapadt a póló, amit jól megbámult a matróz ahogy visszavette a rendes távolságot és ez nem kerülte el a figyelmét a lánynak, melyre teste egy kellemes bizsergéssel válaszolt. Szerencséjére, vagy a srácéra, sokszor kellett még összebújniuk a szűk járatokban és arra lett figyelmes hogy már nem csak rajta van mit nézni, mert a fiatal férfi nadrágja is dudorodni látszott. Nem gondolta volna hogy ilyen izgatólag hathat még egy ilyen kis csipaszra és ezután már direkt rá is játszott. Kereste az alkalmat mikor a fenekét hozzá tudja dörgölni a meredező nemi szervhez és sokáig időzött a melleivel a férfi mellkasán, ha épp egymással szembe vették az akadályokat. Mire kiértek a hatalmas teremből már teljesen felfokozott izgalmi állapotban voltak de a srác még mindig túl bátortalan volt ahhoz hogy komolyabbra fordítsa a helyzetet.

- Mit szólnál ha felvinnélek a hídra? Elvileg nem szabadna, de egy ilyen késői órán talán már a kapitány is engedékenyebb lesz. - próbálta terelni a dolgot és a nő gondolkodás nélkül belement, mert ez se hangzott kevésbé izgalmasnak mint amit eddig átélt. Hosszú út vezetett a hídig és a nőben egyre csak fokozódott a vágy.

- Kérek engedélyt a hídra lépni egy vendéggel! - hangzott hivatalos hangnemben a bebocsájtást igénylő mondat.

Szerencsétlenségére a matróz a saját karjába dőlt mert a kapitány sokkal jobban passzolt a nő ízlésvilágához és korban is közelebb állt hozzá. És az a tekintet.. Még mindig a többi tiszttel diskurált a kapitány és osztotta az instrukciókat, - láthatóan ő is a műszakjának a végéhez közelített - így egy ideig még nem válaszolt a matróznak aki vigyázzban állva, tisztelegve várt a bebocsájtásra. De ahogy a többiekhez beszélt végig az új jövevényt mustrálta amibe a nő szinte beleborzongott. Már attól majdnem elalélt ahogy mélyen a szemébe nézett ez az igazán tiszteletet parancsoló öltözéket viselő férfi és teljesen magával ragadta hogy még így is hogy szinte rájuk se néz, mennyire isszák a szavait a beosztottjai. Úgy érezte egy ilyen embernek bármit megtenne csak kérnie kéne.. de talán még azt se. Talán észrevette a nézéséből? Ennyire vágyott már egy ilyen charme-os férfira? Mindegy is, de a kapitány teljesen felbátorodott és szenvtelenül kezdett lejjebb siklani a tekintete, miközben tudta hogy végig őt nézi a nő. Teljesen belefelejtkezett a tekintetébe és szinte kikapcsolta a külvilágot ahogy a melleit tapogatták a meleg barna szemek és a bőre alatt hangyák kezdtek mászkálni, majd enyhe remegés futott végig a testén ahogy kisvártatva közelebb lépett és a határozott válasza kibillentette ebből az állapotból.

- Az engedélyt megadom. - hangzott éppoly hivatalosan de a lány már azt se tudta mire válaszol a férfi annyira magával ragadta duruzsoló mély hangja és a mustráló tekintete.

- Ugye tudja hogy itt nem tartózkodhat a hajó személyzetén kívül senki? Nem mintha zavarna egy ilyen csodaszép teremtés látványa de azért mégiscsak tartsuk magunkat a szabályokhoz. - mondta érezhetően a matróznak címezve de már újra a nő szemébe nézve.

A férfi közelsége és finom bókja csöppet sem javított a testi reakcióin a nőnek és szinte elveszett a sugárzó szempárban amíg a matróz próbálta menteni a helyzetét:

- Reméltem hogy elnézőbb lesz a műszak vége felé és.. - láthatóan nem érdekelte a kapitányt a magyarázkodás mert egy intéssel elhallgattatta a srácot:

- Az öné már régen véget is ért és az enyém is most fejeződött be, így átveszem a hölgy kalauzolását ha nem bánja. - szakított félbe a matrózt és hát szerencsétlen mi mást mondhatott volna minthogy beleegyezik.

- Igenis kapitány! - vágta magát újból vigyázzba a fiatal férfi, majd láthatóan csalódottan lelépett a személyzeti szállások felé.

Egy röpke gondolat erejéig átfutott a lány gondolatai közt hogy majd meg kell köszönje ezt a szép és érdekes estét ennek a fiatal srácnak de ahogy a kapitány átkarolta hogy elinduljanak vissza, szinte minden kitörlődött az agyából és csak az érintés számított. Reszkető lábakkal vonult a férfi mellett és forró teste közelsége teljesen magával ragadta az elméje minden szegletét. Nem ismerte a férfit mégis annyira kívánta hogy megszólalni se bírt mikor a férfi végre hozzászólt:

- Azt hiszem mutathatok olyat amihez még ennek a matróznak sincs hozzáférése. Mit szólna ha megnézhetne egy kapitányi kabint? - duruzsolta a lány fülébe séta közben és ő csak mosolygott. A hallgatás beleegyezés, szokták mondani.

Mire a kabin ajtajához értek a nőnek már az egész testét elöntötte a forróság és érezte hogy ez nem egy szokványos idegenvezetés lesz a kapitány részéről. Maga elé engedte a nőt és maguk mögött becsukta az ajtót, majd hátrafordult és a lány szemébe nézve bereteszelte azt. A hang válthatta ki vagy a férfi nézése azt maga se tudta de a teste megrándult és elnehezedtek a lábai. Mintha külső szemlélőként figyelte volna a testét ahogy rongybaba módjára elveszíti az irányítást felette és lefagyva nézte ahogy odalép hozzá a férfi és szó nélkül megragadja a karjánál fogva, kicsit magához húzza, majd arccal a falnak fordítva saját testével szorítja a kabin oldalához. Átadta magát az élménynek, nem tiltakozott, csak elengedte magát és várta hogy mit művel vele az erős és határozott férfi. Először a forró leheletét érezte a nyakán és ettől csak még jobban bizsergett a bőre és mire a kapitány ajkai a nyakára tapadtak a bőre alatti hangyák csapatokba verődve a gerincoszlopán futkározva bizsergették az egész testét egy leheletnyi szünetet se hagyva a testében eluralkodó felemelő érzésnek. Finoman csinálta mégis úgy érezte nincs helye az ellenkezésnek és nem is érzett rá késztetést, azt akarta hogy tegye magáévá, használja ki a  testét hogy végre mindent hátrahagyva csak az élvezet számítson.

Gyengéd csókokkal borította be a nyakát a füle tövéig és érezte ahogy a bizsergő puncija teljesen benedvesedik a mámorító érintésekre amit csak tetézett hogy a férfi erős keze vándorútra ment a testén és gátlástalanul fogdosta és simogatta ahol érte. Kezdte a nő formás fenekével, combjai oldalával majd felsiklott a pólója alá elöl és kerek, selymes tapintású melleivel folytatta. Lágyan markolászta, gyengéden összepréselte őket és terelgette minden irányba míg a mellbimbói olyan kemények lettek hogy szinte üveget lehetett volna vágni velük. Mindeközben végig érezte izmos testének közelségét és egyre szaporább légzését úgy ahogy a változásokat is a nadrágjában a fenekénél. Egyre növekvő hímtagját odanyomta a fenekéhez amit a nő szinte öntudatlanul a kezével keresett és a nadrágon keresztül dörzsölgetni, markolászni kezdte majd finoman és ütemesen hosszában húzogatta rajta a kezét ami már így is jókora darab volt pedig még érezhetően nem ez volt a végső stádiuma. Több se kellett a férfinak, teljesen felbátorodott és most már kicsit vadabbul megfordította a nőt és a falhoz préselve szenvedélyesen megcsókolta. Az érzések úgy cikáztak a nő testében hogy szinte beleszédült. A nyelvük egymás szájában járt táncot és a nő kezében még midig ott volt a kapitány farka miközben a férfi újra a melleit markolászta majd levette a nő felsőjét és a pólójától is gyorsan megszabadította őt hogy végre szemügyre vehesse a csodálatos domborulatait. A látvány egészen megbabonázta a férfit, hagyta hogy a nadrágon keresztül a farkával játsszon és figyelje ahogy ő a melleit mustrálja és egyszerűen nem tud betelni az érintésükkel. Kisvártatva gyengéden megszorította a nyakát és lefelé kezdte húzni, határozottan a lány tudtára adva hogy mit akar, amire a nő gondolkodás nélkül reagált és térdre ereszkedve kezdte előhalászni a férfi péniszét. Mire előkerült már majdnem teljesen merev volt és ahogy puha ajkai érintették már nem volt kérdés a méreteit illetőleg. Rendesen megmarkolta a férfi falloszát és gyakorlott mozdulatokkal minden négyzetcentiméterén végigsiklott a nyelve majd ajkai közé vette a forró makkot, vadul szopni kezdte és ekkor felpillantott. Szemeik összeakadtak és addig le sem vették egymásról a tekintetüket amíg a lány a méretes péniszen dolgozott. Teljes odaadással kényeztette a szájával a kapitányt hol a nyelvével játszadozott vele hol vadul szopta a száját kitöltő szerszámot és ettől annyira bizsergett a puncija hogy muszáj volt odanyúlnia és a nedves bugyiján és nadrágján keresztül izgatnia magát, ami csak még jobban begerjesztette a férfit ha egyáltalán lehetett fokozni ezt az állapotot. Nem is bírta sokáig, látnia kellett a nő kéjbarlangját, így felsegítette, megfordította és lehúzta róla a nadrágot, mialatt figyelte a nő szapora légzését és enyhe sóhajait. Mire a bugyira került a sor már teljesen átázott a csöppnyi ruhadarab és lassan de határozottan szabadította meg tőle a teljesen felajzott nőt aki már alig várta hogy végre a puncijához érjen a férfi.

Nem is kellett sokáig várni a dologra hisz szinte azonnal a fenekébe temette az arcát és nyelvével a nyílásait keresve vadul nyalni kezdte a nőt akinek már szinte remegett a lába az élvezettől. Finoman hátrébb igazította a lányt és előrébb döntötte a felsőtestét hogy jobban be tudjon pucsítani, így még nagyobb rész tárulhasson fel előtte. Vadul nyalta ki minden cseppjét a szivárgó punci nedvének és elidőzött a bejáratánál a nyelvével hogy körbe-körbe nyalva egyre csak tágítsa azt. Élvezte ahogy csukott szemmel a falnak támaszkodva táncol a férfi nyelve a lucskos puncijában és magáról megfeledkezve a saját melleit izgatja közben. Hirtelen vadul dugni kezdte a nyelvével és ezt már nem bírta tovább, hatalmasat élvezett a férfi szájába és rángatózva adta át magát az egész testében szétáradó érzésnek, miközben a férfi ezt észrevéve visszább vett a tempóból és a nagyajkait kezdte finoman szívogatni és a kiáramló nedvességet leszopogatni róluk. Másodpercekig magán kívül volt a lány és élvezte minden mozdulatát a férfinak aki már csak a látványban gyönyörködött és a fenekét masszírozta. Mire felocsúdott, a kapitány már bevetésre készen állt mögötte és egyik kezét a csípőjére téve igazította a nő legszentebb testrésze nyílásához lüktető hímtagját és egy kis nedvesítés után bele is vezette. Nem akart fájdalmat okozni ezért lassan kezdte, óvatosan süllyesztette el a nőben forró makkját, amire egy halk sóhajt és kéjes nyögéseket kapott válaszul. Félelmetesen jó érzés volt a csodás meleg puncijába dugni a merev péniszét és egyre beljebb tolva, szépen lassan az egészet eltüntette a nő nedves barlangjában,  amit már csukott szemmel élvezett alkalmi szexpartnere. Testük lelkük mintha összeforrt volna, pillanatok alatt ráhangolódtak a másik ritmusára és már nem is akarták hogy vége legyen ennek fantasztikus légyottnak. A nő annyira élvezte ahogy a méretes, lüktető fallosz kitölti a belsejét és a hullámokban gerjeszti egész testében az élvezetet, hogy már nem is számolta hányszor érte el az orgazmust amik mintha egybefolytak volna, teljesen tisztára mosták gondolatait és már csak az számított hogy rendesen szétkeféljék.

- Ugye tudod hogy a popsid se menekül előlem?  - súgta közvetlenül a nő fülébe a kapitány miközben a hajánál fogva kicsit hátra feszítette a fejét, amit csak újabb nyögések után tudott lereagálni a nő:

- Rendesen dugja meg a seggemet is kapitány! - válaszolta kisvártatva a nő és több se kellett a férfinak mert azonnal kihúzta a farkát a nőből, az ágyhoz kísérte, rátérdeltette a szélére majd előrehajtva felsőtestét az ánuszát kezdte kényeztetni a nyelvével hogy akadálytalanul beletolhassa majd méretes hímtagját. Élvezte hogy a lány még rá is segít a feneke partjai széthúzásával és egyre tágabbá válik a nyílás amibe már kényelmesen befért két ujja is, amik ütemes mozgatásával tágította tovább a hátsó bejáratot. Ebben a felfokozott izgalmi állapotban hamar elérték a kívánt méretet és egy bő nyáltócsát hátrahagyva már oda is illesztette még mindig merev, és a nő teste belsejének forróságára vágyó farkát. A makkja szinte akadálytalanul merült el a szűk nyílásban és mire szép lassan az egész, dagadó erekkel barázdált fallosz eltűnt benne, a nő újra hatalmasat élvezett, amit rángatózó teste jelzett a férfinak de már meg sem várva lecsengését, vad tempóra kapcsolva, testét inkább a nő fölé helyezve szinte csak le-föl mozgással farkát a vaginája felé feszítve juttatta el a nőt újra és újra a csúcsra. Kifordult szemekkel rángatózva adta át magát teljesen a nő az élvezeteknek amit az ánuszában táncoló hímtag okozott neki és mikor kicsi pihenőt hagyott magának a férfi, már kezdte úgy érezni hogy annak a faroknak odabent van a helye és semmi keresni valója a  szabad levegőn. Szinte könyörgőn nézett fel a férfira az izzadságtól az arcára tapadt hajjal hogy azonnal tegye vissza a helyére ahova az rendeltetett. De ami ezután következett egy kicsit őt is meglepte, bár nagyon várta hogy ez fog történni. A kapitány ütemesen merítette bele teljes hosszában a farkát hol a puncijába hol a segglyukába ami olyan élvezettel töltötte el a nőt hogy már szinte patakokban folyt a kéjnedve a barlangjából. Remélte hogy sose lesz vége de érezte a farok ütemes lüktetésén hogy már közel a vég a férfi számára is és meg se lepődött mikor a férfi nyögései egyre szaporábbakká váltak hogy aztán kirántva farkát a nő nyílásaiból, heréi tartalmát a nő fenekére ürítse, amire csak egy mosollyal tudott válaszolni és kéjes arccal figyelte ahogy a férfi arcát eltorzítja az orgazmus és a meleg lé végigcsorog gömbölyded feneke partjain egészen a hátáig. Nem akarták beszélgetéssel elrontani az élményt ezért egy szó nélkül összekapták magukat, megtörölköztek aztán elváltak útjaik mintha mise történt volna, pedig ennél intenzívebb szexuális élményben egyiküknek sem volt része már hosszú ideje. A kabinja felé a nő újra azon gondolkozott hogyan is köszönhetné meg ezt a csodálatos éjszakát a matróznak.
Hozzászólások
Pavlov ·
Jó kis pornós szex :)

spontanszex ·
Örülök ha tetszett;)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: