Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ha két leszbikus egy helyre kerül

A barátnőmnél aludtam egyik este. Nem tudta, hogy leszbikus vagyok, ezért tudtam, hogy vissza kell fognom magam. Este bebújtunk egymás mellé az ágyba, és mindketten elcsendesedtünk. Egysze csak felém fordult, és halkan megszólalt:
- Leszbi vagyok.
Meglepődtem, de rájöttem, hogy itt van életem lehetősége. Válaszul  föléhajoltam,és hosszan megcsókoltam. Láttam, hogy élvezi, úgyhogy tovább mentem. Megcsókoltam újra és újra, egyre szenvedélyesebben. Megmarkoltam a pólója alját, és szép lassan megszabadítottam tőle. Melltartó nem volt rajta. A melleihez hajoltam, és nyelvemmel és kezemmel lassan kényeztetni kezdtem őket. Nyalogattam, markolgattam a puha melleit, és egyre jobban felizgultam. Ő halkan lihegett. Ahogy nyalogattam a cicijét, lassan lejjebb haladtam. Végig a hasán, egészen a... a nadrágjáig. Megfogtam, és lehúztam róla. Újra izgatni kezdtem a hasa aljánál, aztán fogaim közé vettem a bugyiját, és szenvedélyesen eltávolítottam róla. Beleszagoltam a puncijába. Erotikus illata volt. Az ujjammal simogatni kezdtem, hogy még jobban felizguljon. Már nem lihegett, inkább halkan nyögdécselt. Közelebb hajoltam, és megnyaltam a punciját.
Mégjobban felnyögött. Nyalogatni kezdtem, mire bennem is felment a pumpa. Isteni érzés volt nyelvemmel kényeztetni a nedves, izgató illatú pináját. Mikor már teljesen a fellegekben jártunk, megragadtam az ágy szélén lévő fogkefét, benyálaztam, és beléhatoltam a vaginájába. Majd kihúztam-benyomtam, kihúztam benyomtam, de már egyre gyorsabban. Őrületesen jó érzés volt. Mindketten nagyokat nyögtünk, és lassan elélvezni látszottunk.
- Ne hagyd abba, Zsuzsa! - nyögte nekem bátorításul a barátnőm. Még erősebben keféltem a sunáját a fogkefével. De nemsokára így is elélveztünk. Zihálva terültünk szét az ágyon. 
- Vetkőzz le! - lihegte - Hadd érintsem meg a testedet!
Erőm fogytán lerángattam magamról a ruhadarabokat, és visszafeküdtem. A barátnőm odamászott, és megcsókolt. Ujjaival megmarolta a melleimet, simogatta őket. Keze lejjebb vándorolt, és a puncimnál megállt. Megsimította, föléhajolt, és beleszagolt.
- Nem is tudtam, hogy ilyen oltári jól tudsz szexelni. Kihoztad belőlem az ördögöt - mosolygott.
Visszamosolyogtam rá, ő felmászott hozzám, átkarolt, a testünk összeért, s így aludtunk el egy csodálatos szeretkezés után.
Hozzászólások
További hozzászólások »
sziamia ·
Nem tudom, de ez így annyira nem jön be.

emobaby ·
Két perces történet farokveréshez!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: