Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Arcady: Köszönöm, örülök, hogy tetszet...
2024-04-20 20:23
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ha a sors megérint (1. fejezet) 5. rész

Mindig szeretett rajzolni- emlékezett vissza. Kopár, szinte spártaian egyszerű szobájából esténként palotát varázsolt a képzelete. Ceruzája csak úgy suhant a papíron, mindig újabb és újabb ötletei támadtak, amiket persze gondosan őrizgetett ócska faládikájában. Hazudna, ha azt mondaná, ő nem akart hercegnő lenni és nem várta a megmentőjét, aki csak önmagáért szereti. Hazudna, de nem ér annyit. Mélyen magába zárja az érzéseit, ahogy eddig is tette.

A sikerhez vezető út rögös volt és nehéz. Neki nem rózsaszirmokkal szórták tele. Nem akart többet rá gondolni, a múlton rágódni. Felkelt, az ablakhoz sétált. Már kezdett hajnalodni. A Hold éppen búcsút intett az ébredező tájnak, helyet adva a Nap vörösaranyban játszó első sugarainak. Egy pillanatra még eggyé váltak, a harmat lett gyémántkönnyük, reménytelen szerelmük tanúja. Elfordult az ablaktól, majd lustán nyújtózkodott egyet. Karcsú, csábítóan nőies alakja átsejlett a fekete selyemkombiné alól.
- Már fél öt - pillantott az óra számlapjára. Végül úgy döntött nem fekszik vissza. Tudta egész nap nyűgös és elviselhetetlen lesz, ha nem issza meg a reggeli koffeinadagját, ezért kiballagott a konyhába, útközben átlépve a tegnap levetett ruhadarabokon.
Hát igen, a rendrakás soha nem volt az erőssége, nem mintha az árvaházban nagyon lett volna mit rakosgatnia. Egy szem váltás ruhája volt: egy mackó, egy póló, két fehérnemű és egy ünnepi alkalmakra tartogatott rakott szoknyácska, hozzá egy fehér blúz, amit többen is hordtak...

Most viszont élvezte a pénz adta előnyöket, persze csak módjával. Nem felejtette honnan jött. A szegénység úgy ölelte körül, mint mást a parfüm, csak ez lemoshatatlannak bizonyult. Bár minden nyáron keményen dolgozott - hol pincérnőként, hol eladóként, esetleg virágüzletben - tulajdonképpen akárhol - mégis bántották őt. A gyerekek kegyetlenül őszinték tudnak lenni, és miért pont most ne lettek volna azok?
Folyton emlékeztették rá, hogy nem közéjük való. Mindig. Nem tudott felejteni. Még most is égették lelkét a szavak... Még most is.
Hasonló történetek
7777
Eva boldogan nyugtázta az üzenetet. Hát nem hiába jött ide. Felment a lakosztályba, beült egy kád, forró vízbe, majd mikor már teljesen átjárta a jótékony meleg, felfrissülve ült le a fésülködő asztalhoz, hogy végre ismét igazi nőt varázsoljon magából...
6141
Kedves Olvasó! Ezt a regényemet 1999-ben írtam. Azóta Saddam Hussein hatalma megdolt. Sajnos nem olyan kevés vérrel, mint ahogy az ebben a regényben történt.

Kedves Olvasók!
Fogadjátok sok szeretettel Letíciától ezt a folytatásos regényt, mely 42 részes lesz!
Jó olvasást! Anita, anita@mellesleg.hu
Hozzászólások
További hozzászólások »
D.S. ·
Nekem is tetszett.

talkenid ·
:heart:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: