Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Gyanús küldemény

- Ez tuti valami szexcucc lehet - gondolta magában a férfi mikor kezébe vette a csomagot és megnézte a feladót. Sejtései beigazolódni látszódtak, a Lyuknemmaradhatüresen2002 kft név eléggé gyanúsnak tűnt. Megnézte a címzettet is, ismerte a nőt, mikor napközben járta az utcákat és küldemény, vagy egyéb fontos irat érkezett, mindig otthon tartózkodott és maga vette át a levelet, ritkán kellett értesítőt hagynia a levelesládában.

Márcsak azért is emlékezett a nőre, mert általában elég lenge ruhákban szokott kimászni lakása mélyéből. És egy férfiember az ilyen egy szál póló alá bújtatott, domborodó mellkasokat előszeretettel raktározza el kellemes emlékei között. Van felesége, na és? Attól még ránézhet más nőkre és a kifejezetten szexi látványra csak azoka férfiak nem vetnek szemet, akiknek nincs farkuk, vagy degenerált a hormonháztartásuk.

A múltkor is alig volt rajta valami, felül csak egy rózsaszín elég bő és hosszú polóban jött ajtót nyitni. Ebben még semmi extra nem volt, majdnem mindig így fogadja a csöngetését, maximum más a felső színe , de a férfi érezte hogy valami nem stimmel. Aztán mikor a nő aláírta az átvételt és visszasietett a házba, csak akkor esett le neki, a mellbimbók! A mellbimbói teljesen mereven meredtek előre, ezért volt annyira fura, hiszen eddig nem látta egyszer sem a polókon azt a két kis dudort.

-Te kis kurva - vigyorodott el magában, de azonnal meg is bánta piszkos gondolatait. Sosem szerette az erőszakot, főleg nőkkel szemben nem az élet semmilyen területén, tisztelte őket. Lelkiismerete ezért egy pofont kevert le neki, amitől kissé magához tért. Jól van, jól van, csak végigfutott az agyamon, mentegetődzött magában.

De nem bírt szabadulni a gondolattól, hogy a csomagban valami szexuális segédeszköz lehet. Óvatosan megrázta a dobozt, de nem hallott semmit. Aztán erősebben rázogatta, de a papírba csomagolt titok néma maradt, semmit nem árult el magáról. Persze lehet hogy mosógép tömítőgyűrű van benne 1000 db, vagy biliárdgolyók, de egyszerűen felspannolt agya nem tudott másra gondolni, mint szexre.

A doboz aránylag nagy volt, simán beleférhet két vibrátor. Még sosem látott vibrátort élőben, csak a titokban nézegetett erotikus fotókon találkozott velük. Vajon milyen lehet ebben a dobozban? Egyáltalán olyan, ami rezeg vagy csak sima? Egy vagy kettő? Talán három? A nőre gondolva csakis a rózsaszínt tartotta elfogadható színnek. Szóval rózsaszínű, de vajon milyen hosszú? Hát tutira legalább olyan hosszú mint az ő farka...na jó az egy kicsit rövid, az ilyen bestiák biztos nagyot akarnak, akkor van legalább 18 -20 centis.

Ej, ijedt meg a gondolataitól, mi a szart csinálok én itt? Menni kéne már, itt az idő. Felkapta az aznapi küldeményeket és a szokásos útjára indult. De nem tudott szabadulni a lenge ruhájú nő csomagjától. Rózsaszín 18 centis ...most akkor vibrátor vagy csak sima mű? Hát lehet hogy ez is és az is. Van egy nagy vibrátor, biztos itt vannak az elemek is, meg egy egyszerű kis műszerszám. Felizgult a gondolatokra, nem tudta - talán nem is akarta - kontrollálni az agyában száguldozó fantáziaképeket.

A nő tuti ki fogja próbálni azonnal ha megkapja. Ez olyan. Szexmániás. Aki ilyen lenge, mindent mutogató ruhákban ugrálgat,az tuti imádja a szexet és tuti minden alkalmat megragad hogy csinálja. Vajon megvárja míg elmegy és csak azután nyitja ki, vagy még ott előtte? Á, biztos nem fogja előtte kinyitni, az százszázalék. Pedig annyira kíváncsi vajon mi lehet benne.

És a két műszerszám vajon csomagolva van, vagy csak úgy bele van hányva a dobozba? De akkor biztos zörögne, ez meg tök kussba van. Valószínűleg csomagolásban van, el tudta képzelni, egyszer már feltévedt - na jó direkt felment - egy szexshop oldalára, hogy lássa mi mindent is árulnak ott. Jó, oké nem egyszer, többször előforult már vele, de most nem ez a lényeg, hanem hogy a két műrúd be van csomagolva és azért nem mozognak a dobozban.

Ej, ej milyenek ezek a nők, ahelyett hogy dolgoznának ilyen szexuális dolgokat rendelgetnek. Fogalma sem volt, mivel foglalkozhat a nő, de abszolút nem érdekelte. Eddig. Mert vajon milyen lehet az a munkahely, ahol egész nap otthon lehet lenni és annyi pénzt hoz a konyhára, hogy ilyen drága cuccok is beleférjenek. Tudta hogy drágák, látta, egy sima rúd is jó pár ezer forintba kerül, hát még az extrábbak! Ej, ej milyenek ezek a nők. Ezek a kurvák!

Már megint lekurvázta őket, nem szabad, nem szabad, figyelmeztette magát. Talán azért mond ilyeneket, mert irigykedik, irigykedik azokra a férfiakra, akiknek ilyen nők jutnak. Akik állandóan éhesek a szexre. Sőt a dobozban lévő vibrátorokra is irigy volt, miért nem kéri meg őt a nő, hogy ... Szívesen vállalná. Ilyen ciciket bármikor kényeztet.

Tovább battyogott napi körútján, gondolatai majdnem a másik kézbesítő körzetébe vezették. És a sima vajon milyen lehet? Látta, hogy vannak kétvégűek is. Kétvégűek! Huh, az lehet aztán a móka, miközben alul közben felül is. Még nem volt része a hátsó bejárat okozta élvezetekben, de fantáziáiban sokszor végigpörgette már mi lenne ha? Párját nem merte megkérdzeni erről, de talán ma megteszi.

Most már megnyugodott, tudja mi van a dobozban: két vibrátor , mindkettő rózsaszín és kb 18 centis lehet, de az egyik rezeg is, míg a másik csak egy egyszerű műfarok. Mondjuk biztos mindkettő valósághű, ez a nő biztos nem szereti ezeket a sima formákat, neki valóságot utánzó darab kell. De miért kell kettő? Miért nem elég egy? Úgyse tud mit kezdeni egyszerre a kettővel. Hiszen ha az egyik kétvégű, akkor ott lent mindkét üres helyre kerül valami, mit kezd akkor a rezgő csodával? Aztán leesett! Biztos a szájába veszi. De az nem jó, az nem lehet, minek rezegjen a szájában? Ennek semmi értelme. Nem, ez így nem lehet. A sima az nem kétvégű, csak így lehet. Igen, nem kétvégű és akkor a rezgőt tudja bedugni a .... puncijába a másikat meg ...huh....hátulra....

Merevedni kezdett, de az egyenruha visszafogta, nem is aggódott egy pillanatig se, hogy valaki észreveszi felfokozott állapotát.

A szemei előtt megjelent a nőci a bő pólójában, amin fetreng a földön, a puncijából a berregő vibrátor, míg a fenekéből a másik, sima rózsaszínű rúd áll ki és a nő hangosan nyögdécsel...Hát mi tagadás nem volt kellemetlen a látvány! Aztán megtorpant, de hisz ez a csomag jóval nagyobb, minthogy két henger alakú tárgynak adjon átmeneti otthont. Ebben még biztos lehet valami. De vajon mi, töprengett.

Aha! Aha! Elmosolyodott, megvan, biztos beszerzett pár finom női, szexi fehérneműt, hogy abban fogadhassa a férfit. Az ilyen nylon és csipke cuccok kis helyen is elférnek, főleg, mivel egy ilyen kis tangabugyi akkora, mint a bolhafing. Alig takar valamit, hátul szinte semmit, csak a pántok vannak, egy felül keresztbe, egy pedig függőlegesen a fenékben. És elől se takar ám sokat az a kis lószarnyi háromszög. Az is biztos rózsaszín, ez a nő tuti rózsaszín, ez egy rózsaszín kurva! És ha már itt tartunk szinte biztos, hogy át is látszik, mert mi értelme lenne egy olyan bugyinak, ami nem mutatja meg mit is rejt? Semmi, nevetett magában, semmi.

Hány bugyi lehet? Hát biztos van egy rózsaszín tanga, de az is lehet, hogy kettő. Nem, három! Igen, háromnak kell lennie. De miért három? Minek három ugyanolyan bugyi? Biztos más a minta rajtuk. Igen, ez nagyon valószínű, más a minta ott elől. Sőt, igen, biztos nyitottak ott a puncinál, hogy amikor csinálja ne kelljen levennie magáról. A férfiak úgyis imádják, úgy dugni a nőket, hogy van rajtuk valami ruhácska. Ez az, tuti nyitott mindhárom!

Nagyon örült, hogy így kitalálta mi is van a dobozban: két műrúd, és három bugyi, minden rózsaszín. Huh.... belegondolt, vajon milyen lehet a nőn az egyik ilyen falatnyi bugyi, és annyira elkalandozott, hogy egy dudaszó ébresztette fel a révületből, mikor a pirosnál akart átmenni az úton. Nemsokára odaér a nőhöz.

Na de a három bugyi szinte semmi helyet nem foglal, egy teniszlabda nagyságú az egész. Jó, biztos van valami csomagolása is, de a dobozba még simán belefér más is. Kotont biztos vett, egy ilyen rózsaszín kurva biztos nem éri be egy férfival... tuti csalja a férjét. Lehet, hogy szegény férj elmegy reggel dolgozni, a nő meg napközben rendezi a szexbulikat. Ej, ej milyenek ezek a nők! Biztos van itt vagy három doboz koton, vajon mennyi idő alatt használhatja el a nő? Hát max. egy hét. Több nem kell, az tuti.

Jó, akkor két műfasz, három bugyi és kotonok. És még? Még van itt hely, taperolta végig a barna csomagot, ebbe még simán beleférhet még más is. Biztos vett olyan krémet is...nah hogy mondják már...síkosító, ez az! Ha a nő ott hátul is szokta dugni magát, akkor kell neki valami ilyen, hogy jobban csússzon benne a cucc. Vajon hogy csinálja? Biztos meztelen, maximum az egyik tanga van rajta, négykézláb áll, előredől és a férfi segítségével bekeni a segglyukát. Talán ő csinálja saját maga, és a férfi csak nézi, ahogy a nő ott matat a seggében. Persze ekkor a férfi már totál merev és csak arra vár, hogy megdughassa a nőt.

A gondolatai egyre vadabbul szárnyaltak, egyre inkább a hatásuk alá került. A pénisze kőkeményre merevedett, a nadrágján a dombormű látszódott rendesen, de szerencsére ilyenkor délelőtt nem járkál az utcán senki. Mindenki dolgozik...mindenki, csak ez a rózsaszínű kurva nem, csak arra vár hogy megkapja a csomagját, és kipróbálhassa a vibrátorát. Bár minek várjon, biztos van neki otthon még vagy 5 ilyen dorong. Az is lehet, hogy most is éppen dugja magát az egyikkel, mert egyszerűen nem bírja kivárni, hogy egy pasas megdugja. Ej, ej milyenek ezek a nők!

Az ilyen nő tuti szereti a nőket is, ezer százalék. De akkor viszont nem is két műfasz lesz a dobozban, kell hogy legyen egy harmadik, olyan felcsatolható szarság. Vajon a nőt fogják dugni vele, vagy ő fog dugni egy másik nőt. Az biztos, hogy az is legalább 18 centi hosszú és persze rózsaszín. És vajon seggbe is dugják egymást, vagy csak a punciba? Gondolom előtte azért egy kicsit kinyalják egymást, lehet hogy nem is kicsit...abban a hülye pózban, na...69, ez az...és így nyalják egymást , aztán dugnak. Sőt az is lehet, hogy először az egyik dugja meg a másikat, majd fordítva. Mindkettő felvesz egy ilyen rózsaszínű nyitott tangát, kinyalják, majd megbasszák egymást... oohhhh....

Az egekbe szökött, mint a hiperbola függvény a nullánál, és vissza kellett térnie a földre.

- Elnézést, még 2000 forintot… - mosolygott a nénike az ajtóban
- Mi?
- A nyugdíjhoz még kétezer hiányzik, nézze, itt van a papíron - mutatott a nénike a fecnire.
- Ja, igen bocsánat Táltos néni, itt van...
- Most volt emelés- kacsintott az öregasszony majd eltűnt a lakásajtó mögött.

Mindjárt odaér a nőhöz, farka elviselhetetlenül feldagadt az erotikus gondolatokra.

És miután megdugták egymást a felcsatolható fasszal, megjön a csávó, és akkor ő is rendberakja őket. Először az egyiket majd a másikat keféli meg, miközben a nők ott sikoltoznak és nyögnek... hu, baz... miért nem engem kérnek meg ilyenre! Aztán persze a csávó még le is szopatja őket, a gecijét szétfröcsköli az arcukon... oohhh... ez elviselhetetlen, feszülő ágyéka már fájt, ennyire erősen feszült a nadrágnak. A postástáskát megpróbálta maga elé venni, hogy valamennyire leplezze erotikus fantáziájának látható eredményét, de nem nagyon sikerült.

Mindjárt odaér, meg fogja kérni, hogy hadd nézze meg, mi van a csomagban. Hátha történik valami.

Becsöngetett, a nő a megszokott módon egy nagyon bő pólóban jött ki a házból és indult el akertkapu felé, mellei formásan billegtek minden egyes lépésnél, mellbimbói most is látványosan kiemelkedtek a sima pamut anyagból.

Ó baz, ezt nem hiszem el...ezen még bugyi sincs szerintem. Megpróbált belesni a lakásba, hátha meglát valamit, ami arra utal, hogy éppen dugott a nő, de nem látott semmit.

- Csomag - nyögte, mikor a nő odaért hozzá.
- Nekem? - kerekedett el a nő szeme

Nah, hogy megjátssza magát a kis rózsaszín liba! Méghogy neki csomag? Hehehe, jó vicc, hátha még tudnád, hogy tudom mi van benne!

- Igen, itt írja alá.
- De hát ez nem nekem jött, itt Zuperta Katalin szerepel de én Zuperr Kata vagyok! - mutatott a címzettre és a papírra is a nő. – Ráadásul, ahogy nézem ő a 6 szám alatt lakik, ez pedig a 16.

A postás nem hitt a szemének, pedig a nőnek igaza volt. Ekkora égést! Így benézni. Teljesen elvörösödött.

- Akkor..bocsánat - nyöszörögte és még egy pillantást vetett a nő hegyes mellbimbóira
- Nem történt semmi-mosolygott vissza a nő.

Ez nem lehet igaz! Elrontotta. Összeomlott gondosan felépített teóriája, ez a hiba olyan hidegzuhanyként hatott, hogy merevedése egyik pillanatról a másikra megszűnt. Bűntudatot érzett, amiért ilyen perverz gondolatok jutottak az eszébe, de legrosszabbul a lekurvázás miatt érezte magát. Hiszen ez egy kedves nő. Ej,ej ilyenek vagyunk mi férfiak, dorgálta magát.

Hát nem volt mit tenni, folytatta az útját, nemsokára odaért Zuperta Katalinhoz.

- Csomag – mondta. - Itt tessék aláírni!

Az 50-es nő szófogadóan aláírta a cetlit, majd átvette a pakkot, azonban olyan ügyetlenül cserélt gazdát a barna csomag, hogy leesett a földre és a férfi nem győzött csodálkozni, mikor a csomagból kigurult egy rózsaszín vibrátor, egy rózsaszín műpénisz, három rózsaszín nyitott tanga, pár doboz koton, meg egy rózsaszín felcsatolható segédeszköz. Mindhárom rúd olyan 18 centiméter hosszú lehetett.
Hasonló történetek
24235
Már lassan közel voltam hogy elélvezzek, ekkor ő hatalmasokat kezdett el szívní a makkomon, én azonnal elélveztem, bele a szájába, a kis édes annyira szívta a farkam hogy jó sokat kiszivott belőle. A kis szája tele volt a fehér nedüvel, majd lenyelte, és azt mondta hogy isteni volt, még soha nem élveztek a szájába...
30254
Mikor már teljesen megmerett, kigomboltam a nadrágját és elővettem az óriási farkát! Nyengéden elkezdtem a nyelvemmel dédelgetni. Ő közben a melleimet kezdte simogatni. Majd a makkjához érintettem a mellbimbóimat és a faszát kezdtem dögönyözni a melleim között, úgy, hogy még a golyói is összezsugorodtak a kéjtől...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Andreas ·
Hehe.

Hétköznapi nő ·
Az ötlet jópofa, de a végét nagyon összecsapottnak éreztem. Ha olyan trehányul lett volna bedobozolva, hogy attól szétpotyog, hogy leejtik, akkor simán megnézhette volna már a póstás... Valahogy hihetőbb módon kellett volna kiderülnie a csomag tartalmának.
Én nem pontozok.

üdv

Adri
East West ·
Hát szerintem talán az egyik legmegdöbbentőbb csavarral derül ki mi van a csomagban, hiszen a postát végig álmodozott, és a végén tényleg! az volt a dobozban amikről fantáziált. Nem kellett ezt jobban kifejteni, pont elég és a végén már az hogy rossz helyre viszi a csomagot, rossz nőről fantáziál is egy csavar, de az hogy apostás kitalálja, az az igazi meglepetés.:)

Amúgy ha már valami kimaradt inkább az, hogy jobban kellett volna jellemeznem a postást. Én még hiszek abban hogy becsületesek, és ha nincs is jól becsukva, akkor sem bambul bele.

Nyugodtan pontozz! Enegm aztán nem zavar ha keveset adsz! Add azt amit gondolsz;)
Hétköznapi nő ·
Jól építetted fel, nem is ezt kritizáltam. Csak nekem agyoncsapta, hogy nem hihető a fordulat a végén, mert az ilyen dobozok egyszerűen jól vannak becsomagolva, ugyanis ezen múlik ezeknek a cégeknek a bevétele.

veszprémi lány ·
meg az se hihető, h. rá van írva valami beszédes Kft név a dobozra. Senki nem rendelne tőlük ilyeneket postán, ha rá lenne írva...de amúy az írás maga nagyon jó.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: