Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Gondoskodás

A kanapén feküdtek, félig betakarózva. Az aktus után ernyedt testtel. A nő keze a férfi mellkasán. Szeme bekötve egy kendővel. Partnere az álom határán járt épp, de karjai még szorították a testét. A lány nem volt benne biztos, hogy ébren van-e. A kendőt nem akarta levenni. Nagyon élvezte az ilyesmit. Hihetetlenül felizgatta a kiszolgáltatottság. Bal kezével végigsimította a férfi mellkasát és kissé megszorította egyik mellbimbóját. A férfi megmozdult. Ekkor a lány megszólalt:
- Éhes vagyok.
- Gyere, csinálok neked valamit.

A férfi lesegítette a lányt a kanapéról. Elég magatehetetlen volt, vakon. A lány állt a férfi előtt várakozón. Meztelen alakját a férfi egyszerűen tökéletesnek látta. A kendő miatt a férfi nem láthatta a tekintetét, de érezte a ragaszkodást, a szerelmet, az odaadást a lány teljes lényéből. Képes volt érte bármire. A mellbimbói peckesen álltak, feltehetőleg fázott. A férfi hangtalanul felkelt. A lány arca még mindig abba az irányba fordult, ahol partnere az előbb ült. Ekkor a férfi váratlanul a lány csípőjéhez érintette ujjait. Éppen hogy hozzáért, csak leheletnyire. A férfi ujjai egyre felfelé igyekeztek a lány testén, végigsuhantak a hasán majd a melleihez értek. A férfi ujjai nem érintették a lány mellbimbóit. A lány felszisszent. Aztán már nem érezte magán a férfi tapintását. Vakon és kiszolgáltatottan állt. Nem tudta, merre lehet partnere, vagy mit tesz éppen. Halkan mozgott, a lány képtelen volt követni. Kisvártatva az ujjbegyek finom érintését érezte a fenekén. Ugyanaz a mozdulat. Ugyanaz a lágy, megfoghatatlan, izgató érzés. Az ujjak most előrefelé haladtak de a szeméremajkak előtt eltűntek.

A lány teste izzott. A következő pillanatban valami hozzáért a mellbimbóihoz. Egyszerre mindkettőhöz. Nem a férfi keze volt. Annál keményebb, hidegebb valami. Ezen gondolkodni azonban egy röpke másodpercig sem volt ideje a lánynak, mer hirtelen tompa fájdalmat érzett. Feljajdult kissé majd mintha húzta volna valami a bimbóit. Ez még jobban fájt, de ezt már szótlanul viselte. Majd ez az érzés rövidesen megszűnt és maradt az előző tompa fájdalom. A férfi csipeszeket tett a nő bimbóira. A fém csipeszek erősen szorították össze a kéjben vörösen izzó kissé eldeformálódott bimbókat. A csipeszeket egy fém lánc kötötte össze. A férfi egy másodpercre meghúzta a láncot. Közben figyelte a lány arckifejezését. Az fájdalommal átitatott gyönyört tükrözött.
- Nem fázol, Petra?
- Kicsit igen.

A férfi felvette a fotelből a fehér ingruhát, amiben a lány érkezett, és segített neki beledugni a karjait. A ruha nagyon enyhén áttetsző volt, leért a lány térde alá. Apró, vászonnal bevont gombok, szögletes gallér, feszes szabás. Mikor megérkezett a lány a férfi lakásába, nem viselt alatt semmit, mint ahogy általában sem. Egy fekete nyakkendő volt rajta és fehér cipő. Szőke haját, ha szeretkezni ment kontyba kötötte. Végig begombolkozott. Még a mandzsettáját is megpróbálta begombolni, de ez nem sikerült neki. A férfi segített, majd kézen fogta és az asztalhoz vezette. Semmit nem szóltak. Leültette a lányt egy székre. Kezeivel vezette a csípőjét. Gondosan vigyázott rá. Majd megsimogatta a lány fejét. Ezt a mozdulatot ő mindig is megalázónak érezte. De nem zavarta, inkább csak felizgatta.

Ekkor a férfi Petra mellé guggolt, megfogta a jobb kézfejét, ami előzőleg a lány ölében hevert. Bal keze mellette lógott. A férfi először két tenyerébe vette a törékeny és finom női kezet, szeretetteljesen megsimogatta, majd egy finom ám határozott mozdulattal a másik keze mellé húzta és összebilincselte a lány két csuklóját a szék mögött. Ekkor a lány számára újra eltűnt. A csipeszeket már alig érezte. Egy ideig egyre jobban égettek, de ekkorra már szinte semmit nem érzett. Később a háta mögül hallott valamiféle mozgást. A férfi érintését érezte az állán. A férfi megemelte Petra fejét a kezével maga felé fordította, majd megcsókolta. Éppen hogy összeértek az ajkaik. De hosszan tartott és a köztük lévő összes szenvedély benne volt. Eközben a férfi óvatosan a ruhán keresztül megérintette a csipeszeket a lány mellén és elkezdte mozgatni, csavargatni. Ez már nem fájt neki, inkább csak kellemes volt. A férfi megsimította a lány arcát és újra elment.

Mikor a lány lépteket hallott, megcsapta valami illat az orrát. Tojásrántottáé. A férfi tányért tett az asztalra. Kanál ért a lány ajkához, benne a gőzölgő tojással. Ő engedelmesen kinyitotta a száját.
Hozzászólások
További hozzászólások »
SunoLeon ·
nagyon gagyi

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: