Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Gondolatok

Gyönyörű, sétára csábító őszi nap volt. A nő mélázva indult el, hívta a természet. Na, nem úgy! :) Elindult hát, nyakába vette a bűzös várost, átbuszozott a már jól megszokott, de el soha nem fogadott dugókon, és csak akkor érezte, milyen jól tette, hogy így döntött, mikor odaért. Pont erre vágyott. Csodálatos színekben pompázó fák, kellemes, már-már idegesítő csend vette körül. Tovább baktatott. Itt-ott meg-megállt, nézte a csókolózó szerelmespárokat, fiatalokat, idősöket egyaránt. Szépek, boldogok! Ez jutott róluk eszébe, miközben saját párjára gondolt, aki valahol messze tőle, a város másik végében dolgozik. Irigyelte a párokat, de cseppet sem az érzéseiket, inkább csak az időt, amit együtt tölthetnek, így meghitten.

Arra gondolt, bár megtehetnék ők is. Néha! De tudta, sokat vár. Hisz az ő élete boldog, kiegyensúlyozott, mindene megvan, amiről – sajnos - sokan csak a mesékből hallanak. Tudta, hogy szerencsés. Oly ritka manapság 16 év kapcsolat után, hogy ilyen tiszta, őszinte szerelemmel szeresse két ember egymást, mint ahogy ők. Két gyönyörű gyermekkel büszkélkedhetnek, és bár vannak gondjaik, parázs vitáik, ők mindig felülkerekednek rajtuk.
Így elmélkedett, miközben fájón tört rá a magány. És a lelkiismeret furdalás.

Hisz miért érzi úgy, hogy hiányozik valami? És legfőképpen, mi az, ami hiányzik? Miért elégedetlen? Szégyellte magát! Szégyellte, hisz mások pont az ő kapcsolatát irigyelték, mindenki ilyen boldogságra vágyott környezetében. Ilyen szerető, hűséges párra, aki csak a családjáért él, dolgozik reggeltől-estig, végkimerülésig. Aki hazaérve fáradtan, de mosollyal arcán, csókkal köszönti kedvesét, gyermekeit. Aki ennyi év után is őrült vágyat érez, ha ránéz szerelmére, és aki ugyanolyan szenvedéllyel képes szeretni őt minden nap. Akivel még mindig élmény a beszélgetés, aki még mindig meg tudja nevettetni, aki még mindig tud újat mutatni.

Akkor miért?
Hiszen szereti a férfit, tiszta szívből. Élvez minden együtt töltött percet vele és gyermekeivel. Örömmel tölti el, ha gondoskodhat róluk, még ha olykor neheztel is picit az ugráltatások miatt, ez az élete. E nélkül elveszne.
Mégis az érzés, hogy valami hiányzik, nem hagyja nyugodni.
Befészkelte magát az elméjébe.
Nézte a tóban úszkáló kacsákat, és irigyelte őket. Milyen sokan vannak, milyen gondtalanok, mennyire könnyű az ő életük.
Mosolyogva nézte az egyik kacsa-családot, amint édesen totyogtak a tó partján, csipegetve a kenyérmorzsákat. Hosszan nézte őket, míg el nem tűntek a szeme elöl. Ekkor ő is feltápászkodott, kicsit kinyújtózta elgémberedett izmait, most jött rá, milyen régóta ül is ott.
Indulnia kell. Kissé szomorúan, az egyhangú hétköznapok súlya alatt indult hazafelé, mikor meghallotta.

Fülsüketítő volt a hang, mely felébresztette a még mindig elmélkedő nőt gondolataiból. Sietve indult a hang irányába, és mikor odaért, döbbenten nézte a kacsát az úttesten. Élettelen teste mellett hangos hápogással siratta őt kedvese és 5 pici gyermeke.
Ekkor döbbent rá mekkora ostoba is ő!
Könnyes szemmel, de szívében mérhetetlen szerelemmel és boldogsággal indult el oda, ahol a lelkében dúló háborúra gyógyírt találhat!
HAZA A CSALÁDJÁHOZ!
Hasonló történetek
3824
Hirtelen ágrecsegést hallottak. Felkapták íjaikat, hogy rögtön lőni tudjanak a medvére. De a bokrokból három ló tűnt elő. Az egyiken Nabaha, a másikon Jeny ült a harmadikat meg kötőféken vezették. A két lány teljesen ki volt pirulva. Ruhájuk rendezetlen volt...
4138
Jelenleg 13 éves vagyok.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Tűzmadár ·
Értem, mit akarsz kifejezni, de olyan hibákkal tetted, amik kizökkentik az olvasót az általad átadni kívánt hangulatból. Legközelebb mutasd meg Hétköznapinak, mielőtt felteszed. Viszont jó a téma, az elképzelés, de marad bennem egy kérdés. Vajon mennyi ideig tart ki a kacsa halála? Mármint mennyi ideig űzi el a nőből azokat a gondolatokat, hogy a párja túl sokat dolgozik, és túl keveset van vele, a családjával?
beno75 ·
Köszönöm az értékelésed, viszont nem értem, miért is lenne fontos azon gondolkozni, vajh meddig tarthat a nőnél a felismerés, hogy a boldogságát a családja jelenti? Ha erre kerestem volna a választ, bestsellert írhattam volna, hisz bevallom, én magam sem tudom. :) Ez egy kiemelt hangulat, mely egyeseknél egyszer, másoknál többször jelentkezik élete során. Sőt, van, aki így éli le egész életét, a felismerés érzése nékül, s van, akinél sosem jelentkezik. Ha mindezekről külön-külön írtam volna, sosem lenne vége. Lehetne persze tovább ragozni, de szerintem felesleges. Hisz, ha példával akarok élni, a szerelmes regények sem fejtik ki, meddig fog tartani a nagy szerelem. Egész egyszerűen a végén jön a happy end és ennyi. :)
Természetesen köszönöm, hogy véleményezted, hisz ha nem is értünk egyet mindenben, örülök az építő kritikának is! :)
Szép napot Neked! :)


bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: