Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

gondolat...

Hittel kapcsolok minden apró gondolatot, ami felszökken a fejembe, eltolja minden vágyam, és a térbe löki őket. Bele az üres légbe. Áttöri a koponyád, behatol és felrobban agyad tekervényei között.
Aztán, ha látom a füstjét, nem bírok magammal - lángokat akarok! Égesse az egész szobát! Vidd magaddal a világodba, hogy minden, amihez közöd van, átvegye a lángnyelvek forró csókját.
Ilyenkor látom értelmét, hogy lélegzel. Minden szívdobbanásod vért pumpál a gondolataimba.
Ha már nem lehetsz eszközöm, felemellek magam mellé, aztán letaszítalak, hogy darabokra hullj, ahonnan törött csontjaidtól már nem tudsz felmászni sehova, és akkor arcodba törlöm az enyémet, hogy minden rezdülésemet rád írjam. A szád szélén csordogáló vért megízlelem, a szemembe kenem, és mosolytól torz ajkaim a tiédre helyezem. A lelked száll át rajtad. Érzem, ahogy el akar érni, de túl gyenge, hogy megtegye.
Megáll minden. Csak egy pillanat, egy röpke tükörképet mutat egy penge. Rólam. Csodálatom tárgya néz rám belőle. Erőtlen hörgésed a himnuszom. Ha tehetném, örökké hallgatnám, de olyan erősen vágyom rád, hogy nem lehet.
Ahonnan jövök, oda viszlek magammal. Oda, ahova soha nem akartál menni - túl mélyre, hogy magad megtaláld, túl magasra, hogy belém láss.
Látni akarom, mennyi erőd van még. Végig simítom a karod, s kifolyik minden mérged. Majd a hasad, s végre meglátlak. Millió tekervény vagy - gőzölgő kupac. Ahogy sikítasz - nekem szól. Végre őszinte vagy.
Hasonló történetek
25077
Norbi látva kiéhezett puncimat, magára rántott és megkeményedett bimbóimat kezdte csókolgatni. Én pedig megleptem őt azonnal, hogy a farkára csúsztattam vágytól izzó puncimat. Gyönyörű nagy farka volt és mélyen belémhatolt. Ekkor Roland mögém helyezkedett és lassan elbarangolt csodálatos popsimban...
29475
A barátom aludt, mi csendben bevonultunk a kisszobába. Ott végre levetkőztük a maradék gátlásunkat és a ruháinkat is. Elővettem a vibrátoromat. A formás kerek mellek látványára a puncim egyre jobban nedvesedett. Meztelenül lefeküdtünk az ágyra és ő csókolgatni kezdte a testem. Mindenhol. Kezdte a nyakamnál és egyre lejjebb haladt...
Hozzászólások
További hozzászólások »
hatsobejarat ·
Fésületlen benyomást kelt, de érdekes.

Claudi ·
Ha sikerült jól értelmeznem, ez egy figyelemreméltó írás !!!

Kenneth ·
Zűrzavaros, vagy túl tekervényes. Valaki értelmezné nekem?
Life ·
Persze :)

Az első bekezdés tulajdonképpen negatív gondolatok bántó szavakká, veszekedéssé való formálására utal. Először megfogalmazódik, aztán kimondottá, kézzel foghatóvá és a másik fél számára idegesítővé, v bántóvá válik. És ha már sikerült megbántani, akkor vésődjön csak bele a emlékezetébe, hagyjon nyomot a személyiségén ("vidd magaddal a világodba") - elgondolás hajtja tovább a cselekményt.
Főhősünk vérszemet kap a megbántódást mutató áldozatán, és ez táplálja dühét és gyűlöletét ("Minden szívdobbanásod vért pumpál a gondolataimba").
A másikat eszközévé teszi, "uralkodik" rajta, a vége pedig egy érfelvágás és kibelezés. :)

A főhős nagyon haragszik áldozatára. A végén pedig ott van egy utalás, hogy a múltbéli hazugságok miatt teszi mindezt vele, mert minden szavát hazugságnak érzi, és meg akarja tudni, hogy ki is valójában a másik. ("Végig simítom a karod, s kifolyik minden mérged. Majd a hasad, s végre meglátlak. Millió tekervény vagy - gőzölgő kupac. Ahogy sikítasz - nekem szól. Végre őszinte vagy.").
Kicsit furcsa eszközöket használ, az tény. De ki az, aki még nem volt nagyon dühös, mert átvágta valaki olyan, akiben mindennél jobban megbízott? :)

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: