Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Gimis lányok (7. fejezet: A parkban)

Gimis lányok
7. fejezet: A parkban

-------------------------------------

Írta: Frank Brown
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
2007. szeptember

Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>

*************************************

Pam újra készenállt a kefélésre, de Derek felkelt az ágyból. Ezúttal nem vitte ki ölben a lányt nappaliba, úgyhogy Pam utána kellett menjen.

Jeff a díványon ült szétterpesztett lábakkal, Cissy pedig előtte térdelt a padlón, és a golyóit nyalogatta. A srác Derek-re kacsintott:
- Öregem, ez a lány olyan, mint egy kiscica. Csak nyal, és nyal, és nyal...
- Nincs már időnk - mondta Derek.
Jeff a faliórára pillantott.
- Basszus! Mozogjunk!
Verni kezdte a farkát, és Cissy arcába nyomta a golyóit. Hirtelen spriccolni kezdett a farkából a sperma. Cissy lenyalta a fehér anyagot, de közben az arcára is jutott belőle. Rácuppant a makkra, és úgy szopta, nyelte a gecit. Mikor a srác végzett, elengedte a farkát, Cissy pedig szépen letisztogatta. A srác odatartotta neki a kezét, és Cissy azt is lenyalta.

- Kapjátok fel a ruhátokat, és tűnjetek el - mondta Jeff. Ellökte Cissy-t, és felállt a kanapéról. - A barátnőink negyedóra múlva itt lesznek. Gyerünk, öltözzetek, és nyomás.
- A barátnőtök? - kérdezte Pam. És ő még azt hitte, hogy Derek-kel lehet valami. A srác csak kacagott.
- Ne aggódj, kicsim! - mondta, és kezébe fogta Pam arcát. - Újra meg foglak baszni. Csak mert van egy komoly barátnőm, még nem jelenti azt, hogy ne dughatnék meg néha egy kis gimis csajt. - Odahajolt a lányhoz, és megcsókolta. - Most legyél jó kislány, és öltözz fel gyorsan.

Pam és Cissy félórával később már a parkban üldögélt a kacsaúsztatónál. A vidám gördeszkások még mindig ott trükköztek a tó körül.
- El se hiszem! - jelentette ki Pam. - Kihasználtak minket!
- Én még mindig bizsergek - mondta erre Cissy. - Ki tudnék bújni a bőrömből.
- Te megbolondultál - mondta Pam. - Alig bírsz járni. Az a szőrös majom jól elbánt veled, ha engem kérdezel.
- Fájt, de azért jó volt - mondta Cissy. - Pont úgy volt, ahogy Jeff mondta. Napokig kefélhetett volna még. Annyira jó érzés, hogy már nem vagyok szűz!

Pam elvörösödött.
- Tönkretettek minket - mondta. - Nem tudom, most mit csináljak.
- Nem is hiszem, hogy Derek megdugott - mondta Cissy. - Ugyanúgy jársz, mint eddig.
- De még mennyire, hogy megdugott! - mondta Pam. - Ha nem tette volna, most nem lennék ilyen szomorú. Kihasznált engem, aztán kirúgott, mert átjön a barátnője. Valószínűleg most őt keféli.
- Lehet, hogy mind a négyen együtt csinálják - csillant fel Cissy szeme. - Egy igazi orgiát nyomnak!
- Piszkos a fantáziád - mondta Pam.

Az egyik gördeszkás srác odagördült hozzájuk, rájuk vigyorodott, aztán elhúzott megint.
- Mekkora kretén! - fintorgott Pam. - Csak nézz rá!
- Szerintem aranyos - mondta Cissy.
A gördeszkás megint odagördült, és idiótán vigyorgott. Pam elfordult, úgy tett, mintha a kacsákat figyelné. A deszkás srác megállt előttük, és rájuk köszönt. Pam nem válaszolt, de Cissy megkérdezte a srác nevét.

- Jack - mondta a fiú. Magasabb volt, mint a lányok, és egy tankot ábrázoló póló volt rajta. A nadrágja a térdéig ért, a fején az elmaradhatatlan baseball-sapka virított.
Tűnj el, tökfej, gondolta Pam.
- Akarsz egy szopást? - kérdezte Cissy.
A srác leesett a deszkájáról.
- He?
- Ha akarod, a bokrok mögött leszoplak - mondta Cissy.
- Ez most komoly? - kérdezte a fiú.
- Gyere a bokrok mögé, és megtudod! - mondta Cissy.

Pam majdnem annyira megdöbbent, mint a srác. Ki akarta osztani Cissy-t, de a lány felkelt a padról, és a bokrok mögé húzta a gördeszkás srácot. Pam egy percig csak bámult utánuk, aztán ő is felállt, és követte őket.

Mire odaért hozzájuk, Cissy már a srác előtt térdelt, és épp a sliccét bontogatta. A fiú nadrágja lecsúszott a térdéig, és előugrott fiatal, vágytól duzzadó, ütemesen lüktető farka. A fiú a fűre dobta a deszkáját, és lekapta magáról a pólóját, de közben már remegett a lába. Pam meglepődve látta, hogy a srácnak egész jó, izmos teste van.

- Jó nagy farkad van - mondta Cissy. Megragadta a fasz tövét, és megszagolta. A makk elkezdett vörösödni, és a végén megjelent egy kis előnedv. Cissy fogást váltott, és mosolyogva figyelte, ahogy a tiszta előnedv lecsurog róla.

Pam tátott szájjal figyelte a jelenetet. Le volt nyűgözve: Cissy tényleg a kezében fogta a srác farkát! A fiú lihegni kezdett, mintha fuldokolna.
Cissy vigyorogva bekapta a faszát, és tövig szívta a szájába.
- Ohhhhhh! - nyögte a srác, és megrándult a válla. - Ahhhhh!
Behunyta a szemét, és előretolta a csípőjét. Cissy szörcsögve szopni kezdte.

Pam puncija nedvesedni kezdett. A srác arcán látható élvezet, no meg a Cissy száját kitöltő kőkemény farok teljesen felizgatta. Cissy a jobb kezét a nadrágja alá csúsztatta, és simogatni kezdte magát, miközben a srácot szopta. Erre Pam sem szégyenlősködött tovább, ő is a nadrágja alá nyúlt, és simogatni kezdte a punciját. Sőt, a középső ujját fel is dugta magának.

- óóóó szopjad! - nyögte a srác. - Szopjál le!
Megragadta Cissy szőke fejét, és baszni kezdte a száját.

Pam a srác mellé állt. Kihúzta az ujját a puncijából, és nedvét a srác mellbimbójára kente, aztán bedugta a srác szájába. A fiú éhesen beszívta, és hirtelen telelőtte Cissy száját a gecijével.

- Ennyi! - nyögte a srác remegve. Merev farkából csak úgy áramlott a geci Cissy torkába. Pam vigyorogva megcsavargatta a srác mellbimbóit, amire a fiú csak nyögni tudott. Aztán mikor Pam megcsókolta, már hevesebben reagált, benyomta a nyelvét a lány ajkai közé. Pam figyelte, ahogy a srác szeme lüktet az ejakulációjának ütemére. Beszívta a nyelvét, és csavart még egyet a mellbimbóin.

Mikor a srác végzett, a lábai összecsuklottak, és a földre rogyott. Nedves farka a hasára lógott, a nadrágja még mindig ott hevert a lábán.
Cissy lenyalta a gecit az ajkairól. Arcán látszott, hogy vérszemet kapott.
- Ki a következő? - kérdezte, és Pam mögé nézett. Pam fiúhangokat hallott, megfordult, és öt fiút vett észre maga mögött. Mindegyiküknél gördeszka volt, de a jobb kezük merev farkukat szorongatta.

A legközelebbi srác mezítláb volt és póló nélkül. Ledobta a deszkáját és a nadrágját, és oda akart menni Cissy-hez, aki nagyra nyitott szájjal és kinyújtott nyelvvel várta, de Pam lecsapott rá, és letérdelt elé, és bekapta a farkát.
- Ohhhhh! - nyögte a srác, és a farka megremegett Pam szájában. - Szopjál!

Pam megpörgette a nyelvét, és nagyot szürcsölt a fasz alján, közben a golyóit simogatta. Ütemesen mozgott rajtuk a kezével, a farkát meg még mélyebbre szívta.
A srác kezdett lihegni.
- Uhhhh, ohhhhh! - nyögte, és már el is öntötte forró gecije Pam torkát. - Ahhhhh!
Pam hevesen nyelte az anyagot. Örömmel érezte, ahogy a srác farka a szájában lüktetett. A kőkemény, fiatal faszon erős lökések áramlottak át. Pam keményen szopott, annyira kívánta a gecit, hogy legszívesebben egyenesen a srác golyóiból szívta volna. Mire végzett, a srác már nyüszített. Kihúzta a farkát Pam szájából, a lány pedig elégedetten törölte meg a száját. Megnézte, mi a helyzet Cissy-vel, de alig bírta elhinni, amit látott.

A szőke kis kurva a füvön feküdt, a lábait egy meztelen srác köré fontam aki keményen baszta.
- Bassz meg! - kiáltotta Cissy, és a srác testéhez nyomta a mellét, a csípőjével pedig igyekezett felvenni az ütemet. - Áááá... Bassz meg!

Mostanra már mindegyik srác levetkőzött. Ketten még semmit sem kaptak, úgyhogy odaléptek Pam-hez. A lány kissé remegett, de levette a ruháit. Az egyik fiú megragadta hátulról, és négykézlábra lökte.
- Mit csin... - kérdezte Pam, de a hátulról a puncijába hatoló farok elhallgattatta. - Jaaaj, én...
De megint el kellett hallgatnia, mert a másik deszkás elétérdelt, és a szájába nyomta a farkát.
Pam érezte, hogy kezek zárulnak a derekára és a fejére. Két fasz hatolt a testébe: az egyik a puncijába, a másik a szájába. A két fallosz keményen mozgott benne ki-be. Teljesen kitöltötte a két kemény, csöpögő dákó, amiket az ajka és a puncija egyszerre szívott be. A gyönyör átjárta a testét. Két kemény fasz kefélte ütemesen, nem kellett semmi másra figyelnie, csak a testét átjáró rudakra. Az ujjaival a fűbe kapaszkodott. A feneke csattogott, a melle ide-oda mozgott. Az erős lökéseket a karjával és a lábával próbálta ellensúlyozni. A mellbimbói úgy tüzeltek, mint a csiklója, és nagyon vágyott rá, hogy valaki a szájába vegye őket. Orgazmusra vágyott.

- Ahhhhhhh! - hörögte egyszerre a két srác, és hirtelen forró geci öntötte el Pam testét. A két fasz egyszerre nyomta belé a tüzes spermát. Pam hevesen nyelte, amit csak tudott, és közben ő is elélvezett. Annyira belerándult a teste, hogy csillagokat látott, majdnem el is ájult. Összezárta a lábát, a fenekével kis köröket írt le, úgy sajtolta ki a punciját tömő farokból a nedvet. Közben meg kőkeményen szopta az előtte térdelő srácot, az édes geci az összes érzékét elöntötte.
- Óóóóóóóóhhhh, igeeeen! - hörögte a két srác, és az utolsó cseppjeiket is Pam testébe engedték.

Szirénák szólaltak meg a közelben, úgyhogy a két farok gyorsan eltűnt Pam szájából és puncijából. A Cissy-re fekvő srác is gyorsan kibontakozott a lány öleléséből, de a farkából még csöpögött a geci. Mind az öt srác felkapta a ruháját, és mormoltak valamit a zsarukról. Egy perc múlva már sehol sem voltak, eltűntek a deszkáikkal együtt.

Cissy és Pam fáradtan szedte össze a ruháját. Mindkettejüknek zúgott a feje, de boldogan tisztogatták magukról a friss gecit. A szirénák egyre közeledtek, úgyhogy mindketten kikecmeregtek a bokrok közül. Már-már azt hitték, hogy kommandósok várnak rájuk odakint, de a lustán pancsoló kacsákon kívül senki nem volt ott. A gördeszkások is eltűntek, és a szirénák hangja is eltűnt a messzeségben. Pam és Cissy egymásra nézett, és mindketten elnevették magukat.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Homeros ·
Valóban kiváló. Gratulálok!

Pavlov ·
Köszönöm a dicsérő szavakat!

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: