Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Gimis lányok (6. fejezet: Pam is bevállalja)

Gimis lányok
6. fejezet: Pam is bevállalja
-------------------------------------

Írta: Frank Brown
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
2007. szeptember

Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>

*************************************


Pam remegett. Tudta, hogy most mi fog történni. Tudta, hogy bár Derek sosem lesz a férje, most meg fogja baszni.
- Akarom - suttogta.
- Mi? - kérdezte Derek.
- Akarom! - mondta Pam, és a puncijából csöpögni kezdett a nedv.
- Tudom - felelte Derek. - Nagyon akarod.

Hanyattfektette a lányt az ágyon, és föléhelyezkedett. Hosszan, mélyen megcsókolta, közben a farka a combjai közé csúszott, mint egy nagy, forró kígyó.

Pam teljesen belesüppedt a matracba, és boldogan szívta magába a fiatal életmentő vad, férfias illatát. Megszorította a srác izmos karját. A puncija csak úgy lüktetett.
- Készen állsz? - kérdezte Derek, és megrázta a farkát. - Akarod, hogy a puncidba nyomjam ezt a szerszámot? - Lenyúlt a lány lábai közé. - Te aztán jó nedves vagy!
Pam meg sem tudott szólalni. A torka teljesen kiszáradt. Túl erősen remegett.
Derek lenyalta a kezéről a lány nedvét.
- Mmmm! Szeretem fiatal punci ízét!
Lecsúszott a lány lábai közé, és belenyalt a lüktető puncijába. Pam hangosan felnyögött. A srác az ajkai közé csippentette a lány puncijának ajkait, majdnem leharapta, úgy szopogatta. A lány puncijából csak úgy folyt a krémes folyadék, a srác meg buzgón nyeldeste.

- Ez ám a finomság! Ezek a fiatal puncik mind ilyenek! - dőlt hátra a srác. Kezébe fogta a farkát, és végigmérte a lányt. Lekent egy cseppet a makkja hegyéről, és Pam hegyes mellbimbójára kente. A farkán újra megjelent egy kis előváladék, de azt már a lány ajkára kente. Pam lenyalta a srác ujjait, egyszerre volt édes és sós. Feszülten figyelte a lüktető, hatalmas faszt. Alig hitte, hogy csak pár perce szopta le. Hogy férhetett a szájába ez a hosszú, vastag szerszám?

Még jobban széttárta a lábait, és megsimogatta tűzforró punciját.
- Bassz meg! - suttogta. - Kérlek, Derek, dugj meg!
- Te is szűz vagy, mint a barátnőd?
Pam bólintott.
Derek elvörösödött, vigyorogni kezdett, és rántott egyet a farkán.
- Ez nagyon felizgat, bébi. Még sosem csináltam szűz lánnyal.
- Légy óvatos! - suttogta Pam. - Nem akarom, hogy fájjon!
- Majd vigyázok - mondta a srác.

Újra a lányra ereszkedett, és a lába közé irányította a farkát. Pam puncija teljesen kitárult, csöpögve várta a behatolást. A srác farka teljesen kitöltötte a puncit, és a makk lassan eltűnt benne.

Pam zihálni kezdett. Ennyire még sosem nyílt meg a teste. Ahogy a srác makkja a hártyájának feszült, lábait a srác derekára fonta, körmei a hátába vájtak.

Összeszorította az ajkát, és Derek szemébe nézett.
- De durva kiscsaj vagy! - nyögte Derek. - Kibaszott szűk a puncid!
És beljebbnyomta a farkát.

Pam szája és szeme tágranyílt. Vett egy nagy levegőt, úgy érezte, sikoltani fog. Belekapaszkodott a jóképű vízimentőbe, mintha maga is fuldokolna.
- Ahhhh! - nyögte Derek, és a farka tövig szaladt Pam puncijába. - Óóóóóó...

Pam nem mozdult. A puncija égett, de nem azt a sajgó, nyilalló fájdalmat érezte, amire számított. Nem hallott semmilyen szakadást, mint ami Cissy puncijánál hallatszott, amikor Jeff áthatolt rajta, csak annyit érzett, hogy még több forró nedv áramlik a puncijából. Derek felnevetett, és megcsókolta a lány arcát.
- Nagyon aranyos vagy, kislány! Mostmár teljesen benned vagyok! Éreztem, ahogy elvettem a szüzességed! Nagyon forró odabent!

Derek megmozgatta odabent a farkát, ettől Pam teljesen elvesztette a fejét. Nyögdécselt és sóhajtozott, majdnem spriccelt a puncija az izmos srác alatt.

Minden szívdobbanásra összehúzódott a puncija, érezte, ahogy vadul lüktet a vér az ereiben. Olyan érzés volt, mintha Derek farka a teste részévé vált volna.
- Kezdhetem a dugást, kicsim? - kérdezte Derek. – Készen állsz?

Pam felnyögött, meg sem bírt szólalni, csak bólintott. Derek mozogni kezdett rajta. A lány megmozdította a csípőjét, próbált a farokra cuppanni.
- Ez igen! - hörögte Derek. Te is érzed, kicsim?
- Igen! - nyögte Pam. - Igen, igen, jaaaj, Derek!

Ide-oda mocorgott az ágyban, a feje egyik oldalról a másikra dőlt. Szerencsére a srác hosszú, izmos hátába szilárdan bele tudott kapaszkodni. A melleit a fiú sima melléhez nyomta. A hosszú fasz minden centije elektromos töltésként járta át a lány belsejét. Derek szeme elhomályosult a gyönyörtől. Teljesen ráereszkedett a lányra, módszeresen baszta a punciját. A puncilé a farkára ragadt, és ahogy megforgatta a lányban a dákót, mindketten hangosan felnyögtek.

- Nagyon szűk vagy! - búgta a lánynak. - Asszem, még sosem basztam ilyen szűk lányt! Majdnem elélvezek minden lökésnél!

Pam szíve vadul kalapált. A srác minden mozdulatába beleremegett a teste. Derek a füléhez hajolt, és belenyalt, ettől az egész teste libabőrös lett.
- Bassz meeeg! Keményebben! Gyorsabban! - kiáltozta, és Derek nagyobb sebességre kapcsolt. A farka vad cuppanásokkal dolgozott a nedves punciban, és a nedvek a lány fenekére is lefolytak.
- Uh! Uhhh! Uhhhhh! - nyögött Derek, és már csöpögött róla az izzadság.
- Derekkkk! - vinnyogta Pam, elélvezett. A körmei olyan mélyen a srác hátába vájtak, hogy kiserkent belőle a vér. - Áááááááááááá...

Derek behunyt szemmel élvezte, ahogy Pam puncija lüktet a farka körül. Minden izma megfeszült, hátraszegett fejjel várta, hogy újra megmozdulhasson. De aztán kitört belőle a forró sperma, és elárasztotta a lány lüktető punciját.
- Ahhhhhh!" - kiáltotta Derek, és a lány karjaiba zuhant. A farkából egyre csak jött a geci. Pam finoman mozgott a puncijával, a srácból minden cseppet kisajtoljon. Derek fáradtan csókolgatta az arcát, aztán mélyen a szájába nyomta a nyelvét. Pam boldogan nyelte a fiú nyálát, közben a puncija csak úgy szívta a gecit. A nemi szerveik egyszerre lüktettek, az orgazmus minden erőt kiszívott a testükből. Pam érezte, ahogy Derek farka puhulni kezd, s mikor a fiú kihúzta belőle, a lány felsóhajtott.

Derek felkelt, és megint fölémászott. Mosolyogva a lány arcához nyomta vastag farkát, és szétkente rajta a sperma és a puncilé keverékét. Pam kinyitotta a száját, beengedte a srác farkát, éhesen szopogatta, és lenyelte róla mindent.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Sinara ·
Megint egy olyan rész, amiben alig történik valami. Ez ikább egy rész kellett volna hogy legyen az előző kettővel együtt.
Amúgy ezeket a fejezetcímeket te adtad hozzá.
Pavlov ·
Ezeket a fantasztikusan ötletes fejezetcímeket én találtam ki, valahogy üresnek tűnt a puszta számozás.

Sinara ·
Értelemszerűen az utolsó mondatom kérdés volt, csak elrontottam az írásjelet.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: