Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Futokaland - Alex spicces lesz

- Mindjárt megvagyok! - kiáltja le Kyara barátnőjének az emeleti fürdőszobából.
Kyara fönt a fürdőben készülődik, borotválja magát, majd tusolási szertartásba fog.
- Aha! Ismerlek! Addig olvasgatok, ne aggódj, majd kitalálunk valamit Sammel, ha befut!
- … csak hagyj nekem is belőle! - Hallatszott gurgulázó hangja...bár kétlem, hogy arra gondolt, ami ezt követően történt.

Alex várta is meg nem is, hogy befusson Sam mielőtt Kyara elkészülne. Nemrégen járt a srác a Kyarával, jól megvoltak, bár nem úgy festett, hogy bármelyiküknek is élete Nagy Ő-jét jelentené a másik. Töltött magának egy pohár fehérbort, Kyara mindig tartott igen klassz évjáratokat otthon. Ahogy belemerült valami igen elmés cikk olvasásába jól esett a hűvös észak-olasz fehérborból kortyolnia. Futókalandok, nahát!
Időnként elmosolyodott, mikor arra gondolt, hogy Kyarának pontosan mit is jelent egy ilyen alapos randi-felkészülés: gondosan minden millimétert fazonra igazítva hagy, és gyakran nem is bír ellenállni a közeli érzékeny pontok kényeztetésének. És a víz csak csobog, egyre csak csobog. Brrrrr teljesen libabőrös lett! Sokat beszélgettek mindenféléről a csajokkal egy-egy esti borozás kapcsán, persze garantáltan fiúmentes alkalmak voltak ezek.

Kopogtak, Sam lépett be. Harmincas sportos magas pasi, jól szituált, visszafogott értelmiségi. Amolyan ideális alany.
- Szia Sam, jó hogy jössz. Kyara mindjárt kész...mondta vagy háromnegyed órája – húzta mosolyra a száját kivillantva hófehér fogait. Volna kedved inni velem egy pohár bort?
Volt. Újratöltöttek.

Koccintás után kissé spiccesen már Alex szemelvényeket osztott meg Sammel a felfedezett cikkből. A konyhapulton tartotta a magazint, és a pultra támaszkodva háttal a fiúnak kacagva olvasott, majd hevesen vitatkoztak a behivatkozott adatokon, miszerint ki, kivel, mennyit.
Meleg nyári nap volt, és a magassarkú szandálon és a rövid ruhán kívül szinte semmi sem volt rajta.
Kihívóan rákönyökölt a konyhapultra, megfeszítve evvel sportpályán edzett hátát és tomporát.

- Nem veszem eszre a domborműved, Alex! - civódott Sam jelezve, hogy nem hagyja figyelmen kívül a jelenség.
- Sajnálhatod, pedig... Gondold meg szivike – búgta, félig hátrafordítva fejét.
- Mi lelt téged, Alex? Szóba sem állsz velem jóformán máskor.
- Ha rám hallgatsz, nem húzod az időt, kissrác! Nemsokára elzárja a vizet Kyara, és akkor már nem vállalok felelősséget az észrevétlen kefélésért. Ha te állsz, akkor én is kacsintott Alex.

Jól nézett ki Alex a világos lenge nyári ruhában, spagetti pántok szaladtak a derekától felfelé szinte egész hátát szabadon hagyva, és a pántokat meg szinte semmi nem tartotta vállán.
Feltehetően véletlenül felcsúszott kissé az amúgy sem hosszú lenge nyári ruhácska. Az olyan ruhadarabok, mint ami kikandikált alóla nem kifejezetten fásultságot váltottak ki Samből.
Sam nyelt egyett és alig észrevehetően közelebb lépett. A fehérnemű, mely inkább fekete volt egyébként, alig tartalmazott anyagot. Vékony pánt ölelte körül ezt a szemtelenül karcsú, vékony de izmos derekat, majd egy még finomabb változat indult útnak és veszett el nyomban a farpofák között. Szinte húzták a szemet magukkal!!!

- Mindig nézel, szinte felfalsz – nyomta meg a szavakat – most lehetne...gyere!
Sam még nem tudta, de sejthette volna, hogy elveszett. Bevonta bűvkörébe – mely úgy érintéstávolságon belül veszélyesen erős – ez a gyönyörűséges, kígyózó bestia, aki magában akarta érezni barátnője kedvenc játékszerét. Talán csak gyakorlat, vagy a játék kedvéért?

A ruhácska már látni engedte a domborodó formás fenekek nagy részét. Alex sudár alkata ruhában, vagy anélkül is bámuló szemeket vonzott magára rendszerint.


Ahogy beszélt, lassan hol jobb, hol bal térdét hajlította be leheletnyire, aminek következtében jobbra-balra ringott a csípője.

Sam még közelebb lépett és bátortalanul cirógatni kezdte Alex hátát, fel és le szánkázva a pántok mentén. Sam hálás volt a méretes sliccért, és másik kezével néhány mozdulattal kiszabadította péniszét közben a ruhája fogságából.
Farkát a lány combjai közé illesztette, simogatta, és tagadhatatlan, hogy viszonzásul a végtag életre kelt, erősödött, vastagodott és Alex határozottan észlelte jelenlétét combjai között.
Lassú előre hátra tánc indult, és ahogy időnként a csöppet sem száraz nagyajkakhoz ért, a spagettipántok gazdája meg-megrándult...de csak úgy dekadensen.
Sam keze alatt lüktettek a formás keblek, hegyesen domborítva a vékony ruhácskát elől.
Sam feje lüktetett, Alex már szinte hasalt a pulton, pinája csillogott a nedvességtől. Beirányította a hegyét, és némi körkörös mozgással, finom ki-be játékkal egyre beljebb eresztette magát.

- Aha.....értem már, miért olyan lelkes Kyara. Jó farkad van, Sam!
Sam nem volt sem gyámoltalan, sem kezdő, de be kellett vallania, hogy ez a nőstény, simán lenyeli keresztben, ha akarja.
- No várj csak! - gondolta

Alex hátra sem nézett, talán előrébb hajolt, hogy feneke még inkább kidomborodjék, hátranyomta magát, míg Sam izmos combjai fel nem tartóztatták. Be kellett lássák, hogy gyakorlatilag húzogatta magát a pukkanásig feszült, lüktető farkon.

Színlelt unalommal tovább lapozgatta a divatmagazint maga előtt, ámbár mozdulatai jóval szögletesebbek lettek, és a lapokat is csak automatikusan hajtotta tovább, ujjait gondosan nedvesítve előtte...talán hosszabban is, mint úgy általában ez lapozáshoz szükséges.

Sam élvezte a finom szűk helyet, mely gyengéden fogadta magába. Lassan mozgott előre hátra, majd Alex csípőjét tartva a nő egész testét ringatta tovább. Alex karcsú ujjai megremegtek, és kihívóan önkénytelelenül önálló életre keltek.
Lassú csúszás ki majd be és újabb erőteljes tartás. Alex láthatólag élvezte.

Sam elvesztette a fejét és Alex csípőjét maga felé rántva hevesen kefélni kezdte. Nem maradt válasz nélkül, és szerencséjükre a hangos dorombolását elnyomta az emeleten zubogó víz. Alex megszűnt dominának lenni, őszintén élvezte a hirtelen jött kényeztetést.
Sam kétségbeesve gondolkozott, hogy mi legyen? Mégsem pumpálhat tele egy másik nőt barátnője lakásában, még akkor se, ha kifejezetten ártatlannak érezte magát az ügy elfajzásában. Ha még időben kihúzza és Alex fenekére élvez, akkor azt sem fogja megköszönni neki.

Alex egy pillanatnyi józanságmorzsát kihasználva valószínűleg hasonló gondolatokat forgathatott. Mindkettőjük mozgásán érezhetővé vált a feszültség. Alex újra észlelni kezdte, hogy melyik oldalon is jár a magazinban, Sam meg lassított.
Alex kifordult oldalra, hogy Sam kicsusszant belőle.
- No...de! Dadogta a srác, pedig hasonlóan kellett volna maga is tegyen, ha ugyan bírt volna.

Alex újra ellenállhatatlanul mosolygott, a kis nyári ruha visszakerült korábbi helyére eltakarva a rendesen összemaszatolt combokat és feneket. Alex szembefordult Sammel – mai este először – és kínzóan lassan benyúlt a pinájába, magát röviden simogatta, majd ujját az elképedt Sam ajkai közé csúsztatta, csak úgy a miheztartás végett. Meg volt ugyan lepve, de mohón lenyalta.
- Keress majd meg egyszer, ha komolyan is gondolod, fiúka!

- Szia Kyara, mennem kell - kiabált az emeltre távozóban.  - Mulassatok jól -mosolyodott el látva Sam vágyaktól feszülésig töltött szemét.

Alex léptei még el sem halkultak a ház előtti járdán, mikor Sam lerúgta cipőjét, kibontotta övét, a nadrágját leengedte a földre és elindult felfelé a lépcsőn...
Hozzászólások
spontanszex ·
Izgalmas szituáció de mire beleélhettem volna magam már vége is lett :o Kíváncsian várom a többi írásod!:)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: