Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Fülledt

Ahogy belépsz a terembe, megcsap az állott izzadtságszag. Körbenézel, asztalok két hosszú sorban, rajtuk gyűrött, marhapörkölttől foltos terítő. Kések, villák összevissza, tányérokban ételmaradék, használt szalvéták meg pár ember.
Látszik, itt nemrég pezsgett az élet, de mostanra kiment belőle minden buborék. Az első asztalsor közepefelé egy ízléstelenül sminkelt anyuka szidja kisfiát, amiért az összekente a fehér ingét csokoládétortával.
Kevéssel mellettük egy részeg bajszos férfiember hiszi azt, hogy megkaphatja a mellette ülő hölgyet egy éjszakára, ha vörös fejjel, üveges szemekkel, száját széles mosolyra húzva, bágyadtan bámulja őt. Talán csökkentené a sikerbe vetett hitét, ha látná magát kívülről, és észrevenné, hogy a bajszán halászlémaradék csüng.
Az asztalsaroknál egy termetes férfi összeszáradt zserbó szeletet zabál, miközben kifejezéstelen ábrázattal bámulja a táncparkettet, ahol egy korosodó pár csárdásozik ráérősen.
A zenekar fáradt zenéje szól. A szaxofonos fekete nadrágban, olcsó alkalmi cipőben, mellkasig kigombolt verítékkel átitatott fehér ingben játszik. Nyakában vékony aranylánc. Az énekes már nem énekel, unott fejjel ül egy hokedlin, megmelegedett sörét iszogatja.
Hasonló történetek
15348
Kimentünk a homokba és végigcsókolta a meztelen testem. Gondoltam, hogy gyönyörű estém lesz. Simogatta a melleimet, szívogatta a kemény mellbimbómat. Egyre lejjebb haladt a szájával. A combom belsejét puszilgatta és közben az ujját bedugta az akkor már nedves pinámba és a G-pontomat masszírozta. Nagyon ügyesen csinálta, eszméletlenül felizgatott...
22523
Olyan őrült szenvedély lett rajtunk urrá, hogy letéptük egymásról a ruhát, és vadul csókolgattuk a másik testét. Becsúszott a lábaim közé, és a forró lucskos kis szűk puncimat csókolgatta. Nagyon imádom a fürge nyelvét. Jól megszopogatta a csiklómat majd ügyesen dugdosta a nyelvét a szűk kis lyukamba. Ezt addig csinálta míg a kélytől szédülve megnem feszült mindem izmom...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: