Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Fülbevaló / 4

Eltelt gyorsan az iskolamentes hetem, így orvosi igazolás hiányában kénytelen voltam suliba járni. Ennek függvényében szexuális kalandjaink Timivel igencsak megcsappantak, ami viszont nem ment a szex minőségének rovására. Próbáltam minden lehetőséget kihasználni, amit kettesben tölthettünk, bár a délelőttöket eleve kilőttem, hiszen suli van. Délután pedig kettőtől négyig lehettem vele kettesben, hiszen Laci rendszerint négyre hazaért.
Azért nem panaszkodom, mert így is volt minden nap két órám, amit Timi testének és szexutáni mohóságának teljes kihasználásával töltöttem. Végig keféltük a házat.
Dugtunk a konyhában a hálóban az ebédlőasztalon és alatta.


Keféltük állva, fekve, ülve. Használtuk az általam rendelt vibrátort, volt, hogy mézet folyatott a farkamra és úgy szopta. Minden de minden pozitúra ami eszembe jutott ki lett próbálva, de mindvégig az lebegett a szemem előtt, hogy vészesen telik a második hét és ennek a csodának vége szakad.


Már idő közben intéztem a kollégiumot, ahová jövő hétfőtől beköltözhettem.
Telt múlt az idő eljött a csütörtök este, amikor is Laci bejelentette, hogy péntek délutántól vasárnap estig lent lesz a Balatonnál azon a bizonyos konferencián, amit Hans totál részegen beharangozott. Az, hogy minket is meghívott szerintem totál kimaradt az emlékezetéből, mert Laci még csak említést sem tett róla.
Nem is bánkódtam egy kicsit sem, jobb dolgom lesz nekem itt mint bárhol másutt a világon. Timi sem különösebben sajnálta és azt úgy adta tudtomra, hogy pénteken este egy óriásit szeretkezett velem. Végre vele is alhattam, mellette ébredtem ami nekem maga volt a mennyország.


A szombati késő délelőttünk és a délutánunk azzal telt, hogy vásárolgattunk ezt azt ami kell, akár a háztartásba vagy nekem a koleszba, ami engem igazán lelombozott, mert megint eszembe juttatta az egyességünket, hogy hétfőn vége ennek a csodás két hétnek.
A rosszkedvem meg is maradt egészen estig, pedig Timi a kedvencemet főzte ráadásul tette ezt egy őrületes lakkosan csillogó fekete legging nadrágban ami teljesen felvette csípője, lábai de még a popsivájat vonalát is, ehhez rózsaszín ujjatlan mell alatt megkötött top, amiben a szép nagy mellei csodás látványt mutattak. Mind ehhez rózsaszín magassarkú.
Már benne jártunk az estében mikor elkészült és felém közelített két pohár borral. Leült mellém, csábosan rám nézett és így szólt:
- Ez a búcsúesténk, szeretném méltón befejezni veled ezért ma este a kedvencedet eszed a legjobb borunkat iszod és a testvéred felségét még egy este jól megdughatod.
Holnaptól viszont megváltozik minden, te betartod amit ígértél és odaadod a felvételeket, majd hétfőtől koleszba mész és ami köztünk volt az soha nem ismétlődik meg.
Én csak bólogattam és miközben koccintottunk a gondolataim teljesen magukkal ragadtak. Egyszerre voltam dühös és csalódott, valamint az a bizonyos birtoklási vágy talán kicsit felerősödött bennem. Meg akartam mutatni neki, meg akartam mutatni, hogy sajnálni fogja...
De ekkor megcsörrent a telefon, amit Timi szinte azonnal felkapott.
- Igen


- Jó estét Hans, csak nem valami baj van?


- Hogy miket?


- Az íróasztal fiókban.


- Jó, addigra meg lesz.


Letette, majd sajnálkozva így szólt:


- Hans volt. Ideutazott a céghez valami papírokért a konferenciáról és ide is beugrik a tavalyi kimutatásokért. Mindjárt itt lesz, de ne aggódj nem marad soká.


Eközben már Timi elindult a papírok keresésére. Talán ez még jól is jöhet? Talán még ki is hozhatok ebből valami érdekeset.
Ilyesforma gondolatok cikáztak a fejemben. Mire Timi visszaért kész tényekkel álltam elé.


 


- Nem szeretném ha gyorsan elküldenéd. Kínáld meg a finom kajáddal ültesd le. Itasd, érezze jól magát, hiszen tudod, Laci előléptetése a tét.


- De. . .


- Semmi de, érezze a törődésed. Én addig beülök abba a szekrénybe és figyellek. De ajánlom, hogy elégedetten távozzon.


Éppen befejeztem, mikor csengettek és Timi odalépett a kaputelefonhoz.


- Ki az?


- Hans


- Jöjjön nyitom.


Pár pillanat múlva Hans erőteljes alakja tűnt fel az ajtóban. Bebújtam a szekrénybe és résnyire nyitottam az ajtaját. Az egész nappalit beláttam az étkezővel együtt.


 


- Hans! (köszöntötte Timi) Jöjjön jöjjön. Hát ilyen sürgős, hogy maga jött érte.


- Igen Timike sürgős. Sajnos csak én férek a fontosabb céges papírokhoz egyedül hozzá és Laci is itt hagyta ezeket a kimutatásokat.


- Értem, de azért nem utazik vissza azonnal?


- Nem nem. Az éjszakát a hotelban töltöm és még ennem is kellene valamit.


- Tudja mit, itt eszik. Úgy is most ettem volna legalább nem leszek egyedül.


- Nem lehet a sofőr is kint vár és. . .


- Csak had várjon. Na vegye le a zakóját és üljön asztalhoz.


- Hát jó, köszönöm.


Miután asztalhoz ültek és enni kezdtek Hans a kicsit mogorva stílusából kizökkent, ami köszönhető lehetett annak a négy öt pohár bornak is amit Timi itatott vele. Evés után még beszélgettek kicsit, erről arról, de főképpen Laciról.


 


- És Hans. (miközben teletöltötte a poharát)Hogyan látja Laci esélyeit a cégnél?


- Látom látom. Szorgalmas dolgos, de ez talán elég talán nem.


- Á értem, talán talán.


- Na jöjjön Hans üljön át a nappaliba ott kényelmesebb.


Timi átkísérte vendégét a nappaliba.


- De, nekem mennem kell.


- Üljön csak le és igya meg az italát kényelmesen.


Hans leült és mikor Timi hátat fordított neki, hogy egy kis halk zenét kapcsoljon, szemmel láthatóan bámulta Timi húsos gömbölyű seggét.


- Szóval talán. Hát akkor várjon egy kicsit mindjárt jövök, csak kimegyek a mosdóba.


Timit ismerve tudtam most dühös, ezért nem tudtam mi lesz a folytatás, egészen addig, míg ki nem robbant a fürdőből nagy erőteljes léptekkel csípő riszálással a nadrágjától megszabadulva. Helyette viszont necc harisnyába bújva. A többi ugyan az, mint addig, de így aztán mint egy dühös kurva levetette magát Hans elé térdre a falatnyi kis fekete tangájában és hozzádörzsölte melleit Hans mellkasának.


- Szóval talán, akkor ebből a talánból én csinálok egy biztosat.


- De Timike. . .


- Ne pofázz, múlt héten a férjem előtt markolásztad a seggem most meg jössz ide ilyen kamu papír dumával?


- Nem nem. . .


- Ne dumálj!


Ekkor Timi felmászott Hans ölébe lovagló pózban. Az ingét a gomboknál egy mozdulattal szétrántotta és két kézzel megmarkolva a fejét hátra feszítette. Csípő mozgás kíséretében rám nézett, majd így szólt:


- Erre gondoltál?


Bólintottam.


Ekkor Timi olyan vehemenciával nyalta falta Hans fejét, nyakát, fülét, hogy nekem szinte azonnal felállt a farkam nem még Hans barátunknak, aki e mellet nem egyszerű öltáncot is kapott.
Kezeivel összekócolta a haját, dörzsölte Hans sűrű göndör őszes mellszőrzetét.
Smárolta, nyalta falta.
Ekkor már Hans is markolászta Timi seggét és hangosan nyögött.
Timi jó pár percig folytatta ezt, majd lecsúszott róla, térddel a szőnyegre és lerángatta Hans nadrágját az alsóval együtt.
Megragadta a merev faszt a tövénél a golyók alatt, amiket nem túl sűrű, de őszes szőrzet borított, fölé hajolt és kicsit agresszívan kicsit kurvásan feltette a kérdést.
- Szeretnéd hogy leszopjam a faszod?


- Igen nagyon


- Én is szeretnék valamit.


De erre már válasz nem kaphatott mert Hans egy óriásit sóhajtott, mert Timi rábukott a farkára. Majd kivette a szájából és sűrű nyálat folyatott rá és kemény szopásba kezdett. Hans szinte önkívületbe került amit nem is csodálok, mert a szopáshoz szinte mesterien értő Timi nem csak a faszát, hanem a golyóit is beszippantotta, majd nagy cuppanás közepette kilökte a nyelvével. Jól marokra fogta és irdatlan sebességgel verni kezdte a faszt. Közben folyamatosan köpködte, hogy jó nedves legyen.


 


- Na? Akarod a puncimat?


- Nagyon - nagyon.


- Mi a bűvös mondat?


- Meg, megkapja. Ígérem


- Nem győztél meg, ezért csak nyalhatsz.


Megragadta a faszát és annál fogva lehúzta Hanst a szőnyegre.


Timi, Hans fejét a kanapé ülő részére nyomta, majd ő fölé térdelt és rácsúszott a férfi fejére. Félre húzta a bugyit és így nyalatta Hanst.


- Ez az! De jó! Nyald nyald


Hangzott többször is, miközben hangos lefetyelés hallatszott.  Timi ismét rám nézett és láttam rajta, hogy már őt is teljesen elöntötte a kéj. Szinte tüzelt a szeme és a melleit markolgatta a toppján keresztül. Pár percig tartott ez a művelet, mert telefon csörgés riasztotta őket. Timi telefonja volt, ami azon a kanapén csörgött ahol éppen voltak. Felültek mindketten egymás mellé és Timi felvette, mert Laci volt az.


 


- Szia édes


- Igen, eljött érte és még itt is van.


- Hogy - hogy? (közben szabad kezével verte Hans faszát)


- Úgy hogy vacsorára ért ide és meghívtam.


- Jó adom


Átadta Hansnak a telefont és rögtön rábukott a faszára.


- Mmmmm


- Mmmmm


- Igen itt vagyok, csak éppen eszem.


Hansnak tetszhetett a szitu mert kezével irányította vivi fejét, a szopás sebességét és a fasz bekapásának mértékét.


- Lacikám a te nejed nagyon tud.


- Igen igen főzni.


- Jó rendben, szia


Letette.
Timi haját marokra fogva szinte baszta a száját, alatta már tetemes nyáltócsa. Egyszer csak megunta és a hajánál fogva magára rántotta Timi. Lovagló ülésben Timi, Hans felett, sminkje a sok szopástól teljesen szétkenődött. Megemeli Timit a seggénél fogva és ráülteti a farkára. Rögtön tövig nyomja és mindketten szinte ordítanak.


 


- Gyerünk basszál szét, ha kell az a jó állás a férjednek.


(közben csapkodja a seggét)


- Gyerünk mutasd mennyire kell?


Timi ugrál a faszon, kever rajta, artikulálatlanul ordít visít, mondhatni mindkettő.


Hans letépi Timi toppját és ekkor jön a következő meglepetés.


Timi melldíszt visel. Öntapadós, fekete szív alakút.


Ekkor esik le! Ezt miattam viseli, most én lehetnék Hans helyében. Kár, de hogy bepótolom az tuti.


- Te tényleg tudod ribanc hogy mit akarsz.


- Igaz? Nagyon akarod


Erre Timi két csöcs közé nyomja Hans fejét és még gyorsabban dugja.


Hans, Timi csöcsei között nyal, hörög, ordít de az már tuti, hogy nem bírja sokáig. Mígnem hirtelen felpattan, Timit szinte a földre dobva, haját tépve a farkához húzza Timi száját és belelöki a farkát. Jól megdugja a száját, bár nem sokáig mert mikor Timi rámarkol a faszra és a nyáltól és pinanedvtől csatakos golyókra.


Elélvez.


Teletölti a szájat, nem is győzi nyelni, folyik ki a szája szélén rá a melleire.


Mikor Timi kiszabadul a szorításból visszaül a kanapéra, hátradől és miközben törölgeti kezével a gecis száját és melleit, elnézegeti azt a nagy németet aki háttal áll neki és így szól hozzá.


- Megkapja az előléptetést.


- Te ribanc azt gondolod, hogy vége. Majd ha tisztára szoptad a farkam.


Azzal a lendülettel hanyatt fektette Timit, átvetette a lábait a feje felett és a félig merev faszát a szájába tömte. Timi tisztogatta tisztogatta nem csak a faszt hanem a golyókat is, csak hát megint harcra készen állt a német. Mire kettőt tudott volna szólni, már a fasz a mellét baszta igen nagy vehemenciával. Hans a mellszex csodálása közben letépkedte a melldíszeket, majd befurakodott Timi lábai közé és bedugta merev farkát Timi finom, de immáron lestrapált pinájába. Nagy hévvel lökte neki miközben mellekkel játszott, nyalta, szopogatta őket, kezeivel csapkodta, gyúrta. Jó pár perc után, mikor már Timi érezte, egyébként elég nagy gyönyörei közepette, hogy Hansnak nincs sok az újabb élvezésig. Aminek hangot is adott egyre erősebb nyögés és:


 


- Beleélvezek a pinádba!Felszólítással.


Timi átkulcsolta lábát Hans seggénél, a kezeivel megmarkolta a füleit és az arcához húzta.


- Nézz a szemembe!


- Nézz a szemembe!


- Elélvezek! kiabálta Hans.


Ekkor Timi úgy rászorított a lábaival Hans seggére, hogy az mozdulni sem tudott nem hogy elélvezni.


- Ide figyelj. Laci megkapja az előléptetést.


- Talán. Nyögte a német.


Timi ekkor nekem szólt.


- Gyere ki a szekrényből!


Kiléptem.


- Elkészültek a fotók rólunk?


- Igen.


- Oké! Hans, megy a nejednek, ha Laci nem kapja meg amit szeretne.


- És most takarodj innen miután felöltöztél.


Hanson félelmet láttam. Ahogy elengedte Timi, rögtön keresgette a ruháit a már szinte teljesen lekonyult faszával.


Timi eközben négykézlábra állt, arccal Hans felé és odaszólt nekem.


- Dugj seggbe de rendesen mert ez az állat nem bírt kielégíteni.


Hans erre felkapta a fejét, de nem tudott mit kezdeni a helyzettel.


Mikor elkészült szépen elhagyta a házat miközben én dugtam Timi seggét.


- Tényleg nem élveztél el?


- Dehogy nem, talán háromszor.


Az izgalmak hatására elég gyorsan elmentem, de ezt Timi kicsit sem bánta. Lezuhanyoztunk, majd lefeküdtünk. Másnap reggel ismét mellette ébredtem, ami csoda érzés volt, főleg hogy még kaptam tőle egy búcsú szeretkezést.  Odaadtam minden felvételt róla és hétfőn beköltöztem a koleszba. Szép volt jó volt ennyi.
Laci megkapta az előléptetést.


 

Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
szerenella ·
Remélem, nincs több fejezet! :innocent: Én is remélem, hogy sokat tanultál az eddigi kommentekből, amekyik legalább az írásról szólt, nem szivacs szenvedése.
Mielőtt újat írsz, tervezd meg, rajzold le magadnak, alakítsd ki a karaktereket, és minden mondatodat külön gonddal írd le, és jó lesz, mert a fantáziáddal semmi gond! :innocent: :heart:

AMADEUS ·
3 pozitív, 2 negatív vélemény, szivacs még tanakodik, vagy nem jutott a végére. A KEZDETI ELUTASÍTÁSHOZ VISZONYÍTVA NEM ROSSZ ARÁNY. Érdemes volt beküldened, ha tanulsz az építő kritikákból.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: