Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Főzés apucival

Apu nagyon jól néz ki ahhoz képest, hogy 38 éves, a környék összes nőjének bejön, kopasz, izmos, tetkókkal a kezén és nagy barna igéző szemekkel. A saját páromat is apura mintáztam, kedves volt és közvetlen mindenkivel. Apu kedvence a spagetti volt, amit szokásosan közösen készítettünk el. A főzéshez laza ruhát vettem fel, egy rövid szoknyát és egy kis toppot. Apu pedig póló nélkül állt neki a dolgoknak. Főzés közben sokat hülyültünk, összekentük egymást és nevetgéltünk.
- Kicsim, ide adnád a sót a polcról? - kérdezte apu.
- Persze apuci - feleltem.
Mivel elég kicsi vagyok emelkednem kellett és a szoknyám eléggé felcsúszott. Apu nagy barna szemei rám szegeződtek és tett egy halk megjegyzést. "De megbasználak!" Azt hitte nem hallottam, én pedig csak az orrom alatt vigyorogtam, nem voltam ellene annak, hogy apu rajtam legeltesse a szemét.
- Kislányom, nagyon jól nézel ki ebbe a szoknyába, most sok pasi megirigyelne ezért. - Apu vigyorgott és közben megölelt.
- Ugyan apuci, ne beszélj hülyeségeket, inkább én adok hálát az égnek, hogy ilyen gyönyörű apucim van. - Egy kis puszit nyomtam az arcára.
Apu hirtelen elfordította a fejét és megcsókolt, annyira érzékien még soha nem csókolt meg senki sem. A nyelve kergette az enyémet a számban, szánk izzott, ahogy összeért. Izmos keze a fenekemre csúszott, és egyre hevesebben markolászni kezdte. Combommal éreztem ágaskodó farkát, ami nem volt valami kis méretű, de hirtelen ellökte magát tőlem.
- Kicsim, ne haragudj, nm tudom mi történt velem, én ilyet soha... - odaléptem hozzá és megcsókoltam, éreztem, hogy szükségem van még apuci forró csókjára.
Újra fenekemet markolászta, de néha előrecsúsztatta kezét a már teljesen nedves puncimhoz. Én is elővettem kőkemény nagy farkát és húzogatni kezdtem rajta a bőrt.
- Ez nagyon jó kicsim - nyögte halkan.
Letérdeltem és a számba vettem, kitöltötte az egész számat, megfogta a fejem és ütemesen mozgatni kezdte, nagyon élveztem, teljesen bekaptam és közben a makkját izgattam. Apuci felrántott, izmos kezeivel felrakott a pultra és széttárta a lábaimat, majd puszilgatni kezdte a már teljesen át ázott kis tangámat, majd félrehúzta és gyenge nyalásokkal izgatta a csiklómat, úgy éreztem mindjárt szétrobbanok az élvezettől.
Egyszercsak vadul nyalni kezdett, közben a farkát verte. Nyelvét néha-néha bedugta a hüvelyembe és dugta vele éhező puncimat. Felkapott és bevitt a hálóba ahol 69- be folytattuk, dugni kezdte már szinte a számat, közben hevesen nyalta és ujjazta a puncim, egyszerre elélveztünk, a szám teli lett nedvével, amit simán lenyeltem. Megfordított és így szólt:
- Kicsim, szeretnéd, hogy apuci megdugjon? - kérdezte lihegve.
- Igen apuci, érezni akarlak! - mondtam neki vágyakozva.
Apu a hátamra fektetett és a farkát belémhelyezte, teljesen kitöltötte a puncimat, először lassan, majd egyre gyorsabban dugott, sikítottam az élvezettől, simogattam kockás hasát, miközben ő a puncimat dugta vadul.
Helyet cseréltünk, ugrálni kezdtem rajta és már nagyon végem volt, ő teljesen belémnyomta és eltalált egy bizonyos pontot, amitől akkorát élveztem, hogy elsötétült minden. Ő is elélvezett, telirakta a puncimat finom nedvével. Lefeküdtem mellé és átöleltem. Miután kipihentük magunkat visszamentünk főzni.
Azóta majdnem minden éjjel szexelünk egy nagyon jót.

Hozzászólások
További hozzászólások »
petike19840226 ·
Hát ez megint feldobta az estémet :D :D

misi65 ·
Valahol neked is elkel kezdeni.
Andreas69 ·
El kell kezdeni! Neked meg a nyelvtanórán folytatni...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: