Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
-Ez a helyes hozzáállás! Adjunk a nézőknek egy olyan előadást, amit soha nem felejtenek el!...
Friss hozzászólások
kaliban: Tetszett!
2024-03-15 15:00
SunnyDay: Köszönöm :)
2024-03-14 10:40
kaliban: Folytasd! Tényleg jó a sztori.
2024-03-13 13:51
SunnyDay: Szia. Köszönöm, ha van rá igén...
2024-03-10 18:11
vinzso: Szia, jó történet, várom a fo...
2024-03-10 11:15
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Forró Pettig

Az egész 2007. december. 1.-én történt. Hideg este volt és már nagyon vártuk az 5 órát. Meg volt beszélve a pasimmal, hogy átjön 5-től 8-ig. Már nagyon hajtott minket valami, nagyon kívántuk egymást. 3 órától hevesen készülődtem, hogy készen legyek a nagy estére.

Eljött az 5 óra. A pasimat forró csókkal köszöntöttem, majd kulcsra zártam az ajtókat. A zenét feljebb raktam, a kedvenc számunk szólt. Felültem a szokásos helyembe az asztalra. A pasim odajött, és elkezdtünk csókolózni. Egyre hevesebben és hevesebben. „Megunta”, hogy sok a ruha rajtam és levette a pulcsim. Alatta egy csipkés fekete fehér pink topp volt. Imádja ezt!

Pár perccel később már azon vettük magunkat észre, hogy az ágyon smárolunk. És voltam alul. Egy hirtelen mozdulattal hátra döntöttem a pasim, így én lettem felül. Nagyon beindul ettől, hogy ha széttapizhat, miközben felette pózolok. Elkezdte a toppom alatt a hasamat és a hátamat simogatni. Pát perc múlva a toppomtól is megszabadult. Egy fekete melltartóban voltam.

Egyre melegebb volt a szobában. A pólóját levettem róla. Simogatni egymást. Egy hirtelen ötlettől vezérelve felálltunk. De egész végig nem tudtunk kijönni egymás szájából. Visszamentünk az asztalhoz, és a pasim el kezdte levenni rólam a nadrágot. Egy fekete melltartóba, combfixbe, tangába és harisnya tartóba voltam. A pasimon látszott, hogy nagyon beindult tőle. Megfogtam az asztalon lévő tejszínhabot és visszalöktem a pasim az ágyba. A tejszínhabból nyomtam egy keveset a hasára és elkezdtem lenyalni. Nagyon kész volt tőle a pasim.

Hirtelen ledöntött, így megint én lettem alul. Kivette a kezemből a tejszínhabot és telenyomta a hasam és a mellem környékét. Érzékien nyalta. Nagyon beindultam tőle. Ezek után már nekem is le kellett venni róla a nadrágot, így én is szabadjára engedtem a kezeim. Nagyon vadul smároltunk. A pasim elkezdett egyre lejjebb simogatni. Elért a tangámig. Benyúlt a bugyimba és simogatta a puncim. Nagyon élveztem.

Én is elkezdtem egyre lejjebb tapizni, míg eljutottam a boxeréig. Hogy fokozzam a hangulatot, belenyúltam a gatyájába és el kezdtem simogatni. Halkan felnyögött. Irtóra beindult, ezért egy hirtelen mozdulattal szó szerint letépte rólam a tangát. Elkezdte egyre beljebb dugni az ujjait a már nedves puncimba. Kész voltam. Halkan felnyögtem. Ettől még jobban beindult és egyre gyorsabban dugdosta az ujjait.

De most én akartam felül lenni. Elkezdtem csókolgatni, aztán lejjebb mentem a hasán keresztül, egészen le... Levettem róla a boxert, és kezembe vettem már merev farkát és elkezdtem simogatni. Felnyögött. Egyre jobban élvezte. Először lassan, aztán átmentem gyorsba. Ettől még jobban kész lett. Majd hangosan felnyögött... Visszamentem a szájához, elkezdtem csókolni. Ö a kezével visszament a puncimhoz és tovább ujjazott. Miután én is elélveztem, egymásra néztünk és ennyit mondott a pasim:
- Örökre imádni foglak!
- Én is! :)

Forró csókkal fejeztük be az estét. Felöltöztünk, kikísértem és még a kapuba egyszer megjegyezte hogy:
- Szép esténk volt, életem. Nagyon imádlak!
Hozzászólások
További hozzászólások »
maistro ·
HÉ te sem az anyád hasába tanultál meg irni.... :angry:

had bontakozon ki kiváncsi vok a következő történetedre

1épként:
nekem teszik nem rossz :grinning: :grinning:

lulitle ·
Elég gyatra fogalmazás. Szegény skac talán elélvezett, talán nem. Tipikus némber hozzáállás, élveztessen, aztán tegye meg magának talán, ha akarja. A többi a képzelet, meg hogy szereti. Tutira, ha annyit sem engedett, hogy egy jót dugaszoljon.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: