Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Forever Young 27.rész

27.    Forró hangulat a szaunában
Este egy kis könnyű, nyári, kissé áttetsző anyagból készült fekete strandruhát vettem fel, és alatta már bikini volt rajtam. Egy egyszerű szabású, fekete fürdőruhát választottam, hogy Patric kevésbé essen kísérésbe. Biztos voltam benne, hogy minden lány merész kihívó darabokban fog megjelenni, és én ezért szándékosan visszafogtam magam. Persze egyébként sem volt stílusom a magamutogatás. A ruha pántja fölött éppen kilátszott az a kis átmeneti tetoválás, amit a fürdőzés előtt pár nappal csináltattam. Egy fekete szívet ábrázolt, amiben egy szépen írt „B” betű díszelgett. Bárki kérdezte, azt mondtam, hogy azt jelenti: Brooklyn, de valójában ez nem volt igaz. Akárcsak a hennatetoválásba, a mellkasomban dobogó szívbe vésett B betű is valaki mást jelképez: Brian.
Az élményfürdőt előre berendeztük a kilencedikesekkel, és így csak fél hétre hívtam Patric-et. Tancsinéni és Frank igazgató köszöntését fél kilenckor akartuk megtartani, és már erre is mindent előkészítettem. A szaunába fel volt téve a nagy plakát, és megkértük a gondnokot, hogy tartsa zárva fél kilencig. Akkor majd mindenki odacsődül, és elénekeljük nekik az iskola indulóját. A terv alapos volt, mindent megterveztem, és emiatt már nem is aggódtam. Mikor bekanyarodtunk a parkolóba Patric kocsijával láttam, hogy Brian éppen leszáll a robogóról. A haja meg volt nőve, régen lehetett fodrásznál, de ez a kis csapzottság, és a bőrdzseki rosszfiús hatást kölcsönzött neki, ami annyira észbontóvá tette. Lezárta a motort, és a sporttáskáját hanyagul a vállára vetve besétált a kapun.

Brian gondolatai...
Mikor leparkoltam a Vespát a fürdő bejáratától nem messze láttam, amint az a bizonyos Audi begördül a parkolóba. A szélvédőn át látni lehetett, ahogy Brooks Patric felé fordul, és nevet. Hiába tagadnám, fájt. Szívesen elmerengtem volna azon, hogy vajon Brooklyn szívből nevet Patric-re, vagy csak illedelmességből, és jólneveltségből, de nem szerettem volna, hogy észrevegyék, amint őket bámulom, ezért csak beletúrtam túl hosszúra nőtt hajamba, és kicsit meggörnyedve elballagtam az élményfürdő felé. Így kezdődött el életem legrosszabb, legkínosabb, és leghosszabb estéje.
Mikor beértem az öltözőbe és kinyitottam a szekrényemet a szemem sarkából látni véltem, amint ők ketten is bejönnek az ajtón. Nem tudom, talán menekülésből tettem, talán az undorom vezérelt, beslisszoltam a legközelebbi szabad öltözőfülkébe. Amilyen gyorsan csak lehetett átöltöztem, és szerettem volna feltűnés nélkül kisétálni a fürdőtérbe, de mikor kiléptem a fülke ajtaján egy éles sikítást hallottam a levegőbe hasítani. Az egyik családi fülkéből jött a hang, és megkérdeztem az egyik kilencedikes kissrácot, hogy kik vannak odabenn.
- Azt hiszem, hogy két tízedikes – mondta somolyogva a fiú. – Brooklyn Prime és Patric Barett. Tudod, a színdarabos pár! Kicsit irigylem a csávót! – mondta a nagyképű srác.
- Aha. Én is – mondtam olyan szenvtelen hangon amennyire csak tudtam, de közben belülről felemésztett a düh. Tehát Brooklyn már nem... vagyis ő és Patric már... még gondoltban sem voltam képes kimondani azt, nem akartam elhinni. Nem, az nem lehet! – győzködtem magam, de végül mindig a józan eszem kerekedett fölül. De, sajnos így van. Az előbb a saját fülemmel hallottam azt a kéjes sikolyt. Nem vártam meg, míg azok ketten kijönnek az öltözőből, hanem bevonszoltam magam a fürdőtérbe, és csatlakoztam Jessica-ékhoz, akik már a medence rész szolgáltatásait élvezték. Azt hittem, hogy az este már nem lehet rosszabb, de tévedtem.

Brooklyn gondolatai...
Mikor beértünk az öltözőbe körülnéztem, de nem láttam Brian-t. Kicsit letört a jókedvem. Kinyitottuk a szekrényünket Patric-kel, majd ő behúzott egy családi öltözőfülkébe. Így utólag nagyon örültem, amiért nem kellett átvennem a bikinimet, mert az alapból rajtam volt. Így Patric-nek be kellett érnie azzal, hogy lehúzhatja rólam a ruhát. Szájon csókolt, majd elkezdte lehúzni a ruhám cipzárját. Mikor azonban a ruha a földön landolt Patric a bikinim nyakba kötős része után nyúlt, és nekem még éppen sikerült elkapnom a kezét, mielőtt kibontotta volna azt.
- Patric, ezt nem szabad! Én vagyok ennek az egésznek a szervezője, és...
- És most már éppen rád férne egy kis lazítás!
- Akkor úgy tűnik, igencsak különbözik az elképzelésünk, ami a lazítás fogalmát illeti! – mondtam halkan, és hátat fordítottam neki, hogy elpakoljam a ruhámat, de akkor hirtelen megcsúsztam a vizes földön, és hatalmasat sikítottam. Patric elkapott, de én nagyon megijedtem. Leültetett az öltözőben lévő székre, és letérdelt mellém.
- Minden oké? – kérdezte, és aggódó tekintettel nézett az én valószínűleg nagyon riadt szemeimbe.
- Hála neked, igen – mondtam nagy levegőt véve. Neki köszönhettem, hogy nem vágódtam hanyatt.
- Hát, mit ne mondjak, nem így képzeltem az első sikolyodat a jelenlétemben... – mondta kissé gúnyosan. Mikor valamelyest visszatért belém az élet, Patric-kel törölközőbe csavarva besétáltunk a csúszdás részbe, ahol már várt ránk a kosárcsapat. Nekem nem fűlött a fogam a csúszkáláshoz, így csak szóltam Patric-nek, hogy menjen előre, később csatlakozom hozzá. Leheveredtem egy napozóágyra, lehunytam a szememet, és csak vártam, hogy eljöjjön a megváltó, vagy az apokalipszis, és elküldjön a pokolba!

Peter Grant gondolatai...
Jenny-vel már nagyon vártuk ezt az estét. Ekkorra tűztük ki ugyanis az „első alkalom” időpontját. Bár lehet, hogy én jobban várom. Jenny-vel nehezen jutottunk el idáig, mert ez mind a kettőnknek sokat jelent, és most végre készen állunk új szintre emelni a kapcsolatunkat. Na, ez a mondat úgy hangzott, mintha valami szerelmes tini regényből olvastam volna fel. Szóval Jenny-vel mindent komolyan átbeszéltünk, aggályokat, érzéseket, a védekezést, a helyet, az időt, és a tervet, amivel mindezt megvalósítjuk. Annyit beszéltünk róla, hogy szinte már olyan, mintha le is feküdtünk volna egymással, pedig még nem. A tervünk az volt, hogy kicsit korábban megyünk az élményfürdőbe, és beszélünk a gondnokkal, hogy Brooklyn minket bízott meg azzal, hogy vigyázzunk a szauna kulcsára, aztán fél kilenckor nyissuk ki. Az együgyű férfi minden szavunkat elhitte, és készségesen ideadta a kulcsot. Innentől kezdve minden olajozott gépezetként ment. Pontban hétkor mi elsőként, már átöltözve léptünk be az élményfürdő medenceterébe. Megmártóztunk a termálvízben, majd mikor már nem bírtam tovább várni óvatosan céloztam erre.
- Kicsit hideg van itt, nem gondolod? – próbálkoztam direkt egy átlátszó érvvel, mert a forró gyógyvízben nem fázhattam ugyan, de azt akartam, hogy Jenny mindenképp megértse.
- Ha gondolod, akkor benézhetünk a szaunába, ott biztos jobb az idő – mondta Jenny és nevetés bujkált a hangjában. Kimásztunk a medencéből, és Jenny tökéletes idomai azonnal megtették a hatásukat. A vékony lába, a formás feneke, a feszes melle... Ahogy a haja nedves tincsekben omlik a vállára... Mikor aztán nem látott bennünket senki halkan kinyitottuk a szauna ajtaját. Becsusszantunk az ajtón, és magunk mögött visszazártuk. Mikor beléptünk a száraz szauna termébe én gyorsan megnyomtam a biztonsági kamera kikapcsoló gombját, majd megálltunk egymással szembe. Jenny engem nézett, én őt. Eltelt így egy pár pillanat, és kezdett köztünk kialakulni egy kínos csend. Egyikünk sem mozdult. Én azon törtem a fejem, hogy ez amiatt van-e, hogy annyit beszéltünk róla, mielőtt megtörtént, Jenny pedig csak állt, és bámult rám. Egy váratlan pillanatban azonban hirtelen a nyakamba vetette magát, és olyan mohó, primitív szenvedéllyel csókolt meg, hogy az már nem illendő! Az kezemet a dereka köré fontam, és ő belemélyesztette az ujjait a vállamba. Lassan felemeltem, és a padhoz vittem, és ott...

Jenny gondolatai...
Csodálatos volt! Nem. Nem csak csodálatos, TÖKÉLETES! Peter az a fiú, akire egész életemben emlékezni fogok! Nem is gondolná az ember, hogy egy szauna milyen erotikus környezetté tud változni, ha egy szottyadt néni sem ücsörög benne. Az érzéki olajok illata, a víz sistergése, mikor a forró kövekre öntik, a vízcseppek lecsorgása az olajos bőrömön... Peter mindent olyan meghitten, mégis szenvedélyesen csinált...
- Tudod, nem ilyennek képzeltem ezt – mondta halkan, mikor már kifulladtan feküdtünk egymás mellett. Kicsit megbántottnak éreztem magam.
- Nem voltam elég jó? – kérdeztem megszeppenve. Komolyan azt hittem, hogy alul múltam a várakozását, és emiatt most szakítani akar velem.
- Éppen ellenkezőleg! Te egy szex istennő vagy! – mondta hódolattal a hangjában. – De tudod, egy baj tényleg van. Hogy a rabszolgatartást ma már büntetik! Akkor is, ha a rabszolga is benne van. Ó igen, benne... tövig! – mondta mosolyogva, és megcsókolt. Jól esett, amit mondott, és egyben zavarba is jöttem tőle. Kicsivel később összeszedtük a ruháinkat, felöltöztettük egymást, és kilopóztunk a szaunából. A kulcsot nem a gondnoknak vittük, hanem odaadtuk Brooklyn-nak. Ő először nem értette, majd furcsállta a dolgot, de egy sokatmondó pillantással mindent megmagyaráztam neki. Úgy éreztem, hogy erre az estére még nagyon sokáig emlékezni fogok.

Brooklyn gondolatai...
Amerre csak néztem minden felé falatnyi bikiniket láttam, és mind úgy volt kitalálva, hogy minél többet mutasson. Megan, Biby, és Pam különböző színű, de egyforma szabású fürdőruhában libegtek be a csúszdatérbe, és odasétáltak hozzám.
- Mi van Patric-kel? – kérdezte Biby számon kérő, és a tőle megszokott lenéző hangon. – Rád unt? – folytatta gúnyosan, és ez azért el kezdett zavarni. A három grácia egy utolsó fölényes pillantással illetett, majd beleereszkedtek az örvénymedencébe. Nem volt időm ezen gondolkodni, mert elém állt Jenny, és egy letörölhetetlen vigyor villogott a képén. Csak némán leült mellém, vigyorgott tovább és a kezembe nyomta a szauna kulcsát. Értetlenül bámultam rá.
- Hát ez meg? Hogy került hozzád? – kérdeztem összezavarodva, de Jenny nem szólalt meg, hanem csak tovább vigyorgott, és húzogatta a szemöldökét. Ebből mindent megértettem. Hátradőltem, és éppen csak lecsuktam a szemem – persze nem aludni akartam, csak pihenni – máris megjelent Patric, és megkért, hogy menjünk át a termálvízhez. Beleegyeztem, mert kezdtem unatkozni, így hát fogtam a kulcsot, és belekaroltam Patric-be. A terem hatalmas volt, napfénytetővel. Ami jelenleg holdfénytetőként szolgált. Volt két oldalt egy-egy jakuzzi, és egy hideg-meleg lábfürdő, és középen egy nagyon forró, sekély vizű medence. Beültünk a forró vízbe, és elkezdtünk beszélgetni.
- Milyenek a csúszdák? – kérdeztem, csak hogy mondjak valamit.
- Jók. És a napozóágy? – kérdezett vissza gúnyos hangsúllyal Patric. Ebből persze nekem leesett, hogy neki is feltűnt a kis közhelyes téma. – Ugyan már Brooks, te is pontosan tudod, hogy milyenek itt a csúszdák. Mi a baj? Valaki megbántott? Vagy az, hogy eddig mellőztelek? – érdeklődött.
A bajom valójában az volt, hogy nem tudtam, hogy hol van Brian. De ezt nem mondhattam. És azt sem, hogy semmi bajom sincs. Így hát elővettem Megan-éket.
- Nem tudom mi a baja Megan-nek, Biby-nek, és Pam-nek. Az előbb olyan fölényesek és gorombák voltak – mondtam sértetten
- Lehet, hogy az a bajuk, hogy mostanában egy csomó időt a kosárcsapattal, és még többet a mai este megszervezésével töltöttél. Emlékszel Tina Rodriguez-re? – kérdezte, miközben az ölébe vont. – Arra a lányra, aki átment a TIES-ba? Na ő elhanyagolta a három lányt, és úgy kiközösítették, hogy szegény már nem bírta a HATS-et.
- És akkor most át kell mennem a TIES-ba, hogy az ottani kosárcsapat-kapitány barátnője legyek? – kérdeztem ártatlanul.
- Na, azt próbáld meg! – mosolygott Patric, és megcsókolt. Beindult alattunk a pezsgőfürdő, mire elnevettük magunkat. Mindig a pezsgőfürdős részek felé tolongnak az emberek, és mire észbe kaptunk már nem volt időm visszaülni a helyemre, mert egy bálna méretű néni belebegett oda. Így Patric ölébe kellett ülnöm, ami érdekes fejleményekkel járt. Eleinte csak figyeltem, ahogy Patric keze üldözi a vízcseppeket a bőrömön, majd mikor a keze áttévedt a hasamra még mindig nem szóltam semmit. Sőt, hogy egy kicsit a kedvére tegyek, párszor elégedett hangon fel is sóhajtottam. Ám ekkor a keze lejjebb vándorolt, és fürdőruhán keresztül végigsimított „ott”. A gyomrom görcsbe rándult az idegességtől, és ezt az önkénytelen rándulást Patric valószínűleg ismét a kéj jelének vette, mert megismételte az előző mozdulatát. Már nagyon szemétnek éreztem magam, amiért mindig leállítottam, ezért most nem szóltam, csak fészkelődtem egy keveset, hátha leesik neki, hogy ez kellemetlen számomra. De sajnos nem így történt. Patric feljebb húzta a kezét, ami reményt ébresztett bennem, de aztán megállt a bikini alsóm szegélyénél, és benyúlt alá. Lassan csinálta, de nekem ez már nagyon rossz volt, és így hát hirtelen megfordultam, és szájon csókoltam Patric-et. Tenyeremmel végigsimítottam a mellkasán, és éreztem amint beleborzong, és reméltem, hogy nem esett le neki, hogy megint lepattintottam. Becsukta a szemét, és mosolygott. Aztán megszólalt.
-  Nagyon jól csinálod. Lassan kitanulod, hogy hogyan rázz le anélkül, hogy észrevenném. – mondta belenyugvó hangon. A fejemet szégyenkezve a vállának támasztottam.
- Lebuktam – mondtam nevetve, mire ő megölelt.
- Nem akarsz átmenni a barlang medencébe? – kérdezte, mire én bólintottam. A barlangmedence volt a legszebb hely az egész élményfürdőben. A bejárata egy széles lyuk volt, az embernek akaratlanul is egy barlang jutott róla az eszébe. Belül ez a medence egy vulkanikus kúpot ábrázolt, aminek a teteje a szabad égboltra nyílt. A medence falába apró, csillagnak tűnő égők voltak felszerelve, és azt a látszatot keltette, mintha valódi lenne, és varázslat lakozna azon a helyen. Patric-kel kimásztunk a termál medencéből, és elindultunk a barlang felé, aminek a bejárata közvetlenül a bár mellett volt.
Folytatások
3293
Forever Young

Történetem egy bizonytalan lányról szól, aki belecsöppen a szerelem bonyolult világába. Ő maga sem érti a saját érzéseit, mikor két irányba is húz a szíve. Szerelem, igaz barátság, botrányok, pletykák és szex. Minden van, ami megbolygathatja egy tinédzser életét.
Első regényem, még csak bontogatom a szárnyaimat. A kritikát jól bírom, ne kíméljen senki, tanácsokat el- illetve megfogadok, sőt, örülök is neki! A végén található egy +18-as rész, de elég visszafogott....
2722
Forever Young

Történetem egy bizonytalan lányról szól, aki belecsöppen a szerelem bonyolult világába. Ő maga sem érti a saját érzéseit, mikor két irányba is húz a szíve. Szerelem, igaz barátság, botrányok, pletykák és szex. Minden van, ami megbolygathatja egy tinédzser életét.
Első regényem, még csak bontogatom a szárnyaimat. A kritikát jól bírom, ne kíméljen senki, tanácsokat el- illetve megfogadok, sőt, örülök is neki! A végén található egy +18-as rész, de elég visszafogott....
2514
Forever Young

Történetem egy bizonytalan lányról szól, aki belecsöppen a szerelem bonyolult világába. Ő maga sem érti a saját érzéseit, mikor két irányba is húz a szíve. Szerelem, igaz barátság, botrányok, pletykák és szex. Minden van, ami megbolygathatja egy tinédzser életét.
Első regényem, még csak bontogatom a szárnyaimat. A kritikát jól bírom, ne kíméljen senki, tanácsokat el- illetve megfogadok, sőt, örülök is neki! A végén található egy +18-as rész, de elég visszafogott....
2370
Forever Young

Történetem egy bizonytalan lányról szól, aki belecsöppen a szerelem bonyolult világába. Ő maga sem érti a saját érzéseit, mikor két irányba is húz a szíve. Szerelem, igaz barátság, botrányok, pletykák és szex. Minden van, ami megbolygathatja egy tinédzser életét.
Első regényem, még csak bontogatom a szárnyaimat. A kritikát jól bírom, ne kíméljen senki, tanácsokat el- illetve megfogadok, sőt, örülök is neki! A végén található egy +18-as rész, de elég visszafogott....
2727
Forever Young

Történetem egy bizonytalan lányról szól, aki belecsöppen a szerelem bonyolult világába. Ő maga sem érti a saját érzéseit, mikor két irányba is húz a szíve. Szerelem, igaz barátság, botrányok, pletykák és szex. Minden van, ami megbolygathatja egy tinédzser életét.
Első regényem, még csak bontogatom a szárnyaimat. A kritikát jól bírom, ne kíméljen senki, tanácsokat el- illetve megfogadok, sőt, örülök is neki! A végén található egy +18-as rész, de elég visszafogott....
Előző részek
2390
Forever Young

Történetem egy bizonytalan lányról szól, aki belecsöppen a szerelem bonyolult világába. Ő maga sem érti a saját érzéseit, mikor két irányba is húz a szíve. Szerelem, igaz barátság, botrányok, pletykák és szex. Minden van, ami megbolygathatja egy tinédzser életét.
Első regényem, még csak bontogatom a szárnyaimat. A kritikát jól bírom, ne kíméljen senki, tanácsokat el- illetve megfogadok, sőt, örülök is neki! A végén található egy +18-as rész, de elég visszafogott....
2702
Forever Young

Történetem egy bizonytalan lányról szól, aki belecsöppen a szerelem bonyolult világába. Ő maga sem érti a saját érzéseit, mikor két irányba is húz a szíve. Szerelem, igaz barátság, botrányok, pletykák és szex. Minden van, ami megbolygathatja egy tinédzser életét.
Első regényem, még csak bontogatom a szárnyaimat. A kritikát jól bírom, ne kíméljen senki, tanácsokat el- illetve megfogadok, sőt, örülök is neki! A végén található egy +18-as rész, de elég visszafogott....
1894
Forever Young

Történetem egy bizonytalan lányról szól, aki belecsöppen a szerelem bonyolult világába. Ő maga sem érti a saját érzéseit, mikor két irányba is húz a szíve. Szerelem, igaz barátság, botrányok, pletykák és szex. Minden van, ami megbolygathatja egy tinédzser életét.
Első regényem, még csak bontogatom a szárnyaimat. A kritikát jól bírom, ne kíméljen senki, tanácsokat el- illetve megfogadok, sőt, örülök is neki! A végén található egy +18-as rész, de elég visszafogott....
2257
Forever Young

Történetem egy bizonytalan lányról szól, aki belecsöppen a szerelem bonyolult világába. Ő maga sem érti a saját érzéseit, mikor két irányba is húz a szíve. Szerelem, igaz barátság, botrányok, pletykák és szex. Minden van, ami megbolygathatja egy tinédzser életét.
Első regényem, még csak bontogatom a szárnyaimat. A kritikát jól bírom, ne kíméljen senki, tanácsokat el- illetve megfogadok, sőt, örülök is neki! A végén található egy +18-as rész, de elég visszafogott....
2218
Forever Young

Történetem egy bizonytalan lányról szól, aki belecsöppen a szerelem bonyolult világába. Ő maga sem érti a saját érzéseit, mikor két irányba is húz a szíve. Szerelem, igaz barátság, botrányok, pletykák és szex. Minden van, ami megbolygathatja egy tinédzser életét.
Első regényem, még csak bontogatom a szárnyaimat. A kritikát jól bírom, ne kíméljen senki, tanácsokat el- illetve megfogadok, sőt, örülök is neki! A végén található egy +18-as rész, de elég visszafogott....
Hasonló történetek
4825
A fehér mezes New Yorki csapat védvonala mögül előretört ez a viszonylag magas kb. 180 cm magas leomló barna hajú lány. Arcán néhány piros folt volt. A meze karja felszakadt és a térdét is lehorzsolta egy esés következtében...
6129
Kedves Olvasó! Ezt a regényemet 1999-ben írtam. Azóta Saddam Hussein hatalma megdolt. Sajnos nem olyan kevés vérrel, mint ahogy az ebben a regényben történt.

Kedves Olvasók!
Fogadjátok sok szeretettel Letíciától ezt a folytatásos regényt, mely 42 részes lesz!
Jó olvasást! Anita, anita@mellesleg.hu
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: