Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Főiskolás élmény

Ami megtörtént, fátylat rá, ahogy a mondás mondja! Főiskolás voltam, de még csak, úgynevezett harmadéves, mikor ez az eset megtörtént. Már, régóta jártam egy fiúval, akivel "jól" összevesztünk, és elfogadtam a barátnőm meghívását, egy házibuliba. Már nem is tudom, hány lány és hány fiú volt ott, elég az hozzá, hogy jól becsíptem. Megkérdezték, beszállok-e a játékba. Mivel szinte semmit nem tudtam erről a játékról, örömmel belementem. (Ekkora, marhaságot csinálni!) Ekkor értettem meg, mi is az az üvegezés! A lényeg az ő játékuk szerint: egy üveget pörgettek, és akinél megállt vékonyabb fele, annak, valamit le kellett vennie. Az egésznek az volt a lényege, hogy kb. fél, egy óra múlva mindenki meztelen lett, és ekkor jött a"csattanó". Azzal kellett lefeküdni, akire az üveg szája mutatott!

Mint mondtam, eléggé spicces voltam, de akinek a sors"rendelt", egyáltalán nem volt szimpatikus. Körbe néztem, és láttam, hogy a lányok élvezik, hogy a fiukon kívül mások kefélik őket, sőt, némelyik már ott tartott, hogy szopta is, az alkalmi partnerét. Nem tartom magam egy szuper nőnek, szerintem, büszke lehet ez a srác, hogy megdughat. Mindig, csak az járt a fejemben, hogy bár mennyire is összevesztünk, csak meg ne tudja! A többiek, szinte nem is vettek rólunk tudomást, úgy is tudták, hogy itt mindenki baszni fog. Még "rendes" is voltam, ugyanis a srác farkán a bőrt hátrahúztam, így szerintem, jobban élvezte a pinámba való hatolást. Nem lehetett valami szuper csődör, mert hamar elélvezett, tele vágva a pinámat. Volt köztünk egy lány, szerintem olyan kurva típus, aki mindenáron azt akarta, hogy szopjam is le! Igaz, hogy pár éve ezt már kipróbáltam az öcsémmel, de még soha"élesben"nem csináltam.

És, mit tesz az alkohol, belementem! Hátrahúztam a fitymáját, bevettem a makkját, és elkezdtem a nyelvemmel játszani a makkjával. Persze, a többiek nagyon élvezték a látványt, főleg mikor a számba, és az arcomra élvezett! Egy pár nap múlva találkoztam a barátommal, és a "békülés" ürügyén, leszoptam. Nagyon meglepődött, de szerintem nagy boldogságot"okoztam"neki. Hát még akkor, mikor a gecijét is lenyeltem! Persze, azért mondtam neki, hogy én is élvezni szeretnék, kinyalattam vele magam! Szerintem, ez a szexualitás megdöbbenthette, bár igaz, hogy sokat basztunk, de ilyen szexuális élményt még nem nyújtottunk egymásnak. Meg is állapodtunk, hogy ezentúl igyekszünk, hogy úgymond "franciázni".
Hozzászólások
További hozzászólások »
No0oB ·
[link http://www.youtube.com/watch?v=lmkLYkQ0_Nk&feature=player_embedded#]Addigis itt egy jó bunyós videó![/link]
No0oB ·
Amúgy ez a beteges vonzódás a jéghez valszeg abból van, hogy kiskoromban, értsd 6-7 évesen tanultam meg korizni és novembertől márciusig le sem jöttünk a jégről, mert anno volt Péten egy koripálya :-))) Ott utáltam meg egy életre a hamburgert, és emlékszem egyszer majdnem levágták az ujjamat mikor elestem, de így is kurvakirály volt. Az összes helyi menő arc ott tolta, és amikor a gagyik befejezték, akkor néhányan ütőkkel meg pakkal toltuk a jéghokit :-) Két eset volt sajnos hogy vagy műkorcsolyázás (ergo nem akartunk nekimenni a másiknak) vagy verekedés lett belőle :-P

Számomra mindig az volt a raj, ha az ember szezonális szórakozásokban élte ki magát (szánkó, strand, kori, stb.), de míg hó nem minden évben volt, kori az igen :-)

Később gimi utolsó két évében lejöttem a dologról, mert a fehérvári jégcsarnokban a korizás tömegnyomort és buziságot jelentett, lévén mindenki ott csajozott/faszizott, és nekem ez nagyon nem volt menő (+2x annyi volt, mintha Pétre mentem volna ki, ahol szintén ez a stílus terjedt). Szóval maradtak a meccsek. Mióta meg egyetemista vagyok pfff... azóta pénzem nincs kimenni Pécsett, pedig tök fasza lenne. Ja, meg társaság sincs. Gyökér mindenki, nem tudnak korizni. Aztán lassan én is elfelejtek.
No0oB ·
De tegnap!!!

Igazi oldschool élményben volt részem!

Sapa Fehérvár AV19 - Vienna Capitals 6:5

eszméletlen meccs volt, egy kettővel mellettem álló lány üvöltött, káromkodott, és amikor nyertünk, sírt... pacsiztunk az öreg Ocskayval, a játékosoknak a kesztyűjét, vállát érintettük, és a meccs piszkosul fordulatos volt!!!

Mondom nincs olyan messze, ha akartok gyertek le, a hangulat odaver!
Tűzmadár ·
Nekem nincsenek ilyen irigylésre méltó csodálatos emlékeim. Soha nem kaptam korit, de gyerekkoromban találtam pénzt abból vettem egyet. Kurblis bakancsszaggatót. Mondjuk, nem a mai bakancsokra tervezték. Aztán kivágódtunk a haverokkal a jeges főútra, akkoriban még nem ismerték a sót. Szánok repkedtek rajt, akár az orosz sztyeppéken. Út mentén várakoztunk felcsatolt korival, és amikor mellénk ért, elkaptuk a végét. Akinek nem volt korija, a szánkó zsinórját dobta rá. Húzattuk magunkat, amíg a kocsis észre nem vett. Ha észrevett, rácsapott a lóra, amitől az vágtatni kezdett, majd minket csépelt az ostorral. A sudárcsípés elől bemásztunk a szán alá, ha lehetett, vagy elengedtük. Alámászni vagányabb csíny volt. Ha nem látott a kocsis leválni a járgányról, megállította a lovat, kikapart a szán alól és jól elfenekelt. Koritudásom csupán a vontatásig terjedt, menni vele soha nem tudtam.

feri1231 ·
Borzalmas.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: