Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Fogaskerék utca - Vérnyulak és sav-bázis egyensúly

És hallgatott az éjben,
Mely körülvette őt,
Míg mosolyogva állt meg
Az elmúlás előtt.

Juhász Gyula: Nietzsche


Aureliusi késői korban, a körhinták nyarán, bekanyarodtam a kisváros főutcájának egyik sarkán. Ódivatú tábla figyelmeztetett, hogy a tóban tilos a fürdés, noha tó nem volt sehol. Egy nyitott fedelű csatornanyílásból viszont hangzatos polka áradt.
Megálltam tétován. Középosztálybeli zombikkal belakott zöldövezetre számítottam, de valami egészen más tárult a szemem elé. A hozzám legközelebbi, leanderekkel befuttatott kerítésen csicsás betűkkel ez állt: COGWHEEL STREET.
Jártam itt 97-ben, jártam itt 2001-ben. Három évet még csúsztam is. De most itt vagyok, kedves normalitás.
Megtettem az első bizonytalan lépéseket a különös utcán. Nyelvem a szájpadlásához tapadt, cipősarkam kopogott. Egy esőztető berendezés, locsolóseprű, amelynek művészneve úgy vélem spicces kobra lehetett, vidáman forgott körbe egy előkertben. A cseppek mint prizmák, megtörték a fényt, akár a tündöklő öröklétet. De fluidális cserépdarabkák, különös rendezőelvet követve összeálltak, míg az első nagyobb házig értem.

Kopogás nélkül nyitottam be a rendhagyó homlokzatú tanyaház főbejáratán. Az épület szárnyai kétoldalt a távoli horizontig nyújtóztak, de arrafele kerítésbe áramot vezettek, és a kapukat lelakatolták. Feszengve sündörögtem előre, noha mostanra átöltöztem, bőrzekét és farmercsizmát, sárga nyakkendőt és antantövet viseltem. Frissen borotvált koponyám ragyogott a porpásztás fényben. Az őrkutyák kenneljeiben csak döglött, kopoltyús vérebeket találtam. Vérük alvadt tócsájának bíborvörös színén vígan vízisíztek a molnárkák.
Az előtéren túl egy hatalmas karámban nyulakat tartottak. Az állatok tömegével nyüzsögtek a számukra szűkös helyen, mint romlott húsban a férgek. A legtöbbjük belső vérzéssel küszködött, vagy influenzával, miután különös gazdáik távoztak, s megszűnt számukra a gyógyszeres oltalom. Rengeteg nyúl azonban külsőleg is vérzett: árpás szemhéjaik, sárgás szaruhártyájuk alól szivárgott a vörös anyag, folyt a fülükből, végbelükből, összeszennyezve szép fehér bundájukat. Narkósok módjára felpörgetett idegrendszerük közel állt a végső összeomláshoz. Rengeteg állat őrült, véres baszásba kezdett. A kanok tövig verték a nősténynyufik véres segglyukába magas fordulatszámon sürgő, serény csékjüket. A teret betöltötte a fülhasogató nyívás és visítás kakofóniája.
Kihátráltam a karámból, és meglepetten felkiáltottam, amikor majdnem elkaszált egy hatalmas, albínó denevér. Az előtérben egy fogasról leakasztottam egy régimódi, Thököly-szabású mentét, felpróbáltam, és mellkasomat megfeszítve nyújtózkodtam benne. A tükör előtt felvontam a szemöldökömet, és megfésülködtem. A cipellőmnek is elkél a bagaroll, gondoltam, s lehajoltam, arrébb rúgva egy nem emberi csecsemőt, aki éles fogaival már éppen rágcsálni kezdte volna a lábikrámat.
Félórával később egy felsőbb tudatú ember lépett ki a tölgyfaajtón, körülvéve haldokló és megőrült nyulak kétségbeesett sikolyaival.


***

Üvegpadlón férfi és nő, elmélyült kísérlet.
Felvidultam, hogy végre emberi lényekre leltem. Ennek a párocskának az összetevői voltak az első humanoidok, akikre ebben a különös utcácskában leltem. A nyulakkal zsúfolt héder óta eltelt jó néhány órában, napban vagy tíz városnyi nagyságú épületet jártam be, és egyikben sem bukkantam semmire. Nemhogy emberre, élőlényre sem: sőt, néhány 1982-as Newsweeken kívül, amelynek címlapja Margaret Thatcher és egy szobaboy közti afféron csámcsogott, semmire sem.
A földön heverő párocska nőtagja úgy negyven körül lehetett. Lila haja és kifestett arca volt. Meztelen volt, óriási löttyedt mellei szétterültek a mellkasán. Fonnyadt combjai között egy sármos, ősz halántékú férfi térdelt, és valamit matatott. Közelebb léptem, hogy jobban lássak.
- Mondd azt, hogy dália! - szólalt meg az őszülő férfi, a nőnek címezve szavait.
- Dália! - lehelte a nő, mire a férfi kihúzta a kezét a combok közül. Aztán egy ujjai közé csippentett lakmuszpapírra szegezte a tekintetét. Elégedett mosoly terült el az arcán.
- Egen, lúgos, mint mindig. A dália lúgos kémhatású, rendben van. Lassan is, gyorsan is. Nagyszerű. - Azzal megfogott egy tollat, és a mellette a padlóra nyitva lefektetett füzetbe jegyzetelt valamit.
- Jól van - mondta aztán a férfi, újra felemelve a lakmuszpapírt. - Most mond azt - de lassan! - hogy Mangalarga marchador.

A nő lehunyta a szemét és lágy hangon ismételte: - Mangalarga marchador...
Amint kimondta a szavakat, a férfi türelmetlenül ragadta ki a papírcsíkot a nő lába közül. Megnézte, és elkeseredetten felüvöltött.
- Savas! Basszameg! Két kibaszott másodperc alatt, amíg kimondod annak a brazil lónak a nevét, megsavasodik a pinád! Szerinted ebből mit vonjak le, miféle kurva kö-vet-kez-te-té-se-ket??
- Csak arra gondolj, megváltozik a húgycső fekvése, jóuram.
A férfi megragadta a nő vállait, ujjai belemélyedtek a puha, szétfolyó húsba.
-Az agyad dolgozik, s lehet, ha csak leírnád, akkor is megtörténne. A lágyság, puhaság, szekreterek, picsa tudja, metélőhagyma, ezeknél kétség sem férhet a lúgossághoz. De a lovak savasak. A szamarak savasak. A rohadt koitációs segédeszközök ph-ja 3 körül. Szerinted ez mi módon bizonyítja az entrópiát?
- De facto, hatolj belém, jóuram.
Ősz halánték megragadta a ványadt combokat, vállára emelte őket, s toronyugró módjára előrelendült, bele a barlangba, melynek kémhatása savasról lúgosra, majd ismét savasra váltott.
- Sosem érjük el a nullát, sem a tizennégyet! - üvöltötte a férfi, míg csípője acélosan, kíntól megmeredve rángott. - A jó pina hét, a jó pina hét, a jó pina olyan mint a fehér holló, mi szájnak ingere, Mangalarga, most mond te kurva, Mangaaa...
Ezután szem elől tévesztettem őket a lecsapó kénes-savas szagfüggönyben. Szédelegve kihátráltam az ajtón, a Fogaskerék utcára, amelyre már leszállt a sarki hosszúságú éjszaka.
Hasonló történetek
3798
Hirtelen ágrecsegést hallottak. Felkapták íjaikat, hogy rögtön lőni tudjanak a medvére. De a bokrokból három ló tűnt elő. Az egyiken Nabaha, a másikon Jeny ült a harmadikat meg kötőféken vezették. A két lány teljesen ki volt pirulva. Ruhájuk rendezetlen volt...
3841
"Az ember akkor jön rá milyen fontos egy állat, vagy egy ember, ha elveszíti." Már nem tudom ki is mondta ezt, de igaza volt. És ha valakit nem szerettünk, vagy úgy éreztük nem olyan fontos, rájöhetünk hogy ez még se így van...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

Szivacs ·
Ezt az LSD írta, Burgonya csak egy szerszám volt.
Baromságokra pazarlod tehetséged.
kukulkán ·
A morbid humort is értékelni kell. Nekem tetszett.
Szivacs ·
Lehet de nem kell

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: