Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Fogaskerék utca - Beatrice zöld nadrágja

Egy iskolaudvaron ácsorogtam, várva, hogy kezdődjön a tanítás. Osztálytársaim távolabb nyuszi-ugorj-lábamrá-t játszottak, közel a homokozóhoz, a betonpályán: a tankert felől újabb és újabb csoportok érkeztek. Arcuk halványpirosan fénylett a kora márciusi szélben, nevetésük messze száll. Persze a homokozó és a tankert már nincs meg: tornacsarnok épült a helyén. És nincsen meg a pálya sem, ott, ahol a tornacipős lábak mozogtak, már egy uszoda klóros vize bugyog. És akadnak e gyerekek közül, akik már egyáltalán nem nevetnek.
Álltam, összehúzva dermedt önmagam, rossz szokásomhoz híven ingem nyakát harapdálva. Én nem voltam hajlandó játszani, az pisiseknek való. Kitártam a kabátom szárnyait. Én sas vagyok, és egyszer majd magos egeken szárnyalni fogok.
- SzSz. Vmmmmm. Vuuuum!

Ernőke húzott el mellettem, megint IFÁ-nak képzelte magát. Kicsit bolond volt. Targoncás lesz egyszer, és munka közben ugyanilyen hangokat fog hallatni. Sebaj, ő a kevesek egyike közülünk, aki meg fogja valósítani az álmait.
Álltam, s azon töprengtem, hogy lehúz nehéz lábam. Felemeltem a földről egy eldobott csokipapírt, és rendes fiú módjára a kukába dobtam. Lottó szelet, nyolc forint.
Háromnegyed nyolc.
A zöld nadrágját láttam meg először. Furi egy naci, bár lehet, hogy turkálóból való. Akkortájt nyíltak meg az első ilyenek. De a nadrág csak egy másodpercig érdekelt. Tekintetem feljebb kúszott, ahol világ legpompásabb hajzata hullott alá mézszőke ragyogásban, ügyes kezek által befonva. Ezek azok azok a kezek, amelyek újra meg újra visszatértek az álmaimban.
Ott állt a lány, karcsú és sudár, és ott álltam én, nyeszlett kis kukac, és a pajtások visszhangos, éteri hangja a múlt csarnokában. Elveszett, amit el lehet veszteni, s ami csak a halál után jön, megtaláltatott.
„S a reszkető szellemes élet, díszes övcsatjával, hitemre mondom, ütőerekbe pumpált parányi kamráival, égőpirosban idézte a nálamnál zsengébb, erősebb Istent!”

S valóban felzengett bennem minden ellógott hittanóra, bódult szellemi kalandjaim a jéghártyás folyóparton, s első magam gerjesztette magömlésem. A reggeli kikászálódások az ágyból, kínos nagy erekcióval. A terítővel letakart lámpa. Köd és harmat íze. Rég volt már, hogy lepisálhattam a téglafalat. Valaki támassza fel azokat a döglött vadakat. Ahogyan a csontváza kiragyog a halott téli patakból, megfagyott vízesés, satöbbi.
„Szeretlek”, mondanám, de megbénult erő, gesztus mozdulatlan. Öt évig kísért még, nap mint nap, de többnek fog tűnni. Életkupacnak egy villám féltékeny villanásában.
Becsengettek, sorakozó. A lány is beáll a sorba, lábai kecsesen ollóznak a zöld nadrágban. Először ötlik fel bennem nemiszervének látománya. A szőke lányok puncijának szőrszíne iránti egyre mélyülő érdeklődésem első állomása ez. És hogy mennyire tiszták pisilés után. És hogyan alakul az a bizonyos sav-bázis egyenlet, van e képlete, s majd rájövök, egy alkotó sem felcserélhető.

Az osztályok bevonulnak az iskola épületébe, egyik a másik után. A lányt is elnyeli az üvegfolyosó. Azóta lebontották. Én még kinn maradok, senki sem hiányol, mert már nem tartozom ide. Nincsenek kartotékjaim, hiányzok az osztálynaplóból. Az eget nézem, mely bíbortolulásos és vérlila, figyelem a zöldkarimájú szivárványt, és a gombafelhő örvénylő, már foszladozó alakját. Arra gondolok, ha elér a pokol szele, s elsodor, mi lesz a szellememmel – ha ideér a tűz, a mindent felemésztő, elporlasztó világhalál, atomjaim vajon feloldódnak és szétszóródnak-e, hogy majd ismét összeálljanak? Hogy a tér és idő meggörbült védőkorlátján átzuhanva, bogáncsokként egymásba tapadva egyek lehetünk-e ő és én; és hogy a százmilliárd választható útból, melyek kereszteződéseinél valaha mindig rossz fele fordultam, kidomborodik-e majd az az egy, amelyen elindulva harmóniában élő állatokká válhatunk egy nadrágszínű, emberek nélküli legelőn.
Hasonló történetek
5388
Ez a lány az egész életét maga irányította, olyan magabiztosnak tűnt, hogy azt bármelyik férfi elirigyelhette volna. Most mégis éreztem benne valami bizonytalanságot. Egy pillanatra megálltam és éreztem, hogy remeg alattam. Megsejtettem, hogy ez nem csak a szeretkezésünknek szól. Tartott valamitől. Elemeltem a fejem és az arcára néztem. Már csak egy fiatal lány volt, pont olyan, mint bármelyik...
4116
Jelenleg 13 éves vagyok.
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

kukulkán ·
Tetszett ez az egyéni stílus amit már több írásodban is észrevettem. Hát ez a sav-bázis egyensúly,meg egyenesen ütős.Nem tudom mennyit értesz a fiziológiához(élettanhoz),de akkor áll fenn a sav-bázis egyensúly,ha naponta maszturbálsz,miközben gondolatban bárányfelhőként úszik el lelki szemeid előtt a hőn kívánt lény (lány avagy fiú) éteri kivetülése. Na,ekkor az ejakulátum katartikus kilövelése után beáll a sav bázis egyensulyok. 9 ponttal jutalmaztalak e mesteri alkotásért.
BURGONYA ·
NEM TUDTAM, DE ÚGY LÁTSZIK, FASZÁN RÁÉREZTEM. VÉGÜL IS ERRŐL SZÓL AZ ÍRÁS, NEM?
kukulkán ·
Erről szól az élet,s így az írásod is. Tehát mindenkinek törekednie kell a sav-bázis egyensulyának megteremtésére.Bioenergia szempontból pedig a pozítív és a negatív energiaegyensúlyra.Akinek energiahiánya van az energiavámpírként elveszi a közelében lévőtől.Akinek töblete van az pedig kiárasztja környezetére a plusz energiáját.Ezzel is elősegíti a sav-bázis egyensúly megteremtését. Ugyanez történik szeretkezés közben is:a két test egymásba gabalyodásával energiacsere jön létre.Olyan nincs,hogy külön férfi és női energia. Csak pazítív vagy negatív töltet van.Közösüléskor a katarzis során kilövelő ejakulátum és a szaftos hűvelyváladék összekeveredik egymással és megteremti a sav-bázis egyensúlyt.Ha viszont nö nővel férfi férfival közösül,vagy üzekednek mint a kanyikutyák,akkor ugyanez férfiak esetében a végbélen keresztül történik meg.Nőknél pedig a szeméremajak és a csikló nyelvvel való izgatása által a nyál és a hűvelyváladék teremti meg a sav-bázis egyensulyt.Remélem,sikerült alátámasztanom a teóriádat . :grinning:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: