Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Fogadjunk! - Csábítsuk el a főnököt!

Brendon volt az a férfi, akinek az irodájában mindig volt egy regény. Szeretett olvasni, ahogy a jó borokat, és sajtokat is kedvelte. Furcsa figura volt a régies udvariasságával, az állógalléros ingeiben, a félhosszú hajával, olyannak tűnt, mint egy Dumas regényből kilépett alak. Kisugárzása nem e századinak tűnt, pedig a laptopja állandóan nyitva volt, titkárnők lesték csábítva minden mozdulatát, de Brendon egy udvarias mosolynál nem igen adott nekik többet.
Nem élt vissza a helyzetével, sem a kinézetével, pedig egy páran kimondottan szerették volna.
Mivel ő volt az osztályvezető sokan kedveskedtek neki, de a férfi úgy tett mintha nem venné észre. Persze magában megjegyzett mindent. A nők egy idő után sutyorogtak, amiért nem tette a szépet egyiküknek sem. Hárman voltak azok, akik a közvetlen közelében dolgoztak, Annamari, Liliana, és Sarah. Egyik nap, amikor együtt ebédeltek mindhárman a jóképű, nőtlen, de annál távolságtartóbb főnökükről csevegtek.
- El kellene csábítani! - Lelkendezett Annamari. - Nem ér, hogy egy ennyire jóképű, sármos férfi egyikünkkel se foglalkozzon! Kíváncsi vagyok, melyikünk lenne olyan ügyes, aki levenné Mister Jéghegyet a lábáról?
- Miért nem fogadunk? - csillantak meg Sarah nagy, kék szemei. – Annak elvégezzük az egész jövő havi munkáját, akinek sikerül így vagy úgy elcsábítania! Szabályok nincsenek! Mit szóltok? –kérdezte pajkosan. Belelkesedtek mindannyian, egészen emelkedett hangulatban tértek vissza a munkahelyre, Brendon pedig el nem tudta képzelni, miért viháncolnak a nők annyit odakint. Mosolygott Liliana - aki nem igen szokott-, akkor is, amikor az ebéd utáni kávéját vitte be neki.
- Baj van? - kérdezte kimértem Brendon, a lány elvörösödött, majd az összes fogát látta a férfi, amikor rávillantotta a mosolyát. Ahogy kivonult ringva és a fenekét mozgatva felettébb szokatlan volt.
A lányok kiválasztottak három napot, azokat, amelyek vissza voltak a hétből. Szerdán Liliana, Csütörtökön Annamari, Péntekre Sarah maradt. Egy- egy nap a csábításra.
Ahogy Liliana, úgy Annamari is csábos testhezálló ruhát, erősebb sminket, szexi cipőt, és buja parfümöt választott a harci bevetéshez.
De hiába, mindketten csődöt mondtak.
Liliana a kávét is a főnöke ölébe borította, hogy a férfinak lekeljen vetnie a nadrágját, de az csak ráförmedt és semmibe vette a testéről sürgősen nadrágot levetni akaró kezeket. A lány majdnem sírva fakadt, amikor a férfi hidegen és keményen rászólt, ne érjen hozzá!
- Nem sikerült - ecsetelte délután. - Brendonnak nincs is szíve, kő van a helyén!
- Majd holnap az én csábításom sikerülni fog! Azt hiszem nem vagy az esete. - De bizony Anamarinak is be kellett látnia, hiába a mélyen kigombolt ing, és a felkínálkozás, semmire nem megy vele.
- Mit akar? - kérdezte tőle a főnöke, amikor egészen közel hajolt hozzá és a hajába túrt, mert hogy látott ott egy kis bogarat. A férfi majdnem fellökte és kitessékelte őt, ezzel elvágva a további lehetőségeit…
Annamari sírva is fakadt és kijelentette, szerinte a férfi impotens!
Sarah csak mosolygott, és egészen hihetetlen ötlete támadt.
Másnap a két másik munkatársnője nem értette, mit keres ott egy vendég Gabriel, Sarah unokaöccse.
- Mit tud segíteni neked? Ha a főnök meglátja, hogy hosszabb ideig itt van, nagyon mérges lesz!- Jelentette ki Liliana.
- Nem fog, csak bízzátok rám! És ne feledjétek, abban fogadtunk, hogy mindent szabad, akár azt is, hogy helyettünk valaki más csábítsa el Brendont!


A lányok alaposan megnézték maguknak Gabrielt. A fogadást és a jelenlétét nem tudták összekötni sehogy sem.
A fiú nem lehetett huszonnégy évesnél több. Karcsú és magas alak, megnyerő mosollyal, kellemes hanggal, nagy, kék szemekkel, és olyan összhatással, ami miatt Annamari és Liliana is azonnal megkedvelte őt.
Amikor azonban levette a bársonyzakóját, és fehér ingben, testhez simuló fekete nadrágban bevitte a főnöknek a délelőtti kávéját nagy szemeket meresztettek. A folyosón elhaladók csodálkozva néztek a három felváltva a kulcslyukhoz hajoló nőre.
- Jó napot uram! Gabriel vagyok, ma én fogom, kiszolgálom önt!
Brendon épp olvasott, elegáns mozdulattal tartotta a könyvet. A hang kellemes, de szokatlan volt, ezért felpillantott a lapok fölül.
Egy nagyon csinos, és nagyon vonzó fiú állt előtte, akinek a fehér inge még sápadtabbá tette a szép vonalú arcát, a szőke fürtjei göndörödtek, és olyan hosszú szempillái voltak, mint Sarahnak.
A férfi csak biccentett a fejével majd a csészéért nyúlt, míg a fiú várakozón, szinte vigyáz állásban figyelte.
- Az Istenért! - csapta a férfi a csészét az asztalára – Ebben a kávéban só van! -  Gabrielnek minden erejét össze kellett szednie, hogy ne nevessen fel, Sarah sok mindent mesélt már Brendonról, így boldog volt, hogy borsot törhetett annak orra alá.
- Összekevertem uram, elnézést! Azonnal hozok egy kis vizet! -  Ezután Gabriel megjelent egy üveg ásványvízzel, pohárral és törlőronggyal, az asztalt kezdte törülgetni. Brendon pedig nem értette; mitől gombolódott ki majdnem az összes gomb a fiú ingén!
Igen meglepődött, amikor az hirtelen térdre vetette magát és a cipőjét kezdte el tisztogatni.
- Azt hiszem kávés lett kissé. - Brendon pislogott, zavarba hozta a másik.
Gabriel lassan törölgette a fekete, lakozott cipőket miközben egész véletlenül nekidőlt a férfi lábszárának, majd amikor felnézett, elkapta a sötét hajú kutakodó pillantását.
Brendon le sem tudta venni a szemét az arcról, a vonzó mellkasról - aminek nagy része kilátszott -, és beszívta a fiú finom arcvizének illatát is. Gabriel tudta, akkor kell megragadnia a pillanatot vagy soha!
- Haragszik rám, ugye?- Tudja mit? Kiengesztelem önt, csak engedje meg, hogy a kedvére tegyek!
Brendonon végigszaladt a vágy, amint a fiú keze a combjára siklott, már egyiküket sem érdekelte az asztal, sem a kávé, sem más.
Brendon lélegzetvisszafojtva hagyta, hogy a szőke lassan és finoman simogassa a combjait, le - fel, a térdkalácsától indulva egészen a lába közéig. A levegő kezdett forrósodni, Brendon érezte mennyire erős merevedése van.
Saráhnak bizony igaza volt, a főnöke megveszett a karcsú fiúkért, Gabrielt ráadásul különleges atmoszféra lengte körbe, olyan, amit mindig is keresett. Nem hitte, hogy annyira finom, odaadó és alázatos fiú létezik a városban, mint Gabriel. Bevadult egészen, nem bírt magával, a tartása szétszakadt, az új ismerősét az ölébe húzta.
- Gyönyörű vagy Gabriel, szolgálj csak! A sós kávéért legalább három órát kell velem eltöltened. Mit mondasz?
A fiúnak csillogtak a szemei, a keze a férfi vállára csúszott, a feneke alatt érezte a másik merevedését, a vágyhullámok kezdték teljesen elborítani. A férfi Gabriel aranyló hajába túrt, majd az arca két oldalát szorította, úgy húzta a szájához. Finom, nagyon finom és igen csak puha puszik voltak, ismerkedtek az ajkaik olvadón.
Gabriel nyöszörögni kezdett, az ágyéka lázasan égett. Ő volt a mohóbb, Brendon a kimértebb. A fiú nyitotta ki a száját elsőre, a főnök pedig biztos és hódító módjára nyomult a nyelvével előre.
Csodálatos volt mindkettőjüknek, mintha örökké azokra a pillanatokra vártak volna. Őrjítőn beindultak mindketten, Brendon  az ing alatt kitapogatta a mellkast, a nyakat és vállat,  mindenhol ott volt a keze. Nem sokára lesiklott a merev keménységre Gabriel pedig azonnal széjjelebb tette a lábát.
- Jó? - kérdezte Brendon a másik férfiasságát simítva.
- Igen, nagyon - nyüszített Gabriel.
- Térdelj a szék elé! - utasította a férfi, Gabriel pedig megette, majd kigombolta az elegáns nadrágot és a kezébe vette a merev falloszt. Égette a bársonyos bőrű keménység, tetszett neki a hossza, a közepes vastagsága, és a herékből kilátszó rész. Amikor egészen közel hajolt a kezében tartott dologhoz, beszívta az illatát, amit férfiasnak és kellemesnek talált.
- Nyald meg a hegyét! - utasította a másik.
- Igenis uram! - A fiú lassan kezdte el kóstolni, mintha nagyon drága, de kis adag, különleges ételt kóstolna.
- Jobban - feszült Brendon teste - jobban nyálazd be! Gyerünk szépfiú, szopogasd a makkomat, szívjad is közben kicsit!
Gabriel elmerítette a húsos és szép vonalú ajkai között a férfi kissé lilás színű makkját, amin a fityma eléggé rövid volt, nem engedte teljesen hátrahúzni a bőrt. De nem bánta, élvezettel kezdte szopni a különös férfit, aki sokkal jobban tetszett neki, mint Sarah beszámolója alapján gondolta volna.
- Ez az! - mozgatta a csípőjét Brendon, majd megmarkolta a szőke tincseket két kézzel és az ágyékára húzta egészen Gabrielt.
- Szopj, büdös ribanc!
Gabriel majd megfulladt, ám a férfi brutalitása még inkább felizgatta, mindig is szerette a szexben a parancsoló és lekezelő férfiakat.
Pár perc után, amikor Brendon már majdnem elélvezett, eltolta a másik fejét.
Felállt és Gabriel nyakába fúrta az arcát, csókolgatta, nyalogatta, szívta a bőrét, magához vonva őt. Közben Gabriel csak azt vette észre, a fallosza Brendon markában van, aki kezdte végig csókolni a mellkasát, szívni a mellbimbóját. Levegőt is alig kapott, ahogy a férfi egy mozdulattal félre tolva az íróasztalon lévő dolgokat, rádöntötte őt a fafelületre, és fölé hajolva siklott mind lejjebb a csípője felé!
- Megkóstolom a farkad Gabriel, ha nem lesz jó íze, kapsz!
Persze, hogy finom volt, ahogy mindenhol máshol a fiú, a simára borotvált ágyék még inkább feltüzelte a főnököt, ahogy a formás farok, a golyók, és az, ahogy nyögni tudott aközben az alatta fekvő. Soha szebben nem hallott még zihálni senkit, Gabriel sóhajai és hangja zene volt a füleinek.
Gabriel már majdnem elélvezett, amikor Brendon abbahagyta a kényeztetését, még a farka tövét is elszorította az ujjaival, nehogy túl korán orgazmus következzen be.
Ezután kinyitotta a legalsó fiókját ahonnan egy tubus, óvszer és egy paskoló is elő került!
Gabriel kicsit megdöbbent, amikor a férfi levetkőzött, lehasalt az asztalra és arra utasította őt, fenekelje el!
Brendonnak fekete szőr borította a combjait és az ágyékát, de Gabarielnek nagyon bejött, tetszett neki a férfi, mint ruhában, mint mezítelenül. A paskolót elsőre gyengéden suhintotta meg, de a férfi rászólt;
- Ne simogass! Rendesen üss, azt akarom, hogy vörös legyen a bőröm!
Annamariék közben majdnem elájultak, az idő telt és Gabriel csak nem jött ki a főnökük szobájából.
- Sarah, te tudtad?
- Nem! - Nézett rájuk a lány cinkosan- csak más nem lehetett, Brendon meleg! - Vidáman tett - vett a kis teakonyhában, míg a két másik lány hüledezett. Hol az egyikük ment hallgatózni és leskelődni, hol a másik, hogy aznap nem sokat törődtek a munkájukkal az bizonyos…
Gabriel belelovalta magát a büntető szerepbe, nagyokat csapott a férfi hátsójára, és amikor az kéjesen kezdett nyögni, elhajította a paskolót. Nyomott hosszában egy nagy adag síkosítót a férfi félgömbjei közé, majd a péniszével kezdte azt elkenni hosszában, le-felsiklott a makkja a vágaton.
- Jaj, de nagyon jó, ahh - nyögte Brendon. - Nem kell előkészület, csak kezdj el dugni, laza vagyok, ma már játszadoztam magammal.
Gabriel kissé elpirult, felgördítette az óvszert a péniszére, a férfi széthúzta a félgömbjeit - feltárva a bejáratát -, és várta, a behatolást. A makk lassan, de biztosan haladt előre, míg a főnök megkönnyebbülten felsóhajtott.
- Istenem, de hiányzott már ez az érzés! Kefélj szét Gabriel, kefélj!
A fiú először lassan vezette be magát, majd azután majdnem a hegyéig kihúzta a férfiasságát, aztán megint egészen betolta, és így játszott egy- két percig mielőtt neki állt volna ritmikusan és gyorsabb tempóban mozogni. Nemsokára csattogott az összeverődő testük, Gabriel a mámor ködébe került, mind magasabbra és magasabbra emelkedett, míg a végén megfeszült a teste, megrázkódott és elélvezett.
A másik is felnyögött mintha ő is elélvezett volna, intenzív orgazmusban volt része Gabrielnek, aki egy kicsit pihegett utána a másik hátának dőlve.
- Isteni voltál! - Mondta neki az osztályvezető, majd megcsókolta. Ezután pedig egy adag zselét nyomva a kezébe, elkezdte Gabrielt ujjazni állva, miközben csak csókolta és csókolta.
- Segíts! - nyomta az óvszert Gabriel kezébe- nekem túlságosan remeg a kezem- kérte, amikor már három ujja is becsúszott a fiúnak könnyebben.
- Rendben, most hajolj be és kapaszkodj az asztal lapjába!
Gabrielnek először fájt, ahogy a húsos makk elmerült benne, azután azonban egye inkább élvezte a kemény kefélést.
Annamari épp odalátott Brendon fenekére, amelyik ritmikusan mozgott előre-hátra. Sajnálta, hogy csak annyit láthat, szívesen nézte volna teljes egészében a dolgot perverz módon. A gondolatait nem merte megosztani a munkatársnőivel, inkább sürgősen távozott a mosdók irányába.
- Óóóóó!Azonnal elmegyek! - Brendon gyorsan kihúzta a férfiasságát a fiú fenekéből, majd lerángatta a vékony gumit a péniszéről.
- Gyere! - húzta fel a fiút az asztalról – térdre, és szívj ki mindent!
Gabriel alig várta, hogy a sperma a szájába landoljon és nem is kellett csalódnia, a férfi erősebb ízű, kéjes váladéka nagy sugárban öntötte el a száját, miközben az kiabált; - nyelj le mindent! - Nyelte is Gabriel, ahogy bírta, csak úgy csorgott ki a szája sarkán is a bőséges adag.
- Ez igazán jó volt! - Törölgette magát a férfi, elöl-hátul.
- Igen- reszketett Gabriel.
- Most öltözz és menj!
Gabriel az ajtó előtt megtorpant, a férfi az ablakot nyitotta éppen, hogy a szex szaga kiszelőzzön.
- Brendon? - A főnök megfordult.
- Én, szóval nekem, nem tudom.
- Igen - volt a válasz. - Bármikor megiszom a kávéd, akkor is, ha sós! -  Gabriel elmosolyodott és csak ennyit mondott:- akkor holnap!
Annamariéknak nem sok idejük maradt a vereségükön siránkozni, sokat kellett dolgozniuk! Ugyanis Sarah beváltotta a nyereményét, és ha már úgy is volt egy szabad hónapja és némi félretett pénze, elutazott a Hawaii szigetekre.
Hogy mi lett Gabriellel és Brendonnal? Megvannak. Az osztályon pedig, ahol Brendon a főnök, kezdik megszokni és megszeretni az új titkárt: Gabrielt!
- Vége -
2012 07. 31.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Szivacs ·
23 embernek tetszik, nulla embernek nem. Ez hihetetlen!
Bennem hányingert kelt. Hiába van a szar aranypapirba csomagolva, attól még bûzlik a betû is.
Marokfegyver ·
A megoldás: te vagy a "0". Küldtek, vagy magadtól jöttél? Nem a kóser klubban lenne a helyed?
Bocs, Aelm, majd légy szíves törölni!
Szivacs ·

Szerinted van jogom véleményt nyilvánítani?
Marokfegyver ·
Lehet, hogy 2,5 év múlva még szavazni is lesz jogod, de az még nem biztos, mert az analfabétákat kizárni tervezik. Majd előtte kérdezd meg okosabbaktól - tehát bárkitől -, hová kell tenned az x-et!
Ne érts félre, nem találtál társaságra személyemben, és hallgass az ápolóidra: ne dobáld kókusszal az embereket!

juddy ·
:heart: :heart: :heart:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: