Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Finom kényeztetés

- Mi van veled, Vic ? - kérdezte Levi, ahogy leszálltam a felnyársaló falloszáról. Egyáltalán nem élveztem el, és nem hagytam, hogy ő elélvezzen.
- Levi, most tanulnom kell. Holnap szexológiából kisesszé... - mentegetőztem, pedig inkább bedurciztam.
- Most kell tanulnod ?! - ciccegett még mindig az őrület határán. De azért sem kapja meg tőlem. - Mi ez a baromság ? Vic, SZEX ! - mondta. Izzadságcseppeg csorogtak végig a homlokán, ahogy feszülő farka kezdett összemenni.
- És ? - kérdeztem.
- Mi a bajod, Viktória ? - kérdezte kétségbe esve. - Nem jó neked? Nem jól csinálom? Mondd meg, mit akarsz, és teljesítem ! Csak egy szóba kerül. Vagy nem vagyok jó a szexológus mivoltodhoz ?!

Már majdnem a szemen köptem, és beleordítottam volna a fejébe, hogy megcsaltál, te szemétláda !
- Nincs semmi. Fáradt vagyok. - ez az egyetlen mondat, amiktől a pasik szívrohamot kapnak. - Menj el. Tanulni akarok. Dühösen felkapta magára a ruháit, és most kivételesen nem az
erkélyen távozott. Legszívesebben sikítottam volna idegemben... Még hogy ez a rohadék
megdugjon, miután azzal a szőke vén tyúkkal nyulaztak a konditeremben ? Vagy még ki tudja hol... Meg még kivel. Attól függetlenül ugyan úgy csaltam ágyba. És még meg is lovagoltam...

Meglepetten vettem észre, hogy féltékeny vagyok. Lehetetlenségemben elnevettem magam, és vagy tízszer elmondtam, hogy ez lehetetlen... Magamhoz vettem a Káma Szútrát, és a szexológia tankönyvet, és magamra kaptam egy vörös selyem köntöst. Szépen leballagtam a kertbe, és kissé megborzongtam... Beszaladtam a télikertbe, és a rododendron bokrok és főnix pálmák között megbújó kovácsoltvas padra ültem. A fenekem fázott, ugyan is - szokás szerint - elfelejtettem bugyit felvenni. Magam alá húztam a lábaimat, és az oroszlán mancsot formázó fehér karfára támaztottam a karom, és kezembe vettem a pszichológiai töltettel megáldott szex könyvet.

A szeretkező párok szinte megelevenedtek előttem... Mellbimbóim megkeményedtek, végig futott rajtam a hideg, pedig meleg volt... Ó, nagyon is meleg... Végigsimítottam a mellemet. Kerek, kívánatos, dús, feszes, mint egy érett barack, amelyikbe bármelyik férfi csak odaadással, és lustán harapna... Megjelent előttem Andrisom. Nagyon szerettem azt, amikor ő kényeztette a melleimet. Végtelenül finom volt, nem durván élvezetes, mint Levente technikája. Ő szinte harapta, döfködte a nyelvével... Andris nyelve puha, érzéki kényeztető... Csak úgy süt belőle a bujaság.
Kezem most az oldalamat simította... Kerek, kemény fenék, borda egy sem látszik ki... Nőies csípő, gömbölyű vonalakkal, kemény feszes combokkal... Mindez bronzbarna selyem bőrrel...
Kihúztam a hajtűt a hajamból, és az leomlott szinte a földig... Még éppen felhúzódzkodtam, és magam mellé fektettem a göndör, aranyozott mézre emlékeztető koronámat.
Újra a kezembe vettem a könyvet, és olvasgatni kezdtem. A maszturbációról volt benne szó, természetesen szexológiai szempontból. Nem tudtam koncentrálni... Leventére gondoltam megint, és arra, miket műveltünk az ágyban. Nagyot nyeltem, amikor megéreztem a vádlimnál, hogy forró, és nedves kezdek lenni.... Lehunytam a szemem, és gondolataim kettőnk körül forogtak. Vannak érzésem... Hunytam le a szemem, és lehajtottam a fejem a karfán lévő kezemre. Felnyitottam combom édes kincsét rejtő combomat, és hagytam, hogy a meleg levegő finoman kóstolgassa a páráját. Jólesően felsóhajtottam.

Levente, miért csaltál meg ? - sóhajtottam magamban újra, s újra. - Miért, Lev ?
Gyűlölöm... Gyűlölöm azért, amit csinált. Gyűlölöm, mert csak szexre kellek neki... Gyűlölöm mert... Mert csak van. De szeretem... - hallottam egy belső hangot. Villámként csapott belém az elismerés... Nem szeretem... Nem SZERETHETEM őt. Nem szabad szeretnem... Jólesően felnyögtem, ahogy karcsú ujjaim a pinusom csigáihoz értek, és finoman masszírozni kezdték a gyönyörre vágyó, szinte tűzbe fogott testemet... A kis csikló feszült, érintésre vágyott, én pedig megadtam neki, amit kívánt. Lassan végigsiklattam ujjaimat a vágatomon, és kicsit elidőztem sikamlós kelyhemnél, majd megsimogattam most már kellemesen csúszós ujjaimmal a csiklómat. Arcom kipirult, lassan, elnyújtottan
csináltam... Még lassabbak, hangosabbak lettek a sóhajaim... Sóhajtottam, mélyről, torokból...
Körkörösen izgattam kicsi gyöngyömet, többi ujjammal masszíroztam göndör szőke szőrzettel takart ajkaimat. Vigyáztam ugyan ujjaim végén ékeskedő karmokra... Hátrafeszítettem a fejem, ahogy mutatóujjam rátalált a feszes kis barlangra... Csípőm dobáltam, nyöszörögtem... Még kívántam... Már két ujjacska járt táncot kelyhemben...
Hüvelykemmel piciny csiklóm morzsolgattam...
Hírtelen megfeszültem, ujjaim szinte belém szorultak... És... Elélveztem... Ujjaimat lassan kihúztam a gyönyöröm forrásából, és lustán, mint egy macska, szinte doromboltam... Majd lehunytam a szemem, és elaludtam...

Folyt. Köv...
Hozzászólások
További hozzászólások »
ym2 ·
tény hogy kezd egy kicsit unalmassá válni, mert nagyon vontatottá vált a történet. nem ártana valami új szálon elkezdeni, vagy egy másikba fogni.
Whym ·
pl. megjelenő titokzatos új szereplő nagy fütykössel, kitörő gazdasági válság, hulla a szekrényben, sáskainvázió...

:flushed:

RicardoLover ·
Nem rossz... Csak...

Jól van, jó.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: