Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Fiatalság, bolondság. 2.

Az első alkalom, mikor leszoptak nagyon kellemes élmény volt, így kerestem az alkalmat, mikor lehetne részem benne újra.Barátaimmal sűrűn találkoztunk és bizony elég sokszor a szex, az élvezetek mellett kötöttünk ki.Most kora délután is őket keresve léptem be a lépcsőházba.Felmentem az emeletre és becsöngettem.Nem sokára barátom Feri nyitott ajtót.Kipirult arccal, egy szál sortban állt az ajtóban.Mikor látta én vagyok, hátra szólt.
- Ne kapkodj, Gábor jött.
Kíváncsian léptem be, láttam, hogy másik cimborám, Tibi ül az ágyon, egy szál semmiben.
- Na szép dolog, engem kihagytok a jóból?- kérdeztem.
- Nem láttunk sehol, hogy szólhattunk volna és nem akartunk várni.- volt a válasz és nevettek egy jót.Láttam párat az újságok közül ledobva az ágy mellé. Felvettem egyet, belenéztem. Persze homopornó volt benne.Ott volt nyitva, ahol éppen szopták egymást a kigyúrt fazonok.
- Ez most a menő? kérdeztem.
- Igen, de ahogy láttam a múltkor, neked is tetszett.-vágott vissza Feri.
-I gaz, nem is ezért mondtam. Az igazság, hogy ilyen gondolatokkal a fejemben jöttem fel most is.Látom nem hiába.
- Akkor vetkőzz, mire vársz.
Gyorsan kiléptem a nacimból, ledobtam a pólómat és leültem a fotelbe, várva mi lesz.
- Mi most folytatnánk. -szólt Feri.- Nézd ha szeretnéd.
Kíváncsian vártam mi történik, mert ilyet élőben még csak egyszer láttam, legutóbb, mikor velem is megtörtént.Feri ledobta sortját és odaállt Tibi elé.Ő megfogta a farkát és húzogatni kezdte rajta a bőrt. Szépen, finoman csinálta, ahogy eddig is szoktuk egymásnak.Mikor félig megkeményedett a szájába vette és lassan szopni kezdett.Mintha az ujját szopná, gondoltam.Még nem volt nagy gyakorlata, de láttam nem először csinálja.Néha kiengedte a szájából, olyankor nyalta,puszilgatta, majd elnyelte újra.Feri láthatóan nagyon élvezte.Halkan nyögdécselt, csípőjét lassan előre-hátra mozgatta.Farka teljesen megkeményedett,szépen mereven állt, mikor újra kiengedte a szájából Tibi.Most helyet cseréltek és kezdődött elölről a játék.Feri szopta Tibi farkát. Valahogy úgy éreztem, neki több gyakorlata van. Ügyesebben csinálta.Engem sem hagyott hidegen a látvány. Szépen keményedtem és verni kezdtem a farkam.Szemem le nem vettem róluk. Izgató volt a látvány.Lendületesen szopta, nyalta, szívta barátja faszát.Tibi is egészen megkeményedett.Megfogta a fejét és lassan elkezdte szájba baszni.Feri alányúlt, megfogat golyóit és játszott velük.Ez csak fokozta a nyögéseket, sóhajtásokat.A csípőmozgás begyorsult, szorosabban fogta Feri fejét és egyszer csak hangosat nyögve elélvezett. Farka még mindig társa szájában volt.Ferit nem zavarta, szopott tovább.Ámulva néztem. Még  a farkamat is elfelejtettem verni.Tibi mozgása lelassult, lökött még néhányat aztán kihúzta faszát. Feri lassan kiengedte szájából a spermát.Vigyorogva a saját mellére, hasára folyatta.
- Ez igen - szólaltam meg.- Mióta csinálod így?
- Először a sajátomat kóstoltam meg, aztán kíváncsi lettem, másé milyen?
Ez volt a második alkalom, egyre jobban tetszik.
- Tibi, te is kóstoltad már?
- Nem, de ma ezért vagyok itt.Szeretném én is érezni milyen?
- Szopni, szoptál már?
- Igen mielőtt jöttél, azt próbáltam. Nem rossz érzés.Te is megpróbálod?
- Hááááát, nem tudom. -mondtam határozatlanul.
- Pedig muszáj lesz, ha akarod, hogy téged is leszopjon valaki.Ezt mi már megbeszéltük.- mondta Feri.
- Szép kis összeesküvés, de engedek a kényszernek. -feleltem én is már mosolyogva.Érezni akartam újra azt a nagyon jó  érzést, mikor a faszom egy forró, puha szájban van.Ha csak így juthatok hozzá, hát megpróbálom.Így gondolkodtam.
- Rendben, de még nem szeretném, ha a számba élveznétek.Ahhoz kell még egy kis idő.
- Ok. Elsőre az is megteszi.-szólt Feri és elém állt.Megfogtam a farkát. Húzogattam előre-hátra a bőrt.Félig újra kemény lett, ekkor vettem a számba, mint ahogy Tibitől láttam.Szopni, szívni kezdtem, közben kezemmel is segítettem.Fejem ütemesen mozgott az egyre keményedő faszon.Sosem gondoltam, hogy ilyet fogok csinálni.Szokatlan, de nem rossz érzés volt.Néha kicsit beljebb tolta, néha egészen kihúzta.Kőkeménynek éreztem.Megfogta a fejem és elkezdett szájba baszni.Alányúltam és megfogtam a golyóit.Egyre gyorsabban mozgott. Féltem nem hagyja abba és a számba élvez. Amikor makkja még jobban megdagadt és már nagyon gyorsan mozgott, hirtelen kihúzta és kezemet rászorítva, együtt húzogattuk a faszát.Óriásit élvezett a hasamra. Nagyokat nyögve, teljesen beterített.Lassan nyugodott meg.Nagy spricc volt.Tibi, aki eddig az ágyon ült és a farkával játszott, most megszólalt.
- Ugye nem is volt rossz?
- Nem, csak elsőre szokatlan, de jó érzés.Főleg mikor a makk is megdagad a kemény faszon.Féltem tőle, de kellemesen csalódtam.
- Akkor most én jövök.Gyere állj ide elém.
- Ügyes vagy, nagyon élveztem.-szólt Feri és egy törölközőt adott, amivel letöröltem magam.Oda álltam Tibi elé.Kézbe vette farkamat, majd azonnal be is kapta.Szopta, szívta a még petyhüdt faszt.Nagyon jó érzés volt, hogy a szájában keményedek meg.Hamar felálltam.Nem nagy a farkam, kb 15-16 centi, de ezt végig a szájába engedte néha.Isteni érzés volt.Hol bevette tövig, hol kiengedte és csak nyalta, puszilta.Feri a hátam mögé állva átölelt, simogatni kezdett.Nagyon felizgultam, főleg, hogy a golyóimat is markolta hátulról.Éreztem nem sokáig bírom. Ütemesen mozgattam csípőmet. Makkom már nagyon feszített, mikor a golyóim felől elindult az ismerős, jó érzés.Gyorsítottam még egy kicsit, majd hatalmasat robbanva élvezni kezdtem.A szájába!Nem akartam elhinni, de muszáj volt, mert nem hagyta abba a szopást és kezével is finoman rásegített.Az utolsó cseppig szopott, közben lassan kiengedte a szájából a spermát.
- Húúúúú, ilyen jó még sosem volt. -szóltam, mikor elernyedve leültem a fotelba.
- Örülök, mert nekem is ez volt az első ilyen élményem, de nekem is tetszett.Azt hiszem máskor is megteszem.Nézzétek, majdnem teljesen fel is álltam. -szólt, miközben álló farkára mutatott.Jót nevettünk rajta.Mindhárman kielégülve ültünk és beszélgettünk.Feri szólalt meg.
- Úgy még érdekesebb lenne, ha egyszerre csinálnánk egymásnak.
- Ezt hogy gondolod?. kérdeztük szinte egyszerre.
- Megmutatom. -mondta majd felvett egy újságot és lapozni kezdte.
- Megvan, nézzétek.
A kezünkbe adta a nyitott lapot.Volt pár kép, amin 5-6 pasi feküdt az oldalán és mindegyiknek egy fasz volt a szájában.Körben feküdtek és mindegyik az előtt fekvő faszát szopta.Izgalmas látvány volt.
- Na megpróbáljuk?
Tibi bólintott, engem is érdekelt a dolog, de volt egy fenntartásom.
- Nem bánom, de én még mindig nem szeretném, ha a számba élveznétek.
- Akkor te szopj engem, én meg Tibit és ő újra téged.Nekem úgy is jó, ha a végén kézzel fejezed be.
- Így már mehet.
A nagy francia ágyon elhelyezkedtünk és előbb kézzel, majd szájjal kényeztettük egymást.Fiatalok voltunk, hamar kemény lett mindenki.Csak nyögéseket, cuppogást lehetett hallani.Éreztem, hogy Tibi ügyes szája és matató ujjai keménnyé varázsolták faszomat.Nem akartam lemaradni, mindent beleadtam és Feri farka is újra kőkemény lett.Érdekes volt, hogy szopok és közben az én farkam is egy puha, meleg szájban van.Tibi ujjai néha, mintha véletlen lett volna a popómat is megsimogatták a lyuknál. Furcsa, de nem rossz érzés volt.Mikor nem ellenkeztem, ott hagyta ujjait és finoman, dörzsölni, nyomkodni kezdte a zárógyűrűt.Nem dugta be egyiket sem, így kellemes volt az érzés.Megpróbáltam Ferinek ugyan ezt tenni.Először megmerevedett, aztán elengedte magát és hagyta, hogy csináljam.Nagyon jó érzés kezdett hatalmába keríteni.Nem tudom, mennyi idő telt el.Feri makkja megdagadt még jobban, csípője mozgott gyorsabban, majd kirántotta számból a farkát és újra élvezni kezdett.Kezemmel szorosan fogtam és addig simogattam, húzgáltam, míg jött belőle.A mellemre lőtte gecijét.Nekem sem volt sok hátra. Éreztem elindul a sperma a golyóimból.Nem húztam ki a faszomat a szájából, így Tibi újra a szájába engedte, kezével is segítve, hogy teljesen kiürüljek.Elégedetten fordultam hanyatt.Feri még mindig dolgozott Tibi farkán. Most hogy én kikerültem a kőrből, Feri magára húzta Tibit a klasszikus 69-es pózba.Alatta feküdt és néha tövig elnyelte a kemény faszt.Tibi kezein és térdein támaszkodva élvezte a kényeztetést. Rövid idő múlva hangosabban nyögött, gyorsabban mozgott, majd egyetlen nagy nyögés után élvezni kezdett.Szemei fennakadtak, azt hittem valami baja van.De lassan magához tért és normálisan lélegzett, tekintete kitisztult.Lefordult az oldalára és azt mondta.
- Most élveztem életemben a legnagyobbat. Így próbáljátok ki legközelebb.
Feri közben felállt, kiment és hallottuk kiköpte ami a szájában volt.
- Ennyi még soha nem volt a számban, majdnem lenyeltem. -mondta mikor visszajött.
- Nem tudom ki kezdte, de nagyon jó volt, mikor a lyukamat dörzsölted, simogattad, mondta.
- Nekem is jól esett, de Tibi kezdte.
- Azt hiszem ezt kell majd legközelebb kipróbálnunk.-mondta.
- Ezt azért még megbeszéljük.
Ennyiben maradtunk, majd közösen lezuhanyoztunk. Ott még volt némi simogatás, húzogatás, aminek spricc lett a vége.A következő taliról is szívesen mesélek majd.
Előző részek
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: