Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Felismerés

Elmúlt éjfél, ütött a templom harangja. Egyedül ülök a szobámban, társaságom csak egy üveg bor, és egy doboz cigaretta. Vágni lehet a füstöt, de hát nem erre vágytam hónapok óta? De, igen. Elég volt. Elég volt az eddigi életemből. Ez élet? Dehogy… 25 évesen semmit sem tudhatok a hátam mögött. Persze, van karrier, van diploma, vannak barátok. De mit ér ez? Elszállt a fiatalságom. Mióta az eszemet tudom, csak dolgozom, éjt nappallá téve, hogy ellássam idős szüleimet, illetve magamat. Mindig abban a hitben éltem, hogy nekem csak ez jutott, azért kell dolgoznom, hogy minél előrébb jussak. De mit ér ez? Mindent elértem, amit ennyi idős korára egy ember elérhet. Vagy talán még többet is, de ezt úgyis csak az idő dönti el.

Viszont most egyedül vagyok. Csak az üveg Cabernet Sauvignon, és a PallMall a barátom. Ők azok, akik mindig mellettem állnak, bármi is történjen. Hiába vannak „Ők” itt, én mégis egyedül vagyok. Talán igazuk volt azoknak, a barátaimnak, akik már évekkel ezelőtt megházasodtak, hiszen „társ nélkül mit sem ér az élet”. Persze, akkor még nagy legény voltam, mindenkinek bizton állította, hogy az élet nem ettől lesz teljes.

Lehet, hogy még mindig így érzem? Nem tudom… Talán csak gyáva vagyok beismerni, hogy nem nekem volt igazam. Fáj, hogy egyszer másnak is lehetett igaza, nem csak nekem. Pedig minden bizonnyal így van.

Most is csak magamnak köszönhetem, hogy így vagyok itt. Már régesrég nem mozgat meg, hogy szombat este lévén az X-faktor megy a tévében, illetve, hogy melyik barátom tart éppen házibulit. Ők nem tudják, hogy mi munkál bennem. Nem tudják, hogy már nem erre vágyom. De hát akkor mire? Mindenem megvan…. Saját lakás, autó, pénz, presztízs. Minden. Csak az nem, hogy valaki hozzám bújjon, miközben nézzük azt a bizonyos tehetségkutató műsort így szombat este, vagy akivel épp elmehetek abba a bizonyos házibuliba.

Túl fiatal lehetek még ahhoz, hogy felfogjam, hogy mit is jelent egy ekkora döntés, mint a végleges elköteleződés? Ezt nem hiszem, bár kitudja. Annyi év eltelt már, mióta utoljára jött egy olyan személy, aki mindent meg tudott volna változtatni…

Fiatal voltam még, 21 éves. Egy srác, aki tele volt ambíciókkal, tervekkel, álmokkal. Egy srác, aki elhitte, hogy az életben a legfontosabb a vagyon és a hatalom. Hiába figyelmezették a legjobb barátai, hogy ez nem így van, bele se gondolt, hogy nem biztos, hogy neki van igaza. Azt sem hitte el, hogy ő nem ilyen. Mindenképp ragaszkodott azokhoz a merev szabályokhoz, amiket felállítottak neki, hogy neki nem szabad másnak lennie, csak egy anyagias, érzelemmentes „igazi férfinak”, aki mindent elér, amit csak kitűz magának. Csalódott annyit, hogy elhiggye, azoknak a hangoknak van igazuk, akik azt állítják, hogy érzelmek húszad rangú dolgok, amik maximum hátráltatják azt a bizonyos előremenetelt. Hát ez a srác hallgatott rájuk.

És ez a srác most itt ül velem együtt a szobában, társasága csak az üveg Cabernet Sauvignon, és egy doboz PallMall...
Hasonló történetek
4219
Elkezdtünk beszélgetni, kiderült hogy a neve Laci, és hogy 21 éves. Nagyon megtetszett nekem, és úgy éreztem, hogy én is neki. Ahogy beszélgettünk, egyszer csak a keze a lábamon volt, és simogatott, nagyon jól esett, már akkor éreztem, hogy köztünk nem lehet csak egy kaland, ennél több kell nekünk...
4152
- Beszélhetnénk négyszemközt? - kérdezte az orvos.
- Hát persze, természetesen. Egy csendesebb helyre vezetett. Várakozva néztem rá, ugyan mondjon már valamit, de ő nem mondott, hanem kérdezett...

- Mit jelent neked ez a fiú? - meglepődtem, hogy máris letegez. Valami oka lehetett ennek a bizalmaskodásnak, és most nem a korkülönbségre gondoltam, bár az volt bőven. Azért válaszoltam:
- Nekem... nekem mindent. Tudom, ez így elég sablonos, de én tényleg nagyon szeretem......
Hozzászólások
Marokfegyver ·
A huszad nem "húszad", és még lehetne sorolni a figyelmetlenség példáit.
Érdekes párosítás: drámát írni csevegő stílusban. Kicsit hiteltelenné teszi, s olyanná, mint amikor a részeg filozofálni kezd, és Friedrich Hegeltől idéz, de saját szavaival. Szóval valamelyik sok: vagy az önsajnálatra alapuló dráma, vagy a csicsergés.
Kár, hogy egyéb kategóriában tetted fel, bár novellaként sem olvasnák sokkal többen. Én nem bántam meg, hogy elolvastam, mert összességében érdekes.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: